Call of Cthulhu: Dark Corners of the Earth
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://www.moddb.com/mods/the-elder-sign-the-asylum-episode-1
http://www.frictionalgames.com/forum/thread-9468.html
Már a játék vége felé járok de van egy kis gondom<#szomoru1>#szomoru1>
A tengeralatjáró lövi szét a berendezést, minden hullik szét és potyog a fejemre menekülök kifelé de egy bizonyos helyen mindig meghalok akármit is csinálok-.-
Utánaolvastam és azt írják hogy játékhiba és hogy próbálkozzak csak mert valahogy átenged csak azt lenne jó tudni hogy hogyan
Felraktam a játékot az elsõ bejátszás lemegy, utána elkezd tölteni és kidob exe. hibával.
Ez mivel lehet kiküszöbölni?
Tud valaki esetleg javitast a jatekhoz valahinnan?
koszi
A hajon vagyok es amikor a hullamoknal az agyut kene kezelni belenezek, zoom-olok de sehol az isten haragjaban sem latom a 3 kek gombot vagy celpontot... hol vannak? Tudna valaki segiteni ebben?
Itt egy teljes végigjátszás a játékhoz, aki most kezdené el vagy végérvényesen elakadt annak nagyon jól jön! szerintem csoki játék volt. majd üssétek be youtube-ra hogy: Call of Cthulhu: Destiny's End. lehet valakinek tetszeni fog.
jó játékot mindenkinek!
Kérnék egy kis segitséget ott akadtam ell hogy a cellábol a pasitn nem tudom kiengedni mert nem bizik bennem és nem jön ki most mit kell itt tenni. Elõre is kösszi.
Nem rég kezdtem játszani ezzel a játékkal,nagyon baró csak sok a buktató(vagy én vagyok a tudatlan)a templom alatti kriptában a széf kódja oké hogy 3-1-5-7 és hogy az órával megegyezõen kell kezdeni de utána merre és hányszor, mert nekem az öt milliomodik variációra sem nyílik.
köszi
Most már akár magyar felirattal is élvezhetitek... :]
Az élet a legjobb méreg...
Légyszi segítsen valaki találtam egy széfet és nem tom a kombinációt ha valaki tudja segítsen elõre is kösz!!!!!!!!!
csá
Fosatos. Foleg, amikor bevagja kulonfele viziokat, amint a haztetorol lesnek.
Meg a halott kislany nevetese.
Canon EOS 5D | Canon EOS-1 | Bronica SQ-A | Fender Deluxe Stratocaster | Martin DC-15E
Én olvastam az eredeti Lovecraft novellát és nemigazán akaródzott lámpát oltani utánna, feltételezem ezzel más is így van.
Emígy a játéknak jó a grafikája, bár medium beállításokon játszottam, és pár karaktaer arca majdszétesett, meg vibrált, de az egy 1.0-ás verzió volt még akkor.
2 drágaszáág, a HTC P3600 Trinity éés a Dell XPS 1530, természetesen DDR3-as Gf8600GT-vel :)
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
hát ez jó.. bár relatív 😊
football without ultras is nothing
gyuri12: ezeken a "kis" malõrökön már nem kéne meglepõdni, volt már itt durvább is, lesz is még...
Fõleg amíg olyan "hozzáértõ" cikkírók akadnak errefelé.
Maradok Zsoc! A pajszer legyen veletek! http://www.zsoc.net | www.runatabor.com
Szemétdomb köz 13, Pszudeopolisz, Sto-síkság, A Korongvilág, A Nagy A\'Tuin hátán, A Világegyedem, ür. nr. Még több ür
Hogy hajba tud kapni egy buta kis játékon a sok pattanásos orrú pubertás!😄
\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
Emberek, ez BUDAPEST!!! <#hehe>#hehe>
2 drágaszáág, a HTC P3600 Trinity éés a Dell XPS 1530, természetesen DDR3-as Gf8600GT-vel :)
A cikket én sem értem, mármint hogy miért csak most. Én is felkaptam a fejem, mert azt hittem valami folytatás 😄
De sajna nem 😞
\"Az internet tiszta gáz lett, amióta felfedezte magának a média, a pénzvilág, meg a sok idióta user. Ameddig a kockák voltak többségben nem volt semmi gond.\" - shenmuedc
nektek meg nyelvtan órátok nem volt általános iskolában,
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
Azért ennyire nem kell túlozni..!
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
és itt viccbõl legagyiztál,és én szacsinak írtam a dolgokat,nem neked(csak te is "beszóltál"
de mostmár tényleg abbahagyom... nem gondoltam volna,hogy abból a kis nyúlfarknyi mondtaból,ennyi gépelés lesz...😊
"gagyi a cikk... hogy kerül ez ide?" egy ilyen nyúlfarknyi mondattal még talán megbírkózom
PSN ID.: Beegabor