90029
-
#51232 Nekem is GS-ből van, de jól lement az ára :) -
#51231 Nos, a Pisix/GeForce tulajok újfent megszívták:
"GeForce users who purchased a retail (boxed) copy of Dark Void. In order to play Dark Void with enhanced PhysX features, a patch must be installed."
Dark Void PhysX Patch = 329 MB
Hogy is volt azzal a bizonyos "Év Játékának" titulálttal is?... :))))
-
#51230 így levitte az isten a dolgát ?? (mondjuk nekem a tavaly májusi Gamestar ból van utórendeléssel :D) egyszer láttam msotanában a corában akkor még 5k volt -
#51229 jó az 1990 Ft-nak is :) -
#51228 5 k a gears of war megéri megvenni fasza kis játék és lehet coop ban vinni most is keresek társakat akikkel ehet -
#51227 nah én meg még nem is láttam még az említett játékot :D -
#51226 hát gears of wart 3x toltam végig PC , kb 50x (nem vicc) havernál xbox on , meg szintén nála a gears of war 2 2x, meg ami még hasonló az Army of Two azt is végigtoltam nála ,az is ilyen fedezékes -
#51225 Így van - PC-s Gears of War-t nem nagyon tudja megközelíteni. Konzolos Gears of War 2-ről pedig csak jobbakat olvasok.
Ez a játék Pisix/nVidia Geek-eknek, meg olyanoknak való, mint akinek sosem mondjuk ki a nevét.
Ha lenne rá időm, energiám, akkor egyszer vetnék rá pillantást a monitoromon, de valószínűleg sikítva törölném, gyorsan.
-
#51224 hát nemtom mi ez a játék , szeretem az ilyen fajtát(fut fedezékbe búj lő) most is tolom a gears of wart , de ez igazából egy kalap szarnak tűnik nekem, eddig vagy 4 videót láttam róla de egyik sem nyert meg hiába hd meg physix meg lófasz , egy gagyira sikerült gears of war utánzás :D -
#51223 Ja, de az biztos, hogy nem is tud szövegszerkeszteni, normálisan írni és/vagy más egyébre használni egy ilyen gépet :)
[Template-ből összerakni vigyijót aztat tud.]
-
tmisi #51222 Valahol télleg eléggé lehúzták. Hiába aki újítani akar, az kockázatot vállal, hogy balul sül el. -
#51221 de nagyon veri magát a fullhd-ra... -
#51220 am mivan má az új ccc-vel? már 22-e van :/ -
#51219 á büdös párásztjá megint viózgát -
#51218 Hát ja... Annak, akinek nem mondjuk ki a nevét, biztosan 10/10 :)
-
#51217 hát ez valami rettenetesen gagyi játék -
#51216 DARK VOID PISIX VIDEÓ: Attól, akinek nem mondjuk ki a nevét
-
Sponnyabob #51215 Akkor megpróbálom másik kábellel aztán meglátjuk mi lesz. Köszi a gyors válaszokat -
#51214 Ja, még bőven van rá gari, szval gyorsan vidd el. De esetleg ha van másik kábeled, akkor azt is megéri kipróbálni előtte, hogy azzal is csinálja e. -
#51213 Hát, azért nem aludtam hánykolódva emiatt, de valóban megnyugtató, ha nálad is látni, mert akkor a böngésző lesz az oka, nem más. Thx az észrevételt.
IMYke: Igazából én is tervezgetek monitorcserét, leginkább ezen akarok fejleszteni most, a többi részét felesleges is lenne a gépnek, nagyon távlati terv egy 5xxx szériás VGA. Igazából lehet, hogy én samsung-bu_i vagyok, de csak ajánlani tudom neked az új ledes technológiával készült cuccaikat. Tv-t már vehetsz 200 rongyból, asszem 32-es talán az átmérő, de monitor is jó lehet, én pl. ezt néztem ki, mert a tv-t túl nagynak tartom ide. (Perpillanat 19-es a monitorom) -
#51212 #51205... a szimptómák kísértetiesen hasonlítanak az enyémhez!
Jobb lenne, ha azonnal (!) elvinnéd szervizbe.
-
#51211 Remélem, képernyő-fotón átjön, hogy én mit látok, ezen a monitoron:
Azaz, nálam, nem csíkozódik, sávosodik. -
Sponnyabob #51210 Ha már úgyis a monitor témánál vagyunk akkor én is feltennék egy kérdést. Mégpedig hogy a monitorom időnként fogja magát és kikapcsol, de függetlenül attól mit csinálok. Utána pár másodperc múlva vagy bekapcsol újra(ez ritkábban) vagy én kapcsolom vissza. Samsung T200-as monitor kb. 1 éves. Egy ismerősöm azt mondta hogy valamelyik csatlakozó a vga-n vagy a monitoron hibás vagy a kábellel van valami. Lehetséges ez? Köszi! -
mjanika #51209 Ha ez megnyugtat nálam is észre lehet venni a logódnál a különbséget alul-felül... Mozillával böngészek, ha ez számít valamit. -
#51208 Pontosan. Mert akkor, valószínűleg, még most is LCD-m lenne otthon.
De naiv voltam. Azt hittem, valamit én szúrtam el, a rendszeremben.
Mindegy.
Mostanság fogok nagy képátlóra benevezni, de lehet, hogy nem is monitor, hanem LCD-TV lesz belőle.
-
#51207 Hát, ez nagyon durva... OMG. Ezek szerint az LG-nél vagy nagyon profik, hogy ilyen pontosan lövik be a monitorokat, vagy tök bénák, hogy ilyen hamar tönkremegy. Persze, ami a legvalószínűbb, az az, hogy ez kivételes eset volt... Gondolom, fogtad a fejed, hogy miért nem vitted vissza egyből, mikor az első jeleket tapasztaltad... -
#51206 Ja, és tette ezt a garancia lejárta előtt 1 hónappal, halálának napja pedig pontosan a garancia lejártának napja volt! Nem vicc.
-
#51205 Az egykor saját LG1915S-em tökéletesen bírta a halála előtti 1 hónapig. Akkor azonban, gép bekapcsolás után beindult, majd elsötétült, majd "bemelegedés" után bekapcsolt a monitor... ezt eljátszotta, majd' 2 hétig, aztán már csak kénye-kedve szerint, és végül totál meghalt.
De, amikor működött, mindenfelé grafikai probléma nélkül tette a dolgát.
Szerelő ismerősöm elmondta, hogy a 3 háttér-világítótest közül a középső megadta magát...
-
#51204 Hát, most hogy mondod, csak a monitorom típusát felejtettem el leírni : Samsung 931BW. Elvileg ez minőség, tehát nem lenne szabad semmiféle hibának lennie, de mint tudjuk, az idő nem tesz jót ezeknek a monitoroknak... ez kb. 2-3 éves lehet. -
#51203 Igen, a mondandód második fele nagyon is reális. Az LCD-knél előfordulhat ilyen hiba.
A munkahelyemen, azaz a gépnél, melyről írok, ilyen monitor dolgozik: [URL=http://www.retrevo.com/s/Videoseven-R19W11-Monitors-review-manual/id/8092dj279/t/1-2/]Videoseven 19"[/URL]
Sávosodás nélkül, tökéletes átmenetekkel. Irodába optimális.
-
#51202 Eszembe sem jutott, hogy VGA, max monitor lehet, de akkor sem lehetne komoly hiba, mert sehol máshol nem észrevehető ez, csak itt fórumon, itt is valószínűleg azért, mert a logómban elég erős az átmenet a két szín között... -
#51201 Cserélj VGA-t :)))))
Komolyabban: inkább a monitort, böngészőt kezdd el firtatni - nem minden grafikai problémáért a VGA a hibás.
-
#51200 Pálinkás jóreggelt! Azt vettem észre, hogy a logómban a felirat a képernyő felső felében élesebb, még az alsó felében fakóbb... ez mitől lehet? -
#51199 PRO-nal gyorsabb a GT, foleg hogy az DDR3-as. -
tabek #51198 Köszönöm.
-
#51197 8600GT egy kicsivel gyorsabb de annál gyorsabb egy picivel a HD2600XT :) -
tabek #51196 Sziasztok.
1 kérdésem lenne. Egy Gigabyte 8600GT PCI-E 256MB DDR3 és egy sapphire ati radeon HD 2600pro 256 ddr2 pci-os között van lényeges különbség?Kösz.
-
#51195 Már mindenki foglalkozik vele, csak azok nem, akiknek kéne... -
#51194 A PH! is foglalkozik vegre a temaval...: Előtérbe kerülnek a PhysX hibái?
-
tabek #51193 Köszönöm a választ.Én is annyira gondoltam.