90029
  • pxxl
    MI ennek a pöcsnek a neve? Én felnyomom névtelenül a seed szerverért :D
  • IMYke2.0.0.0
    Mit is mentsek akkor most le?
  • IMYke2.0.0.0
    Cigány biztosan nem vagy, hát budapesti? :))))
  • Klemice
    de jó húzás volt lementeni :D
  • MR ME
    ja nekem is írt h "anyádnak van falusi viskója te söpredék
    te BP-i cigány"

• pxxl
    ki akarja megmenteni :D a világot kell tőle megmenteni
  • [HUN]FaTaL
    Te internethulladék hogy képzeled hogy lemented. :D:D:D
  • IMYke2.0.0.0
    T-R-Xi a Menthetetlen.
  • pxxl
    hát hogy képzeled ezt te te szemét internet hulladék
  • pxxl

Információk
  • Klemice
    TirexiHD has posted a comment on your profile:
    Szóval te mentetted le a videómat. A jó kúrva anyádat te szemét internet hulladék. Dögölj meg ott ahol vagy te senki.
  • IMYke2.0.0.0
    És fogadjunk - amilyen butuska a kincsem - még reklámozza is!
  • pxxl
    van Seed szerver-e is. fel kell nyomni a Matávnetnél :D
  • MR ME
    törölte is
  • MR ME
    am az a vicc h még meg is történhet...de legalább annyi előrelépés lesz h nem a paraszt beszédét kell hallgatni, hanem csak olvasni
  • IMYke2.0.0.0
    Gyerekek. Ez a srác a PCGuru/Gamestar babérjaira fog törni. Ne feledjétek, én ezt előre megmondtam.

Fogtok még sírni, amikor az említett lapok offline/online oldalain olvastok tőle :)))))
  • rumkola
    nem is neked írtam :D
  • IMYke2.0.0.0
    A srác nem ismeri a KMPlayer-t... simán viszi az MP4-et :)
  • MR ME
    köszi, úgyis unatkoztam, bár adok kb 1 percet a kommentemnek mielött törli :D
  • IMYke2.0.0.0
    Az Adobe konkrétan beperelhetné...

• IMYke2.0.0.0
    Esküszöm, könny szökik mindjárt a szemembe... visszafojtom a röhögést, hogy ne nézzenek hülyének a közelbeliek :)
    Köszönöm a likecskét. Favrt-ba teszem ):
  • pxxl
    rá kéne engedni valami bot-ot aztán had zúzza az oldalt :D
  • Gubberx
    "Tirexi.hu ahol az Informatika és a Szórakozás kezdődik" AS:DA::DaSD:
  • MerlinW
    Hülyéskedsz? Nem tudod? Saját "dóménnye" is van nekije:D

Ssshhhhsshh.. shhshss... mély rekedtes hang:
    ti-ti-ti-tirhhhhexeeee dát húúú
    Olvassa kávé mellett.
    Olvasa a vonaton.
    Olvassa a WC-n.
    Minden reggel. Délben és este.
    Mert ne.
  • pxxl
    vett egy ilyen hűdejó telefont és felvette vele a villát. nem látod vazze hogy VILLA
  • MerlinW
    "saboteur: gta klón - nagyon nemkő"

Viszont fényévekkel jobb a hangulata, mint GTA-nak. Személy szerint nem szeretem a WW témát, de ez nagyon magával ragadott. '20-'30-as zenék, színes/fekete fehér kombinációk, korabeli járművek, '40-es Franciaoszág.
    Jó játék az.
  • Sharks
    A béna sorozatgyilkos unatkozik? Vagy ez miez?
  • IMYke2.0.0.0
    Na, hadd butuljak! Lökjétek a linket, a videókhoz:

• pxxl
    2es puntó azért ott van a villa mellett :D
  • pxxl
    má megint vett egy szart? hát ez halál hülye
  • pxxl
    48,2567 mp? hmm ebben az esetben talán megnézem...szánhatok rá ennyi idő :)
  • w77d
    ennek fogalma sincs mi az a villa XXXD
  • IMYke2.0.0.0
    Nvidia GF100: az élvonalbeli partnerek fontosabbak

"Egy másik értesülés arról számol be, hogy az elemzők szerint májusig szinte biztosan nem lesz árverseny az AMD videokártyái és az Nvidia új termékei között. Az előrendeléseknél szereplő árcédulák alapján már tudhatjuk, hogy a GeForce GTX 480-as modell 679,99 dollárba, míg a GeForce GTX 470-es videokártya 499,99 dollárba fog kerülni, legalábbis az első pár hónapban. Az AMD jelenleg egyetlen videokártyával rendelkezik ebben a szegmensben és ez nem más, mint a két GPU-val ellátott Radeon HD 5970, amely 650-700 dollár körüli ajánlott végfelhasználói áron érhető el, de ritkább, mint a fehér holló.

Azoknak, akik nem a felsőkategóriás Fermi modellekből, hanem a kereskedelem fő áramába szánt kártyákból szeretnének válogatni, egy kicsit még várniuk kell. Az Nvidia első embere nemrégiben egyik nyilatkozatában igen elismerően nyilatkozott a cég jelenlegi GeForce termékpalettájával kapcsolatban, szerinte a mostani videokártyák tökéletesen helytállnak a piacon és a középkategóriás VGA-k között válogató vásárlók különben sem igénylik a DirectX 11-es támogatást (van egy fogadásunk, hogy pár hónap és ennek az ellenkezője lesz az állítás). A furcsa kijelentés után a vezető gyorsan leszögezte, hogy az új termékek a lehető leghamarabb forgalomba kerülnek, ám ennél több részlettel nem szolgált a kedvezőbb árú, Fermi alapú videokártyákkal kapcsolatban."
  • IMYke2.0.0.0
    Csak 1-et tudtam megnézni - azt a bizonyos hangszett tesztet, papuccsal és szomszéd utcába kerózással, kutya-bazmegolással -, de az is bőven elég volt :))))
  • kifli
    off: tirexinek újabb alámondásos vidijei vannak :D

a villa bővebben:
  • kifli
    olvasd el mit írtam a topikjában még tegnap
  • IMYke2.0.0.0
    5830-as driver és Hot Fix a többieknek is - 47xx/48xx.
    KLIKK
  • grebber
    Ez a baj hogy mindenki hisz a gépigény leírásoknak.Ügy tűnik téged is sikerült "meghülyíteniük".
    Ha jól emlékszem a Resi 5-nek is elég komoly volt a gépigénye igaz nem ennyire de elég nagy volt.Aztán mi lett kb 3x lassabb gépen is vidáman ment maxon.
    Bízom benne hogy csak itt is eltúlozták a dolgokat. (Max Tirexi csinál majd videot ahol jól megmondja a ramos témát )
  • Dobronski
    Saboteur-t meglesem.
  • IMYke2.0.0.0
    "borderlands: kicsit nagyon idétlen grafika - nemkő" - Legrosszabb esetben is 48,2567 mp alatt javíthatsz a grafikán:
    Borderlands Tweak