90029
  • KranaZoli #50068
    Ez az nV karmája.

Hát sajnos még Furfangos frigyes sem tudja az igazat.
  • pxxl
    mért verseny van? :D
  • IMYke2.0.0.0
    Tekintve, hogy a "mi nem VGA gyártó cég vagyunk, hanem szoftvereket gyártunk" villog a vezetőség fejében, az nVidia naivan hiszi, hogy egy számítási képességekben, és számokban jól hangzó, "előremutató" fejlesztéssel le tudja tolni a torkunkon mindazt a szart, amit már 2. éve csinál - átnevezés mánia, gagyi gyártás, anti-DX -, így várható, hogy a HD6xxx sorozat a tiszavirág életű sikerű Fermit olyan szinten fogja legyakni, hogy minden eddig nRingyó rajongó is sírva fog bólogatni erre a mondatra:

Amíg verseny van, addig ATI a király!

• pxxl
    mire feléled a fermi, már lesz HD6xxx pletyka hidd el :D
  • Solten
    Marcius. Nagyszeru, addigra az AMD-Ati letarolja a piacot. Bar eddig is azt tette.

Sharks: mint itt mar egy-ket nvidia-imado is hirdette, es az elozetes hirekbol is kiderult, nem konkretan jatekra letrehozott termek lesz a fermi. Csak azt is tudja (kaposzta is megmaradjon...). Epp ezert nem kell sokat varni tole. Persze nem arrol van szo hogy leirnam elore, majd meglatjuk mit tud. Az biztos hogy ebbol kifolyolag nem lesz tul olcso...
  • IMYke2.0.0.0
    Objektíve, azaz tényszerűen:
    - nVidia NEM AKAR DirectX 11-el törődni,
    - Fermi nem játék VGA-nak készül elsősorban,
    - Fermi nem jön ki márciusig [ne legyen igazam],
    - nVidia szív, mert csak selejtet gyárt és gyártat,
    - ATI már rég beelőzte az nVidia-t,
    - jelenleg a legjobb VGA vétel, és előreláthatóan márciusig biztosan az is marad: HD5xxx.
  • Sharks
    Felesleges az az off, de majd egyszer rájössz, hogy nem így van és nem csak embereket írtál, hanem dolgokat is.

Lehet, hogy megérdemlik a fikázást, de akkor is felesleges előre lehurrogni. Maradjunk objektívek.
  • pxxl
    hogyne lenne igaz. bárkit meg lehet venni csak pénz kérdése a dolog.

a zenvidia meg megérdemli a fikázást, amennyi szart összehordott 2009-ben is. átnevezések, átnevezettek átnevezése, kiadása ugyanúgy más néven, hazugságok, lebukások, ferdítések, lefizetések...jöjjön a dx11 kártyája. legalább lenyomja az ati árakat :) remélem :P
  • Sharks
    Ez egyáltalán nem igaz, de ha jobb érzés, akkor hidd azt.

A DX11-es GeForce-ok előbb utóbb úgy is megjelennek, ez csak idő kérdése, viszont addig tök felesleges őket fikázni, még nincs tapasztalati háttere a dolognak.
  • pxxl
    "így könnyen lehet, hogy sok selejt készül belőle"
  • IMYke2.0.0.0
    Kicsit kárörvendjünk, és kicsit búslakodjunk is:
    Márciusban rajtolnak a DX11-es GeForce-ok?

"Az Nvidia hivatalos álláspontja szerint a cég első DirectX 11-es támogatással ellátott, Fermi architektúrára épülő videokártyái az év első negyedévében jelennek majd meg. A kijelentés némi pontosításra szorul, ugyanis az Nvidia nem a naptári-, hanem a pénzügyi évre gondolt, amikor az első negyedévet emlegette, ez pedig január 26-tól április 26-ig tart, azaz ez idő alatt szinte bármikor számíthatunk az új GeForce-ok megjelenésére , mint azt egyik korábbi hírünkben már kihangsúlyoztuk.

A különböző források viszont egészen a mai napig úgy gondolták, hogy az Nvidia a napokon belül kezdődő CES alkalmával rántja le a leplet újdonságairól és ugyanazzal a lendülettel piacra is dobja a várva várt termékeket. Nos, úgy tűnik, nem eszik olyan forrón a kását: az informátorok szerint az Nvidia már értesítette partnereit azzal kapcsolatban, hogy az új, Fermi architektúrára épülő GeForce-ok piacra dobását márciusra tervezik. A források azt is hozzátették, hogy eredetileg valóban a CES keretein belül akarták hódító útjukra küldeni az új kártyákat, ám erre nem lesz lehetőség. Nem fogjuk kitalálni miért: ez a kis csúszás a TSMC 40 nm-es gyártási technológiáját érintő problémák utózöngéjének tekinthető.

Az AMD már napokkal ezelőtt bejelentette, hogy a Radeon HD 5800-as sorozat tagjainál már kezd visszatérni minden a normális kerékvágásba: a kártyákból ha lassan, fokozatosan is, de végre egyre több készül, így a piaci igények kielégítése hamarosan zökkenőmentessé válik.

A termelés kétségtelenül növekszik, de a 40 nm-es technológiával üzemelő gyártósorok teljesítménye jelenleg még így sem elég ahhoz, hogy a két nagy gyártó GPU igényeit tökéletesen biztosítani tudják, azaz elegendő chipet tudjanak gyártani. Mivel a Fermi GPU felépítését tekintve egy rendkívül komplex megoldás, így könnyen lehet, hogy sok selejt készül belőle.

Ennek ellenére az AMD 40 nm-es csíkszélességre épülő, DirectX 11-es támogatással ellátott belépő szintű és alsó-középkategóriás videokártyái zavartalanul eláraszthatják majd a piacot a nem is oly távoli jövőben. Január végén vagy február elején érkezhetnek a Radeon HD 5600-as, 5500-as és 5400-as kártyák, amelyek a Redwood és a Cedar GPU-k köré épülnek.

Az Nvidia ettől eltekintve továbbra is azt ígéri, hogy a CES alkalmával bemutatja friss termékeit, de azok márciusig szinte biztosan nem lesznek kaphatóak."

• Solten

• pxxl
    mer' sajt és ne szód le Gigert jóóóvan?

tod a főnök is Giger fan, aztán hát ééérted na
  • KranaZoli #50055
    Mijjez a logo?!
    Olyan mint egy elnyújtott Alien fej. De miért villog pirosan a torka?!
  • rumkola
    hotfix
  • pxxl
    bármi/bárki megvehető :) még én is :D
  • Klemice
    nvidia bojkott már megint?!! az sg is megvehető O:
  • Blum
    Amúgy megvan a megoldás rá,ha valakit zavar,hogy a HSZ-ek nem jelennek meg. Felül kiválasztod a 2. oldalt,utána visszajössz az 1.-re és kész. Nálam jó lett :P
  • Solten
    Ok, semmi probléma...

• pxxl
    láttunk már. itt is volt már nem egyszer, de azért jó volt solti bá'ra terelni a gyanút...
  • MR ME
    ti még tényleg nem láttatok ilyen bugot? pedig előfordúl néha...
  • KranaZoli #50047
    Én csak most találkozom vele először és akkor egyben hozzájárultam, hogy helyreálljon a rend.
    :D
  • [HUN]FaTaL
    Sokszor előfordul ez mit vagytok beszarva? Ha elérjük az 1 oldalhoz szükséges hszek számát, akkor újra helyreáll minden.
  • kifli
    na milesz beszarik az esgé?
  • RYO21
    8
  • KranaZoli #50043
    Én is meglepődtem, hogy mi a rák van ebben a topic-ban.
    Jöhetne vmi patch, vagy service pack.

Egy raklapnyi HSZ-t nem látok így. :(

Aha. Megvan. Nem bug lesz ez, hanem vmi kártevő.
    McAfee: fenyegető közösségi veszélyek
  • Dobronski
    OMG
  • [HUN]FaTaL
    SG Bug
  • balint1111
    Nekem már 6 megjelenik.
  • pxxl
    lassan helyreáll a rend :D
  • Gibor
    Emá 4 :)
  • pxxl
    mostmár három :)

solti bácsi elintézte biztos :D
  • Zoli007
    Miért csak 2 hsz. jelenik meg nekem?
  • pxxl
    hát akkor a káanyját neki, mert van sliben izéja, nekem meg nincs, és mégis fullhádéban játszok :D
  • grebber
    Vak is látjs hogy miért.Mint már mondtam a fermi dx9ben és dx10ben lesz jó dx11-hez köze nem lesz.Ez a Gothic dolog ezt is bizonyítja szerintem!
    Nvidiát úgy lehetne kényszeríteni ha ömlesztenék a dx11-es gameket.De hát ugye nem ez történik.
  • IMYke2.0.0.0
    Őt - akinek "sosem mondjuk ki a nevét", vagy "tudodkit" - nem tudod megsérteni... ahhoz rendelkeznie kellene a következőkkel:
    - megfelelő szintű IQ
    - lélek
    - olvasási képesség

Én úgy tudom, hogy ezek közül csak utóbbi található meg nála... nyomokban.
  • pxxl
    jah de mezitláb volt nem? vagy nem? nemtom nem akartam megsérteni
  • IMYke2.0.0.0
    Rosszul emlékszem?
    Nekem az rémlik, hogy holmi strandpapucsban görnyedt a bicajon... :Ö)
  • MR ME
    :DDDDDDDD
  • kifli
    jajjdebuta szegény nagy békaszerű lény mozgása az elején :D
    bár a véleményem az ilyen játékokról nem mérvadó, mert én inkább a valósághű játékokat szeretem :)