90029
  • pxxl
    hát (látszólag) nagyon antiwarez a zezsgéponthu
  • Dobronski
    ?

Modok? ugyanmá'
  • pxxl
    hangosabban, nem hallották a modok am nem még nem. nincs rá elég pontom
  • MR ME
    .........
  • Dobronski
    off:
    ncore meghívót tud valaki küldeni? cserébe megy az insane meghívó.
  • pxxl
    majd ha megjön ncore-tól akkor megpróbálkozok vele :)
  • [HUN]FaTaL
    A legnagyobb változás az lenne, ha működne újra a kurva AF, illetve a régi játékokon az ötös szériával az AA sem megy driverből.
  • MR ME
    ja stalker siralmas, bár sztem cska a törés a szar :S
    avp-t majd tesztelem kicsit később...
  • KranaZoli #52672
    Úgy láttam a topic-jában, hogy igen. Nekem még nem volt időm leszedni a 16GB-ot, talán majd 7vgén. Mivel a topic-ban eléggé fikázzák a játékot és vele együtt a DX11-et is, vki aki game-el vele írhatna pár szösszenetet.

Olyanokat olvastam, hogy nagyon swap-el, FPS ingadozik rendesen és eléggé megosztott a grafika is. :(

Hát ez így nem hangzik jól, mert ezeket az Ukránok is hozták csont nélkül a STALKER Call Of Pripyat-ban. :D
  • kifli
    mér kéne driverekre várni? IMYke használ még mindig 8.12-es drivert, vagy valami nagyon régit (ugy joltudom?) és semmivel nincs baja
  • Bence94
    de steames lesz asszem és ez neked nem jó úgy tudom ?
  • IMYke2.0.0.0
    Én még nem vettem meg - lévén, hogy csak február 19-től lesz kapható. :(
  • MR ME
    vki tolja itt az avp-t?
  • Solten
    Na vegre "kikapcsolodik" ket kartya eseten az egyik ha passzianszozunk:

Jeeeee...:

• IMYke2.0.0.0
    hogy én mennyit szívtam 2 laptop telepítéssel emiatt... remélem, tényleg a múlté lesz :)
  • Solten
    Komoly Catalyst-újítások érkeznek

"A Catalyst 10.2, azaz a februári szoftvercsomag egy teljesen átalakított CrossfireX profil felépítést tartalmaz majd, amely leegyszerűsíti a CrossfireX profilok cseréjét, illetve módosítását, aminek valószínűleg a sok-sok gamer örülni fog. Ez a módosítás tulajdonképpen a legnagyobb változás lesz a friss szoftver megjelenésével. A CrossfireX profilokat a rendszer ezentúl külön XML fájlba fogja menteni, így a drivertől teljes mértékben el lesznek különítve, ezért sokkal egyszerűbben és sűrűbben adhat ki hozzájuk frissítést az AMD. Az új CrossfireX profilok pici futtatható állomány formájában érkezhetnek és szokás szerint a game.amd.com weblapon keresztül lehet majd őket beszerezni csak úgy, mint a Catalyst legfrissebb verzióját."

"További újítás lesz az is, hogy a Catalyst Control Center 10.3-as verziójától kezdve a Mobility Radeon termékekhez is támogatást nyújt majd a szoftver."

Na, ezt is megeltuk... :)
  • IMYke2.0.0.0
    Ezt ugye nem komolyan írtad?
  • KaszaN
    Kicsit lesimítja a kockás dolgokat. Elég jó.
  • IMYke2.0.0.0
    Több mint érdekes:

AvsP - Tesszeláció ki/be

• [HUN]FaTaL
    Cseréld le valami normálisra: FSP, Giga Superb, Enermax, Chieftec, Delta, Corsair.
  • genric
    MODECOM PREMIUM 500ATX
  • Gubberx
    Én gfx chilla-t tettem rá, azóta alapjáraton 35-40 fok körül van, szőrős fánkkal jól meghajtva is max stabil 60 fokig megy fel :)
  • IMYke2.0.0.0
    Érdemes. "Kompatibilis hűtők" a bannerben.

De, nekem sima Retail 4850-esem van, semmi extra hűtővel, de ATI Tray Tools-szal megtámogatva és jól beállítva a ventilátora: nincs vele baj.

• IMYke2.0.0.0
    Szintúgy tőle:

Mirror's Edge feeling - Pisix-szel megtámogatva
  • Nyiri
    Hali!
    Tegnap vettem egy 4850-t. Nagyon meg vagyok elégedve. Az x3-s procimmal együtt nagyon jól teljesít. A problémám az hogy iszonyat melegszik. Tudtam hogy ezek eléggé hőerőművek de azért meglepődtem. Érdemes ezekre extra hűtőt venni? Ha igen akkor milyet?
  • IMYke2.0.0.0
    Zóanagyvarázsló barátom hívta rá fel a figyelmemet:

Batman feeling - Pisix-szel megtámogatva
  • [HUN]FaTaL
    Ha minőségi, akkor bőven, még a 400as (talán még a 350es) is.

Attól függ milyen táp az az 500as. :)
  • genric
    a HD 5770-nak elég az 500wos táp?
  • Solten
    Hahogyne lenne.
  • IMYke2.0.0.0
  • strebacom
    Azaz, akkor csak hasonló, de nekem nem tetszett, attól még másnak biztos jó volt....de ez "szigoruan csak magánvélemény"...
  • genric
    Szerintetek érdemes lecserélnem Nvidia 9500 grafkártyámat HD 5770-re?
    főleg játékra kellene
  • IMYke2.0.0.0
    Prototype... talán?
    De hidd el, annak annyi köze volt a GTA-sorozathoz, mint Józsi néninek a Római Pápához...
  • IMYke2.0.0.0
    Rohadt nehéz volt lealacsonyodni arra a szintre... és csak a főbb motívumokat sikerült elsajátítani tőlük...
  • IMYke2.0.0.0
    Nem igazán értelek... a 4830 gyengébb a "feature"-ökben, és többet is fogyaszt.
  • IMYke2.0.0.0
    Csak most, csak Nekünk:

• crossy104
    Sziasztok! Mitől van az, hogy netezés közben hirtelen nagy lesz az egérmutató nyil.Aztán úgy is marad.Ha újrainditom a gépet akkor egy darabig jó, de utána ismét kb. a négyszerese lesz.
  • strebacom
    Hát nemtom de nekem semmi gondom az 5870-el, még driver szinten sem,pedig én mindig felteszem a bétákat is....még ez a "szürke halál" sem jelentkezett nálam soha....pedig elég sokat tolom a gameket... a Saboteur-t meg a készítök baxták el, de nem lényeg mert unom már a sok GTA klónt, attól a ház falán mászkálós pókember+gta klóntól is kirázott a hideg...már nem is tudom mi is volt a cime...fúj....

• [HUN]FaTaL
    Inkább a 4830.
  • Solten
    IMYke: beszelsz nvidiaul?? :)))