90029
  • FlyHigh
    Az új szériából melyik kártya erősebb a HD4870-nél?
  • Dobronski
    Solt, nekem akkor volt ilyen csúnya, amikor probáltam minél több FPS-t kicsikarni a drágaságomból, és levettem driverből mindent. Nyomj egy default beállítást, vagy vedd feljebb azt a kibaszott csúszkát. Ha segít, nekem CoD4-ben volt ilyen, nem tudom az miben/vel fut.
  • arty
    ez szimplán nem igaz, az ATI AA szebb, de

az IL2 opengl alatt néz ki jól, ott viszont az ATI driver akkora hulladék, mint mondjuk a 9.10 volt direct3D alatt :(

Solt: reportold a bugot a kép linkjével, mást nem nagyon tudsz tenni... KLIKK

amugy teljesen megértelek, a hónapok óta zajló AF vergődés engem is elgondolkodtatott :(
  • Solt
    A sebesség rossz érv... azzal az NV kártyáknál sincs gond... ár/érték, fogyasztás, technológia szempontból sokkal jobb az ATI ez tény... de mond meg nekem őszintén, mire megyek ezekkel, ha ilyen képet látok?

Nagyon zavaró... csak azért nem váltok ( egyelőre ), mert hányingerem van az NV viselt dolgaitól... egyébként nem hiszem el, hogy ez szoftveresen nem megoldható... teljesen olyan a dolog, mintha bizonyos távolság után nem venne tudomást az élsimításról a játék... :((
  • w77d
    az ATI élsimításban egyértelműen gyengébb, mint az Nvidia, főként távoli tárgyaknál. Nem ugyanazt az eljárást használja a két cég és bizony az ATI ezen a területen sanos alulmaradt. Bennem is sokáig ment a vívódás hogy emiatt esetleg visszaváltok Nvidiára, de aztán mégsem, mert sebességben meg egyébb tudásban meg ez tud többet... ez van, valamit valamiért...
  • Solt
    Hááát... bennem érik, hogy átállok a sötét oldalra... :(( Lásd: #53348

Hiába kurva erős a 4870-m, ha ilyen a képe... :(
  • Dobronski
    múltkor*
  • Dobronski
    Multkór olvastam hirdetést az újságban, és valami ősrégi dzsíforsz 80ezerbe került. Majd lefordultam a székről.
  • berczely
    azazz!

Hallottam róla csak nem ugrott be a neve!
  • Dobronski
    Second Life.
  • berczely
    Van nekem életem csak facebookon hívtak ilyen kis fos petville játékba.. öltöztetni kell a kis szarodat de elég gagyi és buta szal kedvet kaptam valami komolyabbhoz :)

Ja am bocs hogy offolok.. mindig olvasom a topicot csak nemtok hozzászólni :D
  • Dobronski
    Bulizz valahol. :D Neked legalább jó a lábad. :D
  • berczely
    Ha már így gém...

Nem tud valaki jó free online életszimulátor játékot?

Én sem tudok mitkezdeni magammal...
  • pxxl
    jóvan TDU-t is buktam. nincs fennt senki, egyedül meg nincs kedvem hozzá :/ a végén alvás lesz ebből
  • pxxl
    áhh túl sok peccset kellene letölteni...nekem csak az alap van meg meg az után alévő kieg. BC asszem mind1. eredeti de nem én vettem, csak kölcsönben van nálam már 2 éve :D inkább megyek TDU-zni egyet.
  • Dobronski
    OMG kitagadunk. Nem láttad RAJta a 12-es karikát? Fölötte nem ajánlott.
  • pxxl
    bazzeg semmi játékom nincs most :( minnyá felrakom a WoW-ot (megint) és bekockulok valami tört szerveren
  • Solten
    + fav
  • kifli
    Tirexi édzsdííí tápig :D
    lehet vidiket és egyebeket linkelgetni :)

(solten, esetleg nagyon picibe kiférne bannerba? ?omdjuk utolsó linknek egy felkiáltó jel vagy valami hasonló :D)
  • Jaffa 2843
    köszi
  • Solten
    Hello.: link
  • Jaffa 2843
    szervusztok

milyen progival érdemes drivert eltávolítani, hogy régebbit tudjak feltenni?
  • Solten
    Valoban nem igazan ide illo tema az un. taigetosz pozitivsag, de Streba te meg legkozelebb probalkozz meg kulturaltabban velemenyt alkotni... Pheel bacsi az ilyeneket csipobol 2 ponttal jutalmazza.
  • strebacom
  • Solt
    Inkább válaszoljatok ERRE és ERRE, mert, ha nem lesz megoldás, isten bizony NV-re váltok... kurva idegesítőek a recék... :((
  • Solt
    Kicsit drasztikus vélemény, de van benne valami... kezd unalmas lenni az az evolúciós zsákutca... nyissatok neki egy topikot a gumiban... :)
  • Solten
    Atyaeg...
  • pxxl
    "TirexiHD által futtatott torrentek
    Jelenleg nem futtat egyetlen torrentet sem.
    TirexiHD által feltöltött torrentek
    Még egy torrentet sem töltött fel."
  • kifli
    ha szerzel róla egy ncoros torrentet, megoldom hogy kibasszák XD

(most van meghívo szünet, szal 3-4 hónapig vissza sem jön :D)
  • Gubberx
    :D:D:D:D
  • pxxl
    neeem lakok a pincében :D
  • Klemice
    milyen hosszú monitor kábeled meg usb hosszabbítód van, hogy a gép fennvan te meg a pincében :D:D
  • pxxl
    dettó
    gépet már 3 hónapja ki akarom takarítani :D pár napja beszabadultam egy porszívóval de az nem az igazi. sűrített levegős spréjt kéne venni, mert nincs kedvem levenni a falról a 30 kilós házat és lecipelni a pincébe a kompresszorhoz.
  • Klemice
    5 centis por nem hinném hogy van rajta... :D
  • MR ME
    "megyek a villámba..."
    :DDDDD
  • MR ME
    jó jelenleg az enyém is így néz ki :(
    jöv héten takarítás
  • IMYke2.0.0.0
    De G19-es kellett neki... nincs órája?
  • pxxl
    kb 19 óráig én is BP-i gyökér leszek :D kb akkro lépem át bp határát :D utána meg egy vidéki paraszt. hát ez van :D megyek a villámba...
  • Blum
    Jééézus Mária...

Portörlésről még nem hallott ez a low? :DDD

LINK....a kép mérete miatt.
  • MR ME
    azt eltalálta :D