90029
  • kifli
    najó árban talán, a legdrágább codegen ház annyi mint a legolcsóbb tt ház...
  • kifli
    Thermaltake codegen szint? :O láttál már thermaltake házat közelről? :D mondjuk árban sem egy szint...
    Vagy codegennek is van lcs compressoros hűtésű háza? Esetleg beépített vízhűtéses?
  • Solten
    Thermaltake - az vegulis codegen szint. CM belepo szintu hazai se tul vastagok.
  • kifli
    neeem, coolermaster, thermaltake :)
  • Solten
    Ha atlag gephaz alatt a codegen/xdl fele papirvastagsagu hazikokat erted akkor van benne valami...
  • Solten
    ASUS Radeon HD 5870 MATRIX 2GB

Republik of Gamers plecsni sem hianyozhat (jatekosok nepkoztarsasaga)
  • kifli
    enyémen elég vastag a plexi, nemrezonál, vastagabb mint az átlag gépház oldallemezek :D
  • DARYL
    Merlin, neked sikerült beizzitani a HD4890-eset ubuntun? Compiz...3D van,vagy csak a mezei 2D-s driver?
  • Solten
    Mondjuk hogy egy haz oldalfala legyen anyagbol, vastag, ne rezonaljon, ne csak egy vacak atlatszo muanyag lemez.
  • Solten
    Igy igaz
  • kifli
    de az nem is ház, inkább csak HW tartó :D
  • Solt
    Basszus, nézegetem az IPON árait... napi 1-2 ezreket ingadozik... reggel még 68xxx volt a Sapphire 5850, most már 69648.-Ft... vicces...
  • Nagay
    Antec Skeleton még oldala sincs!
  • MaSzKa
    ja csak az érdekelne, ezek a mai agyon festett minden szarral agyonkent drótszál csajok, hogy fognak kinézni 10-15év múlva
  • Sharks
    Ok, de mivel haszontalanabb egy plexi oldallap, mint a rendes?
  • MerlinW
    ééés a hüvelygomba??
  • Solten
    Azert irtam hogy nem jatszik mert a plexi-oldallap mar a funkciovesztett giccs kategoria :)
  • gameplusz
    Ami hangulatos, az az Ambilight :) A többi bullshit.
  • Sharks
    Igaz, kezdetben valóban az volt a téma, csak közben kibővítettük. A belső alkatrészek esetében tényleg, szinte mind1, a design, azonban a plexis oldallapnak apró előnye lehet, amit alább leírtam. Persze, ha plexis az oldallap, akkor már a belső alkatrészek design-jének is lehet alapja. Megint csak ott fogunk kilyukadni, hogy ízlések és pofonok.

#52330: Ezek a ledes dolgok bizony olyanok, hogy valóban lehet zavaró, de ha ésszel csinálod (pl. nem az asztalra teszed a házat fejmagasságba és nem magad felé irányítod a fényforrást), akkor hangulatos. Ennél jobb szót nem tudok rá mondani. Ez pont olyan, mint a hangulatlámpa: írni nem tudsz annál a fénynél, mert csak a szemedet b@ssza tönkre, máshoz meg kevés. Mégis jó lehet, ha valami ég bizonyos esetekben.
  • pxxl
    hogy ismét Hofit idézzem:

Berlin, szakadó eső...Milánó, szarok a hajamra...
  • Blum
    Azért a méhpempős sampont se hagyjuk ki. :DD
  • IMYke2.0.0.0
    Ja, és majd DLC-ket lehet letölteni a Windows-hoz, mert ugye fő, hogy internetfüggő legyen és maradjon... brOáf.
  • pxxl
    besz@rtá' mi?
  • Solten
  • pxxl
    fúúdejóleszavindóznyóóóc :D
  • pxxl
  • Solten
  • arty
    physix
  • Solten
    #52329-#52330:
  • pxxl
    hát engem halálra idegesített mikor filmnézés közben a pofámba világított a led/fénycső áradat. akkor fogtam a csípőfogót és szanaszéjjel vágtam minden vezetéket :D na onnatól van nekem a cmstacker házam. elötte valami aerocool modder házam volt.
  • pointer4
    A háznak az a lényege, hogy beleférjen a PC és rálehessen ülni, ha épp mész vele valahova :D Minden más csak flac :D
  • Solten
    "Rejtett" PC alkatreszekrol volt szo. Vagyis amiknek elvileg rejtve kene lenniuk. Tehat a semmiresejo plexis oldallap nem jatszik. Hazak megint mas tesztak, azt sokat nezegeted (vagy egyaltalan nezegeted), ott mar kelloen fontos a funkcionalitas mellett a design.
  • pxxl
    én direkt úgy raktam a routert, hogy látom ha a másik 2 gép közül valaki foglalja a sávszélemet, akkor kicsit lelövöm a netet ott :D de csak addig amíg megszakad a töltése :P 2-3x eljátszuk akkor elmegy a kedve a letötléstől xD
  • KranaZoli #52326
    Talán még több is, mint 90%-uk. A marketing arról szól, ha már TV-t is említetted és előjött a WC papír, hogy:

Ilyen vagy, ilyenek vagytok a TV-ből ezeket tudtam meg rólatok:

- büdös a pofátok, mert nem használtok 12 órán át ható szájvízet;
    - büdösek vagytok, mert nem használtok 12 órán át ható izzadásgátló dezodort;
    - égő ha lelapul a hajad;
    - mocskos a ruhátok, mert nem az intelligens mosóport használjátok;
    ésatöbbi...
    - ha csaj vagy, akkor igénytelen vagy, mert "Törődj Magaddal". Ergo kúrvára nem törődsz Magaddal;

Ez a marketing jéghegy csúcsának, a csúcsa. Sajnos!

• Sharks
    Ez szuper, de általánosságban nem hiszem, hogy ezeket gyártják nagyobb számban. Ezek kb. 1%-át sem teszik ki a saját piacuk eladási listájának.
  • IMYke2.0.0.0
    Useless tools - Google
  • Sharks
    Példákat mondj inkább...
  • arty
    te hol éltél az elmult 10 évben? a marson? :D no offense :)
  • Sharks
    Hát, ha általánosságban mondod, akkor azért szerintem nem ennyire egyértelmű a dolog, mert ezt helyzete válogatja. A megjelenésbeli attraktivitás azért soha nem kaphat akkora előnyt, hogy látványos hátrányba kerüljön mellette a funkcionalitás, de ahogy az aláírásomban is olvashatod, az emberi hülyeség határtalan
  • Sharks
    Tudom-tudom, de most mit csináljak, ha így is jól szellőzik...