90029
-
#52967 Hol dolgozol?! Nálunk is. :D
Szerintem fasza. NOD-nál qrva lassúnak ítéltem meg a real-time víruskeresést; az ESET hulladék; MSE-nek is sajnos a real-time vírus keresője ami lassú.
Jó a NOD, de Én nem bíznám rá a gépem, se a cégem. ;) -
#52966 Én befizettem egy Kaspersky IS-re (10 pénz/év). Router fal + Kaspersky mellett gyakorlatilag nem találkoztam vírussal/spy/adware-el lassan 5 éve. Ha mégis belebotlottam volna, azt lepucolta rögtön, kárt nem okozott semmi azóta. -
#52965 9.8-al elvileg AF kéne h legyen ... (bár GTR2-t nem probáltam vele, GTL van/volt fent) -
Solt #52964 Kipróbálom, mert most raktam fel a gtr2-t, és a 9.8-l se AF, se AA... :S -
#52963 "McAfee VirusScan Enterprise 8.7i"
legalja
cégnél desktopon és a szervereken is ez van, hihetetlen ... najo, a symantecé még rosszabb
(NOS állandoan kamuzik amugy) -
#52961 van kényszeritett AF! nem kékhalálozik a DXVA!
(allitolag nincs kényszeritett AA és a tdu nálam kb fele olyan gyors... de elhet az is valami AA bug volt) -
#52960 Erről annyit, hogy nagyon nem csodálnám ha fertőzött lenne a fájl. Számomra a NOD inkább marketing-ben vezet, mintsem mint víruskereső. 1ébként Én a McAfee VirusScan Enterprise 8.7i progit tartom etalonnak.
Az MSE is nagyon jó kis progi.
A NOD sem rossz, de amolyan DVD mellékleten kiadjuk progi és nyomják a pénzt mindenféle médiába. -
#52959 Jobban fogja a gépet, mint az AVAST, ami szintén ingyenes és sokkal kevesebb kattintással kapcsolhato ki/be :)
(hirtelen nem találtam meg az oldalt, ahol nyilván van tartva h 1-1 uj virusra milyen hamar jön az ellenszer, szvsz az a rangsor is fontos lenne) -
Solt #52958 Jól jártál... :)
Más:
Szóval akkor 4870-hez megér egy próbát a 10.2? :) -
#52957 Thx ,az 4850 helyett kapok gariba egy 5750-et :P -
strebacom #52956 Egy dolgot nem értek a 9.11 óta hiába frissítem a drivert mindig cc verzióra 9.11-et ir, pedig a drivercleaner-t(sweepert) is használom de mégis, most már zavar a dolog mit csináljak????
-
#52955 Eszem agaban sincs vedeni az M$-t, de ez a security Essentials iszonyat jo kis progy. Az evvel foglalkozo "osszehasonlito oldalak" tesztjeiben elokelo helyeken vegez (link), maga moge utasitva szamos draga es fizetos termeket. Ja es persze ingyenes. "Home usernek" tokeletes. -
#52954 Fatal! Tényleg van AF (tdu alatt teszteltem), csak az eddigi 60fps helyett lett vagy 28-33...
kivagyok :((( -
#52953 link -
#52952 ilyenkor rájössz, h az MS szoftvereket, ha nem muszáj, nem kell használni ... -
Solt #52951 Tessék...
Többieknek köszönöm, hogy befejezték... -
#52950 A 5750 és 4850 összehasonlító tesztet tudnátok berakni?
Érdekelne a különbség. -
#52948 énis azt raktam fel
kérte azt h hova akrom telepíteni, majd néha szólt h adjam meg neki a disc akármiket és ment tovább
pisix elvileg nem kell hozzá
ja és dx11-ben nekem csak akkor indúlt el ha indítottam elötte a steam-et -
#52947 Okés, majd agyalok vmit és csak azért is összehozom ezt a verziót is.
Sorry! -
strebacom #52946
-
strebacom #52945 Ja igy már értem akkor az más eset volt....de a dx11-nek más krekket kell leszednek,mert a razor nem jó....de nézz szét a totyikjában....
-
Solt #52944 Nem akarok szőrös szívű lenni, de lassan befejezhetnétek... engem pl egyáltalán nem érdekel ez a ... játék a radeon totyikban... grazie! ;) -
strebacom #52942 Húú akkor már törlöm is a limket, nehogy baj legyen belöle....
-
#52941 "másnak is volt hogy egy rejtett mappába tette fel a gamet"
Hát összehugyozom Magam. Mi a fasz az, hogy rejtett mappába?! 15GB-ot ennyi idő alatt fel se másolna... Nekem csinál mappát, de mintha belerakna 1/10-ed, aztán ennyi. -
Abu85 #52940 Kirakták? Pedig mondta az ATI, hogy nem szabad kiszivárogtatni. -
#52938 Az Installer-t futtattad?! Steam gondolom nem kell?! -
strebacom #52937 Lassu , géptöl, meg vinyótól függ, nálam 10perc volt...de nem zenél semmi, másnak is volt hogy egy rejtett mappába tette fel a gamet, de elindulni elindul...és nem kell psifix vagy mi a fax...
-
#52936 az érdekes
am nekem se telt bele 10 percbe és fennvolt, de azért 15.2Gb-ot rakott fel :D
zenélni sztem nem zenélt -
#52934 Amazonrol szoktam vasarolni, nagyon jo araik vannak. Ott 17-18 font az AVP. -
#52933 steam-en 49.99€ -
#52932 Nem, az egy online szerepjatek. Nem tudom hallotal-e mar a steam-rol.. Persze ott most £24-25. -
#52931 de az, csak az olcsóbbik -
#52930 :DDD
elindítod és felrakod
amikor kér ilyen disc akármiket azokat betallózod neki az első vagy 2 dvd-ről és csókolom -
#52929 Hát ennyire balfasz már régen voltam.
Most 7vgére, honnan vegyem hamar gyorsan?!
A Torrent az nem bolt?! -
#52928 Ne benazz mar ennyit, vedd meg az eredetit...
£17.71, nem is rossz. -
#52926 a nod nem szar. -
#52925 Ez azt mondja, hogy nem tartalmaz fertőzést, ami jelentheti azt is, hogy a NOD szar. :) -
#52924 Nezesd meg a file-t itt: link -
#52923 nekem sem jelzett a nod. -
#52922 Várjál, még felrakni sem sikerült elsőre.
Feltett 4xxMB-ot. :O
Most másik EXE-vel próbálkozom. PhysX kell Neki?!