90029
-
#52680 hát (látszólag) nagyon antiwarez a zezsgéponthu -
Dobronski #52679 ?
Modok? ugyanmá' -
#52678 hangosabban, nem hallották a modok am nem még nem. nincs rá elég pontom -
#52677 ......... -
Dobronski #52676 off:
ncore meghívót tud valaki küldeni? cserébe megy az insane meghívó. -
#52675 majd ha megjön ncore-tól akkor megpróbálkozok vele :) -
#52674 A legnagyobb változás az lenne, ha működne újra a kurva AF, illetve a régi játékokon az ötös szériával az AA sem megy driverből. -
#52673 ja stalker siralmas, bár sztem cska a törés a szar :S
avp-t majd tesztelem kicsit később... -
#52672 Úgy láttam a topic-jában, hogy igen. Nekem még nem volt időm leszedni a 16GB-ot, talán majd 7vgén. Mivel a topic-ban eléggé fikázzák a játékot és vele együtt a DX11-et is, vki aki game-el vele írhatna pár szösszenetet.
Olyanokat olvastam, hogy nagyon swap-el, FPS ingadozik rendesen és eléggé megosztott a grafika is. :(
Hát ez így nem hangzik jól, mert ezeket az Ukránok is hozták csont nélkül a STALKER Call Of Pripyat-ban. :D -
#52671 mér kéne driverekre várni? IMYke használ még mindig 8.12-es drivert, vagy valami nagyon régit (ugy joltudom?) és semmivel nincs baja -
#52670 de steames lesz asszem és ez neked nem jó úgy tudom ? -
#52669 Én még nem vettem meg - lévén, hogy csak február 19-től lesz kapható. :(
-
#52668 vki tolja itt az avp-t? -
#52667 Na vegre "kikapcsolodik" ket kartya eseten az egyik ha passzianszozunk:
Jeeeee...:
-
#52666 hogy én mennyit szívtam 2 laptop telepítéssel emiatt... remélem, tényleg a múlté lesz :)
-
#52665 Komoly Catalyst-újítások érkeznek
"A Catalyst 10.2, azaz a februári szoftvercsomag egy teljesen átalakított CrossfireX profil felépítést tartalmaz majd, amely leegyszerűsíti a CrossfireX profilok cseréjét, illetve módosítását, aminek valószínűleg a sok-sok gamer örülni fog. Ez a módosítás tulajdonképpen a legnagyobb változás lesz a friss szoftver megjelenésével. A CrossfireX profilokat a rendszer ezentúl külön XML fájlba fogja menteni, így a drivertől teljes mértékben el lesznek különítve, ezért sokkal egyszerűbben és sűrűbben adhat ki hozzájuk frissítést az AMD. Az új CrossfireX profilok pici futtatható állomány formájában érkezhetnek és szokás szerint a game.amd.com weblapon keresztül lehet majd őket beszerezni csak úgy, mint a Catalyst legfrissebb verzióját."
"További újítás lesz az is, hogy a Catalyst Control Center 10.3-as verziójától kezdve a Mobility Radeon termékekhez is támogatást nyújt majd a szoftver."
Na, ezt is megeltuk... :) -
#52664 Ezt ugye nem komolyan írtad? -
#52663 Kicsit lesimítja a kockás dolgokat. Elég jó. -
#52662 Több mint érdekes:
AvsP - Tesszeláció ki/be
-
#52661 Cseréld le valami normálisra: FSP, Giga Superb, Enermax, Chieftec, Delta, Corsair. -
#52660 MODECOM PREMIUM 500ATX -
#52659 Én gfx chilla-t tettem rá, azóta alapjáraton 35-40 fok körül van, szőrős fánkkal jól meghajtva is max stabil 60 fokig megy fel :) -
#52658 Érdemes. "Kompatibilis hűtők" a bannerben.
De, nekem sima Retail 4850-esem van, semmi extra hűtővel, de ATI Tray Tools-szal megtámogatva és jól beállítva a ventilátora: nincs vele baj.
-
#52657 Szintúgy tőle:
Mirror's Edge feeling - Pisix-szel megtámogatva
-
Nyiri #52656 Hali!
Tegnap vettem egy 4850-t. Nagyon meg vagyok elégedve. Az x3-s procimmal együtt nagyon jól teljesít. A problémám az hogy iszonyat melegszik. Tudtam hogy ezek eléggé hőerőművek de azért meglepődtem. Érdemes ezekre extra hűtőt venni? Ha igen akkor milyet? -
#52655 Zóanagyvarázsló barátom hívta rá fel a figyelmemet:
Batman feeling - Pisix-szel megtámogatva
-
#52654 Ha minőségi, akkor bőven, még a 400as (talán még a 350es) is.
Attól függ milyen táp az az 500as. :) -
#52653 a HD 5770-nak elég az 500wos táp? -
#52652 Hahogyne lenne. -
#52651 -
strebacom #52650 Azaz, akkor csak hasonló, de nekem nem tetszett, attól még másnak biztos jó volt....de ez "szigoruan csak magánvélemény"...
-
#52649 Szerintetek érdemes lecserélnem Nvidia 9500 grafkártyámat HD 5770-re?
főleg játékra kellene -
#52648 Prototype... talán?
De hidd el, annak annyi köze volt a GTA-sorozathoz, mint Józsi néninek a Római Pápához...
-
#52647 Rohadt nehéz volt lealacsonyodni arra a szintre... és csak a főbb motívumokat sikerült elsajátítani tőlük... -
#52646 Nem igazán értelek... a 4830 gyengébb a "feature"-ökben, és többet is fogyaszt.
-
#52645 Csak most, csak Nekünk:
-
crossy104 #52644 Sziasztok! Mitől van az, hogy netezés közben hirtelen nagy lesz az egérmutató nyil.Aztán úgy is marad.Ha újrainditom a gépet akkor egy darabig jó, de utána ismét kb. a négyszerese lesz. -
strebacom #52643 Hát nemtom de nekem semmi gondom az 5870-el, még driver szinten sem,pedig én mindig felteszem a bétákat is....még ez a "szürke halál" sem jelentkezett nálam soha....pedig elég sokat tolom a gameket... a Saboteur-t meg a készítök baxták el, de nem lényeg mert unom már a sok GTA klónt, attól a ház falán mászkálós pókember+gta klóntól is kirázott a hideg...már nem is tudom mi is volt a cime...fúj....
-
#52642 Inkább a 4830. -
#52641 IMYke: beszelsz nvidiaul?? :)))