90029
-
#51758 "a bátrabbak egy kis "anyag" mellett el is szállhatnak rá" -
#51757 -
#51756 Ja, nem rossz ötlet. Gondoltam, hogy stabil szöveg legyen, de aztán maradtam a "pszichedelikus" hatás mellett. Hisz, Neked is ez volt a célod az alapötlettel :)
Gondolom, a bátrabbak egy kis "anyag" mellett el is szállhatnak rá - s ha ehhez vesszük még a garantált "avatár háromdé" hatást, akkor az IMAX elmehet a picsbe :))))
-
Dobronski #51755 De az "avatár háromdé" annyira igénytelenül van odaírva, hogy már jó. :D -
#51754 vagy valami vastag betű kell oda, és inverse-ben megy alatta az alap :P :D de persze ott marad végig :P -
#51753 egy ilyenem volt, nem ref hűtős, de amilyen butának tűnik annyira jól dolgozott, halkan, soha nem ment 60 fok fölé
hozzáteszem h mondjuk ez még fújta be a meleget a házba, amit egy oldalsó 12es venti ki is szívott szépen, a mostani csak hátra tolja, annyiban jobb, de sajna hangosabb is :( -
#51752 Például, ilyet:
[az alapkoncepcióhoz mérten jelenik meg az "avatár háromdé" - szerintem] :))))
-
#51751 Az a Gainward milyen hűtésű volt?! Mert azért Gainward-nak voltak igencsak fasza alternatív hűtései. Ezt írtam Én is, hogy Nálam az eddigi leghalkabb VGA az a Sapphire 4870 Silent Efficiency volt.
De amikor meghallottam az új ref. hűtő hangját, akkor azt mondtam, hogy ez már baba. Végre nem csak dísznek van rajta a hűtő. Nem hangos, inkább csak hangosabb lesz 35-40% venti fordulatnál. De Nekem game közben huzamos ideig ilyen fordulatszámot még nem sikerült produkálnom. Néha eléri, aztán visszacsendesedik.
Ill. most, hogy láttam Gameronline videóját az 5870-essel megfordult a fejemben, hogy lehet Én is kikapom a HDD rack-et, fel sínbe a floppy helyére aztán szabad az út a VGA előtt. -
#51750 ebből milyen avatár háromdéset lehetne csinálni :D -
#51749 Isten ments attól a pszichedelikus logo-tól :))))
-
#51748 tank jú
de magvan még ha szeretnéd :P
-
#51747 nekem a gainward után igenis hangosnak tűnik ez, csak akkor marad szép kussba ha kikapcsol a monitor :D
de igazából megszokás kérdése, nameg ki is kéne már takarítani :| -
#51746 Csak most ugrottam be - a logod nagyon rendben van! -
#51745 hát az enyim nem :)
mondjuk én állandóan kb 20-30%-on pörgetem a ventit :P -
#51744 Nekem ciripelt mind a 4850-es Dual Slot-os, mind a 4870-es ref. Ami nem ciripelt, sistergett az a 4870 Silent Edition volt. Volt pár hétig egy Giga ref. hűtős 4870-esem: hangos, mint állatt (porszívó); melegedett mind disznó; ráadásul állandóan forró volt a kártya. -
#51743 én 4870esem is ciripel terhelés alatt :/ -
#51742 Hangos a venti?! Az új referencia?! Szerintem nem hangos az. Én teljesen meg vagyok lepődve azon, hogy mennyire halk pl. egy 4870-es ref-hez viszonyítva. Ég és föld. -
#51741 enyém is ciripel de nem is ezzel van a gond hanem h hangos a venti :(
am a ciripelést meg én már kezdem a tápnak betudni, mert elég érdekes h a gainward 4850 és a powercolor 5850 is ciripel, ekkora szerencsétlen csak nem vagyok h kifognék egymás után 2 ilyet....nameg akinek eladtam a régi karit nem szólt h gond lenne vele -
#51740 Feltekertem a gép elején a ventit 40%-ra és most már nem hallom -
#51739 2 darab 5870, ha 100 alatt van a Frame rate...de mostmár lesz*rom.
Feltekertem a gép elején a ventit 40%-ra és most már nem hallom:)
Nem a PSU miatt van, néztem szkóppal semi tüske vagy gerjedés.
a vga fesz. szabályzója kel életre. -
#51738 Hát ja. Kb. a gyári tuningon felül (ami otthon is megoldható 2 kattal) csak rontottak rajta, szerintem. Legalábbis vicces, hogy néhol lassabb a referenciánál :) Bónuszként talán még nagyobb is, és ami biztos: csúnyább. -
#51737 Hmmm. Érdekes. Nekem a Sapphire 5850-es nem ciripel és semmi sistergő hangot és olyat ami ATI kártyákra jellemző nem ad. :O
Ez is hamisítvány. :D
Kinek? Melyik és milyen 5-ös széria ciripel?! -
#51736 De: -referencianyák->ciripel
-vékony venti, minimális csapágyazással->HHHIHHHetetlen élettartam
-ultra-low-cost desing:) -
#51735 bőven -
#51734 kösz, hát igyekeztem, hogy felvehesse a versenyt a többivel :D
550es táp elég egy 5870hez? (csíftek) -
#51733 még nem mondtam, de keci a legjobb avatar logó a tiéd a zezsgén -
#51732 abból sok sztem nem jön le :) -
#51731 nahm zafír haver mikor dob már egy toxicot végre? mivanmáááá :D -
#51730 nem. csak látom mi van a képen:) -
#51729 =? -
#51728 neked ilyened van? :) -
#51727 visszatértem +fav de mi ez a kommunista-piros keret? :D -
#51726 -
#51725 Üdv!
sípolni ez is sípol, viszont a ventije sokkal gagyibb mint a ref.
2-3-hónap játék tuningal és már cserélheted is.
a ref. az igazi:) -
#51724 tetszetős, biztos nem nyekereg annyira mint a ref hűtős :S -
#51723 Egyedi, tuningolt Radeon HD 5850 a PowerColortól
"termék 40 nm-es csíkszélességgel készülő Cypress grafikus processzora szokás szerint 1440 darab shadert tartalmaz, a GPU a referencia 725 MHz helyett 760 MHz-es magórajelen ketyeg. Az 1 GB-nyi GDDR5-ös fedélzeti memóriát a Samsung biztosította, a chipek 4200 MHz-en üzemelnek, ami 200 MHz-cel magasabb a referencia értéknél."
Hümm-hümm. Fasza! :) -
Inquisitor #51722 Tudna valaki segíteni nekem? Valamiért nem akar működni a Theater mód W7-x64 alatt. 10.1-es Catalyst van fent. Egy HD2600XT van alatta, de hát a Theatre mód már Rage 128 óta alap az összes kártyán, és marhára hiányzik ... -
#51721 "Meg ha meglehetne valósítani más fizikai engine-is akkor miért nem teszik?
Ha annyira über lenne más engine is akkor azt a pár füstefektek,szövetmozgás/szakítás stb elvileg csak parasztvakító PhysX dolgot miért nem tesznek be más játékokba??"
mert az átlagjáték konzolra készül és PC-re csak portolják minden különösebb erőfeszítés nélkül -
#51720 "bár 30 fps-alá nemigen mentem 1920x1080-ba 4xaa-val, minden high HBAO On. Vsync-et ki kellet lőnöm, mert az 30-ra korlátozott (jó ki konzolos hatás)
Ha sikerül elérniük hogy a végleges, 45-50 fps-el menjen, na annak örülnék mégjobban."
nem konzolos hatás, hanem a hozzánemértésedé :) ha 60hz-en megy a monitorod, akkor a "vsync on" játék 60/30/20/15 fpsre áll be. ha nem birja a 60-at, jön a 30 és igy tovább.
érthető?
(vannak kivételek is, specko vsync megoldásokkal) -