90029
-
Solt #52480 Ebben van valami... :)
No, de off, off! :) -
#52479 7600.16385
Solt: Az FSX úgy ahogy van borzadvány szerintem. :) Egyszerűen már a hardver is kibírhatatlan hozzá, és szinte (szigorúan szerintem) alig nyújt többet mint az FS9. -
Solt #52478 FSX más kategória... az megint winfos kategória lassan... kibírhatatlan anyagilag a kiegészítőkkel... :S
Ott nagyon tudni kell, hogy az ember mit akar. Én úgy látom, hogy warez alapján próbálgatják, és ami megéri az árát, azt megveszik... -
#52477 Melyik a tenyleges RTM? -
#52476 Ez a szimulátorosdi is érdekes. Én is warezolok természetesen, de elfogadom, hogy egyrészt a fórumokon nincs warez, másrészt nem hangoztatom.
Szimulátorok pedig azért érdekesek mert mindenki elítéli, de még nem találkoztam flight sim játékossal, akinek mindene eredeti. Egyszerűen képtelenség azt pénzzel bírni, legalábbis idehaza. :) -
#52475 1000 millió build jelent meg RTMnek az RC és a tényleges RTM között, amikor már az aktiváció szükségessége élt, tehát az RC kulcsokkal már nem lehetett aktiválni ezeket a verziókat. -
#52474 PRE-RTM?? Ilyen is van? -
Solt #52473 1: Egyetértek, ez szerintem is egy járható út lenne.
2: Ugyanaz a verzió ami most van, mondjuk home premium 8-10ezerért nem hiszem, hogy bárki is fanyalogna...
Ha bekeményítenek, akkor magamból kiindulva csak azért sem veszem meg ennyiért! Sok ilyen önfejű barom van, hidd el! :D -
#52472 #52468 (sorry, utolag potyogtem be fel ora alatt... ) -
#52471 Most van válság, kell pénz, nagyon nem a Máltai Szeretet Szolgálatról van szó. :)
1.) Adhatnák vmi röhejes olcsó áron, hogy mindenki inkább megvegye és akinek eddig még nem is volt jogtiszta szoftvere büszkén mondaná, hogy az első éppen egy MS OS lett. Ez szerintem tök frankón perverz dolog lenne. Pl. mint egy Game ára.
2.) Azonban ha túl olcsó lenne, akkor az meg vhol egyfajta bélyeg is lenne, hogy milyen az olyan OS, amelyikért ennyi pénzt kérnek el?! Kalap kaki, vagy olyan verzió amelyikben semmi sincs.
Ha valóban nagyon bekeményítenek MS-nál, akkor állítom, hogy kúrva sokan fogják megunni a pöcsölést a crack-ekkel és megveszik. Állítom, hogy előbb veszik meg, mint áttérnének bámrelyik Linux disztribúcióra. És ezzel Ők is tisztában vannak. -
Solt #52470 Valószínű, hogy az egyik vinyóm kap egy linuxot próbaképpen... :)
Természetesen a warezt nem tekintem természetesnek! Hülyén hangzik, de el is ítélem! Ez alól csak a winfos kivétel, mert kilóg a sorból... pl szimulátor topikokban soha nem segítünk senkinek warezban... kevés a jó szim, ezért támogatjuk a fejlesztőket... főleg, hogy egy DCS mondjuk 5000.-Ft! Na ilyenkor szóba sem jöhet a warez! Arról már nem is beszélve, hogy jó dolog amikor az ember leveszi a polcról a dobozos verziót... olyan megnyugtató... :)))
Az árversenyhez még annyit... szerintem a többség megvenné, ha mondjuk 20-25 ezer lenne... sokaknak nem érne annyit egy új oprendszerrel való küszködés... a 20ezer még a csak játékos vérpityukák anyukájának sem olyan sok, egy 100ezres PC mellé... :)
-
#52469 Igen az ultimatehez volt a release szerint és tökéletesen működött az összes többivel.
Amire te gondolsz az a PRE-RTM volt (7600.16384). -
#52468 Az RTM-nel eloszor az Ultimate-hoz volt aktivator. Utana jott szep lassan a tobbi.
Azert egy "meltanyosabb" osszeg miatt senki nem hobologne :) A gond az hogy -meglatasom szerint- egy un. "global ratat" alkalmaznak. Pl. Itt is 30k koruli penzert kaphato a dobozos Home Premium. Na most ez egy jenkinek / britnek annyira nem megterhelo osszeg mint egy magyarnak. Bangladeshinek meg sz@rabb lehet. Valoszinuleg ezert viragzik jobban az ilyen orszagokban a kalozkodas.
Ha valamit tenni akarnak ez ellen, az atlagkeresethez igazitott osszeget kerjenek vagy valami ilyesmi. Helyette megy a szellel szemben pisi meg a torrentoldalakkal valo szelmalomharc. -
#52467 "Senki nem mondja, hogy kötelező váltani, de én mint említettem szeretek próbálgatni"
Ez egy hobbi, ami legálisan pénzbe kerül, ennyi. Ha annyira szeretsz babrálni ott a Linux. :)
Nem mintha én nem warezolnék, de lassan az emberek természetesnek veszik. :))
Az árakról: Hiába vinnék lejjebb, az ingyennel nem tudnak versenyezni. -
Solt #52466 A dobozos verziót nézd, az oem-s liszensznek vannak hátrányai... nem véletlenül dupla annyi a dobozos verzió! ;) -
Solt #52465 Dobozos Home Premium 64 bit.
Magamból kiindulva elég sűrűn cserélgetem az alkatrészeim, magát a hardvert is a PC-s világhoz tartozó játék részének tekintem... tuning, csere, babrálás... ezért oem kizárva... ( amilyen szerencsém van, én lennék az első akinek nemet mondanának... nincs kedvem lutrizni ) Laptophoz jó, ( az xp-m ilyen is ) asztali géphez nem.
Senki nem mondja, hogy kötelező váltani, de én mint említettem szeretek próbálgatni... olyan ez mint a csajozás... érdekes az új! És nem szeretném, ha egy 50ezer forintos oprendszer elvenné ettől a kedvem!
Mindennek hajlandó vagyok megfizetni a reális árát amire szükségem van. Az 50ezres oprendszer nem tartozik ezek közé! Irreális az ára!
DVD-ért ( film ) sem voltam hajlandó 4-5 ezret kiadni... amíg ennyi volt, kalóz verziót néztem. Amióta 1-2000 forint, megveszem, mert szebb, jobb, egyszerűbb, tisztább, szárazabb érzés! ;)
Talán majd idővel rájönnek a nagy gazdasági zsenik, hogy, ha egy termék nem megy, akkor annak nem emelni kell az árát, hanem csökkenteni kifizethető szintre... ha egy termék megfizethető, akkor támasztható elvárás a használóval szemben is... amíg viszont egy oprendszer Apám 1 havi nyugdíjába kerül, addig kussoljanak... mélyen... -
#52464 Baromság, egyszerre jött az összeshez. -
#52463 A Techpowerup kepeit blokkolja a forummotor. Nem latszodott semmi (ertelmes). -
#52462 ha nem veszed meg eredetibe akkor érdemesebb az ultimatot feltenni, mivel ahoz ált hamarabb jön a törés. -
#52461 50k? Minek az Ultimate? Otthonra Home Premium (esetleg Prof) bőven elég.
Gondolom nem cserélsz évente alaplapot, így nyugodtan vehetsz OEMet (ha alaplapot cserélsz, egyébként azt is beaktiválják telefonon, legalábbis én még senkinél nem hallottam, hogy megtagadták volna az aktivációt, holott a licensz szerint azt kellene).
Egyébként ki mondja, hogy 3 év után azonnal, ahogy megjelenik az új verzió kötelező váltani? -
#52460 Most néztem, ipon is árul W7-et. Még angolt is. Home Premium 27k, Prof 35k. Nemtom milyen 50-ről beszélsz:) 50-ért Ultimate-et kapsz, - szólj, ha tévedek - de valószínűleg nem vállalati munkaállomást tartasz otthon, így kétlem , hogy hiányozna az offline mappakezelés, az active directory a tartománykezelés és társai:) -
Solt #52459 Először kialakítanak egy "függőségi" viszonyt, majd lehet kaszálni...
Egyébként meg 50.000.-Ft egy operációs rendszerért a pofátlanság csúcsa! Főleg, hogy a jelenlegi trend szerint max 2-3 év és "elavul"... ha normális áron (értsd a dobozos verzió max a fele lenne) árulnák, szó nélkül megvenném, mert valahogy mindig is jobban szerettem a jogtiszta dolgokat... jelenleg csak a winfos nem eredeti a gépemen... és ez így is marad, amíg nem veszik figyelembe, hogy mi nem havi 2-3000 euróból élünk...
50000.-Forintért dugják fel... inkább oprendszert telepítek 3 havonta, ha nem lesz hozzá normális törés... -
#52458 De ezek a szuper emberek hol a bánatba voltak az elmúlt 15 évben ? És miért csak most akarnak pénzt keresni ? -
strebacom #52457 Új driver....... teszteljétek....ne aludjatok...wazze.... -
#52456 hey
miért törölted a culb3d képet? -
#52455 "Használati jogod van rá kb. ennyi a lényeg." jó ez kb az összes szoftverre igaz. -
#52454 A fricska annyi benne, hogy nem a Tied.
Használati jogod van rá kb. ennyi a lényeg. És az, hogy rengeteg jog a MS birtokában marad attól, hogy megveszed.
Persze mindent ki lehet játszani, de azt se gondolja a sok túl okos, hogy MS-nál ne tudnának pl. negyedévente az összes net-en elterjedt, legnagyobb gyakorisággal letöltött és használt crack-re kiadni egy frissítést (bármit), ami "feltöri" a crack-et.
Ha ezeket meglépik sokan akik eddig warez-oltak előbb-utóbb majd megunják az állandó várakozást az újabb és újabb törésekre, amik vagy működnek, vagy nem és újrahúzni az OS-t, ha vmit keggyetlen módon elkúr a crack. Sokadik pöcsölés majd elgondolkoznak az emberek, hogy inkább nem lenne-e jobb hirtelen felindultságból megvásárolni egy eredeti verziót és nincs több pöcsölés... -
#52453 Viccelsz, Home Premium boven jo. Elo kellet volna rendelnem mikor £60 volt... :) -
Blum #52452 Na jó,akkor azt lehet,hogy kihagyom,viszont Linux beindította a fantáziám -
#52451 Arra odafigyelni, OSX PC-re való telepítése igényel pár hetes szopást, és utánajárást:) -
Blum #52450 Pedig azon gondolkozom épp,hogy kipróbálom. Meg a Mac OS is tetszik ránézésre,lehet,hogy a hétvégén letesztelem őket. :D -
#52447 Az árakat tegnap délután láttam az Árpád-hídnál egy bolban. Asszem PCX volt a neve, vagy valami hasonló. Ja és Home Premium. Otthonra az bőven elég. Ha nem vagy platformfejlesztő, nem kell Pro. Ha meg az vagy, és otthon kell dolgoznod, akkor vegye meg a munkahelyed. -
MICROSOFT Windows 7 Professional 64bit Magyar OEM 34.045 Ft
MICROSOFT Windows 7 Professional Magyar BOX 77.261 Ft
MICROSOFT Windows 7 Ultimate 64bit Magyar OEM 49.536 Ft
MICROSOFT Windows 7 Ultimate Magyar BOX 84.959 Ft -
#52445 OEM 27, dobozos 33e Ft. -
#52444 nemkő ubuntu. majd eccer ha lenyomja a vindózt és szinte mindent arra írnak :P :D -
#52443 lol a box-os verzió miért kerül dupla annyiba mint az oem. ugyanaz a változat -
#52442 Na te is beszélsz valamiről amiről fogalmad sincs...:) -
#52441 Nem szabja az meg, úgyis felcsorgatja végül valahogy:) Ha meg eredeti a Windowsod, annyira mindegy, hogy 10kb-al több frissítést tölt le. Egyébként igaz nem olvastam végig, de biztos van erre valami hülyeség a végfelhasználói licenszben. -
#52440 jah persze ubuntu :D dögöjjön meg akkor billkéc megveszem a szarját inkább -
#52439 bazzeg nem találom a hdmi kábelemet :/ pedig a monitorhoz tuti adtak egyet