Obscure 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

wesker24
Ird le pontosan hol akadtál el ?? Mert amit leirtál abból nehéz megállapitani hol is vagy most ?? Talán a könyvtáras résznél akadtál el ahol a könyvespolcokat kell tologatni ??
Valaki tud segíteni a 460 -as kérdésemre??
😞 ehh már leszedtem, nah mind1 én egy ilyen para-akcióra gondoltam minimális kutatással de majd elleszek ezzel is ^^

\"csak egy játék de úgysem éled túl\"

A 460- ra vki segítsen plz!<#szomoru1>
Seth
Hát kutakodósabb mint a resi 4, viszont egyeltalán nem para, nekem legalábbis nem volt az, kivéve talán a legelejét kicsit

PSN ID.: Beegabor

mennyire para ez a game? csak mert most v.mi resident evil 4 szerûségnek néz ki vidin és gondolkodtam rajta h. akkor lehet h. le kéne szedjem, remélem nem olyan túlzottan kutakodós nyomozós ^^

\"csak egy játék de úgysem éled túl\"

Hi! Valaki segítsen plz. Elakadtam annál a résznél hogy felvettem a szórakozóhelyen a pisztolyt és kicsináltam vele a szörnyet. Van még továbbá 2 kulcsom és ennyi. HELP<#guluszem1><#guluszem1><#guluszem1><#guluszem1><#guluszem1><#guluszem1><#guluszem1><#guluszem1>
Közben rájöttem.Nem volt egyszerü

dante3
Én úgy csináltam, hogy mindkét karakterrel odaáltam egy-egy kártyaolvasóhoz, és egyikkel az egyiket, másikkal a másikat használtam!

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

Helló!Elolvastam az elõzményeket,a videót is megnéztem de a kórházban nem tudom kinyitni a 2 kártyás ajtót,pedig nálam van mindkettõ.Ki is választom egyik ajtóhoz az egyiket stb.Nem hajlandó lehuzni sem a csaj sem a másik.Ötlet?

DarkSector
Mit szedtek ki a kissebb verzióból (RELOADED)?
Nincsenek videók talán?
Próbálta már valaki?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Majd 2GB al kevesebb, van hozzá Crack nem kell a Daemon Toolsal baszakodni.

\"Nem tudtam, hogy lehetelen, ezért megcsináltam!\"

amúgy mi a különbség a RELOADED és a többi között????

***FC BAYERN FOREVER NUMBER ONE***

Prince23
OBSCURE 2 R E L O A D E D!!!! 1 dvd-s telepítõvel!!!!

ott mit kell csinálni, amikor leromboltam a azzal a géppel az épületet??? megölöm a 2 szörnyet és utána

amy segítsége nélkül leolvastam.. király vagyok 😄

na már megvan 😄 nem amyval csináltam... de annyit mondhattatok volna hogy fürdõszoba.. nem simán szoba 😄 de köszi

Shep
Hát mert ne legyél bamba 😊, még mondja is, hogy Amy el tudja olvasni, õ a kódfejtõ

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

a fürdõszobára gondolsz? mert ott van egy olyan kép, de abból nem sokat látok 😄

wesker24
A kis gondolatolvasó !!! <#vigyor>
dante3
<#hehe>Jah, háttérben látszik a lépcsõ amin lemész!

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

Shep
a szobában az emeleten, a kép az ajtó felõl készült mert majd biztos ez lesz a következõ kérdésed

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

dante3
Melyik szobroknál?

köszi!!! most a szobroknál járok... de nem tudom, hogy hol a kép, ami alapján kell õket rendezni! hol találom a képet???

Shep
Azoknak kell fentmaradni

sziasztok! segítségre lenne szükségem! a temetõben összeraktam a táblát, amin a rajz van, de nem tudom, hogy mit kell csinálnia sírkövekkel.... gondoltam úgy kell, hogy azok azokat a sírköveket kell lenyomni, amelyek ábrázolják azokat az ábrákat, amelyek a táblán vannak??????? vagy ellenkezõleg azoknak kell fent maradni???? segítsetek légyszi!!

wesker24
Király !!!
dante3
Már van reloaded verzió is!

óóóóó de rossz ebben a játékban a mentés.... nagynehezen a csónakos részt megcsináltam.. megöltem azt a dög pókot.. azt is nehezen.. utána mennék tovább és kidob hibaüzenet nélkül!

stevenson1988
fel hát

ASUS M2N-SLI | AMD Athlon64 X2 6000+ | 2x2GB Kingston DDR2-800 RAM | Galaxy 9600GT 512MB OC | Windows 7 Pro x64 Games for Windows LIVE blog - http://gamesforwindows.try.hu/

Evin
A 2.darunál, mikor egy markolóban van a betongömb, a mellette levõ szekrényt fel lehet egyáltalán törni?

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

wesker24
Ott azt kell csinálni hogy van egy ajtó amin az a fekete izé van !!

Na ott Shanonnal kell a fekete izét eltüntetni !! Mivel shannon új képessége a fekete Aura elszivás !!
Hellosztok! segítség kéne! ott akadtam el, amikor kisbusszal megyünk, elénk áll a nagy dagadt dög és lezuhanunk az útról. Utána Stannel és Shannon-nal megyünk szétnézni, feltöröm az épületben a zárat, bemegyünk és nem tudom mit kell csinálni... találok egy flashbanget de utána már semmi... a dobozokat sem tudom tologatni.. sztetek mit kell csinálni??? légyszi segítsetek!! köszi!! 😊

maffia79
na mostmár letölthetõ a soudtrack végre
http://www.olivierderiviere.com/od/flash/

dante3
nem

crack vagy valami kell hozzá?

Seth
A másik ott van ahol kinyírtad azt a nagy dögöt

PSN ID.: Beegabor

Én a korházban akadtam el.Nem találom a másik azonositókártyát. A szobában megtaláltam az egyiket az asztalon,de hol a másik.Látom valaki azt irta hogy a ct gépeknél.Egy picit pontosabban hogy hol.Már az egyik szobában eltoltam az ágyat,és alatta volt egy kulcs.De Kártya sehol.PLEASE.
köcce

stevenson1988
kinyitni az ajtót <#idiota>

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
ha stáblista utáni rész akkor úgy forgasd hogy a kulcs az egészhez a társaság három görögbetûs szimbóluma amit nemsokkal arébb megis tekinthetsz

ASUS M2N-SLI | AMD Athlon64 X2 6000+ | 2x2GB Kingston DDR2-800 RAM | Galaxy 9600GT 512MB OC | Windows 7 Pro x64 Games for Windows LIVE blog - http://gamesforwindows.try.hu/

hy
a két medálos ajtónál mi a tehendö?

WALKTHROUGH: http://www.youtube.com/results?search_query=obscure+2+walkthrough&search=Search
wesker24
Dehogyis nem kell komolyan venni csak vicceltem !! <#hehe>
dante3
Fél az ilyen perverz alakoktól, mint te!<#zavart2>

wesker24
Kenny nagyon elbujt a háttérben !! <#hehe>
dante3
<#ejnye1><#buck>

wesker24
Jónak jó de inkább valamelyik jó csajt raknád elötérbe !! Stan helyett cserélhetne mondjuk az egyik csajjal ! <#hehe>
dante3
Szerintetek jó lenne Bannernek?

wesker24
Egyszerû kinyirni elkezded lönni a láncfûrészes csókát mikor visszavonul a virágot lödd ahol kell ekkor leesik az egyik csápja na ekkor kell használni a láncfûrészt hogy levágd a csápjait miután levágtad az összes csápját jön egy kis harc a láncfûrészes csókával !
wesker24
Ott egyenlöre ahol vagy sehogysem lehet fegyvert szerezni !!

Ott menekülni kell a monsterek elöl és a medált majd az épületben kell használni az egyik fali ajtónál !! A cuccaidat majd csak jóval késöbb kapod vissza pont akkor amikor eljön a végsõ leszámolás ideje