90029
  • [HUN]FaTaL
    3870=2900XT 55nm-en.

Le ne cseréld, a 2900XT az egy kazán.

Akkor inkább cseréld egy 3870re, de annál meg jobb választás a 4850. :)
  • Blum
    oké...:D Köszi.

Sejtettem,hogy valami hasonló választ fogok kapni :D
  • Solten
    Felejtsd el szvsz, a 2900XT nagyon melegszik, nagyon hangos es sokat zabal.
  • Solten
  • MerlinW
    Eszedbe se jusson.
  • Solten
    Szia. Ha rajuk kotsz egy-egy goliatelemet akkor szebben lengedezik majd betmen koppenye.
  • Blum
    Srácok!

HD3850-et elcserélni egy HD2900 XT-re jó dolog lenne? Lenne rá lehetőségem és ahogy a teszteket elnézem,a 2900 gyorsabb,mint a HD3850-em.
  • kifli
    gyémánt helyett megy egy gpu volt a gyűrűn :D
  • strebacom
    Nekem volt ilyen pólóm anno, mikor FX-el nyomtam.....valamelyik pólós boltban vettem,magamnak és a barátnömnek is(most már feleség)....de szépek is voltunk benne.....
  • Blum
    Majdnem :DDDD
  • pxxl
    póblémám van...
    találtam (ati) dvi-hdmi átalakítót. vettem hdmi kábelt, összekötöttem a dolgokat, de a monitor tök homály lett, és lényegesen kisebb a teljes képernőnél, valamit írt, hogy a monitort 1920x1080-ban használjam, mert akkor jó lesz, dehát abban van... 5let?

visszaraktam a dvi kábelt, így persze jó. szval nemétem
  • pxxl
  • Klemice
    sziaztok, van három envidija kulcstartóm ezt szeretném bekötni a gépembe kettőt eselibe egyet meg fizikszre tennék, és az a kérdésem fut-e majd fullhádében a gétéjanégy meg a krájzisz előre is kösszz!
  • MaSzKa
    a csajok sztem leszarják

• Solten
    Abba mennel csajozni mi?
  • MaSzKa
    nagy kár, hogy nem kaptam olyan zöld AMD-s pólót a procihoz

• Solten

• MaSzKa
    ez tök jó

AMD-sbe is van

nvidia ajándékok XD
  • Solten
    Ja meg adott erte egy ilyet:

• Klemice
    egy az egyben 8800gt-t cseréltél érte :D
  • Blum
    Hát..nem. Ráadásul kicsit simliskedtem is...
  • Klemice
    jó de gondolom nem akkor amikor megjelent babám :)
  • Blum
    Én a HD3850-et 8k-ért...
  • Solten
  • MaSzKa
    jól felment a vga-k ára

én még a HD3870-est mikor megjelent 62eft-ért vettem

az is kurvasok volt ráadásul pont karácsony előtt
  • gameplusz
    ;)
  • kidboy
    Semmi baj. Mindenki véleményét örömmel fogadom és megfontolom. köszi
  • MerlinW
    Igaz Soltent kérdezted, de XFX :)
  • kidboy
    Solten: ez vagy ez ? Melyik a jobb videó kártya? Az XFX-nek magasabb az órajele.
  • BIZ0906
    Olyan mint a takony xD
  • MerlinW
    ződ válltáska?:)
  • MaSzKa

Grebber-nek ajánlom

• Solten
    Valoban. Meg postakoltseggel is olcsobban johetsz ki mintha megvenned Magyarorszagon a boltbol!
  • KranaZoli #52487
    Aztán mit tud és mit nem ez az új driver?!
  • Solt
    Ilyen is van amit te írsz... nem is kevés... de, hogy ezek nem fognak akkor sem ennyit (egy jó vga árát) kifizetni egy os-ért, az fix! :D Legalább is a többség tuti nem... inkább vissza mennek XP-re...
  • Solt
    Bezony... kint a dobozos Home Premium 199.- usd. Kb 50.- usd-vel olcsóbb mint nálunk, és igencsak nem havi 500-1000 usd-ből élnek... :S
  • KranaZoli #52484
    De ezzel tudod mi a probléma. Így is látom már sok-sok game topic banner-jában ott figyel, hogy hol olcsóbb melyik országból érdemesebb rendelni.

Ha így országokra; régiókra; kontinensekre lebontják az árakat akkor még a jobb léti államokból is sokan inkább fognak innen rendelni mert fele annyiba kerül.

Ezért kellene Nekik ingyen osztogatni mint a cukrot és már kúrvára rájöhetnének, hogy pénz nem csak eladásból származhat.

Solt:

"Ha bekeményítenek, akkor magamból kiindulva csak azért sem veszem meg ennyiért! Sok ilyen önfejű barom van, hidd el! :D"

Hát baszki megnézném azon júzereket így olvasgatván a game topic-okat, hogy akiknek egy kibaszott game crack is nehézségeket okoz; a kérdésüket nem tudják megfogalmazni, mijjaza DX verzió és, hogy az anyámba fogom a patch-et rátolni ésatöbbi baromi nehezen kilogisztikázható kérdésen is besíró kispöcsök mi a rákot kezdenének egy Linux telepítésével. Nem, hogy vért izzadnának, hanem vért is hugyoznának és akkor még nem beszélve a járulékos problémákról. Zéróhoz konvergál az esélye, ill. még a Lotto 5ösnek is nagyobb, mintsem ettől tartania kellene a MS-nak.
  • Solten
    Na erre az aktivacios-temara inkabb nem valaszolok mert mar erosen spoileres lenne... :D Az ar hulyen es igazsagtalanul van kikalkulalva (a felgyarmati/gyarmati felhasznalora nezve). Termeszetesen nem az MS-t hibaztatom. Szinte minden muszaki termeknel megfigyelheto pl. ugyanez. Happy globalizacio. Csak a regionkenti kereset mas.
    Szoval biztos zsenialisan es okosan kikalkulaltak hogy legyen a legtobb bevetel, de abszolute igazsagtalanul. Persze emiatt nem fognak Redmontban konnyeket hullatni... :DD

Az alacsonyabb ar pedig nem general nagyobb forgalmat - nem ertek egyet. Pl. lazan megveszek egy Blu-ray filmett. 2 ora munkamba kerul. Magyarorszagon nem igy volt, valahogy nem inspiralt a megveteluk sem.
    Egyre tobb eredeti jatekot veszek mert azok arai is kb az oraberem ketszerese. Az oraberem meg jelenleg eleg tre az itteni viszonylatban.
  • [HUN]FaTaL
    Egyszerre jött crack emlékeim szerint, ultimatehez adták de ment az összes többivel is, hiszen csak a csomagokban van eltérés az aktiváció folyamata ugyanaz.

Hidd el, hogy nem hülyék gyülekezete az, az ár úgy van kikalkulálva, hogy a legtöbb bevételt generálja. Valószínű, hogyha mondjuk fele ennyiért adnák, akkor sem lenne több, mint kétszer akkora bevétel.

A torrentoldalakat azért az MS nem igazán piszkálja, egy esetet hallottam, de ott is valami más áll a háttérben szerintem. Az esetek nagyrészében nem a magánszemélyeket cseszegetik, hanem a cégeket. Valójában őket cseszegessék is hiszen pénzt keres - még, ha közvetve is - a Windows használatával. (Ugyanez vonatkozik az összes többi szoftverre is)
  • Solten
    Ja, errol beszeltem (#52468).