90029
-
#52359 najó árban talán, a legdrágább codegen ház annyi mint a legolcsóbb tt ház... -
#52358 Thermaltake codegen szint? :O láttál már thermaltake házat közelről? :D mondjuk árban sem egy szint...
Vagy codegennek is van lcs compressoros hűtésű háza? Esetleg beépített vízhűtéses? -
#52357 Thermaltake - az vegulis codegen szint. CM belepo szintu hazai se tul vastagok. -
#52356 neeem, coolermaster, thermaltake :) -
#52355 Ha atlag gephaz alatt a codegen/xdl fele papirvastagsagu hazikokat erted akkor van benne valami... -
#52354 ASUS Radeon HD 5870 MATRIX 2GB
Republik of Gamers plecsni sem hianyozhat (jatekosok nepkoztarsasaga) -
#52353 enyémen elég vastag a plexi, nemrezonál, vastagabb mint az átlag gépház oldallemezek :D -
#52352 Merlin, neked sikerült beizzitani a HD4890-eset ubuntun? Compiz...3D van,vagy csak a mezei 2D-s driver? -
#52351 Mondjuk hogy egy haz oldalfala legyen anyagbol, vastag, ne rezonaljon, ne csak egy vacak atlatszo muanyag lemez. -
#52350 Igy igaz -
#52349 de az nem is ház, inkább csak HW tartó :D -
Solt #52348 Basszus, nézegetem az IPON árait... napi 1-2 ezreket ingadozik... reggel még 68xxx volt a Sapphire 5850, most már 69648.-Ft... vicces... -
Nagay #52347 Antec Skeleton még oldala sincs! -
#52346 ja csak az érdekelne, ezek a mai agyon festett minden szarral agyonkent drótszál csajok, hogy fognak kinézni 10-15év múlva
-
#52345 Ok, de mivel haszontalanabb egy plexi oldallap, mint a rendes? -
#52344 ééés a hüvelygomba?? -
#52343 Azert irtam hogy nem jatszik mert a plexi-oldallap mar a funkciovesztett giccs kategoria :) -
#52342 Ami hangulatos, az az Ambilight :) A többi bullshit. -
#52341 Igaz, kezdetben valóban az volt a téma, csak közben kibővítettük. A belső alkatrészek esetében tényleg, szinte mind1, a design, azonban a plexis oldallapnak apró előnye lehet, amit alább leírtam. Persze, ha plexis az oldallap, akkor már a belső alkatrészek design-jének is lehet alapja. Megint csak ott fogunk kilyukadni, hogy ízlések és pofonok.
#52330: Ezek a ledes dolgok bizony olyanok, hogy valóban lehet zavaró, de ha ésszel csinálod (pl. nem az asztalra teszed a házat fejmagasságba és nem magad felé irányítod a fényforrást), akkor hangulatos. Ennél jobb szót nem tudok rá mondani. Ez pont olyan, mint a hangulatlámpa: írni nem tudsz annál a fénynél, mert csak a szemedet b@ssza tönkre, máshoz meg kevés. Mégis jó lehet, ha valami ég bizonyos esetekben. -
#52340 hogy ismét Hofit idézzem:
Berlin, szakadó eső...Milánó, szarok a hajamra... -
Blum #52339 Azért a méhpempős sampont se hagyjuk ki. :DD -
#52338 Ja, és majd DLC-ket lehet letölteni a Windows-hoz, mert ugye fő, hogy internetfüggő legyen és maradjon... brOáf.
-
#52337 besz@rtá' mi? -
#52336 -
#52335 fúúdejóleszavindóznyóóóc :D -
#52334 -
#52333 -
#52332 physix -
#52331 #52329-#52330: -
#52330 hát engem halálra idegesített mikor filmnézés közben a pofámba világított a led/fénycső áradat. akkor fogtam a csípőfogót és szanaszéjjel vágtam minden vezetéket :D na onnatól van nekem a cmstacker házam. elötte valami aerocool modder házam volt. -
#52329 A háznak az a lényege, hogy beleférjen a PC és rálehessen ülni, ha épp mész vele valahova :D Minden más csak flac :D -
#52328 "Rejtett" PC alkatreszekrol volt szo. Vagyis amiknek elvileg rejtve kene lenniuk. Tehat a semmiresejo plexis oldallap nem jatszik. Hazak megint mas tesztak, azt sokat nezegeted (vagy egyaltalan nezegeted), ott mar kelloen fontos a funkcionalitas mellett a design. -
#52327 én direkt úgy raktam a routert, hogy látom ha a másik 2 gép közül valaki foglalja a sávszélemet, akkor kicsit lelövöm a netet ott :D de csak addig amíg megszakad a töltése :P 2-3x eljátszuk akkor elmegy a kedve a letötléstől xD -
#52326 Talán még több is, mint 90%-uk. A marketing arról szól, ha már TV-t is említetted és előjött a WC papír, hogy:
Ilyen vagy, ilyenek vagytok a TV-ből ezeket tudtam meg rólatok:
- büdös a pofátok, mert nem használtok 12 órán át ható szájvízet;
- büdösek vagytok, mert nem használtok 12 órán át ható izzadásgátló dezodort;
- égő ha lelapul a hajad;
- mocskos a ruhátok, mert nem az intelligens mosóport használjátok;
ésatöbbi...
- ha csaj vagy, akkor igénytelen vagy, mert "Törődj Magaddal". Ergo kúrvára nem törődsz Magaddal;
Ez a marketing jéghegy csúcsának, a csúcsa. Sajnos!
-
#52325 Ez szuper, de általánosságban nem hiszem, hogy ezeket gyártják nagyobb számban. Ezek kb. 1%-át sem teszik ki a saját piacuk eladási listájának. -
#52324 Useless tools - Google
-
#52323 Példákat mondj inkább... -
#52322 te hol éltél az elmult 10 évben? a marson? :D no offense :) -
#52321 Hát, ha általánosságban mondod, akkor azért szerintem nem ennyire egyértelmű a dolog, mert ezt helyzete válogatja. A megjelenésbeli attraktivitás azért soha nem kaphat akkora előnyt, hogy látványos hátrányba kerüljön mellette a funkcionalitás, de ahogy az aláírásomban is olvashatod, az emberi hülyeség határtalan -
#52320 Tudom-tudom, de most mit csináljak, ha így is jól szellőzik...