90029
-
#53051 Video eleg laza (faj a rekeszizmom), de a kommenteken is rohogok mar fel oraja... :D -
#53050 EVVEL a videjóval szeretnÁk még kedveskedni -
#53049 "Jesszusom, ez meg mit konvertál?:D A Pixar-nak dolgozik?"
-
#53048 Classic -
#53047 ÖrökZÖLD!
Jó volt egy kicsit nosztalgiázni -
BIZ0906 #53046 Hát ez a t*e*i tényleg egy balfasz nem gondoltam volna, hogy tényleg ekkora láma csak most vettem erőt arra, hogy megnézem a videóit hát kár volt xD -
#53045 Ezeket már kibeszéltük egy éve kb :) -
#53044 "12GB memória ha most még nem is, de majd később biztos több szerephez jut. Már most is a videó konvertálás megeszik belőle 7GB-ot."
"Majd később" - Valószínűleg ~10 év múlva is ezeket a RAM-okat fogja használni:)
Konvertálás 7GB-ot eszik. Jesszusom, ez meg mit konvertál?:D A Pixar-nak dolgozik?:D
-
#53043 na én irogatok neki ASD néven :D
Már törölte is egy hsz-emet, pedig nem írtam csúnyát, sem hasonlót :D
-
Blum #53042 Ezen beszartam!
"...ezt választottam,mert tuningban is jó és szerintem szerintem OLCSÓBB IS MINT A DRÁGÁBB 940-es változata"
FAIL -
#53041 kórájhét világa, lehet kommentelni, nem tirexi által feltöltött :D -
#53040 hát, mire kijön fermi, az ati kártya amit alázni fog már fél éves fejlesztés lesz, így nem lenne meglepő ha alázná, mert informatikában félév az rengeteg idő, dehát nemsokára majd jön HD6xxx XD -
#53039 Nem süllyednek nvidia szintre -
Blum #53038 Gyöngyszemet találtam. Tirexi NFS: Most Wanted gameplay. ÁÁÁ -
#53037 Ez tettszett! "Remélem a Fermi szana-szét alázza majd az ATI-dat"
Ha erősebb is lenne szerintem 3x drágább és ahogy látom ez is zabálni fogja az áramot... Ezt megmagyarázná valaki, hogy ha 40 nm-en lesz a az új feri akkor miért kell neki mégis 300 watt vagy több ?
Más: Ati is simán átnevezhetné mondjuk a régi x1900-as szériát HD 1000-re és kiadhatná 1 gb-os modullal mint HTPC kártya -
#53036 ő sztem egy gazdag, igénytelen, idióta, megvezetett szerencsétlan, akit nem lehet észhez téríteni mert kb 'a drága a jó' elvet követi. kivéve a villa, 2000Ft-os szék, strandpapucs. -
#53035 Köszönöm a köszöntéseket -
#53034 Idióta ez a srác - és sajnos, már nem egy hasonló idiótának a példaképévé vált... tiszta állatfarm.
-
#53033 "
Mennyibe került?
3x 15.800Ft-ba ami szerintem nem sok érte, ahhoz képest hogy az elején milyen méreg drága volt a DDR3."
szval vett 3 db 2 gigás modult, ami még csak nem is "trikitcseneles"
hát ez hülyébb mint gondoltam xD -
#53032 De azok a kommentek gecc :| távozz sátán :S.. még hogy anyuci apuci pénzeli ők meg dolgoznak, hát persze, majd elköltöm a keresetemet mind egy szálig gyors értékvesztő dolgokra, jézusom... áh ez így sok ma estére -
#53031 Akartam linkelni, de úgy éreztem, ez már lelkileg is terhelné a topic olvasóit :\
Nembaj, haver is most újított be pár 2x2 ddr2 kitet... 8-12-16 giga fuckyeah -
#53030 Hát kicsit elvetemült a srác, de az idióta szó jobb rá:) -
#53029 ne, mert még megsérül a pici lelke :D -
#53028 Ja, extrem izgalommal varja a Fer(m)it... :D Beirom majd neki hogy az igazi gemer 24 GB Rammal nyomul. -
#53027 off:
Tirexi, újabb hihetetlenül logikus lépés :D
Azthittem már nem tud minket mivel meglepni, de már a vga vásárláson gondolkodik az elmebetegje :D -
#53026 steamen most még 1 napig ingyenes ez a shattered horizon, há szerintem kibaszott jól néz ki :D a fényhatások rohadjók, a sziklás felületeken, meg úgy mindenhol, tetszik :) -
#53025 nah én most hagytam abba. épphogy belejöttem az aliennel, kezdtem "élvezni" erre vége. volt vagy 2 óra játékidő...na mind1 megint van +30 giga szabad hely :/ -
#53024 PhysX....Tegnap valaki linkelt egy riportot az új Battlefield készítőjével,akitől megkérdezték hogy miért HAVOK és miért nem PhysX... Szép mesébe illő kitérő válasz ment a physx-re (Nem picit érződik hogy szíve szerint hulladéknak nevezte volna)..:D -
#53023 thx -
barmi #53022 Nem is lett olyan rossz ez az űr battlefield ! -> Képek <-
Azt gondoltam, hogy a fiziksz jól megqrta szegényt.
Nem sikerült neki hálisten ! Éljenek a pirosak ! -
#53021 link -
#53020 Solten egy hőm.-es teszt kéne a 5750-hez... -
#53019 Hi, nem igazan, DX11 feature. -
#53018 Hi
Valahogy meglehet oldani az Unigine Heaven-ben, hogy dx9ben is belehessen kapcsolni a Tessellation-t? -
#53017 Köszi -
#53016 Köszi! Mind1, ettől függetlenül nem akar felmenni a telepítő, így most parkoló pályára téve egy időre...
Olvasom, hogy bölcsebb lettél megint 1 évvel. A ffi nem öregszik, csak érik. :) HBD! -
#53015 tök megéri -
Blum #53014 Neked meg ha minden igaz ma van a születésnapod! ^^ Boldog SzülcsiNapcsit! -
#53013 nem tudom de egy aranycsillagért meg logóért csak abban a topicban érdemes megvenni -
strebacom #53012 Erröl hallottál...vagy hallottatok???