90029
  • MaSzKa
    nem véletlenül mondják: "ha már szép nem vagy, akkor buta ne legyél!"
  • MaSzKa
    az csak 1 dolog, hogy szépek a magyar lányok

de buták mint a segg, akár USÁ-ban (onnan veszik a példát)

a szépségük egyenes arányban van az IQ-jukkal
  • MaSzKa
    pedig ez a terület maga volt a Kánaán Honfoglaláskor!

gazdag volt mindenben
  • MaSzKa
    remélem szakad az eső
  • duracellmumus
    Off:nagy ciki olyan helyen dolgozni ahol nem fizetek ki 3 hónapja a villanyszámlát, pedig gürcölsz ezerrel de ez még nem elég.

valami gáz van az biztos.
    Off:

vincsit nem veszek csak ssd-t. de addigra nagyon olcsónak és gyorsnak kel ám lennie
  • MaSzKa
    megjelent a Samsung F3EG EcoGreen F3 2000GB :D

Samsung Announces Massive, High-Performance 2 TB Eco-friendly HDDs
    Samsung Electronics Co., Ltd., a world leader in digital consumer electronics and information technology today announced the F3EG, its new high-performance environmentally-friendly HDD (hard disk drive) for the desktop market. The EcoGreen F3EG, a higher capacity model from its predecessor the F2EG, features 2TB capacity with 500GB per disk that is capable of storing up to 880 hours of DVD video or 500,000 or more songs in MP3 format. With increased recording density, the EcoGreen F3 drive is more power efficient by supporting a capacity up to 2TB with four disks.

"Storage-hungry multimedia professionals, gamers and home PC users continue to increase the amount of video, music, photo and other personal data they store and back-up," said In Cheol Park, vice president, Storage Sales, Samsung Electronics. "The F3EG delivers all the benefits of a low-power drive yet features high performance and is environmentally friendly."
  • Dobronski
    Havernak ezt írja CCC:
    " Az ati catalyst control center alap nézet funkciói nem támogatják a jelenleg aktív grafikus processzort."
    Mi lehet a gond?
  • MaSzKa
    az F1-es kifutó modell
    tavalyelött volt teszt győztes a ph-n
    sajnos fél év múlva szarabbakat adtak el mint ami a tesztekben szerepelt

az F3-as ennek a tovább fejlesztése
    eddig még nincs gond velük

most ez a best buy
  • Dobronski
  • IMYke2.0.0.0
    Hofi Gézuka próféta volt!
  • pxxl
    ahogy Hofi mondta:
    Szélvédettnek szélvédett, de megmarad a büdös is.
  • IMYke2.0.0.0
    A magyar nyelv szép - más dolog, hogy egyre trehányabbul bánik vele a "magyar ember", és a fiatalság.
    A magyar lányok szépek, gyönyörűek - nem vitás.
    A magyar klíma - mediterrán és kontinentális, ráadásul egy medencében (Kárpát), mely a későbbiekben (klímaváltozás) talán még előnyt is jelenthet...

Ezektől függetlenül: rohadt szar itt élni.
  • pxxl
    én már voltam külföldön az is ér? :D
  • Klemice
    Na de hogy felszálljon a köd, Soltenen kívül ki él még külföldön kezeket fel! :D
  • pxxl
    csak 1-2? :) hol élsz megyek oda én is
  • Dobronski
    FAIL!
    csajokat akartam írni. :) csak gondolkodtam a nyelven, de elég tré 1-2 dolog. :S
  • Dobronski
    2 jó dolog van Magyarországban.:
    -klíma
    -nyelv
  • Klemice
    Szerencsés, vagy inkább ügyes vagy, hogy ilyen lehetőségeid adódtak.
  • Solten
    Ne legyel. Sok orszagban jartam mar, Magyarorszag gyonyoru orszag, remek klimaval, nincs miert szegyenkeznunk. Csak a fizu egy vicc :)
  • Dobronski
    Kabbe. :D /irigy
  • Solten
    "de ahogy elképzelem, hogy Solten valami skót emberkével társalog erről, hogy itt mi van, az meg csak néz, hogy Solten csak poénkodik e vele, vagy ilyen tényleg létezik..."

Nagyon jo a fantaziad, mert pont igy tortent... :)

(Pixxel: tegnap delelott szakadt a ho, delutanra elolvadt, kek eg - napsutes ezerrel. Erdekes az idojaras errefele...)
  • Dobronski
    OFF:Megszerettem a videovágást. :D
  • Sharks
    No para
  • pxxl
  • pxxl
    persze kell szerencse is, meg ilyesmi
  • Dobronski
    OFF: Megijedtem a logód láttán. :D Mondom: Mi a fasz. :D pixelhiba wave. :D
  • Sharks
    Hát jó neked, hogy ilyen szerencsés vagy, de azért általánosságban nem ez a jellemző, hanem az, amit iMYke írt.
  • Dobronski
    Az GTS250... ja, nem.. mind1, ugyanaz.
  • IMYke2.0.0.0
    Hát, ha értenék a grafikához, webdesign-hoz... :)
  • pxxl
    diploma marhaság. most a szakmunkások keresnek jól. meg nem mind1 hogy pesten doglozik az ember, vagy vidéken. én diploma nélkül si többet keresek mint amit írtál :D és kb csak ülö a gép elött, egy kis ps, egy kis webdizájn...90%ban csak netezek, meg töttök le
    solten meg bekaphassa ott skóciában :D remélem szakad az eső vagy valami :P
  • Sharks
    Off:
    Kicsit elgondolkoztam ezen, hogy milyen természetesen beszélgettek a magyar fizukról, hogy diplomával 110 eFt, a nélkül 85 eFt... és igazából én ehhez nem tudok komolyan hozzászólni, mert nevetséges (persze nem pozitív értelemben nevetek rajta, hanem kínomban). Tudom, hogy az ember rá van kényszerítve, hogy ennyiért dolgozzon, de ahogy elképzelem, hogy Solten valami skót emberkével társalog erről, hogy itt mi van, az meg csak néz, hogy Solten csak poénkodik e vele, vagy ilyen tényleg létezik...
  • Blum
    8800GTS dobozán....
  • Solten
  • Solt
    Ohhh, köszönöm! :D Meg is rendeltem!
  • Solten
    Van am, vegyed: link1, link2 :)

• Solt
    Én ezt néztem ki:

1Tb SATA-II - HD103SJ

Ez van olyan gyors mint a HD502HJ?
  • Solten
    Nem azt irtam hogy nem hiszem el, csak kisse furcsa :)
  • IMYke2.0.0.0
    Nem véletlenül írtam a "diplomás minimálbér"-t: 130 ezer Ft-ot kapok ugye bruttó, ebből lejön áfa-céfa-tréfa, adójóváírás és akkor ott a számlán - optimálisan a ~90 rugó.
    Ha szociálpolitikusként, valódi köztisztviselői állásban dolgoznék, akkor az elmúlt évek, a korom miatt a szorzóm most az alapilletmény 4,1-szerese lenne [~250.000 Ft]...
  • KranaZoli #51880
    Akkor passz. Nem értem Én sem teljesen a 85k-t. De elhiszem. Miért írná ha nem így lenne. :(
  • Solten
    Kozalkalmazott voltam. ~85k nettot a nem diplomasok kaptak.