566
  • Qwerty4
    A szérumokat nyugodtan fel lehet használni gyógyulásra?Vagy kell vinni valakinek?
  • Qwerty4
    Ez is megoldva.Pár ládát kell tologatni.De csak megahlt szegény lány. :(
    Kétféleképpen néztem végig a halálát, sajnos...
  • Qwerty4
    Junt hol találom meg a pincében?Elvitte a szörny.
    Bárcsak hagytam volna meghalni, most meg nem találom.És nem nyílik az ajtó se lennt a pincében, pedig állítólag kellene, a csaj megnyomta a kart. :(
  • Qwerty4
    Megoldva!
  • Qwerty4
    Ott vagyok a kórház kertjében, Jun-t kell megmenteni.Találtam egy kaput és egy kart, azt kéne lenyomni, azt írja lower, de mit a frászt kell nyomni? :o Milyen gombot?
  • Qwerty4
    Közbe kezdek belejönni, de a karaktereimnek nem áll valami jól a szénájuk. :(
    Remélem fel lehet tuningolni őket valahogy nagyobb életre a későbbiekben.
  • Qwerty4
    Tulajdonképpen nem akadtam el csak nem tudok elbánni a dögökkel...nem sikerült eljutni a 2. mentési pontig, pedig felfedeztem, hogy mit kell csinálni a könyvtárban.
    Még mindig az elején vagyok, igen, mert csak Morrowindeztem az elmúlt két hétben.
    Az első részben volt olyan, hogy automatikusan rácéloz az ellenre, itt mintha nem lenne, olyan rosszul megy még ez a dolog.
    Plusz lehetett parancsokat adni a másik karakternek, hogy maradj itt-ott vagy gyere.Itt hol van ilyesmi?
  • wesker24
    Hol akadtál qwerty én szivesen segitek ha tudok neked és emlékszem-e még rá egyáltalán mert én ezt azóta már 2x-szer végigvittem annyira jó játék !!
  • Qwerty4
    Hát ez a rész nagyon nehéz az elsőhöz viszonyítva...
  • worship the sun
    heló!

addig jutok, míg megszerzem a shotgunt, aztán kinyiffantott egy melák.
    de nincs mentés, nem is tudok menteni, valami checkpoint lesz, vagy mi?

köszi
  • Qwerty4
    Észrevettem, hogy nem CD-s, hanem virágos. :)
  • Qwerty4
    Na végre!Most kezdtem el a játékot eljutottam odáig, hogy besurrantam a bulira.
    Mentési pont mikor lesz?Itt is CD-s mentési rendszer van?
  • Qwerty4
    Én is hamarosan nekifogok, csak addigra ki kellene végezzem a Fablet. :)
    Már alig várom. :D
  • Dj Tommy
    Én ma kezdtem el a játékot,nekem tetszik,olvastam lejjebb,hogy hibával kilépked a játék,de írta valaki,hogy a Reloadedes nem,nekem az van meg,és kilépked sajna :(
  • wesker24
    Nem arra kell menni rossz fele mész onnan nincs tovább !!

Egészen addig kell felmenni a lépcsőn amig egy felborult italautomatához érsz ami elzárja a bejárati ajtót !!

Na szóval azt húzd el és menj be az ajtón onnatól kezdve meg már adott a dolog merre kell menni !!

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Ha Jun-nal is játszani akarsz egy picit akkor mikor odaértek a helyszinre kezd lönni azonnal a monstert igy a monster kidobja Jun-t az ablakon de hameg nem csinálsz semmit vagy nem érsz oda időben akkor ott helyben kinyirja !!
  • Vinsanity15
    szasztok , elakadtam még az elejefele ahol Jun ért kell mennünk . elértem a legfelső emeletre és ott van a balkon de onnan sehova se tok menni ? vmi bug lenne ot vagy mi ? mer sztem ott fel kéne kapaszkodni. de nemotm . please help...
  • Fido4life
    kettő kártyát kell szerezni, járd át az épületet elég lineris az út, megfogod találni.
  • sas13
    valaki nem tud 1 linket ahol van save?
  • sas13
    hy valaki nem tudja hogy hogy kell a kórházba a kártyás ajtót kinyitni megszereztem 1 kártyát de nem nyilik?thx
  • Rolka
    Nem tudtok segiteni elrabolták Svent és van a kampós pálya és ott mi a kód??!!
  • Fido4life
    pedig úgy kell, jó gyorsan nyomogatni a space-t és sikerül, nekem is ment.
  • himpike
    "Hello.eiakadtam 10-es pályán nem tudok bemmeni asuliba mert arácsot nem tudom leengedni teljesen és az szörny mindig elkapja a csajt mitcsináljak .jó lenne v.mi help.előre is kössz"

Ugyanez nálam is, hiába néztem meg a videot. Azon simán letekeri a rácsot, nekem viszont nem sikerült. Thx előre is.
  • cr2k1
    nincs vkinek véletlen ez előtti saveje? még mielőtt elhúzná a hangfalat...
    ha igen, léci küldje az immaterialis kukac freemailhura. köszöntem! :)
  • cr2k1
    hali! én ugyanott akadtam el, ahol fery02 is, azaz:
    "Táncteremben vagyok, és van egy hangfal, amit elkéne mozgatnom szerintem, de nem tudok, mert valami mozgó szarság rajta van, és az eltaszítja magától az emberkét. Ugyanitt van egy ajtó is, amin szintén ilyen trutyi van, és persze így nem tudom kinyitni az ajtót."

Csakhogy én hiába irányítom rá a lámpát, és fókuszálok rá, és hiába tűnik el ideiglenesen a fekete trutymó, ha a másikkal közelebb akarok menni, az "visszapattan". mikor először mentem oda, még elhúzhattam volna, csak nem az izmos gyerekkel próbáltam, majd miután átváltottam rá, és visszamentem onnantól kezdve folyamatosan visszapattant.

Van vmi ötletetek, mi lehet a probléma?

köszi előre is.
  • hjkjjjjj
    Hello.eiakadtam 10-es pályán nem tudok bemmeni asuliba mert arácsot nem tudom leengedni teljesen és az szörny mindig elkapja a csajt mitcsináljak .jó lenne v.mi help.előre is kössz
  • Fido4life
    Nah ma sikeresen befejeztem ezt a zseniálisan feelinges játékot. Nagyon remélem terveznek egy harmadik részt is :)
  • dave016
    sziasztok! feltettem a gamet, és amikor elindítom és megkellenme nyomni a spacet a folytatáshoz akkor hibaüzi nélkül kilép.min. gépigény megfelel azt néztem.ha crack kellene? segítsetek pls
    0
  • Agy Halott #499
    jaaaaaaa az egeret is kell használni? LOL én mind a 102 billentyűt végig bökdöstem, de az egér nem jutott eszembe! KÖSZI! :D
  • wesker24
    Ja ez pofon egyszerű ezt a gépet lehet egyaránt jobbra balra fel és le mozgatni csak a megfelelő billentyűt kell hozzá nyomkodni !!

Ahogy a kép is mutatja aa nyilakkal lehet mozgatni az egyik egér gomb kiengedi a másik meg összehuzza !! Olyan helyre kell vinni ezta darut ahol egy picit feljebb lehet engedni lés kihuzni pont akkorára hogy kiessen az ablakon !! Nekem ez elsöre sikerült !!
  • Agy Halott #497
    de hogy biztosra menjunk, felraktam mashova ;)
  • Agy Halott #496
    igen tom , olyankor frissisd az oldalt es bejon a kep! nem tom miert csinalja :(
  • Seth
    Forbidden

You don't have permission to access /files/obscure2.png on this server.
  • Agy Halott #494
    erdekes modon itt vhoyg elakadtam, a golyot nem tudom az ablakon kivulre rakni, a gép karja nem akarja az igazat. kis help-et kernek.

http://feltoltes.110mb.com/files/obscure2.png
  • Fido4life
    azaz proycon van meg, mindenesetre megoldottam a problémát azzal hogy annál résznél, nem kukkantottam bele az inventoryba :D viszont ahogy így nézem, ez hatszor parásabb lesz az első résznél, így lehet hogy csak akkor fogom folytatni, amikor majd lesz valakit áthívni co-op-ozni :D
  • wesker24
    Pontosabban melyik verziót használod ??

Mert ha az első Proycon változatot használod akkor az nem jó !!
    Nekem is mindig kiszokott lépni sürüen a játék !! Elég bosszantó volt újra csinálni mindent !!

De már megjelent az újabb verzió méghozzá a Reloaded-es verzió na azzal nincs semmi gond lecrackeled aztán kész megy simán !!

Amikor elöször vittem végig akkor még a Clone Dvd-s verzió volt ki is lépett sokszor de utána leszedtem a Reloadedet és onnantól kezdve már nem volt gond vele !!

Az első verzióhoz is jó a Reloaded crack de még igy se volt jó mert kilépett állandoan !!
  • Fido4life
    Sziasztok ! Lenne egy "kis" problémám a játékkal. Egészen a könyvtári tologatásig tökéletesen műkszik (leszámítva a fegyver tárjánál megjelenő kérdőjeleket) viszont e helyszínen ha megnyitom az inventoryt, putty kidob az sztalra, hibaüzenet nélkül. Próbáltam crackel, illetve más DVD imagel, de változást nem észleltem. Kérem aki tud segítsen. Köszi előre is.
  • fery02
    megvan :)
  • fery02
    Táncteremben vagyok, és van egy hangfal, amit elkéne mozgatnom szerintem, de nem tudok, mert valami mozgó szarság rajta van, és az eltaszítja magától az emberkét. Ugyanitt van egy ajtó is, amin szintén ilyen trutyi van, és persze így nem tudom kinyitni az ajtót.
  • Muhu
    Valaki help! Ott tartok, amikor az erdő után bemennnek a kórház parkolójába, de nem tok továbbjutni.Van egy hely ahova fel lehetne mászni, máskor sikerült ilyen helyekre, de most tropa már az ujjam, annyit nyomtam az efet.SEGÍTSÉG
  • neptum
    végig játszotam a játékot nekem tetszet és remélem lesz 3. rész is