AMD Radeon Series
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Mondjuk az árulkodó, hogy Borg hallgat... õ nagy BF-s, ha sok lenne a negatív komment, már biztos elárasztott volna minket! 😄
www.smart-bus.hu
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64
A Mantle fõleg a gyenge CPU-n tud segíteni...
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
2-3 év múlva fogja csak igazán megmozgatni a piacot... fõleg, ha a DX12 nem olyan lesz, mint amire a fejlesztõk vágynak.
www.smart-bus.hu
A fejlesztéshez idõ kell Laca, már akkor mondtuk, hogy 1-2 év biztos kell, mire érezhetõ lesz a hatása.
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Forza.
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

www.smart-bus.hu
fullhd, magas minõség, 30fps biztosan meglesz! tehát játszható lesz és jól is nézd majd ki 😊
Forza.
Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64
Mióta frissitettem, néhány játék, alkalmazásnál lakat van a program neve mellet, hogy kompatibilitás miatt a választthatóság zárolt, és a dedikált kártyát választja, nem a rendes videókártyát. 3d-s film tvre kötésekor látszodik is, hogy nem a videokártyát haszálja ki. hogyan lehet feloldani a zárolást, downgrade helyett? mer viszont más miatt meg kell a friss dirver 😄
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
ha felmegy, miért ne?
Forza.
Van egy notim Mobility Radeon HD4570-nel.
Jelenleg 12.1-es Catával.
Érdemes a legújabb verziót feltennem vagy tök mindegy, mert úgysem tud már többet kihozni a kariból?
Köszi
\"Force is a Powerful Ally and a Terrible Foe\"
Amugy jol dontottel. Biztos vagyok benne, hogy ennek erdetileg nem igy kene mukodnie.
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

ASrock P4I45GV / 2x512MB DDR @ 333MHz / MSI NX Geforce 6600GT 128MB GDDR3 OC / Intel Pentium 4 Prescott @ 3.5GHz / Maxtor 40GB HDD / Mercury 450W / LG 560N / Windows XP SP3
Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic
vettem egy ps4et és kidobja vagy be sem veszi a lemezeket, vissza vittem gariba két héten belül javítják
kérdésem az lenne hogy jól döntöttem hogy javítást kértem ?
mert ha mondjuk kicseréltetem és annál is elõjön a szériahiba akkor ugyanott vagyok nem ?
ASrock P4I45GV / 2x512MB DDR @ 333MHz / MSI NX Geforce 6600GT 128MB GDDR3 OC / Intel Pentium 4 Prescott @ 3.5GHz / Maxtor 40GB HDD / Mercury 450W / LG 560N / Windows XP SP3
R9 280X 3GB GDDR5 iPower IceQ X2 69900 Ft
Eléggé best buy ha azt nézem hogy argep szerint a legolcsóbb 2GB-os 770 82K.
Next PC upgrade: 2022
[merlinw.org]
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Olyan jellegu problemam lenne hogy friss w7 felrakom ati drivert
Restartol es utanna kek csikos kepernyot kapok miutan bejelentkezik a profilomba.
HD6850 a kartya eddig nem volt hasonlo problemam de idegesit mert nonstop ottmarad a kekcsikozodas ami igy nez ki:
http://forums.riftgame.com/attachments/tech-support/2205d1297305841-video-card-problem-vertical-lines-181347_642382807760_21904886_37014212_7548604_n.jpg
Valakinek volt mar ilyen vagy mi erre a megoldas?
Udv
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
végre megszereztem a geforce gtx 750 ti 2gb-t nem bántam meg
tuningban viszi az 1250/1600 mhz-t végre szép lett a burnout paradise meg a most wanted 2005 😄 és még physixem is van 😄
viszlát amd 😊
[merlinw.org]
Így rendesen be is jön a telepítõje W7-nek,kiválasztom, hogy magyar stb-->a telepítõ indul
és megint no signal,és kigyullad a piros led az alaplapon.
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Telepíteném én usb-rõl is,csak a pendriveot fel se ismeri,a boot from dvd-t kiválasztva meg lefagy.