90029
-
#52520 3870=2900XT 55nm-en.
Le ne cseréld, a 2900XT az egy kazán.
Akkor inkább cseréld egy 3870re, de annál meg jobb választás a 4850. :) -
Blum #52519 oké...:D Köszi.
Sejtettem,hogy valami hasonló választ fogok kapni :D -
#52518 Felejtsd el szvsz, a 2900XT nagyon melegszik, nagyon hangos es sokat zabal. -
#52517 -
#52516 Eszedbe se jusson. -
#52515 Szia. Ha rajuk kotsz egy-egy goliatelemet akkor szebben lengedezik majd betmen koppenye. -
Blum #52514 Srácok!
HD3850-et elcserélni egy HD2900 XT-re jó dolog lenne? Lenne rá lehetőségem és ahogy a teszteket elnézem,a 2900 gyorsabb,mint a HD3850-em. -
#52513 gyémánt helyett megy egy gpu volt a gyűrűn :D -
strebacom #52512 Nekem volt ilyen pólóm anno, mikor FX-el nyomtam.....valamelyik pólós boltban vettem,magamnak és a barátnömnek is(most már feleség)....de szépek is voltunk benne.....
-
Blum #52511 Majdnem :DDDD -
#52510 póblémám van...
találtam (ati) dvi-hdmi átalakítót. vettem hdmi kábelt, összekötöttem a dolgokat, de a monitor tök homály lett, és lényegesen kisebb a teljes képernőnél, valamit írt, hogy a monitort 1920x1080-ban használjam, mert akkor jó lesz, dehát abban van... 5let?
visszaraktam a dvi kábelt, így persze jó. szval nemétem -
#52509 -
#52508 sziaztok, van három envidija kulcstartóm ezt szeretném bekötni a gépembe kettőt eselibe egyet meg fizikszre tennék, és az a kérdésem fut-e majd fullhádében a gétéjanégy meg a krájzisz előre is kösszz! -
#52507 a csajok sztem leszarják
-
#52506 Abba mennel csajozni mi? -
#52505 nagy kár, hogy nem kaptam olyan zöld AMD-s pólót a procihoz
-
-
#52503 ez tök jó
AMD-sbe is van
nvidia ajándékok XD -
#52502 Ja meg adott erte egy ilyet:
-
#52501 egy az egyben 8800gt-t cseréltél érte :D -
Blum #52500 Hát..nem. Ráadásul kicsit simliskedtem is... -
#52499 jó de gondolom nem akkor amikor megjelent babám :) -
Blum #52498 Én a HD3850-et 8k-ért... -
#52497 #52495 -
#52496 jól felment a vga-k ára
én még a HD3870-est mikor megjelent 62eft-ért vettem
az is kurvasok volt ráadásul pont karácsony előtt -
#52495 ;) -
kidboy #52494 Semmi baj. Mindenki véleményét örömmel fogadom és megfontolom. köszi -
#52493 Igaz Soltent kérdezted, de XFX :) -
kidboy #52492 Solten: ez vagy ez ? Melyik a jobb videó kártya? Az XFX-nek magasabb az órajele. -
BIZ0906 #52491 Olyan mint a takony xD -
#52490 ződ válltáska?:) -
Grebber-nek ajánlom
-
#52488 Valoban. Meg postakoltseggel is olcsobban johetsz ki mintha megvenned Magyarorszagon a boltbol! -
#52487 Aztán mit tud és mit nem ez az új driver?!
-
Solt #52486 Ilyen is van amit te írsz... nem is kevés... de, hogy ezek nem fognak akkor sem ennyit (egy jó vga árát) kifizetni egy os-ért, az fix! :D Legalább is a többség tuti nem... inkább vissza mennek XP-re... -
Solt #52485 Bezony... kint a dobozos Home Premium 199.- usd. Kb 50.- usd-vel olcsóbb mint nálunk, és igencsak nem havi 500-1000 usd-ből élnek... :S -
#52484 De ezzel tudod mi a probléma. Így is látom már sok-sok game topic banner-jában ott figyel, hogy hol olcsóbb melyik országból érdemesebb rendelni.
Ha így országokra; régiókra; kontinensekre lebontják az árakat akkor még a jobb léti államokból is sokan inkább fognak innen rendelni mert fele annyiba kerül.
Ezért kellene Nekik ingyen osztogatni mint a cukrot és már kúrvára rájöhetnének, hogy pénz nem csak eladásból származhat.
Solt:
"Ha bekeményítenek, akkor magamból kiindulva csak azért sem veszem meg ennyiért! Sok ilyen önfejű barom van, hidd el! :D"
Hát baszki megnézném azon júzereket így olvasgatván a game topic-okat, hogy akiknek egy kibaszott game crack is nehézségeket okoz; a kérdésüket nem tudják megfogalmazni, mijjaza DX verzió és, hogy az anyámba fogom a patch-et rátolni ésatöbbi baromi nehezen kilogisztikázható kérdésen is besíró kispöcsök mi a rákot kezdenének egy Linux telepítésével. Nem, hogy vért izzadnának, hanem vért is hugyoznának és akkor még nem beszélve a járulékos problémákról. Zéróhoz konvergál az esélye, ill. még a Lotto 5ösnek is nagyobb, mintsem ettől tartania kellene a MS-nak. -
#52483 Na erre az aktivacios-temara inkabb nem valaszolok mert mar erosen spoileres lenne... :D Az ar hulyen es igazsagtalanul van kikalkulalva (a felgyarmati/gyarmati felhasznalora nezve). Termeszetesen nem az MS-t hibaztatom. Szinte minden muszaki termeknel megfigyelheto pl. ugyanez. Happy globalizacio. Csak a regionkenti kereset mas.
Szoval biztos zsenialisan es okosan kikalkulaltak hogy legyen a legtobb bevetel, de abszolute igazsagtalanul. Persze emiatt nem fognak Redmontban konnyeket hullatni... :DD
Az alacsonyabb ar pedig nem general nagyobb forgalmat - nem ertek egyet. Pl. lazan megveszek egy Blu-ray filmett. 2 ora munkamba kerul. Magyarorszagon nem igy volt, valahogy nem inspiralt a megveteluk sem.
Egyre tobb eredeti jatekot veszek mert azok arai is kb az oraberem ketszerese. Az oraberem meg jelenleg eleg tre az itteni viszonylatban. -
#52482 Egyszerre jött crack emlékeim szerint, ultimatehez adták de ment az összes többivel is, hiszen csak a csomagokban van eltérés az aktiváció folyamata ugyanaz.
Hidd el, hogy nem hülyék gyülekezete az, az ár úgy van kikalkulálva, hogy a legtöbb bevételt generálja. Valószínű, hogyha mondjuk fele ennyiért adnák, akkor sem lenne több, mint kétszer akkora bevétel.
A torrentoldalakat azért az MS nem igazán piszkálja, egy esetet hallottam, de ott is valami más áll a háttérben szerintem. Az esetek nagyrészében nem a magánszemélyeket cseszegetik, hanem a cégeket. Valójában őket cseszegessék is hiszen pénzt keres - még, ha közvetve is - a Windows használatával. (Ugyanez vonatkozik az összes többi szoftverre is) -
#52481 Ja, errol beszeltem (#52468).