90029
  • MR ME
    az ATI baszik rá....
    miért nvidia képes arra h rárakjon élsiítást? én nem hallottam ilyenről (persze attól még lehet h létezik)
    ez egy sima extra szolgáltatás amit kapsz vagy nemkapsz, ha nincs alapból élsimítás akkor nem a drivert kéne szídni hanem a játékfejlesztőket
  • MR ME
    ha a játék készítők nem építik bele, annak vmi oka van...
  • IMYke2.0.0.0
    Az ATI-nek ehhez nem sok köze van - azt azért még laikusként is el lehet fogadni: ha egy játék HELYBŐL nem támogat élsimítást [lásd #52716-ot okokként], akkor a pirosak megfeszülhetnek, akkor sem lesz olyan a végeredmény, mintha az (FS)AA, AF eleve bele lett volna implantálva egy játékba.
    Arról pedig még nem is beszéltünk, hogy egyes "engine"-ek [pl. a sokat szidott, de - szerintem - érdemtelenül: Unreal III Engine] sosem fognak AA/AF-et pumpálni képernyőre, hacsak az azt liszenszelő fejlesztők kemény munkával át nem írják.
  • arty
    és ennek mi köze a pc-hez? pont a felbontás, AA, AF, amit jóesetben MINDENKÉPPEN extraként kapsz, ha pécén játszol ugyan azzal a címmel!

kivéve, ha az ATI baszik az egészre és nem engedi, hogy te AA-t, AF-et kényszeríts a gyengén portolt játékra :/
  • IMYke2.0.0.0
    Azt pedig lassan mindenki fogja fel, hogy a fejlesztők konzolokra készítik a játékokat, melyek nagyon-nagy része megdöglene, ha olyan élsimítási eljárásokat kellene produkálnia, mint amit mi elvárunk egy PC-n, másrészt - és ez a legfontosabb! - a consol gaming hatalmas kijelzőkön folyik: minimum 60 cm-es monitorokon, de leginkább LCD/plazma tévéken, 80+ -on!
    Az ilyen megjelenítőkön, és a SubHD, de leginkább HD felfontások mellett egyszerűen NINCS értelme élsimítással bajlódni - a hardver belepusztulna [x360, PS3].
  • arty
    te meg azt próbáld már megérteni, hogy uj játékok alatt sincs AF, ha a játék készítők nem építik be

Fatal : most te vagy a soros!! :D én a 10.1-et megnéztem és jeleztem hogy az AF továbbra is fos :D
  • MR ME
    sajnos nem, én a gamre mondtam h fos pályagrafika :(
  • torok6
    Sziasztok! Melyik ATI drivert kel felrakni a 57,4mb vagy a 71,3mb és mi a különbség? És ti hogy szoktátok felrakni a drivert mert nekem nem engedi néha?
  • MerlinW
    Biztos jó játék, jó hangulattal, de ha csak a grafikát nézzük (ami részemről az utolsó szempont) ez a játék randa:)
  • MaSzKa
    márciustól a Mobility Radeonokhoz is telepíthető a Catalyst, így mondhatni hivatalos támogatást kapnak a mobil GPU-k is. Mivel a mobil piacon az AMD nem a végfelhasználókat tekinti ügyfélnek, a hivatalos támogatás engedélyezése a notebook gyártóján múlik. A legtöbb vállalat már jelezte, hogy szeretne részt venni a programban, de a Toshiba, a Sony és a Panasonic továbbra is a saját drivereiben bízik, így kérvényezték a Catalyst telepítésének a tiltását.
  • Solten
    Bar mi latszik egy pottom videoablakban...

• Solten
    Marmint konkretan a trailer-re gondoltam... A DX11-es PC-verzio szvsz ennel utosebben fest... :)
  • KranaZoli #52708
    Ez sajnálatos. Van egy olyan tippem, hogy az első igazán jó graf-al megáldott game a Krájzisz 2 lesz, mire kijön a DX11-es nV is. És akkor majd "joggal" mondhatják, hogy minek lett volna fontos, ha eddig olyan DX11-es gammák voltak ahol a DX11 felejtős, zéró. Eltekintve az 5xxx széria egyéb előnyeitől.
  • Solten

kb 4:15-tol megy a moka...
  • Solten
    Ez szvsz gagyi konzol grafika...
  • MR ME
    grafikától többet vártam, a pálya textúrák elég gagyik, am maga a játék jónak tűnik
  • Solten
  • [HUN]FaTaL
    Így történik. Csak amíg az új szériákhoz nem lesz driver amivel működik a régi játékok alatt az AF addig a nem fogok kártyát cserélni ilyen egyszerű. :)

Miért kellett szétbarmolni, ami működött? Sosem fogom megérteni.
  • MR ME
    felejtsd már el h valaha is jó lesz tdu alatt, régi játék, keresd vissza azt amelyikkel még működött és használd azt
  • [HUN]FaTaL
    Valaki nézte már az AF-et TDU alatt 10.2-vel?
  • MerlinW
    Linuxra még nincs 10.2
  • MR ME
    10.2-vel legalább megoldódott a monitorkikapcsolási probléma
  • kifli
    lehet nem készült el minden újítás és még dolgozni kell rajta, és inkább kiadtak egy korábbit, vagy az instabilabb és egy stabil verziót adtak ki
  • KranaZoli #52697
    Felraktam a 10.2-est. 8.702-es verziót ír ki, amit meg Streba link-elt korábban az 8.703-as volt. Ez érdekes, hogy hivatalos megjelenés előtt kijön egy magasabb ver. számú, aztán hivatalosban egy régebbi.
  • KranaZoli #52696
    Most nincs fent Nekem sem, de vhol ott keresd, hogy OSD. Pipákat kell tenni azok mellé, amiket meg szeretnél jeleníttetni vele. Én is szívtam vele, aztán csak-csak összejött. Be Creative! :D
  • luigi007
    MSI Afterburner nemjővők rá hogy hol kel beálitani hogy kiirja a mhz_t
  • KranaZoli #52694
    Én csak azt tudom elképzelni, hogy vmiért a CCC elkúrja az órajeleket 3D-ben. MSI Afterburner progival ki lehet tenni OSD-re a Mhz-eket. Lehet, hogy vmi visszavett órajellel fut a kártyád 3D-ben.
  • luigi007
    Van egy gondom,ha felrakom az ati drivert+catalystot tőkmindegy mejiket fele fpsem van játékokba,de ha csak a drivert rakom fel catalystot nem akkor jó.Ez azota van amiota ez az alaplapom van:ECS A790gxm-a.Kártya:gainward 4850 Mi lehet a gond?
  • KranaZoli #52692
    Én csak most tudtam meg, hogy már kint van. :D

Pár nap aztán jönnek a hotfix-ek...
  • 5c0rp330n
    10.2-t probalta mar vki?
  • Solten
    Nem, C64-es...

• rumkola
    saboteur amd logós game nem? :)
  • kifli
    tesztellációnak énsem sok értelmét látom, legalábbis így hogy még nem tudja a legtöbb vga. Én inkább a plusz teljesítmény miatt tarom hasznosnak dx11-et. Meg 1-2 effekt
  • kifli
    igen, ilyet én ismerőseim is csináltak már, csak aztán kiderült hogy le vannak maradva úgy 4 évvel. Bár nekekm agp-s 9800-al sem volt gond. Pont multkor raktaam újra haver gépét, az övében is ilyen dolgozik. Cod2-vel meg 4-el játszik, és nem panaszkodott hogy fagy stb. A fagyás pedig legtöbb esetben nem hw hiba, hanem mindenféle szar programok telepítgetése, illetve warez miatt lehet
  • arty
    fizix kategoria. értelmetlenség ...
  • arty
    "Olcsó húsnak híg a leve mondani szokás."

Azt is szokás mondani, hogy hülyegyerek ne gépet rakjon össze, hanem menjen ki homokozni.

Ma alulmulod önmagadat ...
  • arty
    nem az ATI-val volt görcs, hanem a retkes fejlesztőkkel/kiadóval, aki szokás szerint lefeküdt a zöldeknek

jött patch, javitotta

nem driver. ééééérted, okoska.
  • kifli
    ha szar inkább derüljön ki :D
    szerintem teszteld le alaposan, terheld meg gpu caps viewerel :)
  • berlinboy6329
    Na, egész korrekten visszajött a kártya.Most csak azon fosok,h legalább 2 hétig ne produkáljon hibát...+1napot késtek a 15höz képest,tegnap írtak,ma már meg is jött a kártya..(Y)

Eddig semmi baja...Csak nem emrek vele semmit csinálni,mert még meghalhat..Kitudja:p
  • gameplusz
    Szerintem ismeretlenbe senki sem fog. Nekem 3 év alatt 5 meghívó jött össze, pedig nem szarozok :D