AMD Radeon Series
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
erre egy ezer éves, test drive unlimiteddel nem tudok rajta játszani :S
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
mindenhol azt írják, hogy chrome meg firefox alatt hozza be ezt a kékhalált, nálam már telepítéskor, és hiába indulna ujra a gép, már akkor bedobja.
Utoljára szerkesztette: akyyy, 2014.11.13. 12:02:39
Hát tudod, értem én, hogy márkahűség, meg valahova tartozni kell, stb, de azért az önámításnak, meg a csőlátásnak is van ám határa! 😄 Pontosabban ahogy látom, nincs... :S
Tekintettel arra, hogy közeledni úgysem fognak az álláspontok, ennek az ovis hajhúzásnak meg nem sok értelme van, részemről vita lezárva... visszatettelek az ignore fiókba... 😉
Utoljára szerkesztette: Solt, 2014.11.13. 10:12:51
www.smart-bus.hu
érdkes hogy ph-n meg azt irták hogy mivel dell laptop tegyem rá a gyári drivert, és ne az amd-set, mert a "dell nem engedi" azt. csak a gyárival meg mégszarabb lesz az egész .
Egyébként meg megértem én, hogy frusztrált vagy amiatt, mert itt mindig megkapod a magadét, de ez akkor is gyenge volt... még tőled is... 😄
www.smart-bus.hu
Már megszoktam, hogy csak a te tapasztalatod ( már, ha van a témában ) lehet a valóság, minden más csak egy árnyékvilág! 😄
De, hogy lásd kivel van dolgod, kapsz egy esélyt a továbblépésre... 😉

Utoljára szerkesztette: Solt, 2014.11.12. 09:59:25
www.smart-bus.hu
Next PC upgrade: 2022
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2014.11.11. 22:24:00
[merlinw.org]
W7-nél is rendszeresen frissítettem, de amióta a 8.1-t használom, állandóan naprakész a rendszer... nincs is semmi gondom. 😊 Hacsak az experience ki nem fagyasztja a gépet amikor frissít... tudom-tudom, ez winfos hiba, NV nem hibázik... 😄
www.smart-bus.hu
Nekem a 2 eves w7em pl egy jatek nyirta ki: kormannyal utana semmiben se volt ffb... reinstall 😞
Reinstall egy hibakeresesi lepes lehet, kizarsz vele egy hibalehetoseget.
Forza.
Drivereket nem hiszem, hogy a legújabb update-hez igazítják, inkább a játékok legutóbbi frissítéseihez illetve a legújabb .NET meg DX-hez, aminek a beszerzését már kifejtettem. Amúgy maga a Windows Update is bugos mint az állat, majd pont az szedje gatyába a rendszert? 😄
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
amd-catalyst-14-9-win7-win8.1-64bit-dd-ccc-whql.exe
ez is volt rajta amugy. elinditom a test drive unlimited játékokmat, és vibrál az egész kép. ha átállítom az integrált vga-ra, akkor nem vibrál, játszható, csak nem tudom futtatni max grafikán a 2006-os játékot.
más jétékoknál is csinálta ezt a vibrálást, pl walkind dead, de betudtam annak hogy azok nem eredetiek, illetve ablak módba normálisan futott.
miért csinálhatja ezt? valami frissítés gond? catalystba kéne valamit beállítani? érdekes hogy itt csak a menügombok villognak de maga a háttér pl nem.
feltettem a beta drivert is, akkor meg el se indul a játék, az tirja tegyek fel frisseb operációs rendszert, mikozbe 8.1 van a gépen 😄ddd
csinálta videót majd beszúrom ha kész lesz.
Utoljára szerkesztette: akyyy, 2014.11.11. 13:10:55
Tudtommal, a drivereket is mindig a naprakész winfoshoz készítik, ergo már csak ezért megéri frissíteni... kapásból kizárunk egy felesleges hibalehetőséget! Persze mindenki úgy intézi ezt, ahogy akarja... 😉
www.smart-bus.hu
Ha kellett újabb DX vagy .NET vagy bármi ilyesmi akkor frissítettem manuálisan, az ilyen biztonsági lóf*szok Windows esetében meg "halottnak a csók" kategória.
Nem olyan rég voltam akkora gyökér, hogy visszaraktam a Winfost, egészen hosszú bejegyzést írtam a Win7 topikba a WinUpdate-tel kapcsolatos tapasztalataimról....én hülye meg kifizettem érte egy rakás pénzt.
www.smart-bus.hu
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Nemhogy újra nem telepítettem, még csak nem is frissítettem 3 éve a win7-et a gépemen, és semmilyen játékkal sincs gond...
(bár ugye... nem amd-m van 😄)
i5 6600K, MSI GTX 1070 8gb gaming X, 2x8gb 3200mhz/cl15, Logitech G27
egy uj windózt kipróbálnék, az a biztos - mert nem egyértelmü, h a drivertől fagy.
Forza.
valaki tudna ajánlani egy jó drivert az msi 280x-emhez egy linkkel?
Catalyst Software Suite 273 MB 14.9 9/29/2014 ez van fent, de fagy a grid autosport-nál. és a bf4 is befagyott már 1x.
teszt miatt keresek más drivert, ha másikkal is fagy, visszaküldöm.
köszi
Utoljára szerkesztette: cibi17, 2014.11.10. 18:01:07
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
www.smart-bus.hu
Ha VRAM hiba akkor az elég gáz, csere.
A malwarebytes anti-malware free (<-- ez kell neked) egy program ami megtalálja és kiírtja azt a sok szemetet és szart amit felraktál.
Gigabyte 970A-UD3P rev 2. AMD FX-6300@4520MHz, Radeon R9 380 4Gb Windforce