90029
  • Klemice
    CRT-t! ajánlom a drága jó crt topicot
  • MR ME
    ez komoly ez a kép
  • m1garand
  • m1garand
  • mrzoltan
  • Solten
    monitoros topik
  • Firerock
    szerintetek milyen monitort vegyek 50 ezer alatt?22eset
  • KADARKA
    VEGYETEK BOXOT GECIK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • torok6
    Csak érdekelt egy kicsit egyébként meddig lehet ezt a fajta videokártyát tuningolni?
  • Solten
    Jeeee... van Isten Persze a valo ok hogy a kritikakat nehezen viselte ez a traktorista...
  • MR ME
    miért kell h mindig maxon menjen ha nincs rá szükség? szereted ha pörög a villanyóra?
  • Dobronski
    Meg az e-mail címe, tudjátok kinek. :D
    [email protected] írjuk ki mindenhova, had mennyen a spam. :D
    [email protected]
    [email protected]
    [email protected]
    [email protected]
  • torok6
    Valaki tudja hogy lehet beállítani hogy mindig max-on menyen a videokártya?
  • S2000
    Tirexi témához:
    Volt egy vicces user még tegnap, elég szép kommentekkel illette a videóit, persze egyből bannolta. Érdemes megfigyelni a hihetetlenül nagy fantáziával megformált választ.
  • Sharks
    Köszönjük szépen a nép nevében! Azért valaki linkelhetne még ilyen kommentes videjót, had röhögjünk még egy kicsit, ha valóban olyan jó...
  • Dobronski
    Jó ötlet.
  • KranaZoli #51256
    Már nem fog azt írja az oldalán.

"
    Nincs több kommentált videó YouTube-on

A címből már sejteni lehet mi lesz a lényeg.
    Nem, ismétlem NEM lesz több mikrofonnal kommentált videó. Se gameplay, se egyéb dolog bemutatása.
    A dolog magyarázata nagyon egyszerű:
    Meguntam hogy van pár tolvaj Magyar patkány gyerek aki a feltöltött videóimat letölti YouTube-ról és újra feltölti egy másik néven.
    Ez még nem is lenne baj mert eredetileg ezeket már én egyszer publikáltam.
    A gond csak azzal van hogy a videó alá írt kommenteket ott már nem én szabályzom, szal mehet a videó anyázása meg parasztozása korlátlanul, ami valaki szerint nagy poén, szerintem meg irtó nagy bunkóság.

Szóval meg lehet köszönni ezt a lépésemet a tolvaj gyerekeknek, akik szerint ez de jó móka lesz.
    THX…"

• kifli
    kár hogy mostanába nem csinál olyan vidiket ahol beszél, az jobb mint a showder klub :D
  • tugyiti
  • KaszaN
    Nem idegesítő...én hardon végigtoltam elsőre. :D
  • IMYke2.0.0.0
    Tény, hogy a lassabb játékokhoz szokott emberke - én is ilyen vagyok - eleinte furcsán áll előtte. Aztán elkap a pörgés, és csinálod.
    Jó muri. Csak nem szabad maximalistának lenni, mint azok a geekek, akik munka/suli/élet helyett tizedmásodpercnyi időjavításért képesek napokon át egy útvonalat begyakorolni, hogy aztán villoghassanak a [URL=http://www.youtube.com/watch?v=kNoHLt2qUwQ&hd=1]Youtube-on - "Can You Beat Me?"[/URL]

• pxxl
    am is idegesítő játék sztem. 3x álltam neki, de a traning pálya után abbahagytam, mert nem bírtam ezt a pörgés forgást :D
  • IMYke2.0.0.0
    Olyat olvastam, hogy buherált driver-rel GF+ATI összedolgozott egy SLI lapban - de hogy ATI Radeon natívan, minden buheráció nélkül nyomassa a Mirror's Edge pisix effektjeit [lebegő zászló, ablakszilánkok, műanyag térelválasztók stb.], az kizárt!
  • pxxl
    ati kártyával pisix...há' no comment :D
  • KaszaN
    Pedig meglehet csinálni. Ismerek valakit aki erről írt egy tesztet. A Mirror's Edgevel játszott Mullon Physx-el ati kártyával és nemvolt semmi baj vele sőt még jobban is kezelte a physx-et mint az geforce kártya. A teszt nemtudom holvan, majd megkérdem.
  • IMYke2.0.0.0
    Ezzel a BenQ 20"-assal is tökéletesek azok a bizonyos élek :)
  • Solten
    Tegnap olvasgattam a Catalyst maker nevu ficko blogjat, semmi info (halleleuja...)...
  • Solten
    Cserelj te is monitort...
  • IMYke2.0.0.0
    A smiley-aidon mindig behalok :)))
  • IMYke2.0.0.0
    A Pisix-et egyszerűen kapcsold ki / felejtsd el = 5750-essel soha a büdös életben nem fogod hasznát látni.
    Nem mellesleg, nekem E8400 + (akkor még csak) 2 GB RAM + HD4850 mellett sosem esett le az FPS.
    Igaz, én NEM "fullháddéjba" nyomom.
  • Metalmilitiakid
    van egy olyan megoldás hogy megfogod a bankkártyád bemész egy jókis számtech boltba és veszel egy highend gépet :D
  • KaszaN
    Hi
    Nálami ati kártyánál Mirror's edge vel nyomtam és amikor az üvegek elkezdtek röpködni lement az fps 70ről 4-re. Hogyan lehet ezt megoldani (a physx opció kikapcsolása nélkül)?
  • pxxl
    én is mindent fullhd-ban játszok :) és nincs is kihajtva maxon a vga :) lehető legalacsonyabbra van húzva a gpu meg a memo is
  • Dobronski
    Nekem is fullhd-ban megy játszható fps-nél, és nem 300k volt a gépem, hanem csak 70. :) ATI powa
  • pxxl
  • pxxl
  • grebber
    Olyan jó az a patch hogy felse ismeri a gamet hogy a gépeden van szóval felrakni nem igen lehet
    Új Physx driver kell felrakni és abból egy dll-t a Dark voidnál lévő ugyanolyan dll-el felülírni és már van is physx szikrázik minden mintha muszáj volna!
  • Metalmilitiakid
    há oké, ts2/ts3 skype valami ahol tudunk majd dumálni , mert a windowslive os nem igazán jön be , és akkor elküldhetnéd a live os neved meg ts/skype ot privátban
  • Gubberx
    de :) viszont valamikor a jövő héten lesz időm rá legkorábban
  • Metalmilitiakid
    te és nem akarod tolni coop ban ??