90029
  • IMYke2.0.0.0
    Általánosságban - értelemszerűen, nem csak a PC-re gondolok - más a helyzet: a funkcionalitás vs. megjelenésbeli attraktivitás versenyében (sajnos, vagy sem) inkább utóbbi győz.
    Mert az ember szereti szép/giccses/felesleges dolgokkal körbevenni magát - ez van.
    A minimalista építkezés és berendezések, használati eszközök kora még nem jött el :)
  • Sharks
    Hát persze, hogy nem :D Bár itt nem tudom konkrétan, hogy a világítás is beleszámít e abba a 2 színbe, de alapjáraton (világítás nélkül) nem ilyen csicsás Walt Diesney-cuccokat halmoztam fel természetesen. Leginkább minden fekete, meg szürke (persze a szürkének is lehet több árnyalata), meg hát a G51-es hangfal, aminek ugye az egyik nagy marketingje az volt, hogy egyedire lehet szabni, és csinálhatsz képet rá, arra azért muszáj volt tennem valamit (de nem ezért vettem meg, csak hogy megnyugtassak mindenkit :) de úgy érzem, hogy azért összhangban van. Szerintem mértéktartással abszolút jól el van találva a designe. Az a véleményem, hogy az arany középút a jó. Ti mondjuk biztos, hogy soknak találnátok a ledeket, de nincs benne +, csak, ami alapból be volt építve a dolgokba és bizony olyan is van közte, aminek funkciója van
  • pointer4
    Neked rajta van az oldallemez? De gagyi :D
  • Sharks
    Hát, ha már a wc-papír is felmerült, akkor gondoltam, hogy általánosságban gondolkozunk és arra értettem. Egyébként, ha hasznosságát akarod vitatni, valóban nem túl hasznos, de azért volt már olyan, hogy meg akartam nézni valamit a gépben, hogy rendben van e és tök jó volt, hogy nem kellett levennem az oldallemezt, bár lehet, hogy csak én vagyok ilyen lusta...
  • MerlinW
    Fogadjunk, hogy 1 max 2 színű minden külső PC alkatrészed:)
  • IMYke2.0.0.0
    Lehet szép - de attól még értelmetlen: nem nézegeted a géped belsejét amikor dolgozol vele, hanem a monitort bámulod...
  • Sharks
    Bocs srácok, de már megint ez a téma újra? Már elment a kedvem, hogy más álláspontot képviseljek, de, annyit mondok csak, hogy ha minden a funkcionalitásról szólna a világban, rohadt szürke hely lenne... (azzal együtt, hogy természetesen az a legfontosabb, de attól még nem baj, ha valami szép is)
  • Solten
    "akkor a világ 90%-a fogyatékos"

Igen, ez a gond a vilaggal..

#52306: meg lehet nezni egy ertelmes gyarto termekeit: Scythe. Persze ok japanok es a funkcionalitas van mindenek felett, nem a ledorgia. Nem is sullyednek le az Asus szintjere: link Es egy kis minosegbeli kulonbseg: link
  • MerlinW
    Ha ez fogyatékosság, akkor a világ 90%-a fogyatékos:) Hát miről szól a média és a marketing az elmúlt ~30 évben?:)

43 emberből mennyi veszi a mintás csomagolású WC papírt a 100Ft-al olcsóbb de ugyanolyan minőségű egyszínű helyett? 42. Mert ez a mindenség értelme.
  • KranaZoli #52310
    Radeon HD 5830 információmorzsák

Ha ilyen tempóban nyomatják a kártyákat akkor vmit még betuszkolnak majd az 5850 és 5870 ill. 5870 és 5970 közé is. :D
  • KranaZoli #52309
    Hát sajnos el tudom képzelni, hogy vannak annyira fogyatékos júzerek, akiknek attól lesz jobb egy hardver, hogy mi van a dobozán, hogyan néz ki Maga a termék. :(
  • MerlinW
    Zárt ház, no plexi, nem látom a ledet, nem zavar:)
  • Klemice
    wá led fuj :D

annyira anti ledes vagyok, gyurmaragasztóval tömtem be minden ledet tegnap amit csak lehetett, modem router usb elosztó :D
  • MerlinW
    Jaja nekem is Silent Knight II figyel a procin:)

• Solten
    Jaj bocsanat, veletlenul elirtam az Asus-t...
  • Solten
    Igen, bar nem tettem hozza, hogy nem igazan a VGA-kra gondoltam hanem "global", pl.: a neonorgiara hazak eseten stb. Btw, nem szamit, pont ez az, minek aggatjak ra az F1-es hutot, ugy is bennt figyel a hazban. Minek Transformers-mintas a CPU kuler teteje (Prolimatech Megahalems)?? Azt is takarja a lemez. :)) Giccsparade lett, holott a funkcionalitas az elsorangu, es lenne a lenyeg, e paradeban pedig ketsegtelenul az Anuse a vezeto szerep... (link1, link2) :)
  • MerlinW
    Én meg azt nem értem, mit számít?:) Az ember jó esetben kétszer látja a hűtőt; mikor berakja a gépbe és amikor kiveszi. Lényeg hogy jól funkcionáljon. Felőlem lehet babarózsaszin búgócsiga mintával:)
  • MerlinW
    "Ferrari" kártyára "ferrari" boritást, Nvidia kártyára lovaskocsi dizájnt:)
  • KranaZoli #52301
    Ja, de az a visszafogottság szerintem inkább annak tudható be, hogy a F1-es design nem takarná el a bordákat, ha meg eltakarná akkor meg a hátsó spoiler nem férne el.

• Solten
    Sokszor nem ertem a tajvaniakat, miert gondoljak azt hogy az azsiai giccsparadet lazan beveszi az europai gyomor... (?) :)) Bar az alabbi termekek e tekintetben elegge moderaltak.
  • KranaZoli #52299
    Biztos úgy is van, hogyan írják. Szép darab rajta a hűtő, de az a "borítás". Csak nem tudnak elszakadni az auto-s design-tól.
  • strebacom
    I like the Asus, I think this is the best ....
  • Solten
  • Solten
    ASUS Radeon HD 5870 TOP / HD 5850 DirectCu (link)

• DARYL
    #52245 -es kerdesemre ha angol nyelven talaltok megoldast,azt is szivesen veszem.
    Ha utal is engem, en beleszerettem a Linuxba. Windowst hasznalva ugy erzem magam a neten,mintha pucer lennek... :P
  • [HUN]FaTaL
    Gondolom a 8.7 a driver verziószámra utal, nem a catalystéra.
  • Inquisitor
    "catalyst 8.7?"
    Az a belső verziószáma, elvileg ez a 10.2 nem kiadott verziója ...
  • Sharks
    Ha vmit ennyire ledegradálsz, legalább ne írjál már légből kapott hülyeségeket légyszi..., mert a leveledből csupán két dolog világos:
    1. Utálod a tetoválásokat (ez még egy elfogadható dolog, ízlések és pofonok)
    2. Fogalmad nincs róla, hogy honnan ered a művészet (mert az, csak hogy világos legyen)
  • Blum
    Én nem mondok semmit....
  • KranaZoli #52290
    "ígyál aszpartámos üdítőt"

Inkább, mint cukros kátrányt. Biztos a közeli és széles ismeretségi körödben kúrva sok ember van, aki az aszpartámtól lett rákos, de olyan aki a cukros löttyöktől van elhízva, küzd magas vérnyomással, szív és érrendszeri problémákkal olyan ezer százalék, hogy csak kitaláció és fikció. Az aszpartam pedig a különféle női pletykalapok szerint bizonyítottan rákot okoz; a cukor pedig egészséges. A világ egyik top ellensége a cukor és nem az aszpartam.
  • pxxl
    hát a tetoválás az egyik legősibb művészet. nemrég találtak valami megfagyott csókát is aki tetoválva volt. vagy mi. am lehet igényes egy tetoválás, de az h nem mindenkinek jön be az egy dolog.
    merénylet a világ ellen egy kevés festék belövése a bőrbe? érdekes látásmód.
  • MR ME
    attól még mert neked nem tetszik másnak tetszhet, nem kell a szövegelés h akkor egyél mű kaját meg mittomén, elég idiót felfogásra vall

ez ilyen amiről nem tudsz az meg nem is létezik dolog? ébredj már fel h nem csak az van amit te szeretsz, mindenkinek más az ízlése
  • MaSzKa
    Magyarországon szinte kötelező, hogy minden szarul működjön...

:(
  • MaSzKa
    értsd meg undorító a tetoválás bármilyen formája számomra

amerikai baromság az egész

régen zsidókat tetoválták meg

elcsúfítani a természetességet - az 1 rossz dolog

de ha neked a "mű" dolgok tetszenek hajrá

egyél, műanyag tartósítószeres guar gumis parizert, ígyál aszpartámos üdítőt, használj poliészter polamid ruhákat, szennyezd a környezetet autóolajjal és elégetett benzinnel és co2-vel és szénmonoxiddal

baszd el még jobban a világot ha tudod, mert senki nem tud téged meggátolni

ez szerintem egy merénylet az élővilág ellen

én személy szerint utálok minden "mű" dolgot
  • Blum
    azzigeeeen.....:D
  • pxxl
    hát lol

catalyst 8.7?
  • Klemice
    http://gamepod.hu/hir/crysis_widet2_uj_benchmark_palya.html

lehet venni az 5970 CF-et :D
  • pxxl
    Elarasztottak a piacot a radeon HD5570-esek
  • pxxl
    még sok is oda :D
  • duracellmumus
    van egy e8400-as masinám amivel filmet szoktam nézni LCD-tv-n, van rajta egy integrált fosh (4500GMA), ezen szeretne anyuci sims2-zni, inkább ezen mint a crrosfirés szartengeren:) ehhez gondoltam a 4850-1gb-t...?