90029
-
#51271 CRT-t! ajánlom a drága jó crt topicot -
#51270 ez komoly ez a kép -
#51269 -
#51268 -
#51267 -
#51266 monitoros topik -
#51265 szerintetek milyen monitort vegyek 50 ezer alatt?22eset -
KADARKA #51264 VEGYETEK BOXOT GECIK!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
torok6 #51263 Csak érdekelt egy kicsit egyébként meddig lehet ezt a fajta videokártyát tuningolni? -
#51262 Jeeee... van Isten Persze a valo ok hogy a kritikakat nehezen viselte ez a traktorista... -
#51261 miért kell h mindig maxon menjen ha nincs rá szükség? szereted ha pörög a villanyóra? -
Dobronski #51260 Meg az e-mail címe, tudjátok kinek. :D
[email protected] írjuk ki mindenhova, had mennyen a spam. :D
[email protected]
[email protected]
[email protected]
[email protected] -
torok6 #51259 Valaki tudja hogy lehet beállítani hogy mindig max-on menyen a videokártya? -
#51258 Tirexi témához:
Volt egy vicces user még tegnap, elég szép kommentekkel illette a videóit, persze egyből bannolta. Érdemes megfigyelni a hihetetlenül nagy fantáziával megformált választ. -
#51258 Köszönjük szépen a nép nevében! Azért valaki linkelhetne még ilyen kommentes videjót, had röhögjünk még egy kicsit, ha valóban olyan jó... -
Dobronski #51257 Jó ötlet. -
#51256 Már nem fog azt írja az oldalán.
"
Nincs több kommentált videó YouTube-on
A címből már sejteni lehet mi lesz a lényeg.
Nem, ismétlem NEM lesz több mikrofonnal kommentált videó. Se gameplay, se egyéb dolog bemutatása.
A dolog magyarázata nagyon egyszerű:
Meguntam hogy van pár tolvaj Magyar patkány gyerek aki a feltöltött videóimat letölti YouTube-ról és újra feltölti egy másik néven.
Ez még nem is lenne baj mert eredetileg ezeket már én egyszer publikáltam.
A gond csak azzal van hogy a videó alá írt kommenteket ott már nem én szabályzom, szal mehet a videó anyázása meg parasztozása korlátlanul, ami valaki szerint nagy poén, szerintem meg irtó nagy bunkóság.
Szóval meg lehet köszönni ezt a lépésemet a tolvaj gyerekeknek, akik szerint ez de jó móka lesz.
THX…"
-
#51255 kár hogy mostanába nem csinál olyan vidiket ahol beszél, az jobb mint a showder klub :D -
#51254 -
#51253 Nem idegesítő...én hardon végigtoltam elsőre. :D -
#51252 Tény, hogy a lassabb játékokhoz szokott emberke - én is ilyen vagyok - eleinte furcsán áll előtte. Aztán elkap a pörgés, és csinálod.
Jó muri. Csak nem szabad maximalistának lenni, mint azok a geekek, akik munka/suli/élet helyett tizedmásodpercnyi időjavításért képesek napokon át egy útvonalat begyakorolni, hogy aztán villoghassanak a [URL=http://www.youtube.com/watch?v=kNoHLt2qUwQ&hd=1]Youtube-on - "Can You Beat Me?"[/URL]
-
#51251 am is idegesítő játék sztem. 3x álltam neki, de a traning pálya után abbahagytam, mert nem bírtam ezt a pörgés forgást :D -
#51250 Olyat olvastam, hogy buherált driver-rel GF+ATI összedolgozott egy SLI lapban - de hogy ATI Radeon natívan, minden buheráció nélkül nyomassa a Mirror's Edge pisix effektjeit [lebegő zászló, ablakszilánkok, műanyag térelválasztók stb.], az kizárt!
-
#51249 ati kártyával pisix...há' no comment :D -
#51248 Pedig meglehet csinálni. Ismerek valakit aki erről írt egy tesztet. A Mirror's Edgevel játszott Mullon Physx-el ati kártyával és nemvolt semmi baj vele sőt még jobban is kezelte a physx-et mint az geforce kártya. A teszt nemtudom holvan, majd megkérdem. -
#51247 Ezzel a BenQ 20"-assal is tökéletesek azok a bizonyos élek :)
-
#51246 Tegnap olvasgattam a Catalyst maker nevu ficko blogjat, semmi info (halleleuja...)... -
#51245 Cserelj te is monitort... -
#51244 A smiley-aidon mindig behalok :)))
-
#51243 A Pisix-et egyszerűen kapcsold ki / felejtsd el = 5750-essel soha a büdös életben nem fogod hasznát látni.
Nem mellesleg, nekem E8400 + (akkor még csak) 2 GB RAM + HD4850 mellett sosem esett le az FPS.
Igaz, én NEM "fullháddéjba" nyomom.
-
#51242 van egy olyan megoldás hogy megfogod a bankkártyád bemész egy jókis számtech boltba és veszel egy highend gépet :D -
#51241 Hi
Nálami ati kártyánál Mirror's edge vel nyomtam és amikor az üvegek elkezdtek röpködni lement az fps 70ről 4-re. Hogyan lehet ezt megoldani (a physx opció kikapcsolása nélkül)? -
#51240 én is mindent fullhd-ban játszok :) és nincs is kihajtva maxon a vga :) lehető legalacsonyabbra van húzva a gpu meg a memo is -
Dobronski #51239 Nekem is fullhd-ban megy játszható fps-nél, és nem 300k volt a gépem, hanem csak 70. :) ATI powa -
#51238 -
#51237 -
#51236 Olyan jó az a patch hogy felse ismeri a gamet hogy a gépeden van szóval felrakni nem igen lehet
Új Physx driver kell felrakni és abból egy dll-t a Dark voidnál lévő ugyanolyan dll-el felülírni és már van is physx szikrázik minden mintha muszáj volna! -
#51235 há oké, ts2/ts3 skype valami ahol tudunk majd dumálni , mert a windowslive os nem igazán jön be , és akkor elküldhetnéd a live os neved meg ts/skype ot privátban -
#51234 de :) viszont valamikor a jövő héten lesz időm rá legkorábban -
#51233 te és nem akarod tolni coop ban ??