Obscure 2

Oldal 1 / 12Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok segítsetek elakadtam obscure 2 ben Mey és Styvenel egy kórház elõt álunk és Sztevennel engedem le a rácsot jõn a szõrny és mindig visza huza és kinyirja Meyt léci segitsetek........
Bokafix2
Hogy lehet többjátékos módba tolni?

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

Am Kennynek ki a gyereke? 😮 írjatok 😊
😄😄
köszi, már rájöttem :
grebber
Nem igen említik sehol hogy testvérek lettek volna!

Next PC upgrade: 2022

sziasztok 😊 olvassa valaki még a fórumot? namind1. azért én írok. végigjátszottuk a bátyámmal az obscure 2-õt.. nagyon szar a vége sztem, de a játékkal egy élmény volt játszani. csak a vége nemtetszik de hátezvan :S szegény Corey. istenem. õ volt az én kedvenc karakterem (L) 😄 szerintem túl sok volt benne a haláleset, de hát ez növelte a drámai hatást. 😊 nahde Corey a best (L) << és Kennyvel most testvérek voltak? nemtudja senki? aki igen írjon. nah csõ.
Sziasztok tudtok adni egy telepítõ kódot az az Obscure reload-hoz???
Elõre is köszi!!<#wave><#wave><#wave><#wave>
hali! van 1 problémám. telepítés után elindítom a játékot és csak fekete képernyõ van, de a játék fut, mert hang az van. valaki találkozott már ilyen problémával? vista ultimate sp1 32bit (x86)-om van
igen arra gondolok de nem megy!!!!állandóan felnyitja az a k.... szörny!sõt,a kapu is majdhogynem megáll mikor jön az a fos,és ráadásul mikor benyúl onnantól fogva nem engedelmeskedik a kapu!nem csinál semmit!!
Fido4life
asszem az ugysikerült hogy a csajt gyorsan beírányítottam a rácson belülre hogy ne tudjon meghalni swennel meg iszonyatos billentyû darálással lezártam a kaput (ha arra gondolsz amikor a szörny keze a kapu alá nyúl és úgy kell lecsukni na)

Sziasztok!
valaki olvassa még ezt a fórumot?kellenne nekem egy kis segítség!!vagy lehet inkább mentés.annál a résznél vok mikor mei és swen a korház parkolojában vannak és a rácsos ajtót huzgatnám,de nem tudom.egyszerûen nem megy le és a csajszi állandóan meghal.olvastam már több fórumot is ezzel kapcsolatban és sokmindenkinek nem sikerül de ezzel nem megyek sokra.szóval valaki tudna segíteni??please
sziasztok ami nálam van energia ital milyen billentyüt kell megnyomni hogy megigya
Eléhg érdeks név
Na, most játszottam végig. Cool játék, be kell látni. Tök jó, a végén pont a három kedvenc karakterem maradt életben, de nem örültem sokáig :S
MIndegy, nagyon tetszett. De hogyan adhat Friedman olyan nevet a gyerekének, hogy Jedidiah? 😊
Qwerty4
Igen, nagy jelentõsége van neki. 😊

Qwerty4

Prince23
Ok, köszönöm... amúgy tuti h a történet a virág körül forog, mi?

Seth
a falon lévõ virágoknál lehet menteni , egyszer használatosak

PSN ID.: Beegabor

zzeN
a falon lévõ növényekkel lehet menteni...

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Prince23
Amúgy miért nincs mentése? nem lehet menteni😞 most kezdhtem megint elõlrõl 😛

Fido4life
hát jó lenne, egyrészt az innovatív multiplayer miatt, nagyon jókat derültünk a játék során haverommal, nomeg single playerben is sokkal jobban elvoltam velük mint mondjuk egy Resident Evillel vagy egy Silent Hillel (fõleg azért mert jobban beletudtam magam élni, tinik helyzetébe 😄)

Qwerty4
Egyébként így néz ki a Top 10 játéklistám:

1. The Witcher (2007)
2. Thief - The Dark Project (1998)
3. Half-Life 2 (2004)
4. Condemned - Criminal Origins (2006)
5. Fahrenheit (2005)
6. Resident Evil 4 (2007)
7. Thief - The Metal Age (2000)
8. Obscure (2004)
9. Obscure 2 (2007)
10. Clive Barker`s Undying (2001)

Most frissítettem, de csak a 10. helyrõl estettem ki a CoJ-t.Az Undying jobb nála, így utólag visszagondolva.

Qwerty4

Qwerty4
Én is.Hihetetlen jó volt ez a két Obscure rész.Nekem mindkettõ benne van a játék Top10-embe.Annyira zseniálisak.<#smile>

Qwerty4

grebber
Remélem lesz 3. rész is 😄

Next PC upgrade: 2022

Qwerty4
Nem az én hibám, azé aki elolvasta. 😊
Aki nem szereti a spoilereket annak nem ajánlatos a visszaolvasás!

Qwerty4

ja😊az egyben is õt szivatták,most meg meg is ölik😊 tiszta South Park feeling

Seth
Megölték Kenny-t. Szemetek !!! 😊

PSN ID.: Beegabor

amúgy a hangulata tényleg az elsõ résznek jobb volt,fõleg az elején😊 és itt ez a virágos cucc nem nagyon jön be😊 vmi mást is kitalálhattak volna.(pl páran heccbõl szellemet idéznek,v vmi,és balul sül el😊

kösz szépen qwerty,h lelõttél egy ekkora gigantikus spoilert<#violent><#falbav> épp most játszok a játékkal

Qwerty4
Na kinyírva Kenny, és kivégezve az Obscure 2 is. 😊
Azért az elsõ rész jobban tetszett, nagyobb hangulata volt, de azért ez sem rossz.Ami nagyon zavart az a bekadós bug, 3 helyen találkoztam ilyennel.
Ötletekben nem volt hiány azért itt, sokkal több fejtörõ volt mint anno, ami dícsérendõ.
Nem tetszett, hogy a karakterek nem adhatnak parancsokat.
Illetve szerintem nehezebb is volt az elsõ résznél és hosszabb is.
2007 egyik legjobbja egyértelmûen az Obscure 2...

Qwerty4

Qwerty4
Basszus ez az utolsó Kenny boss nagyon durva.Fõnleg a zárfeltörés.<#guluszem1>Be kell gyakorolni.

Qwerty4

Qwerty4
Most az a baj, hogy a fõbossznál is bugzik. 😞
A rohadék beakadt. :/

Ja, nyilván megérdemelte az év RPG díját a Witcher.

Qwerty4

wesker24
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nagyon jó a megérzésed nem is 1x-szer fog csak visszatérni fog az még okozni elég nagy galibát !

Amugy nem ide tartozik de jó ha tudod hogy a WITCHER lett az ÉV RPG játéka és a Witcher nyerte el a legjobb magyar szinkron cimét is !!
<#eljen><#taps>
Qwerty4
Továbbjutottam azon a részen, sokadszorra, többször a liftnél nem vágtam mit kell csinálni ha eljutottam oda.
Most már túl vagyok a Kenny elleni harcon ia, de nem halt meg, érzem vissza fog térni. 😊

SPOILER:
Érdekes ez a játék mindenképp.Stáblista lement és nincs vége.Na mindegy, ennél több poént most ne lõjjönk le. 😊

Qwerty4

wesker24
Az egy óriási nagy BUG a játékban az a része hibás nekem is mindig beszokott ott akadni futnak ezerrel de a karakterek beakadtak !!
És nem tudnak tovább menni !! Olyankor azt lehet tenni hogy elötte mentettél akkor visszakell tölteni és újra próbálkozni !! Célszerû akkor menteni miután kinyirtad azt a bazi nagy dögöt éd mindent megcsináltál amit kell !! Nekem kb 3x-szorra sikerült megoldani ugyanis akkor tovább futottak a lift felé !!

Csak azért mondtam hogy nézd végig a stáblistát mert azért hogy kiirja a stáblistát még koránt sincs vége a játéknak !!
Qwerty4
Nem hiszem el, beakadt a gép. 😞
Futunk a felvonóhoz és beakadnak a karakterek út közben.Ezt nem értem.

Qwerty4

Qwerty4
Mindig végig szoktam nézni a stáblistát. 😊

Qwerty4

wesker24
Amugy szerintem is nagyon jó játék lett az Obscure 2 nálam is ott van a Top 5-ben !!

spoiler] Ahogy haladsz elöre majd jobban a történetben lesznek még tragikus meglepetések ezerrel ! Jah és egy jó tanács miután végigvitted majd a játékot a késöbiekben és megy a stáblista akkor azt ne nyomd el hanem várd meg majd akkor megtudod miért ![/spoiler]
Qwerty4
Hát igen, a következõ körben már ***** is áldozattá vált. 😞
És még ki tudja ki fog...
Amúgy hozza az elsõ Obscure igen magas szintjét, nagyon jó játék, 2007-ben lehet befog futni nálam a 2. helyre (a Witchert azt már semmi se szoríthatja le az elsõ helyrõl).Mert ahogy haladok elõre és elõre egyre jobb. 😊

Qwerty4

wesker24
A szérumokat amiket csinálsz azt fel lehet használni gyógyulásra is ha elég rossz állapotban vagy abban az esetben kell másnak adni a szérumot ha neked sok életed van viszont ha társadnak már alig van élete akkor célszerû neki adni !!

Amugy Jun még csak a kezdet volt <#szomoru1>
Qwerty4
A szérumokat nyugodtan fel lehet használni gyógyulásra?Vagy kell vinni valakinek?

Qwerty4

Qwerty4
Ez is megoldva.Pár ládát kell tologatni.De csak megahlt szegény lány. 😞
Kétféleképpen néztem végig a halálát, sajnos...

Qwerty4

Qwerty4
Junt hol találom meg a pincében?Elvitte a szörny.
Bárcsak hagytam volna meghalni, most meg nem találom.És nem nyílik az ajtó se lennt a pincében, pedig állítólag kellene, a csaj megnyomta a kart. 😞

Qwerty4

Qwerty4
Megoldva!

Qwerty4

Qwerty4
Ott vagyok a kórház kertjében, Jun-t kell megmenteni.Találtam egy kaput és egy kart, azt kéne lenyomni, azt írja lower, de mit a frászt kell nyomni? :o Milyen gombot?

Qwerty4

Qwerty4
Közbe kezdek belejönni, de a karaktereimnek nem áll valami jól a szénájuk. 😞
Remélem fel lehet tuningolni õket valahogy nagyobb életre a késõbbiekben.

Qwerty4

Qwerty4
Tulajdonképpen nem akadtam el csak nem tudok elbánni a dögökkel...nem sikerült eljutni a 2. mentési pontig, pedig felfedeztem, hogy mit kell csinálni a könyvtárban.
Még mindig az elején vagyok, igen, mert csak Morrowindeztem az elmúlt két hétben.
Az elsõ részben volt olyan, hogy automatikusan rácéloz az ellenre, itt mintha nem lenne, olyan rosszul megy még ez a dolog.
Plusz lehetett parancsokat adni a másik karakternek, hogy maradj itt-ott vagy gyere.Itt hol van ilyesmi?

Qwerty4

wesker24
Hol akadtál qwerty én szivesen segitek ha tudok neked és emlékszem-e még rá egyáltalán mert én ezt azóta már 2x-szer végigvittem annyira jó játék !!
Qwerty4
Hát ez a rész nagyon nehéz az elsõhöz viszonyítva...

Qwerty4

heló!

addig jutok, míg megszerzem a shotgunt, aztán kinyiffantott egy melák.
de nincs mentés, nem is tudok menteni, valami checkpoint lesz, vagy mi?

köszi
Oldal 1 / 12Következő →