90029
-
Solt #53493 90ezer körül vannak, nem 80ezer körül, de szerintem +10ezret sem ér meg a vapor-x... jobban néz ki, picit halkabb... ennyi... szerintem... -
#53492 hát... ha minden jol megy és kedden hozza a futár... és még működni is fog, majd írok, hogy kb. milyen :) -
#53491 Mert nem mukodott a kartya, 53 foknal lekapcsolta a monitort es meg egy accelero-val is jatekban 3 percenkent elment a kep.... -
Newfronter #53490 Úgy látom hogy 94-96k körül van egy 5870 már... de ha tudsz linkelni egy boltot ahol nem, akkor oké. -
crossy104 #53489 Szia! Miért kell vga biost frissiteni? Gyorsabb lesz tőle? Bocs a lámaságot, de azt hittem, hogy csak alaplapi bios frissités ér valamit. -
#53488 Én is azt vettem észre hogy nem tudnak élni ATI-ék a teknikai előnyükkel... egy jó driverrel szanaszét lehetne verni az Nvidiát, de mintha szarnának rá. Sajnos dirverezés szintjén az Nvidia kurva magasan veri az ATI-t, kár ezen vitatkozni... -
#53487 szvsz nem fogsz benne csalódni, nagyon nem :) -
#53486 [igaz,de azért jól leköpi mert a zsidók kihasználják a piacot] -
#53485 Powercolor 4850 1G BIOS kellene mert frissites utan meghalt a kari... A TechPowerUp-rol toltottem le az nem jo...
Ha valakinek ilyen karija van mentse le a BIOS-at es kuldje el pls...!!!!! -
#53484 ááhhh, így is 60+ font többlet, annyi meg nincs rá.
megnézzük, hogy alakít ez az xfx 5850 black -
#53483 sokat akar a szarka esete. ne felejtsd el, mennyivel fejlettebb az ATI ezen a fronton is, csak éppen a hulladék driverrel képtelenek előnyt kovácsolni belőle :(
még ez se lenne gond, ha javították volna gyorsan, de hogy fél éven át hibás legyen, az azért már DURVA! (most már jó elvileg. 3-4 honapon át ujra és ujra lejelentettem nekik hibára... hiába és lemondtam róla... ilyesmivel lehet könnyen presztizst és ezzel vásárlokat vesziteni) -
#53482 15-20% ha jól emlékszem -
#53481 5850 és 5870 között messzemenő különbségek vannak ?
XFX 580 black edition-t néztem ki, de ha a egy 5870 tényleg megéri a plusz pénzt, akkor inkább arra áldoznék. -
#53480 80 k környékén van gigabyte és saphire 5870 alaphűtéssel. Semmivel sem érsz el többet a VaporX-el sem húzás sem semmi téren.
Kicsivel halkabb ha nagyon dolgozik a kari,de ez valahogy qrvára nem ér +24ezret..:)
A PhysX pedig nem ér +1000 ft-ot sem mivel semmi más az egész csak egy cpu butítás. -
#53479 Úgy értem, hogy játékban kép bugom nem volt. De ez a színskála átdobálás is atis nyomiság, minek adják azt a hdmi átalakítót ha csak így képes működni. -
Solt #53478 FPS gond egyébként nincs vele... nagyobb városok felett leesik, de nem vészes...
Készülget Olegék [URL=http://www.flyonline.hu/storm-of-war/storm-of-war-checksix-frcom-interju.html]új "IL-2"-je... [/URL] amíg nem jelenik meg, addig nem nézek a távolba... :D -
#53477 IL2 D3D vs. OGL (érdekes, mindkét api alatt szar a távoli táj AA-ja)
a viz jobb OGL alatt, van a füstnek is árnyéka, viszont az erdő, talaj pl d3d alatt nekem jobban tetszik. nomeg FPS a duplája/triplája ... és talán ez a legfontosabb
http://iaro.3dmax.hu/kep/il2_d3d.png
http://iaro.3dmax.hu/kep/il2_ogl.png -
Solt #53476 No, ez így reggeli hírnek kávé előtt jól hangzik... máris rosszul esik a tegnapi gondolatbéli eltévelyedésem... :D -
#53475 mert konkrétan az nvidia kártyára irták őket, nem "directx-re"
oroszoknál elég tipikus (stalker is igy indult, ha valaki emlékszik még az 1.0-ra :D ) -
#53474 Ja, szerintem most minden kereskedő vesz egy csomót, aztán +10% ingyen. -
#53473 elég vicc, tudatosan nem látják el a piacot többlettel mivel már nem helyi raktárra termelnek a gyárak hanem platóra...és ez minden gyárra igaz. ÉS mivel látják h a kínálat-keresleti árány nekik kedvező megtehetik h emelnek. persze ez csak az én véleményem. köpködjetek le ha nem igaz. -
#53472 Ja, épp most akartam belinkelni... Vicc! -
#53471 Drágulás várható! -
#53470 adhatnál nekem is pézt -
Newfronter #53469 Beújítok pár napon belül egy 5870 Vapor-X-re. Sajnos drága lesz, 104k, de legalább jó hűtés lesz rajta. Eléggé felmentek az árak, nem kellett volna várni.
A Fermire akartam várni, de mostanában eléggé lehangoló pletykák jelentek meg, sőt az egyik webshopos külföldi boltban valami 170k (ennyit nem adnék ki rá, meg nincs is)körüli magyar árral van hirdetve, átszámítva. Sőt a várakozások azt mutatják hogy a teljesítménye 5870 körüli lehet, ami eléggé gáz. A PhysX nem ér meg +70 ezer Forintot. Tehát maradok az ATinál.
Jobb lenne egy 5970-et venni, de mivel nem nagyon mozognak az árak, így felesleges szerintem várni rá, azért egy apróhirdetésben láttam pár napja 100k-ért egy 5970-et, de mire megnéztem megint már el is vitték, pénzhiány miatt tette fel a csóka. -
#53468 Klassz, Sapphire-fele 5750. -
#53467 Fasza,halk csendes,gyors...(Van mit bepótolni 1 hónap után)
Képet nem csináltam,de ez pont olyan mint az enyém:
Kép
Alapból 32C-os, terhelve kb. 7p után 55C és nem megy tovább, venti 40%-os fordulaton ,hangja=0!!
Nagyon megérte... -
#53466 Ja hát ez most jogos... -
#53465 Az a baj, hogy hajráznak minden hónapban. Nem kell nekünk havonta driver... adjanak ki negyedévente egy tutit, és annyi. Csak magukat szivatják hónapról hónapra. NV is akkor ad ki driver-t amikor valóban kell. Mindenféle rendszer nélkül, when it's done. -
#53464 "Irjak meg rendbeszedik a drivert, a CCC-t (gondolom a sok panasz meghallgatasra talalt), AA es AF anomaliakat. A 10.3-assal valami komoly dolog keszulget."
Úgy legyen! :) -
#53463 Azert hat... Mondjuk vegre leptek valamit, teljesen uj szoftver strategiat inditanak el, atdolgozzak a CCC-t. Ideje volt, mert mar sokan (fokent) gondolatban az nvidiara vetemedtek, ezt pedig nem engedheti meg a ceg maganak... -
#53462 Fermivel is megy majd CF-ben? Öööö... azért nem, mert az nem ér fel egy 9700-el? -
#53461 Itt mar azt irjak hogy technikailag lehetseges lesz hogy a HD 5800 szeria mukodjon akar a 9700-el CF-ben... Ez eleg szimpatikus lepes az AMD-tol, igy a regebbi vas eletciklusa jelentosen kitolodhat. Irjak meg rendbeszedik a drivert, a CCC-t (gondolom a sok panasz meghallgatasra talalt), AA es AF anomaliakat. A 10.3-assal valami komoly dolog keszulget.
-
#53460 2010: THE CATALYST YEAR
Itt olyasmit is irnak hogy osszekotheto lesz CF-ben ket kulonbozo generacios kartya (peldakent a 4870 + 5770-et hoztak fel). Erdekes lesz... :) -
#53459 Nem. -
#53458 att-ből sem megy a ráerőszakolósdi?
-
#53457 Ja hat az nvidia anno sok DX9-es jatekra ratette a kezet... (vagyis lefizetett) -
#53456 de ott legalább van ez az nchancer vagy mi a rák, az tökéletesen erőszakol rá élsimítást és AF-et mindenre.... -
#53455 Az 1C jatekokrol irtam ezt ha nem lenne vilagos... -
#53454 FS9 alatt nv-vel is vannak problémák, sőt.