77
  • Shady313
    Amennyiben valaki szereti HP Lovercraft történeteit, szóljon néhány jó szót az Amnesia mod készítőjének, hátha kap egy kis inspirációt a mielőbbi befejezésre.

http://www.moddb.com/mods/the-elder-sign-the-asylum-episode-1

http://www.frictionalgames.com/forum/thread-9468.html
  • joshua
    Hello

Már a játék vége felé járok de van egy kis gondom
    A tengeralatjáró lövi szét a berendezést, minden hullik szét és potyog a fejemre menekülök kifelé de egy bizonyos helyen mindig meghalok akármit is csinálok-.-
    Utánaolvastam és azt írják hogy játékhiba és hogy próbálkozzak csak mert valahogy átenged csak azt lenne jó tudni hogy hogyan
  • szergely1992
    Hello

Felraktam a játékot az első bejátszás lemegy, utána elkezd tölteni és kidob exe. hibával.
    Ez mivel lehet kiküszöbölni?
  • Gobbo
    Ehhh... hibas a jatek. Megneztem a youtube-on, hogy mi a fenet kene latnom. A sziget a 3 vilagito gombbel nekem nem latszik :(.

Tud valaki esetleg javitast a jatekhoz valahinnan?

koszi
  • Gobbo
    Sziasztok!

A hajon vagyok es amikor a hullamoknal az agyut kene kezelni belenezek, zoom-olok de sehol az isten haragjaban sem latom a 3 kek gombot vagy celpontot... hol vannak? Tudna valaki segiteni ebben?
  • torsa
    http://www.pcguru.hu/pcguru/leiras_vegigj.php?id=18&page=1&nev=vegigjatszas

Itt egy teljes végigjátszás a játékhoz, aki most kezdené el vagy végérvényesen elakadt annak nagyon jól jön! szerintem csoki játék volt. majd üssétek be youtube-ra hogy: Call of Cthulhu: Destiny's End. lehet valakinek tetszeni fog.
    jó játékot mindenkinek!
  • medve15
    Köszi de már meg van a kód 1846 a könyvben volt benne az utolso oldalon
  • medve15
    Valaki tudna segiteni? Ott akatam el hogy ki kel nyitni a börtünben a széfet csak nem tudom a hejes kódót.
  • medve15
    Kösszi szépen
  • torsa
    csak add oda neki a fényképet amit Ruth-tól kaptál. ennyi. hát a zárkombinációsra már nem nagyon emlékszem. de asszem csak az egyiket kell ellentétesen forgatni a többit azonos irányba
  • medve15
    Helló mindenkinek!

Kérnék egy kis segitséget ott akadtam ell hogy a cellábol a pasitn nem tudom kiengedni mert nem bizik bennem és nem jön ki most mit kell itt tenni. Előre is kösszi.
  • gerze
    Sziasztok!

Nem rég kezdtem játszani ezzel a játékkal,nagyon baró csak sok a buktató(vagy én vagyok a tudatlan)a templom alatti kriptában a széf kódja oké hogy 3-1-5-7 és hogy az órával megegyezően kell kezdeni de utána merre és hányszor, mert nekem az öt milliomodik variációra sem nyílik.

köszi
  • torsa
    gondolom már túl jutottál rajta de ha még nem akkor. a feszítővassal próbáld meg. én most kezdtem el vele játszani szerintem nagyon király. bár most elakadtam. ez a kocsi menekülős valahogy nem nekem való. sose szerettem az ilyen meneküléseket
  • DangerFox
    és nekem is elkellne egy kis segítség, miután Briant megszöktetem a börtönből elfut egy ajtó elé amin nincs kilincs, és be van zárva, és nem tudom hogyan tovább,van valami rács amit valószínűleg csatornafedélnek használnak :D, de puszta kézzel nem bírja megemelni, Brian meg b***ik rá, nem követ..., mit tegyek, valaki segítsen pls
  • DangerFox
    3-1-5-7 és az óramutató járásával azonos irányba kell kezdeni
  • Gilgamesh
    Kedvenc lovecrafti játékom. Persze irtó kevés van belőlük, tekintve az öreg visszaadhatatlan stílusát, művei hangulatát, a téboly oszlopos szerepét a történeteiben. Ez a játék azonban remekül vissza tudja adni mindezt, bár tökéletes feldolgozásról még mindig nincs szó. Nálam 5+ az 5-ből.
  • sirGalahad
    Nagyszerű alkotás!
    Most már akár magyar felirattal is élvezhetitek... :]
  • szurka
    én is elakadtam:P Még csak a templom alatt vagyok a kriptában, és nemtom kinyitni a széfet. A számostáblára rátettem a képeslapot, de 1szerűen nem gyüvök rá a számsorra. Plíííz heeelp. Amúgy hatalmas játék, rég borzongtam ennyire
  • Shady313
    Üdv mkinek! Volna egy kis problémám... Az Esoteric Order Of Dagon fejezetnél vok és nem tok ott továbbjutni, hogy: Kiszabadítottam Mackeyt a "börtönből" és amikor elindulunk az épület felé (ugye ahol majd felkell emelni az a kőtáblát az ő segítségével) az előzőleg kirobbantott folyósónál, ahol a tengeri csillagok vannak, nem akar tovább követni :S megáll egyhelyben és a csigalépcsőn már nem jön utánam :S Most ez vmi bug, vagy nekem kéne még csinálni vmit? :S Ha bug akkor valaki megtudna dobni egy mentéssel? :S Mert 2 mentést vezetek, de sajnos mind a kettő annál a résznél van és ez már vagy 68% előről meg nincs türelmem elkezdeni (nincs rá időm :S). Szal aki tudna segíteni az írjon pls. Előre is köszönök mindent :)
  • jeti00
    na ez már egy raj játék :) én nagyon élveztem
  • komaromi33
    :)
  • komaromi33
    csá
    Légyszi segítsen valaki találtam egy széfet és nem tom a kombinációt ha valaki tudja segítsen előre is kösz!!!!!!!!!
    csá
  • varga renato
    sz jo ez a játék
  • ferceg
    Siman fut. Bar alt-tab-ra fagy sajnos.
    Fosatos. Foleg, amikor bevagja kulonfele viziokat, amint a haztetorol lesnek.
    Meg a halott kislany nevetese.
  • Szefmester
    ügyesen.. vista nélkül :D
  • stain
    Hogy a retekbe kell rávenni ezt a bughalmazt, hogy elinduljon? "Unable to find a suitable video setting" Kb mindenkinek, aki megpróbálja elindítani.
  • Broken
    Valóban nem mai darab, de felejthetlen, grafikájával sz.tem semmi probléma, ehhez a stílushoz és hangulathoz ilyen grafek kell. V. mi marha nagyot alkottak ezzel a játékkal, nem az a doom féle :"de beszartam, mert előugrott egy zombi", hanem olyan sötét, gonsoz hangulata van, ami játék közben szinte ráborul az emberre, mint egy sötét lepel. Izgalmasabb jelenetknél pedig szabályszerűen a főhőssel egyszerre emelkedik az ember pulzusa. A történet izgalmas, rejtélyes, misztikus és sötét, mint maga a pokol. Legjobb, amivel eddig játszottam!
  • Apex7
    Hát az tény és való hogy a játék régebbi, de ha van jó sztori akkor nem igazán számít az 2-3 év. Vannak akik még mindig Diablo II-est nyomják és már kijött egy rakás 3D-s motorú hi-graf játék, mégis az éményt képtelen visszaadni.

Én olvastam az eredeti Lovecraft novellát és nemigazán akaródzott lámpát oltani utánna, feltételezem ezzel más is így van.

Emígy a játéknak jó a grafikája, bár medium beállításokon játszottam, és pár karaktaer arca majdszétesett, meg vibrált, de az egy 1.0-ás verzió volt még akkor.
  • fourgee
    VISTA-n semmi sem fut :) A régi gagyi, noname hálókártyámat felismeri, viszont a 965-ös Intel integrált cuccot nem... A noname kártyám Win98 logós, ezt a lapot meg asszem Vista logóval reklámozzák. De nem olyannal, ami épp csak elég neki, hanem ami full jó alá... Lehet hogy csak frissíteni kellene neten a drivereket, de ha egyszerűen nem ismeri a hálócuccát, hogy a rákba menjek fel vele netre? És rádásul full legális a VISTA-m... Kösznöm, kösznöm!
  • Atkamon
    Vistán futhat, ha olyan régi?:)
  • Sadist
    #23 alapján neked sem, vagy nem nagyon figyeltél, mikor a tanító néni azt mondta, hogy ha fogalmazást írsz, akkor olvasd át még egyszer, mielőtt beadod :)
  • Radi
    Who you gonna' call?
  • Goth
    :DASDdD
  • Goth
    ezekből a képekből kurvára nem látni semmit. szal gondolom a játék is ilyen... túl sötét :/
  • skristof
    új?
    hát ez jó.. bár relatív :)
  • Venice
    Hát nem tudom nekem annyira nem jött be a game lehet hogy a Fear meg az Undying gyenge hozzá képest de szerintem a legdurvább horror game a Condemned Criminal orgins még mindig amúgy jó meg a Penumbra Overtune bár még nem sok időm volt tolni
  • tttttom
    szerintem ez jó gém :)
  • icewolf
    Én is olvastam, de annak ellenére még bejött a játék. :)

gyuri12: ezeken a "kis" malőrökön már nem kéne meglepődni, volt már itt durvább is, lesz is még...
    Főleg amíg olyan "hozzáértő" cikkírók akadnak errefelé.
  • Bohun
    Csak én olvastam az eredeti Innsmouth-os novellát/kiregényt? :P
  • Szefmester
    A Super Mario-ról vagy a Pac-Man-ról nem akar valaki nagytesztet írni tök jó játék mindkettő és nemrég kaptam meg.. én meg akitől kaptam mindíg a legújabb megjelenés előtti cuccokat kapom meg..