90029
-
#51959 Hm egy ilyennel egy htpc-t mennyiből lehet kihozni? -
#51958 loool mekkora már! :D nemrég még a lan kártya volt ekkora xD -
Dobronski #51957 Tőtöm' is! -
#51956 Amugy ma hivatalosan is elstartolt az 5450. HTPC-epitok nagy kedvence lesz.
TESZT: link
-
#51955 "Az AMD elmondása szerint a Radeon HD 5000 eladási adataihoz mérten nagyon kevés ember szenved a hibától; bár a vállalat nem mondott pontos számot, a pletykák szerint nagyjából 10-15 ezer felhasználóról lehet szó. A december végéig mért kétmilliós HD 5000 eladások mellett ez a szám nem tűnik jelentősnek, de a közösségünkben számos felhasználó beszámolt hibáról."
(PH!)
Valakinek itt evvel kapcsolatban van-e problemaja? Elojott? Kifli? KranaZoli? :) -
#51954 Szerintetek az Ati Stream tecnológiát valaha is támogatni fogják az Adobe software-ek? Vagy csak CUDA lesz és kész, ezzel teljesen kizárva az ati-t.
Van itt egy Beta plugin Adobe Premiere Pro-hoz ami meggyorsítaná a kódolási folyamatot HD felvételeknél mint a Cuda, csak kb feltelepíteni se lehet így semmit se ér :/
Youtube bemutató videó is van.
És a vicc hogy kb tavaly június óta nem is frissítették..
Mert nem lenne rossz ha nem 8órát kéne várnom hanem csak 1et exportálásnál. -
#51953 hát szerintem egy X1650 vagy X1950 is bőven jó. többit úgyse hajtja ki a p4es proci. szval alapból felesleges. -
Daniel19 #51952 Sziasztok!
Beírom ide is, hátha itt több ATI szakértő van és tudtok tanácsot adni.
Segítség kellene!
AGP-s gépem van, ASRock 775i65G alaplap, 3,2 GHz P4 proci, 1 GB DDR Ram.
Videovágásra használom a gépet, kicsit lassan megy, de tudok vele dolgozni. Egyetlen probléma, hogy használni akarok képszínező programokat, de nem működnek az integrált 96 megás videokártya alatt. Gondolkodtam PCIE-es gépen, de bőven 100 ezer fölött jönne ki egy igényes konfiguráció, erre meg most nincs pénzem.
Mindenképpen egy jó AGP-s videokártya kéne, ami NEM játékra kellene, csakis kizárólag videoszerkesztésre, vágásra, képszerkesztésre/színezésre, és legyen rajta TV kimenet (S-video elég), mert TV-n akarom nézni a filmeket.
Hallottam, hogy videoszerkesztésben az NVIDIA a vezető, de ahogy látom az AGP-s területet az ATI uralja.
Láttam különféle kártyákat, és specifikációkat: HD3450, HD3650, DDR2, GDDR2, GDDR3. Olvastam olyat is, hogy a GDDR3 csak a játékokhoz fontos, a vágást nem befolyásolja.
Na most az lenne a kérdésem, hogy nekem videoszerkesztésre melyik kártya lenne az ideális megoldás?
Várom kimerítő válaszaitokat! ;) -
#51951 Ehhez még azért annyit tudni illik, hogy:
"Rejtélyes elfeketedés
Titokzatos képernyő-elsötétülésről számolt be több Windows felhasználó is a napokban. Az első feltételezések szerint ez a november 10-én érkezett havi rendszeres Windows frissítésekkel érkező hiba okozta, ám a Microsoft ezt egy közleményben határozottan cáfolta, szerinte egy vírus vagy egy trójai program okozza a problémát.
A Prevx nevű szoftvercég szerint világszerte úgy 80 millió gépet érinthet a probléma, melyet egy hibás registry bejegyzés okoz. A probléma Windows egészen a jó öreg NT-től, a 2000-en, az XP-én és a Vistán át a legfrissebb 7-ig minden NT kernelre épülő Windows változatot érint. A Prevx ki is adott egy javítást, ám állítólag az sem minden esetben segít.
Nálad is felbukkant a hiba? Írj!
boci 2009. december 2. 14:55 | 22 komment"
Szóval hasonlót már 2009. decemberében írtak a win7.buzz.hu oldalon is. A kommentekben is van ilyen. Vagyis lehet, hogy ATI sara is benne van, de több mint vszínű akár Windows Seven frissítés hiba is lehet.
-
#51950 A magyar építőiparnak nagy a hírneve ott. Mérnökök stb.
-
#51949 miféle? -
#51948 jah. crash, nem csatalakozik stb...
mondjuk én nem is vártam a demot. nem érdekel. nekem a fullos kell :D -
Nagay #51947 Itthon születtem. Az arab félsziget nem kényszer,hanem munka. -
#51946 A topikjában is sírnak - nincs értelme erőltetni a multiplayer demo-t.
-
#51945 -
#51944 csak nekem nem talál játékot csatlakozni? -
#51943 igen, már változott a helyzet :D -
#51942 1 perc alatt lehet ;) -
#51941 vááá és nincs steamem :S -
#51940 AvP Demo -
aki strandpapucsba bringázik az ne szóljon bele -
#51938 múltkor kommenteltem az oldalára, de minden kommentet visszatart a cenzúráig.. :) -
#51937 -
#51936 Már vártam :) -
#51935 Tírex barátunktól:
"Személyes megjegyzés:
Kék halálról már hallottam na de szürkéről… Ez lesz az új ATI védjegy: “Szeretjük a szürke hétköznapokat”
Kellett nektek az új ATI, itt van, most lehet vele szopni. :)"
:D -
#51934 Akkor, ezek szerint, korábban máshol éltél.
Külhoni magyar vagy, illetőleg itthon születtél, és kényszerből költöztél ki Jemenbe?
-
#51933 :(((
amig ekkora bugok vannak, az AF-re sose lesz megoldás ... -
Nagay #51932 Most, Áden. -
#51931 Remélem, nem indiszkrét: hol élsz?
-
Nagay #51930 Sziasztok! Ritkán szoktam, hozzászólni. Inkább csak olvasgatok. Én is külföldön élek akárcsak Solten. -
#51929 Nagyon OFF, és spoiler:
Nem bírtam ki, és a jövő heti rész előtt megnéztem a "Lost" 5. évad utolsó három részét, és a 6. első dupla részét!
A közelemben lennének, kitekerném az írók nyakát...! Juliet...
Uff
-
#51928 ATI nem okoz csalódást. -
#51927 Nem baj, hogy sokat kellett rá várni, de legalább szar lett! -
strebacom #51926 Na én nem használom ez a fost nagyon szar lett....8.70RC2...ez jóó.. -
#51925 dejó h leszedtem, ezt kicsit elqrták ezt a verziót :S -
#51924 ON:
[URL=http://ipon.hu/hir/amd_catalyst_hiba_miatt_szurkehalal/10785]AMD: Catalyst hiba miatt "szürkehalál"[/URL]
Az AMD legfrissebb, 10.1-es verziószámú Catalyst meghajtóprogramjával a jelek szerint sajnos nincs minden rendben. Több felhasználó is arra panaszkodik, hogy Radeon HD 5000-es sorozatú videokártyával szerelt konfigurációján a rendszer időnként összeomlik és a monitoron ekkor szürke csíkok jelennek meg.
A kellemetlen hiba létezését az AMD azóta elismerte. A vállalat állítása szerint a hiba nem hardveres, hanem szoftveres jellegű, amit a Microsoft Windows 7-es operációs rendszerének egyik frissítése tovább súlyosbít. A hivatalos magyarázat úgy tűnik, hogy nem teljesen fedi a valóságot, ugyanis a felhasználók egyéb Windows verzió esetében is tapasztalták a hibát, nem csak a Windows 7 alapú rendszereknél. A gyártó szerint a hiba csak kevés Radeon HD 5800-as, illetve Radeon HD 5700-as videokártyával szerelt rendszert érint, de a vállalat fejlesztőmérnökei már dolgoznak a megoldáson, amely hotfix formájában lesz elérhető. A patchet jelenleg is tesztelik, pontos megjelenésével kapcsolatban azonban egyelőre nem szolgált semmiféle konkrétummal Dave Erskine, a vállalat szóvivője, de valószínűleg nemsokára elkészül. -
#51923 Ne linkeljed, kudjed'... -
#51922 Solten-nek :D
sok a törlés -
Dobronski #51921 Klónozzuk le a topikot, és csináljuk meg gumiszobába. :D -
#51920 az derék
ezt teszi a média...
de ez már nagyon off