90029
-
#53453 na meg érdekes hogy Nvidia kártyákon nincs szarul megírva egyik sem... -
#53452 Igen és a TDU is balfaszul van megírva meg az összes flight simulator is. :D Ne vicceljünk már, szar a driver és kész. -
Dobronski #53451 "Reply to your comment on: Zene a távolból (Logitech Z2300 + Genius HT Sub teszt)
Kb annyira vagyok lúzer mint mikor apád az anyádat elvette a sarki megállóból feleségnek.
Jó húzás volt gondolta és hát gyereket várt, de te jöttél nagy sajnálatukra.
Te nyumorult kis szarláma retardált antiszociális buzigyerek.
További szép hosszú életet a buzi paraszt haverjaiddal." -
BIZ0906 #53450 Az legalább egy pozitívum. -
BIZ0906 #53449 Szerintem egy gány szar :) -
#53448 érdekes a grafikája, van ami nagyon szépen meg van csinállva, van ami meg szörnyen néz ki...de igazából játékélmény számomra feledteti ezt a tényt :) -
Solt #53447 Ebben is van valami, de nem csak az IL-2-ről van szó... FSX-nél is van ilyen... sok játéknak hiányzik a LOD opció, és az SSAA...
Egyébként pedig tendencia, hogy az orosz programozók lusta g...k... sőt, jellemzően NV által megvett mukik... rendre az orosz játékokkal van ilyen téren a legtöbb gond... DCS, Lock-On, IL-2 ( még Istenes ), RoF... amiket én ismerek... -
#53446 Szerintem nincs jó grafikája. SZERINTEM. -
#53445 Na errol volt mar szo korabban: Lucid Hydra teszt
-
#53444 Klassz cucc. -
#53443 Amugy a problemaddal kapcsolatban: az IL-2, a ruszki 1C Company termeke, toluk meg idegen az ertelmes kodolas. Jatszottam mar par jatekukkal, rengeteg a bug, fel ev alatt eljutnak egy beta patchig.
Szoval nem all szandekomban foggal-korommel vedeni az Atit, de a balf@szul megirt game miatt nem erdemes a drivert hibaztatni. -
#53442 akit érdekel pár kép battlefield bad company 2-ből -
#53441 -
Solt #53440 Úgy legyen... :D -
#53439 Attol tartok ezt a dolgot az nvidia (alruhas) marketingesei sughattak Abunak... -
Solt #53438 Nem írtam, hogy váltok! :) Annyit írtam, hogy elkeseredésemben elgondolkoztam a váltáson... de, ha ez a hír nem csak kacsa, akkor a szememben az ATI ( majdnem ) az NV szintjére süllyed...
SSAA nélkül, és LOD állítgatás nélkül azokhoz a játékokhoz amit én játszok a 4870 élsimítás szempontjából nem jó... összeszedek egy kis lóvét, beújítok egy HD5850-t, vagy 5870-t, és bízom benne, hogy ez a hír kacsa... ha mégsem az, akkor pápá ATI... és ezzel nem leszek egyedül... -
#53437 -
#53436 2 zacsi és megegyeztünk XD -
#53435 birkaság?? a cég részéről egyenes út lenne a csődbe.. ezért is adok több esélyt annak hogy ez valami zagyvaság.. -
#53434 Amugy tenyleg nem ertem mi a vervoros bubanatert tennek ezt... Szvsz ez egy abszolute birkasag.
#53434: oke, en meg megveszem toled egy zsacsi szotyiert -
#53433 hát gyerekek egy tény van. Amint az ATI meglépi ezt a dx9-et laszarós lépést, abban a pillanatban tépem ki az X2-esemet a gépből és rakok a helyére valami szép ződet XD -
#53432 megint eltolták?? 10 hónapot?! és még ez is csak pletyka?!? -
#53431 "Rengetegen játszunk még DX9-s játékkal, amik most kezdenének igazán jól futni, az ilyen erős kártyákon... erre most attól keljen tartanom, hogy nem lesz majd hozzájuk AA és AF? Ez vicc..."
-
#53430 Uram! On irta hogy a nyugje miatt valt. En csak ravilagitottam hogy ott sincs kolbaszbol a kerites es egy valtas nem feltetlen orvoslat a nyugjere... ;D
"erre most attól keljen tartanom, hogy nem lesz majd hozzájuk AA és AF? Ez vicc... nagyon bízom benne, hogy nem gondolják komolyan... nagyon hibás lépés lenne..."
Nem kell panikba esni, egyelore ez egy blikk-szintu hir. Annyira komoly mint a Fermi januari megjelenese. -
#53429 nah jo, de így kibaszni a pc játékosok 70-80%-ával nem lehet... ha ezt meglépik, szinte garantált az Nvidia sikere... -
Solt #53428 Nem mondtam, hogy minden fenékig tejfel ott minden... sőt...! Utoljára 8800GT-m volt, azzal nekem semmi komoly gondom nem volt! Azóta ott ragadtak azon a szinten... ez senkinek nem jó... nekik sem, az ATI-nak sem, nekünk sem...
@Solten: Ugyan Uram! Most komolyan az a reakció a nyűgömre, hogy akkor várjam a fermit? Ne már... Sajnos tény, hogy bizony bőven lenne mit javítani ezen az oldalon is... attól, hogy az NV olyan amilyen, még van itt is olyan dolog ami bizony nem tetszik!
Gondoltam váltok HD5850, vagy 5870-re az SSAA miatt... erre most kitalálják, hogy DX9 alá nemsokára beszüntetik az AA és az AF támogatást? Ez valami vicc?
Egy kezemen meg tudom számolni, hány olyan játék jött ki az elmúlt 3 évben, ami engem érdekel. Ezek mind DX9 alá íródtak! Rengetegen játszunk még DX9-s játékkal, amik most kezdenének igazán jól futni, az ilyen erős kártyákon... erre most attól keljen tartanom, hogy nem lesz majd hozzájuk AA és AF? Ez vicc... nagyon bízom benne, hogy nem gondolják komolyan... nagyon hibás lépés lenne... -
#53427 Scythe... Csak jo lehet... :)) -
#53426 Háhhá, milyen igaz... -
#53425 azért nv jobb helyzetben van/lesz, elvégre fél évnyi haladékot kaptak a szoftvermérnökeik ;))) (és az ATI-n nagyon meglátszott a "kapkodás"...) -
#53424 Fasza. Tapasztalatok? Anus ez is? :) Dobjal kepet. -
#53423 Akkor vard csak a Fermit... Kivancsi leszek hogy fognak majd DX11-es drivert farigcsalni hozza, jelenlegi, 3 eves technikara epulo kartyaikhoz nem nagy cucc (bar meg igy sem tokeletes a dolog: link). -
#53422 ATI-n az utobbi honapokban eléggé eldurvult ez az AA/AF bugzás, de azért azt ugye nem gondolod komolyan, h a zöldeknél minden százas minden driverrel? :) -
#53421 Pedig ott sem fenékig tejfel az élet :)
legemlékezetesebb nvidia bugom a 8800gtn és a 9600gtn is előjött, minden drivert újra és újra kézzel kellett editálni, h jó legyen: a kártya a DVI kimenetén azt mondta a tévémnek h "adok hangot" (holott nem adott, természetesen). innentől a tv persze a képbemenethez tartozo analog bemenetet letiltotta, mert minek, ha úgyis van hang a digitális bemeneten? erre nyitott topikot a forumrol törölgették, érdemben sose reagáltak, ki meg aztán pláne nem javították :( -
Solt #53420 Kivéve, ahol olyan szopás van mint nálam... -
#53419 "Nvidiában azt bírtam, hogy csak be kellett rakni a karit, felnyomni a drivert és játszani, nem volt nagy durranás, kb mint egy 100-as szög, olyan egyszerű volt minden."
Ezt birom az Atinal is. -
#53418 Nvidiában azt bírtam, hogy csak be kellett rakni a karit, felnyomni a drivert és játszani, nem volt nagy durranás, kb mint egy 100-as szög, olyan egyszerű volt minden. Bugal ami driverböl eredt nem nagyon találkoztam. -
Solt #53417 Jaja... pont ArmA2 alatt nézem, hogy szűrökkel 10-15 fps-l kevesebbet tud a 90ezer forintos gtx285, mint a 70ezer forintos 5850. Szánalom... de, ha továbbra is ilyen szar lesz a szoftveres rész, plusz tényleg megszüntetik dx9 alatt az AA és az AF támogatást, akkor kénytelen leszek azt a trágyát megvenni... -
#53416 Bizony, én is kezdem unni az állandó szenvedést. Nv oldalon meg a hardver egy határ fos. Egyelőre marad ez. -
Solt #53415 Akkor tuti váltok... azért mindennek van határa! A szimulátorok mind DX9, vagy még régebbi... -
#53414 nem találkoztam ilyen problémával...