90029
-
#52399 sztem ne tedd, nincs pisix és a fermi sokkal jobb lesz -
kidboy #52398 solten: Végig olvastam egy HD5870 Ati videó kártya tesztjét és hát elég szép teljesítménye van. Átpártolok Ati kártyára mert sokkal jobb mint az nvidia. -
#52397 én nem akarok ötleteket adni, de nem csodálkoznék...
-
#52396 Ilyenre cserélek, majd ha nem lesz 80 ezer :) -
-
#52394 le van szarva, max nem frissítem feb 16 után a win7et :D majd rájnnek melyiket kell kihagyni mint pistánál is :D -
#52393 Reméljük a LaptopBIOSemu a 71. a listában :D -
Blum #52392 5870 Vapor-X iponon! (Most fedeztem fel,ha már volt,akkor sry'....) -
#52391 állat! végre megjött a drágaszág erre vártam :) de kicsit drága lesz :S 309juró -
#52390 Arra gondoltam meg, hogy a tesztek nem hasznaljak ki az 1g texturamemoriat, a jatekok meg igen. Nincs valami teszt, ami a vga memoriat teszteli, mint a memtest? -
#52389 Van, Sapphire, elvileg 2 ev gari van ra. Szerencsere LotRo alatt dx9 alatt 2 perc utan artifactol, dx10 alatt amellett szetesik a graf, "kifordul magabol" a jatek. :( -
mjanika #52388 Megjelent a Toxikus Sapphire: http://ipon.hu/?news=10922 -
mjanika #52387 Gyerekek, keményít a Microsoft...
http://ipon.hu/?news=10910
Most mi lesz?
-
#52386 Valoban, de nem is hajtogatsz belole kisrepulot...
#52385: egyre jobb osszeeskuves-elmeletet gyartasz...
Kez alol, persze a fekete piacrol szerezte be mi? Ezeknek a teszt oldalaknak kozvetlenul a ceg kuldi. A haz aljara nyomatjak alt.ban ezt a pecsetet.
Amugy pont a Tt-nek van valamifele aluminium haza (Matrix?), legalabb is a kerete lathatolag alubol van. Osszvisz 3kg. "Massziv" szerkezet lehet az is. -
#52385 az egy dolog hogy láttad, azt jelenti hogy egy munkás átnézte nincs-e baja és úgy engedték ki a gyárból, de azon a házon amit te kritizálsz, na azon nincs ilyen holott kellene hogy legyen. Ha gyárilag ilyen, akk valszeg nem lett átengedve a minőségellenörzésen, a srác meg valahol kézalol szerezte be a házat. Eleve ha házat vesz boltban akk ott megnézi, és ha nincs gond hazaviszi, ha futár hozza, akkor meg ott nézei meg és ha szar nem veszi át. -
#52384 Ezt az "ok" pecsetet lattam mar papirvastagsagu OEM gagyikon is. -
#52383 de ez a ház gondolom nem 12e vagy? -
#52382 jah gyanús h vinni kell a gépet :D
#52381: "Nem tudom, hallotal-e esetleg az aluminiumrol?" -
#52381 "A könnyítést máshogy nemigazán lehet megoldani"
Nem tudom, hallotal-e esetleg az aluminiumrol?
#52381: ezt a Tt-t ne vigye, mert szethajlik szallitas kozben... -
#52380 A kifogásolt ház lanparty kedvelőinek készült, ezért van kibanagy fogantyú a tetején. És aki lanparty-ra jár, viszi magával a gépét is, nemritkán. -
#52379 hát minek cipeled a házat :D -
#52378 nem mindegy hogy egy 10-15 kilós vagy egy 4 kilós házat kell elcipelned. A könnyítést máshogy nemigazán lehet megoldani, meg ugye nem is a high end házak közül van. Ha megnézed a képeket az egyik sarka a háznak a megvan nyomódva, tehát sérült, az oldallap meg együtt hajlott a házzal, így nincs semmi különös abban hogy miért nem egyenes az az oldallap, ha leejtik dobozzal együtt semmi nem fog látszani a dobozon max egy picit meg lesz gyűrődve de ennyi. Ha lenne min 5-6 ilyen írás hogy ugyanez a bajuk ezzel a típussal akkor aztmondom ok tuti a házzal van a baj, de hogy van 1 darab ilyen teszt akkor az nem a ház hibája...
Az is érdekes hogy a házban nincs benne a minőségellenörző pecsét. Ennek rajta kéne lennie az oldallapokon, és a ház aljában is.
-
#52377 szerintem annak a kártyának annyi (1950pro-n láttam anno ilyet, szervizben tiszta halál volt bizonyitani a gondot, mert a 3dmarkok alatt nem akart előjönni és ők azokkal teszteltek...)
azért egy másik gépben probált ki, mielőtt gariztatnád (ha van rá lehetőséged) -
#52376 De jo szemuvege van... -
#52375 gay test -
#52374 OS, driver és végül játékok hibája.
Minden más magyarázat a tudományos fantasztikum kategória :)
-
#52373 Kis segitseget szeretek kerni, mielott a hd4850-be landolna a balta ;)
A problema a kovetkezo: A kartya remekul mukodik minden benchmarkban, CoJ DX10 teszt, furmark, 3d mark vantage, stb. Nem melegszik tul, neztem gpuz-ben, 65 fok fole nem ment 1 ora furmark utan sem. A jelenlegi driver a legujabb 10.1-es cat, probaltam ccc-vel es anelkul. Probaltam regebbi, 9-es catalystot is, avval is ugyanez. A vga core / memoria / alaporajelen, ahogyan a CPU is.
DE! Jopar jatekban, pl. GRID, Lord of the rings online, BfBc2, zold negyzetalaku artifactok villognak neha, majd ha ugy gondolja a jatek/kartya/joisten akkor szet is esik a grafika teljesen.
Gondoltam a kovetkezokre:
PowerPlay -> kikapcsoltam, eloszor profilbol, majd RBE-vel atirtam minden orajelet a 2d-n kivul. Nem segitett.
Core feszultseg tul alacsony -> Nem segitett, ha feljebb vettem.
Mi a halaltol van ez? Mondom, barmilyen szintetikus tesztben tokeletes orakon at :) -
#52372 Amugy inkabb olvasd el a tesztet, vagy forditsd le, irtak hogy tele van konstrukcios hibaval. A kepeken is lathato hogy a doboz es a benne levo termek orig. es nem serult. A teszter mikor levette az oldallapot az hullamos volt, nem fekudt a padlora. Ilyen ratyi kivitelezest meg a codegen se enged meg maganak. Ennyit a Thermaltake-rol. -
#52371 Ez butasag, igenyes gyarto figyel a belepo szegmensre is (nem veletlenul irtam a CM Elite-t...). A CRG pont rossz pelda, nem azert nem ajanlott mert "gagyi" lenne, nagyon is megbizhato es minosegi, csak gyengebb teljesitmenyt nyujt pl. egy PNF-hez kepest es a kicsit hangosabb.
Mind1, egyszer fogj a kezedbe egy ~5 kilos Antec oldallapot es meglatod haz eseten mi a minoseg :)
"azért vékony hogy könnyű legyen"
-
#52370 Én a házaknál sosem nézem a márkát. Bemegyek a boltba, megfogdosom, megnézem amelyik megfelel megveszem. Most is valami noname megoldásom van, és teljesen jól szuperál. Vaskos, kényelmes, tágas, jól hűthető, szellős. Ennyi:) -
#52369 azért azt hoztam példának mert multkor solten beszélt le róla valakit -
#52368 Azonkívül, hogy kicsit kevesebbet bír, szerintem semmi baj a CRG-kkel. Szívesebben ajánlom mint egy codegen szart. -
#52367 mondjuk "nagy" gyártók legolcsóbb termékeit elég ritkán szabad megvenni, mert azon jobban érződik hogy a márkát is meg kell fizetni, pls fsp crg-400, az sem a megszokott fsp minőség, de ettől a többi fsp táp még nem szar. Deén még ígysem látom hogy tele van a net a tt házak szidásával. De azért én így 1 teszt alapján nem jelenteném ki hogy az összes terméke szar...
ja, az általad linkelt tt ház lanparty-ra van tervezve, azért vékony hogy könnyű legyen ezért van a tetején a fogantyú is. -
#52366 aha, szal ha a hülye rakodomunkás 2 emelet magasból leejti akk az már a gyártó hibája. Minden cuccból érkeznek sérült csomagolásúak. (tudom mert egy időben fater sérült csomagolású elektronikai cuccokat adogatott el, mesélte volt hogy leejtettek egy konténert tele légkondikkal, és el akarták adni neki rendes áron...) -
#52365 1. Miert serul meg szallitas kozben? Mert papirvekony sz@r. Orulnel ha igy kapnad kezbe? Nem serulhet meg. Nem 10 tehenet raktak ra az tuti.
2. Ha a belepo szintu haza igy nez ki, no thx a tobbit. Tapiztam mar CM Elite-t ott odafigyeltek a minosegre megha vekonyabb is az oldallemez. -
#52364 nem, láttam már codegen házat nem egyet, és az én meg haverom tt háza is valahogy minőségibb volt, minden befér, és azért súlyban is van külömbség. Én azér választottam tt házat mert megnéztem ismerősök gépeit, thermaltake, cooler master, és egy enermax házat néztem meg (mivel ezek vannak ismerősöknél jobbak) Az enermax ház nem volt túl jó, a coolermaster is elég jó volt, csak ami havernak volt az kibadrága, és aztán thermaltakere azért esett a választás, mert az nem volt olyan drága mint a coolermaster, és ahogy néztem minőségben meg ott volt. -
#52363 hát, erre elég nagy súlynak kelett rákerülnie hogy így meghajoljon, nem gyárilag ilyen, valszeg szállítás közben lett ilyen. Aztán nem kell csodálkozni hogy az oldallap is meghajlott. Másrészt ez tt egyik legolcsóbb háza, csodákat nem kell várni tőle. Ezt meg vagy leejtették, vagy ráraktak valami nagyonnehezet. Ha megnézel egy rendes tt házat, az azért már nemegészen így néz ki...
Az én házamba pl, az összes él vissza van hajtva, vagy lekerekítve, sehol egy éles perem, és az anyag is elég vastag. -
#52362 Ja az arral ugynevezett hozzanemertoket siman at lehet verni, ez is egyfajta marketing (presztizs hatas), makro es mikrookonomia temakorben tanitjak az egyetemen. Azt hiszik azert mert valami draga, az attol maris tokeletes. Siman mukodik a VGA-knal is, a tobb a jobb elvet kovetve -> 2GB-s kartyak... -
#52361 Ezzel a 2GB-ossal tesztelhetnék az a GTA 4 übergraf modot ! -
#52360 Nem halisten. De hiszek a forumozoknak es ennek: link. Raidmaxot mar vizsgalgattam (gagyi plexi oldallappal), arban az sem egy szint de minosegben gagyibb a codegennel is. Azert mert be van epitve vizhutes attol meg ne ajulj el.