AMD Radeon Series

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

akyyy
pedig eddig semmi baja nem volt, simán lehet vele játszani is egyébként. bioshock, tomb raider, battlefieldek, meg még kitudja mikkel játszottam, jól futottak
erre egy ezer éves, test drive unlimiteddel nem tudok rajta játszani :S

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

MerlinW
Hát mert a laptop nem játékra való😊 A Dell laposok meg főkép😊

[merlinw.org]

akyyy
de a delles szar. akkor semm nem fog elindulni. 14.7-essel lgalább elindulnak a játéok, csak valamelyik vibrál. ha újat teszek fel meg kékhalál telepítéskor... ötletem sincs mi tévő legyek.

Úgyérted a zöldhályogos fiókba? 😄
BooMiller
Nem rakhatsz fel amd drivert!!! Csak ami a dell ad, mit nem lehet erteni? Dellel beszelgess..

akyyy
14.11.1-es , 10-i beta driverre is ezt írja ki :\
mindenhol azt írják, hogy chrome meg firefox alatt hozza be ezt a kékhalált, nálam már telepítéskor, és hiába indulna ujra a gép, már akkor bedobja.
Utoljára szerkesztette: akyyy, 2014.11.13. 12:02:39

akyyy
14.4-et tettem fel de kékhalálal nem intult el a gép:

Nyilván én, aki elfogultsággal nem vádolható ( ingázok a két gyártó közt ) beszélek "baromságot", és az aki kizárólag NV terméket vesz, sőt még egy monitorral is képes magát egy VGA gyártóhoz kötni, az maga az objektivitás és az igaz szólás... sőt, én vagyok a hülye, hogy szerintem szopatás sok pénzért adni azt, amit más "ingyen" fog... 😄

Hát tudod, értem én, hogy márkahűség, meg valahova tartozni kell, stb, de azért az önámításnak, meg a csőlátásnak is van ám határa! 😄 Pontosabban ahogy látom, nincs... :S

Tekintettel arra, hogy közeledni úgysem fognak az álláspontok, ennek az ovis hajhúzásnak meg nem sok értelme van, részemről vita lezárva... visszatettelek az ignore fiókba... 😉

Utoljára szerkesztette: Solt, 2014.11.13. 10:12:51

www.smart-bus.hu

Igenigen, aki beleköt a baromságaidba, az csak zöldhályogos lehet 😊 Nem is vártam más reakciót...
MerlinW
LTT
BTech
AMD
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2014.11.13. 02:04:29

[merlinw.org]

akyyy
van erről valami (magyarÖ cikk?

érdkes hogy ph-n meg azt irták hogy mivel dell laptop tegyem rá a gyári drivert, és ne az amd-set, mert a "dell nem engedi" azt. csak a gyárival meg mégszarabb lesz az egész .

BooMiller
De akkor hogyan fikázol szarrá minden AMD hírt? Most komolyan... mert a nagyon sok gond nélküli ember mellett van akinek valami problémája van? Biztos a zöld oldalon nincs😄DDDD sosem értettem a fanboyokat...

Mármint kik? Azok a korlátolt zöldhályogos kollégáid, akik saját magukkal elhitették, ( no meg próbálták velem is ) hogy a cirka 150 dolláros gsync tulajdonképpen olcsóbb mint az ingyenes freesync, és különben is milyen menő több mint 150ezret kifizetni egy TN paneles szarért? 😄DD Más vitám mostanában nem nagyon volt ott, úgyhogy, ha tudsz valamit amit én nem, ne kímélj... linkelj... 😄

Egyébként meg megértem én, hogy frusztrált vagy amiatt, mert itt mindig megkapod a magadét, de ez akkor is gyenge volt... még tőled is... 😄

www.smart-bus.hu

Majd csak észreveszed, hogy PH-n se véletlenül torkollnak le téged az idióta válaszaid miatt 😊
Nekem az utóbbi években nincs, de helyette van itt bőven a topikban... még keresni se nagyon kell.
arty
blikk.hu

konkrétum semmi 😊

Forza.

Éééééédes... megdönti a tapasztalat! 😄DDDDDDD

Már megszoktam, hogy csak a te tapasztalatod ( már, ha van a témában ) lehet a valóság, minden más csak egy árnyékvilág! 😄

De, hogy lásd kivel van dolgod, kapsz egy esélyt a továbblépésre... 😉

Utoljára szerkesztette: Solt, 2014.11.12. 09:59:25

www.smart-bus.hu

grebber
BooMiller
Neked milyen tapasztalatod van AMD-s hardverrel?

Ezt a tézist több ponton is megdönti a tapasztalat. Persze nyilván sosem fogod ezt belátni, a fekete-fehér világodban ez szokás 😊
MerlinW
Tud AMD a hibáról, elvileg a 14.11b-ben javították. Ha mégsem, tedd vissza a 14.4-et.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2014.11.11. 22:24:00

[merlinw.org]

Én úgy tudom, hogy mindig naprakész winfoson tesztelik...

W7-nél is rendszeresen frissítettem, de amióta a 8.1-t használom, állandóan naprakész a rendszer... nincs is semmi gondom. 😊 Hacsak az experience ki nem fagyasztja a gépet amikor frissít... tudom-tudom, ez winfos hiba, NV nem hibázik... 😄

www.smart-bus.hu

arty
Updatek, alkalmazasok es driverek. Barmi kinyirhatja...

Nekem a 2 eves w7em pl egy jatek nyirta ki: kormannyal utana semmiben se volt ffb... reinstall 😞

Reinstall egy hibakeresesi lepes lehet, kizarsz vele egy hibalehetoseget.

Forza.

Amíg Windowst használtam soha nem mondtam, hogy bugos az a szar bár így néhány hónap Linux használat után igencsak megváltozott a véleményem a Windowsról, de ebbe most ne menjünk bele 😄
Drivereket nem hiszem, hogy a legújabb update-hez igazítják, inkább a játékok legutóbbi frissítéseihez illetve a legújabb .NET meg DX-hez, aminek a beszerzését már kifejtettem. Amúgy maga a Windows Update is bugos mint az állat, majd pont az szedje gatyába a rendszert? 😄

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

grebber
akyyy
feltettem laptopra most ezt a drivert:
amd-catalyst-14-9-win7-win8.1-64bit-dd-ccc-whql.exe

ez is volt rajta amugy. elinditom a test drive unlimited játékokmat, és vibrál az egész kép. ha átállítom az integrált vga-ra, akkor nem vibrál, játszható, csak nem tudom futtatni max grafikán a 2006-os játékot.

más jétékoknál is csinálta ezt a vibrálást, pl walkind dead, de betudtam annak hogy azok nem eredetiek, illetve ablak módba normálisan futott.

miért csinálhatja ezt? valami frissítés gond? catalystba kéne valamit beállítani? érdekes hogy itt csak a menügombok villognak de maga a háttér pl nem.

feltettem a beta drivert is, akkor meg el se indul a játék, az tirja tegyek fel frisseb operációs rendszert, mikozbe 8.1 van a gépen 😄ddd

csinálta videót majd beszúrom ha kész lesz.

Utoljára szerkesztette: akyyy, 2014.11.11. 13:10:55

Őőő... ismerem ezt... ilyenkor "soha nem volt semmi bajom", aztán meg "bugos az a szar"! 😄

Tudtommal, a drivereket is mindig a naprakész winfoshoz készítik, ergo már csak ezért megéri frissíteni... kapásból kizárunk egy felesleges hibalehetőséget! Persze mindenki úgy intézi ezt, ahogy akarja... 😉

www.smart-bus.hu

grebber
Pontosan...
Én mindig kikapcsoltam az updatet telepítés után, az ég világon semmi értelme úgyhagyni....és soha nem volt semmi bajom..
Ha kellett újabb DX vagy .NET vagy bármi ilyesmi akkor frissítettem manuálisan, az ilyen biztonsági lóf*szok Windows esetében meg "halottnak a csók" kategória.

Nem olyan rég voltam akkora gyökér, hogy visszaraktam a Winfost, egészen hosszú bejegyzést írtam a Win7 topikba a WinUpdate-tel kapcsolatos tapasztalataimról....én hülye meg kifizettem érte egy rakás pénzt.

Egyébként meg komoly számítógépes jártasságra utal, ha 3 évig nem frissítesz winfost... 😄

www.smart-bus.hu

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

BooMiller
Valóban nincs AMD-d mivel neked zöld hályogod van😄

Ez mindig érdekelt, hogy a windowsban ugyan mit lehet tönkretenni annyira, hogy újra kelljen telepíteni?
Nemhogy újra nem telepítettem, még csak nem is frissítettem 3 éve a win7-et a gépemen, és semmilyen játékkal sincs gond...
(bár ugye... nem amd-m van 😄)
Ha csak egy játéknál fagy akkor nem lehet, hogy maga a játék bugos?

Viszont ha windows lenne, akkor csak ennel az egy jateknal fagy? Mas meg minden megy? Tapom is tuti ad eleg aramot: fsp raider 750

i5 6600K, MSI GTX 1070 8gb gaming X, 2x8gb 3200mhz/cl15, Logitech G27

arty
driverrel nincs gond, 14.9 whql-el használtam a 280x-et ...

egy uj windózt kipróbálnék, az a biztos - mert nem egyértelmü, h a drivertől fagy.

Forza.

üdv!
valaki tudna ajánlani egy jó drivert az msi 280x-emhez egy linkkel?
Catalyst Software Suite 273 MB 14.9 9/29/2014 ez van fent, de fagy a grid autosport-nál. és a bf4 is befagyott már 1x.
teszt miatt keresek más drivert, ha másikkal is fagy, visszaküldöm.

köszi
Utoljára szerkesztette: cibi17, 2014.11.10. 18:01:07

macleody
Má megint? Visszamennyé' 😄
Her Laca
Pontosan az aminek látod és nevezted.<#eplus2>

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

macleody
Ma mikor bekapcsoltam a gépet a cata feldobta, hogy van 14.10-es driver. Az AMD oldalán viszont nem találom. Mi a szar ez?
Sziasztok! Van egy problémám amire nem nagyon találok megoldást. Van egy lenovo g500-s laposom. Amd radeon hd 8570m van benne + egy Intel Graph 4000. A gond az, hogy felrakok egy játékot és ha az Amd control center nem találja meg akkor az a játék mindig szaggat. Van erre a hibára valami megoldás?
de tényleg..amíg csak azok voltak nekem is.. <#hehe>
Ne trollkodj, NV kártyákkal nincsen gond soha... <#hawaii>

www.smart-bus.hu

Ennek a topiknak van nvidiás verziója? Mert egy akadt egy kis gondom a DX11-es játékokkal. Vagy inkább írjak az álltalános segítségkérő topikba?

Eléggé, bár szerintem ez ügyben célszerű lenne átszambáznod ide.

Amugy az a durva, h semmit nem raktam fel. Elkezdte feltelepitgetni magatol.. am a gep b.szott gyors 😛 bejon a win 8.1 logo es semmi toltes. Eltunik es bent van 😄 teccik ez az ssd dolog.. 😊 csak ne lassuljon.

Na zsir. Legalabb meg van a hiba. Es ez mennyire hatasos??

Igen, az az adware..pont ez a lényege hogy minden szemetet rádakar sózni. Ha eddig nem esett volna le: AdWare = vírus
Ha VRAM hiba akkor az elég gáz, csere.
A malwarebytes anti-malware free (<-- ez kell neked) egy program ami megtalálja és kiírtja azt a sok szemetet és szart amit felraktál.

Igen VGA csere

Gigabyte 970A-UD3P rev 2. AMD FX-6300@4520MHz, Radeon R9 380 4Gb Windforce