90029
-
#53372 Az új szériából melyik kártya erősebb a HD4870-nél? -
Dobronski #53371 Solt, nekem akkor volt ilyen csúnya, amikor probáltam minél több FPS-t kicsikarni a drágaságomból, és levettem driverből mindent. Nyomj egy default beállítást, vagy vedd feljebb azt a kibaszott csúszkát. Ha segít, nekem CoD4-ben volt ilyen, nem tudom az miben/vel fut. -
#53370 ez szimplán nem igaz, az ATI AA szebb, de
az IL2 opengl alatt néz ki jól, ott viszont az ATI driver akkora hulladék, mint mondjuk a 9.10 volt direct3D alatt :(
Solt: reportold a bugot a kép linkjével, mást nem nagyon tudsz tenni... KLIKK
amugy teljesen megértelek, a hónapok óta zajló AF vergődés engem is elgondolkodtatott :( -
Solt #53369 A sebesség rossz érv... azzal az NV kártyáknál sincs gond... ár/érték, fogyasztás, technológia szempontból sokkal jobb az ATI ez tény... de mond meg nekem őszintén, mire megyek ezekkel, ha ilyen képet látok?
Nagyon zavaró... csak azért nem váltok ( egyelőre ), mert hányingerem van az NV viselt dolgaitól... egyébként nem hiszem el, hogy ez szoftveresen nem megoldható... teljesen olyan a dolog, mintha bizonyos távolság után nem venne tudomást az élsimításról a játék... :(( -
#53368 az ATI élsimításban egyértelműen gyengébb, mint az Nvidia, főként távoli tárgyaknál. Nem ugyanazt az eljárást használja a két cég és bizony az ATI ezen a területen sanos alulmaradt. Bennem is sokáig ment a vívódás hogy emiatt esetleg visszaváltok Nvidiára, de aztán mégsem, mert sebességben meg egyébb tudásban meg ez tud többet... ez van, valamit valamiért... -
Solt #53367 Hááát... bennem érik, hogy átállok a sötét oldalra... :(( Lásd: #53348
Hiába kurva erős a 4870-m, ha ilyen a képe... :( -
Dobronski #53366 múltkor* -
Dobronski #53365 Multkór olvastam hirdetést az újságban, és valami ősrégi dzsíforsz 80ezerbe került. Majd lefordultam a székről. -
#53364 azazz!
Hallottam róla csak nem ugrott be a neve! -
Dobronski #53363 Second Life. -
#53362 Van nekem életem csak facebookon hívtak ilyen kis fos petville játékba.. öltöztetni kell a kis szarodat de elég gagyi és buta szal kedvet kaptam valami komolyabbhoz :)
Ja am bocs hogy offolok.. mindig olvasom a topicot csak nemtok hozzászólni :D -
Dobronski #53361 Bulizz valahol. :D Neked legalább jó a lábad. :D -
#53360 Ha már így gém...
Nem tud valaki jó free online életszimulátor játékot?
Én sem tudok mitkezdeni magammal... -
#53359 jóvan TDU-t is buktam. nincs fennt senki, egyedül meg nincs kedvem hozzá :/ a végén alvás lesz ebből -
#53358 áhh túl sok peccset kellene letölteni...nekem csak az alap van meg meg az után alévő kieg. BC asszem mind1. eredeti de nem én vettem, csak kölcsönben van nálam már 2 éve :D inkább megyek TDU-zni egyet. -
Dobronski #53357 OMG kitagadunk. Nem láttad RAJta a 12-es karikát? Fölötte nem ajánlott. -
#53356 bazzeg semmi játékom nincs most :( minnyá felrakom a WoW-ot (megint) és bekockulok valami tört szerveren -
#53355 + fav -
#53354 Tirexi édzsdííí tápig :D
lehet vidiket és egyebeket linkelgetni :)
(solten, esetleg nagyon picibe kiférne bannerba? ?omdjuk utolsó linknek egy felkiáltó jel vagy valami hasonló :D) -
#53353 köszi -
#53352 Hello.: link -
#53351 szervusztok
milyen progival érdemes drivert eltávolítani, hogy régebbit tudjak feltenni? -
#53350 Valoban nem igazan ide illo tema az un. taigetosz pozitivsag, de Streba te meg legkozelebb probalkozz meg kulturaltabban velemenyt alkotni... Pheel bacsi az ilyeneket csipobol 2 ponttal jutalmazza. -
strebacom #53349 -
Solt #53348 Inkább válaszoljatok ERRE és ERRE, mert, ha nem lesz megoldás, isten bizony NV-re váltok... kurva idegesítőek a recék... :(( -
Solt #53347 Kicsit drasztikus vélemény, de van benne valami... kezd unalmas lenni az az evolúciós zsákutca... nyissatok neki egy topikot a gumiban... :) -
#53345 Atyaeg... -
#53344 "TirexiHD által futtatott torrentek
Jelenleg nem futtat egyetlen torrentet sem.
TirexiHD által feltöltött torrentek
Még egy torrentet sem töltött fel." -
#53343 ha szerzel róla egy ncoros torrentet, megoldom hogy kibasszák XD
(most van meghívo szünet, szal 3-4 hónapig vissza sem jön :D) -
#53342 :D:D:D:D -
#53341 neeem lakok a pincében :D -
#53340 milyen hosszú monitor kábeled meg usb hosszabbítód van, hogy a gép fennvan te meg a pincében :D:D -
#53339 dettó
gépet már 3 hónapja ki akarom takarítani :D pár napja beszabadultam egy porszívóval de az nem az igazi. sűrített levegős spréjt kéne venni, mert nincs kedvem levenni a falról a 30 kilós házat és lecipelni a pincébe a kompresszorhoz. -
#53338 5 centis por nem hinném hogy van rajta... :D -
#53337 "megyek a villámba..."
:DDDDD -
#53336 jó jelenleg az enyém is így néz ki :(
jöv héten takarítás -
#53335 De G19-es kellett neki... nincs órája? -
#53334 kb 19 óráig én is BP-i gyökér leszek :D kb akkro lépem át bp határát :D utána meg egy vidéki paraszt. hát ez van :D megyek a villámba... -
Blum #53333 Jééézus Mária...
Portörlésről még nem hallott ez a low? :DDD
LINK....a kép mérete miatt. -
#53332 azt eltalálta :D