90029
-
#51718 viszed magaddal a billt :D
MerlinW: Muhahahahaha :D:D -
#51717 Mert piros az X a PhysX logóban
-
#51716 -
#51715 amúgy neked miért piros a logod és miért nem zöld? :D -
#51714 -
#51713 Jah úgy néz ki felejtős a tuning, de azért kösz mindenkinek a segítséget. Kíváncsi vagyok az 5850 mikor kúszik 50 ropi alá mert akkor már tutira beruházok arra... XD -
#51712 Sima Sapphire 4850 tunningot felejtsd el. Hosszútávon már 10-20Mhz emeléstől is hanyattvágja magát. Feszültséggel lehet ugyan babrálni, de felesleges, hiszen a ref hűtőjének köszönhetően a "pihenős" hőmérséklete 80fok.
Vapor, Toxic-al talán lehet játszani, azt nem tudom. Egyébként hálisten nincs szükség a húzásra, van a családban 4850 és ahogy láttam mindennel megbírkózik szépen 1680-ban (COD6, GTA, MassEffect, Krájzisz stb.). AA-hoz gyenge, abból csak max 2x-est szereti, de egyébként bőven jó játékoskártya még mindig. -
#51711 A 2003-as LX500-on is már 2 oszlopos volt. Egyébként megértelek, én is töketlenkedek eleinte, mikor leülök egy normál klavi elé. Ezért vettem bentre is magamnak egy Logit:) -
#51710 Való igaz, hogy már Vista-tól nehézkesebb a tuning. Hát ha lefagy; kifagy; stb.. 1értelmű, hogy felejtsd el. :D
Ill. írtam, hogy próbálkozz régebbi driverrel. Nem tudom, hogy melyik a leginkább megfelelő Cata a 4850-eshez, de annyi bizonyos, hogy nem a 10.1-es.
Próbaképp pl. tedd fel a 9.8-as Cata-t. Aztán nézd meg azzal. -
#51709 Sapphire és legújabb catalyst. -
#51708 Akkor felejtsem el a tuningot win7 alatt? -
#51707 10/10 :D -
#51706 16:9 nem ratyi, nagyon is fasza. 16:10-nel az a plusz 150 pixel nem valtja meg a vilagot. -
#51705 Ezt mondom Én is pl. a Wave. A hirdetésem szövege kb. így szólna:
"Keresek egy vezeték nélküli bill-t + egér kombót; hagyományos billentyűzet elrendezéssel; multimédiás funkciókkal általános célra."
No, ilyenből eddig találtam 2db-ot. :D
Egyik A4Tech, másik Genius.
Blum
Nem azt mondom, hogy a Wave rossz. Nekem rossz alternatíva. Újra: Pl. ha csak itthon használnám a saját PC-m, semmi gond majdcsak hozzászokom. Esetleg hébe-hóba másik PC-t. De sajnos Nekem napi 8 órából nem kevés órát másik PC-k előtt kell töltenem és pöttyet felnyomta az agyam, amikor keresném a Ins; Hone; PgUp; Del; End; PgDw bill-űket tökre mást ütök le. :( -
Blum #51704 Pedig a Wave az király ^^ -
#51703 Nem mind. Az olcsó logitech billek is egész jók (pl. classic) és az a hagyományos kiosztást használja, ahogy az internet keyboard is.
Én a mindenféle osztott meg wave kiosztásoktól kapok idegbajt. -
#51702 Mi az, hogy van. Az újabbak mind ilyenek. :(
Azzal Nekem sem lenne gondom, ha csak ilyet használnék. De elkezdtem melóhelyen használni, aztán leülök egy hagyományos bill. elé és nem találok rajta semmit. Aztán vissza az Enyémhez, utána meg ott nem találtam. Gondoltam hozzászokom, de mindig zavart. De az még jobb, amikor nincs rajta Scroll Lock bill. Ennem mondjuk nullához konvergál a felhasználási aránya, de vannak KVM switch-ek, melyek bizony a Scroll Lock bill-űt használnák váltásra. Szopás. :D
Szilaj
Több mint vszínű, hogy akkor a Win7 lesz a ludas. 1ébként no idea, mivel Én is használtam a CCC OC-t 4870-nél is, ill. próbaképp 5850-nél, de nem produkált ilyet. Melyik Cata és milyen márka a 4850-es?! Szerintem próbálkozz esetleg vmi régebbi Cata-val. 9.10 és lefelé pl. -
#51701 Win7 érzékenyebb a tuningra. -
#51700 "hogy az INS; HOME; PGUP oszlopokat összevonta 2 oszlopba. "
Na Logitól is van ilyen? Nekem Microsoft Office Keyboardom van, legalább 8 éves, teljesen megszoktam az elrendezését, már a normál bill a furcsa. :) -
#51699 #51657 Valaki? :/ -
#51698 Több az 1-ben. :D
Nem lehet egy kalap alá venni a 2 embert. GamerOnline Nekem régebben is szimpibb volt, sokkal színvonalasabb alkotásokat kreált, jobban tud fogalmazni, ésatöbbi...
A mostani 3db HD5870-es teszt videójából is az tetszik igazán, hogy nem szapulja a régi nV kártyáját, de a HD5870-est sem magasztalja és misztifikálja túl.
(Amin röhögtem amikor aszongya belerakja a gépbe, de hoppá nem fér bele az 5870-es és ki kell vennie a HDD rack-et. :)
Egész 1xerűen színvonalasabb a srác. Ennyi.
Morphin
Zavarod itt meg az ilyen eszmefuttatást holmi Cata kérdéssel Radeon topic-ban. Áhhh! Nem is értelek. :) Tedd fel a 10.1-est. Kicsit olvass vissza Merlin adott link-et 10.1-es hotfix-hez is. Ja, és ne lepődj meg, ha a verzió száma 9.12 lesz.
rvn
Személyesen még nem csak. Csak hébe-hóba net-en látok ilyeneket. Nincs ezzel semmi baj. Én felismerem, hogy ez a BF2:BC a térkép alapján. 1ébként passz.
Fatal
Azért szerencsére van jó 16:10-es is még(!). És ugye várjuk a 19"-os FullHD-t, de csak is analógban. ;)
Merlin
Én meg nem tudok Magamnak új bill.-űt venni, mert logi behozta ezt az új design-t, hogy az INS; HOME; PGUP oszlopokat összevonta 2 oszlopba. :( Munkámmal jár, hogy egy nap akár több géphez is leülök és egytől egyig mezei bill-etek. A melóhelyi ilyen újabb Logi-mat is el kellett pakolnom a szekrénybe, mert mindig felnyomta az agyam, hogy összekeverem azokat a bill-űket. Vezeték nélküliben lenne jó multimédiás, de olyan amelyik vezeték nélküli és multimédiás és konzervatív elrendezés, olyan bezzeg nincs. :( -
#51697 "gyanis a 16:10 mar kezd-kezd kipusztulni"
Sajnos terjed a ratyi 16:9, ahol 20-21"nál még 900 sor van, ami egy vicc. -
#51696 Senki sem mondta, hogy kell az LCD. Rajta volt, nem én kértem. Ennyi. Egyébként nem rossz hogy látom az időt rajta játék közben.
Solten: Ha most vennék monitort, persze hogy ár/érték alapján vennék, de mint írtam volt 4 éve ugyanaz van, amíg nem döglik meg, nem veszek újat. -
#51695 Harmadik rész végén azért ez nagyon üt...
-
#51694 Hello! Láttatok már hasonlót? KÉP! Véleményetek szeritn mi okozza? Leguljabb driver van fent. -
#51693 megkérdem még egyszer, szval érdemes felrakni az új drivert?? tök jó nézni ahogy vitatkoztok egy kiba$$zott billentyűzeten -
tmisi #51692 Nekem még multimédia izék sincsenek rajta. :D Szintén Logitech. -
#51691 nemondmá hogy kell az lcd kijelző a billre. Nekem full egyszerő logitech billem van, és teljesen jó, vannak rajta média gombok, meg email, azt csá, bőven jó. Egér az más, abból van értelme a jónak, bár én inkább vennék egy mx518-at vagy egy g500-at -
#51690 Ha erre van igenyed - termeszetes, szived joga. Csak annyit jegyeznek meg, hogy egy 22-es mar abszolute nem jo vetel, a 23-asok, foleg a 24-esek aresese miatt. Ezert is beszelik le a sracok az embereket a 22-esekrol a monitor-topikban. Ugyanis a 16:10 mar kezd-kezd kipusztulni, full HD felbontashoz meg kicsi, mint irtam. Az aruk meg tul kozel van az elobbiekhez. -
#51689 De értettem a lényeget, csak nem értettem egyet az álláspontoddal..., mellesleg a drágább billentyűzet, egér strapabíróbb, esetenként cseppálló, meg egyebek. Hogy te mit sajnálsz vele tenni, meg mit nem, az már egyéni szocproblém... ha az ember akarja, bármit szét lehet törni, zúzni, hamuzni, locsolni..., de alapvetően én inkább jobb minőséget kedvelem és vigyázok rá. -
#51688 Mint írtam igény kérdése. Én inkább használok két db 22"-est egymás mellett, mint egy darab 24-est. Megengedhetném magamnak, de nekem nincs szükségem nagyobbra.
Ezen nem veszünk össze, csak legyünk kicsit objektívek, ne próbáljuk megmondani a másiknak mi neki a jó. Majd eldönti mindenki maga. -
#51687 -
#51686 Ezért vettünk ATI-t mert nem mindig a drágább a jobb:D -
#51685 13 éve vettem első PC-met, illetve karácsonyra kaptam (előtte C64-gyel szenvedtünk, ami nálam nem PC). Azóta hidd el, rájöttem. Nagyjából minden cuccom bestbuy most, szóval nem értem miért nekem mondod. -
#51684 "Monitorból meg bőven elég egy 22"-os 40-50-es moncsi."
Ezzel nem ertek egyet, ennyiert egy jobbfele 23-24-est kapni. Vagyis inkabb otvenert. A 22-es manapsag mar "kicsinek szamit". Full HD-felbontassal foleg.
-
#51683 Jó, akkor leszek igénytelen. Nálam is kényelmes a billentyűzet, meg az egér is (Logitech Classic 200 + MS 6000). Órákig tudok vele PS-elni, játszani, bármit. Viszont igenis kurvára nem mindegy, hogy mit látok magam előtt a képernyőből. Részemről lezárva. -
#51682 A linkelt monitorral szerintem semmi baj. Még az oldalon levő összehasonlító tesztet is az nyerte meg.
Egyszer majd rájössz, hogy nem mindig az a jobb ami drágább.
-
#51681 Nem értek egyet, ez ígény kérdése. Nekem is MX5500 szettem van (~30k), és nagyon kényelmes, strapabíró. Megjegyzem a lassan 10 éves LX500 és MX3000-es szettem is kifogástalanul működik, elnyűhetetlenek. Igenis a legfontosabb tényező egy PC-nél a bill+egér kényelmi és egészség téren. Monitorból meg bőven elég egy 22"-os 40-50-es moncsi. Én is tök jól elvagyok a 4+ éves Belinea 22"-vel (2225S1W) (amit akkoriban 80-ert vettem, most újonnan 26k), de eszembe sem jut lecserélni, mert semmi bajom vele.
Néha ugyanolyan sznobok vagytok, mint az a tirexi. Nem komplett a srác ezzel egyetértek, de a fentiekbe szerintem felesleges belekötni, mert ez nem pénz kérdése, hanem saját szociális igény. -
#51680 "Viszont elég nagy újításnak számít hogy ez a game már támogatja a Logitech G19 színes kijelzőjét és kiír minden fontos adatot, többek között a stat-ot is."
Kills: 0 Deaths: 333 :D -
#51679 Nem érted a lényeget: nem sajnálnám, ha bármi lenne vele. Ebbe mehet hamu, tea, akármi. Who cares?