Call of Cthulhu: Dark Corners of the Earth

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shady313
Amennyiben valaki szereti HP Lovercraft történeteit, szóljon néhány jó szót az Amnesia mod készítõjének, hátha kap egy kis inspirációt a mielõbbi befejezésre.

http://www.moddb.com/mods/the-elder-sign-the-asylum-episode-1

http://www.frictionalgames.com/forum/thread-9468.html

joshua
Hello

Már a játék vége felé járok de van egy kis gondom<#szomoru1>
A tengeralatjáró lövi szét a berendezést, minden hullik szét és potyog a fejemre menekülök kifelé de egy bizonyos helyen mindig meghalok akármit is csinálok-.-
Utánaolvastam és azt írják hogy játékhiba és hogy próbálkozzak csak mert valahogy átenged csak azt lenne jó tudni hogy hogyan

Hello

Felraktam a játékot az elsõ bejátszás lemegy, utána elkezd tölteni és kidob exe. hibával.
Ez mivel lehet kiküszöbölni?
Ehhh... hibas a jatek. Megneztem a youtube-on, hogy mi a fenet kene latnom. A sziget a 3 vilagito gombbel nekem nem latszik 😞.

Tud valaki esetleg javitast a jatekhoz valahinnan?

koszi
Sziasztok!

A hajon vagyok es amikor a hullamoknal az agyut kene kezelni belenezek, zoom-olok de sehol az isten haragjaban sem latom a 3 kek gombot vagy celpontot... hol vannak? Tudna valaki segiteni ebben?
http://www.pcguru.hu/pcguru/leiras_vegigj.php?id=18&page=1&nev=vegigjatszas

Itt egy teljes végigjátszás a játékhoz, aki most kezdené el vagy végérvényesen elakadt annak nagyon jól jön! szerintem csoki játék volt. majd üssétek be youtube-ra hogy: Call of Cthulhu: Destiny's End. lehet valakinek tetszeni fog.
jó játékot mindenkinek!
Köszi de már meg van a kód 1846 a könyvben volt benne az utolso oldalon
Valaki tudna segiteni? Ott akatam el hogy ki kel nyitni a börtünben a széfet csak nem tudom a hejes kódót.
Kösszi szépen
csak add oda neki a fényképet amit Ruth-tól kaptál. ennyi. hát a zárkombinációsra már nem nagyon emlékszem. de asszem csak az egyiket kell ellentétesen forgatni a többit azonos irányba
Helló mindenkinek!

Kérnék egy kis segitséget ott akadtam ell hogy a cellábol a pasitn nem tudom kiengedni mert nem bizik bennem és nem jön ki most mit kell itt tenni. Elõre is kösszi.
Sziasztok!

Nem rég kezdtem játszani ezzel a játékkal,nagyon baró csak sok a buktató(vagy én vagyok a tudatlan)a templom alatti kriptában a széf kódja oké hogy 3-1-5-7 és hogy az órával megegyezõen kell kezdeni de utána merre és hányszor, mert nekem az öt milliomodik variációra sem nyílik.

köszi

gondolom már túl jutottál rajta de ha még nem akkor. a feszítõvassal próbáld meg. én most kezdtem el vele játszani szerintem nagyon király. bár most elakadtam. ez a kocsi menekülõs valahogy nem nekem való. sose szerettem az ilyen meneküléseket
és nekem is elkellne egy kis segítség, miután Briant megszöktetem a börtönbõl elfut egy ajtó elé amin nincs kilincs, és be van zárva, és nem tudom hogyan tovább,van valami rács amit valószínûleg csatornafedélnek használnak 😄, de puszta kézzel nem bírja megemelni, Brian meg b***ik rá, nem követ..., mit tegyek, valaki segítsen pls <#help>

3-1-5-7 és az óramutató járásával azonos irányba kell kezdeni

Kedvenc lovecrafti játékom. Persze irtó kevés van belõlük, tekintve az öreg visszaadhatatlan stílusát, mûvei hangulatát, a téboly oszlopos szerepét a történeteiben. Ez a játék azonban remekül vissza tudja adni mindezt, bár tökéletes feldolgozásról még mindig nincs szó. Nálam 5+ az 5-bõl.

Nagyszerû alkotás!
Most már akár magyar felirattal is élvezhetitek... :]

Az élet a legjobb méreg...

én is elakadtam😛 Még csak a templom alatt vagyok a kriptában, és nemtom kinyitni a széfet. A számostáblára rátettem a képeslapot, de 1szerûen nem gyüvök rá a számsorra<#szomoru1>. Plíííz heeelp. Amúgy hatalmas játék, rég borzongtam ennyire<#vigyor3>
Shady313
Üdv mkinek! Volna egy kis problémám... Az Esoteric Order Of Dagon fejezetnél vok és nem tok ott továbbjutni, hogy: Kiszabadítottam Mackeyt a "börtönbõl" és amikor elindulunk az épület felé (ugye ahol majd felkell emelni az a kõtáblát az õ segítségével) az elõzõleg kirobbantott folyósónál, ahol a tengeri csillagok vannak, nem akar tovább követni :S megáll egyhelyben és a csigalépcsõn már nem jön utánam :S Most ez vmi bug, vagy nekem kéne még csinálni vmit? :S Ha bug akkor valaki megtudna dobni egy mentéssel? :S Mert 2 mentést vezetek, de sajnos mind a kettõ annál a résznél van és ez már vagy 68% elõrõl meg nincs türelmem elkezdeni (nincs rá idõm :S). Szal aki tudna segíteni az írjon pls. Elõre is köszönök mindent 😊

na ez már egy raj játék 😊 én nagyon élveztem
😊
csá
Légyszi segítsen valaki találtam egy széfet és nem tom a kombinációt ha valaki tudja segítsen elõre is kösz!!!!!!!!!
csá
sz jo ez a játék
Siman fut. Bar alt-tab-ra fagy sajnos.
Fosatos. Foleg, amikor bevagja kulonfele viziokat, amint a haztetorol lesnek.
Meg a halott kislany nevetese.
ügyesen.. vista nélkül 😄
Hogy a retekbe kell rávenni ezt a bughalmazt, hogy elinduljon? "Unable to find a suitable video setting" Kb mindenkinek, aki megpróbálja elindítani.

Canon EOS 5D | Canon EOS-1 | Bronica SQ-A | Fender Deluxe Stratocaster | Martin DC-15E

Valóban nem mai darab, de felejthetlen, grafikájával sz.tem semmi probléma, ehhez a stílushoz és hangulathoz ilyen grafek kell. V. mi marha nagyot alkottak ezzel a játékkal, nem az a doom féle :"de beszartam, mert elõugrott egy zombi", hanem olyan sötét, gonsoz hangulata van, ami játék közben szinte ráborul az emberre, mint egy sötét lepel. Izgalmasabb jelenetknél pedig szabályszerûen a fõhõssel egyszerre emelkedik az ember pulzusa. A történet izgalmas, rejtélyes, misztikus és sötét, mint maga a pokol. Legjobb, amivel eddig játszottam!
Hát az tény és való hogy a játék régebbi, de ha van jó sztori akkor nem igazán számít az 2-3 év. Vannak akik még mindig Diablo II-est nyomják és már kijött egy rakás 3D-s motorú hi-graf játék, mégis az éményt képtelen visszaadni.

Én olvastam az eredeti Lovecraft novellát és nemigazán akaródzott lámpát oltani utánna, feltételezem ezzel más is így van.

Emígy a játéknak jó a grafikája, bár medium beállításokon játszottam, és pár karaktaer arca majdszétesett, meg vibrált, de az egy 1.0-ás verzió volt még akkor.

VISTA-n semmi sem fut 😊 A régi gagyi, noname hálókártyámat felismeri, viszont a 965-ös Intel integrált cuccot nem... A noname kártyám Win98 logós, ezt a lapot meg asszem Vista logóval reklámozzák. De nem olyannal, ami épp csak elég neki, hanem ami full jó alá... Lehet hogy csak frissíteni kellene neten a drivereket, de ha egyszerûen nem ismeri a hálócuccát, hogy a rákba menjek fel vele netre? És rádásul full legális a VISTA-m... Kösznöm, kösznöm!

2 drágaszáág, a HTC P3600 Trinity éés a Dell XPS 1530, természetesen DDR3-as Gf8600GT-vel :)

Atkamon
Vistán futhat, ha olyan régi?😊

Sadist
#23 alapján neked sem, vagy nem nagyon figyeltél, mikor a tanító néni azt mondta, hogy ha fogalmazást írsz, akkor olvasd át még egyszer, mielõtt beadod 😊

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Who you gonna' call?

😄ASDdD

ezekbõl a képekbõl kurvára nem látni semmit. szal gondolom a játék is ilyen... túl sötét :/

új?
hát ez jó.. bár relatív 😊

football without ultras is nothing

Hát nem tudom nekem annyira nem jött be a game lehet hogy a Fear meg az Undying gyenge hozzá képest de szerintem a legdurvább horror game a Condemned Criminal orgins még mindig amúgy jó meg a Penumbra Overtune bár még nem sok idõm volt tolni

szerintem ez jó gém 😊

icewolf
Én is olvastam, de annak ellenére még bejött a játék. 😊

gyuri12: ezeken a "kis" malõrökön már nem kéne meglepõdni, volt már itt durvább is, lesz is még...
Fõleg amíg olyan "hozzáértõ" cikkírók akadnak errefelé.

Maradok Zsoc! A pajszer legyen veletek! http://www.zsoc.net | www.runatabor.com

Csak én olvastam az eredeti Innsmouth-os novellát/kiregényt? 😛<#wow3>

Szemétdomb köz 13, Pszudeopolisz, Sto-síkság, A Korongvilág, A Nagy A\'Tuin hátán, A Világegyedem, ür. nr. Még több ür

A Super Mario-ról vagy a Pac-Man-ról nem akar valaki nagytesztet írni tök jó játék mindkettõ és nemrég kaptam meg.. én meg akitõl kaptam mindíg a legújabb megjelenés elõtti cuccokat kapom meg..
Hahahahahaha!
Hogy hajba tud kapni egy buta kis játékon a sok pattanásos orrú pubertás!😄

HuAn82
gagyi cikk<#vigyor1>

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

"A városban mindenki nagyon furán viselkedik, senki nem mond semmit, mindenki úgy viselkedik, mint egy zombi. Az épületek nagy része lepukkant"

Emberek, ez BUDAPEST!!! <#hehe>

2 drágaszáág, a HTC P3600 Trinity éés a Dell XPS 1530, természetesen DDR3-as Gf8600GT-vel :)

Egy ilyen játéknál ez a grafika tökéletes. HPL és CoC rajongóknak kötelezõ darab, a hangulata zseniális, és minden más is klappol. Az elején tökre élveztem a fegyvertelen/lõszertelen helyzeteket, amikor trökkösen kellett végig "thief"-elni a pályákon, viszont a végefelé már eléggé a hentrõl szólt (nem vittem teljesen végig egyéb elfoglaltságok miatt). De ettõl függetlenül nagyon jó játék.

A cikket én sem értem, mármint hogy miért csak most. Én is felkaptam a fejem, mert azt hittem valami folytatás 😄
De sajna nem 😞

\"Az internet tiszta gáz lett, amióta felfedezte magának a média, a pénzvilág, meg a sok idióta user. Ameddig a kockák voltak többségben nem volt semmi gond.\" - shenmuedc

, az Undying pedig vidám történet ___ahhoz a sötét hangulathoz képest___, amit a Bethesda új kalandja költöztet a játékos szobájába

nektek meg nyelvtan órátok nem volt általános iskolában,

Esrohnoil
Jah, az, h. a F.E.A.R. esti mese, azt aláírom, de Daninak valszeg nem volt soha gyerekszobája ha az Undying szerinte vidám. 😄

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Csuhai G
"az Undying pedig vidám történet"
Azért ennyire nem kell túlozni..!

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

akkor: gagyi a cikk,mert fikázza a grafot,pedig egy elég régi játékról van szó,és azért írtam azt hogy,"hogy kerül ez ide",mert ha már pc-n is kintvan egy éve,miért most írnak róla egy cikket,és fikázzák a grafikáját.

és itt viccbõl legagyiztál,és én szacsinak írtam a dolgokat,nem neked(csak te is "beszóltál" és te voltál föntebb,és a te hsz-edre válaszoltam,pedig az annyira nem is neked szólt😊
de mostmár tényleg abbahagyom... nem gondoltam volna,hogy abból a kis nyúlfarknyi mondtaból,ennyi gépelés lesz...😊

Seth
magyarázd meg kérlek mit nem értek

"gagyi a cikk... hogy kerül ez ide?" egy ilyen nyúlfarknyi mondattal még talán megbírkózom

PSN ID.: Beegabor

Voltan
Amúgy tényleg nagyon jó kis játék! Lehet, hogy fel is rakom megint.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Oldal 1 / 2Következő →