90029
-
#54533 -
#54532 ??? -
bfbc2 #54531 kikapcsoltam?
-
#54530 Ha Control Centeres verziót raktál akkor nem, ha csak drivert akkor működhet igen. -
bfbc2 #54529 :O? -
#54528 én is kikapcsoltam az ati ikont, még az xp-s időkből maradt rám az, hogy rühellem a tálcán az ikonokat -
bfbc2 #54527 ha nincs a tálcán az ATI logo attól függetelenül müködik?
-
Blum #54526 Gondoltam,hogy tomshardware-ről van szó,csak ebben a lefordításban még nem találkoztam vele,de jó! :D
Gondolom azért frissítik ilyen gyakran,mert olyan sokan látogatták. :D -
#54525 :) A magyar oldal (link) meg gazabb, 2008 ota nincs frissitve... Derek... :) -
Blum #54524 " Tomi hardveroldala "
2 perce ezen röhögök :D -
bfbc2 #54523 mindegy ,többet uj windows-t nem szedek le, aztán nincs ilyen gond:D -
bfbc2 #54522 pci-e -re szedtem le minden drivert, és mégse müxik rendesen! -
#54521 Már hogy a fenébe lenne mindegy?:) -
bfbc2 #54520 pisziály -
#54519 AGP v. PCI-E? -
bfbc2 #54518 igaz! de szerintem tökmindegy! -
#54517 Mondjuk azt meg nem irtad milyen kartya. -
#54516 PowerColor HD 5750 Go! Green teszt
-
bfbc2 #54515 kipróbáltam majdnem az összes dr-el egyedül a dr cd-vel ment fel ! -
#54514 Uninstallald a drivert (windoz' programeltavolitojaval) + #54485. -
#54513 Kb. annyit tud mint egy 4850 (Tomi hardveroldala szerint...). -
bfbc2 #54512 Solten te mit szólsz a problematikámra? -
#54511 És teljesitméyben -
#54510 Hat ez latvanyosan allat. -
#54509 Hi, fogyasztasban sokkal jobb... -
#54508 Havok Destruction, AI és Cloth demo
A játékokban egyre nagyobb hangsúlyt kap a hiteles fizikai szimuláció, ezért szükség van olyan szoftverekre és nem utolsó sorban számolni jól tudó hardverekre, amelyek megbírkóznak az egyre nehezebb feladattal.
Egyik szoftveres alternatíva a Havok, ami jó pár éve próbál keresztbe tenni a szintén ebben az üzletágban utazó PhysX-nek, több-kevesebb sikerrel. Természetesen nem múlhat el úgy GDC, hogy készítői ne mutatnák be a program főbb képességeit, így ezekből most is kaptunk ízelítőt. Ilyen például a rombolhatóság, a ruhák játékbeli hiteles mozgása, vagy újabban, hogy MI-módjára logikusan megmondja a gép által irányított elemeknek, hogy melyik a legideálisabb haladási irány számukra. (forrás GSO)
Nehogymár a nyúl vigye a vadászpuskát... Ha nem tévedek a havok jóval régebbi motoros, mert én a pisixről csak pár évvel ezelőtt hallottam a cellfactor(asszem ez volt a címe) kapcsán, és akkor még külön hardverként akarták eladni a fizikai gyorsítót... -
#54507 sziasztok bocs az off-ért de ez a kártya Gainward Gef. 8800GTX menyivel jobb az enyémnél -
bfbc2 #54506 szerintem az élet is:)de nem minden mutherboardot támogat ez az új oprendszer rendesen!(kiforratlan)! -
Blum #54505 Nekem is bejön a Windows Se7en,csak egy bajom van vele. Az OpenGL. Bár ezt nem kötném egyből a se7en nyakába,mert másnak érdekes módon hibátlanul futnak az OpenGL-es játékok is. Nálam azt csinálja kivétel nélkül az összes,hogy megy 1 darabig,aztán hirtelen kép megáll,hang beakad és semmit nem lehet kezdeni a géppel-->restart. :(
Egy másik VGA-val kéne valahogy megpróbálnom. -
Dobronski #54504 Nagyon állat.... -
BIZ0906 #54503 Én még az eleinte utáltam az XP-t aztán váltottam kipróbáltam és SP után egész jó lett. Vista kizárt egy szar béta hulladék feltettem és kb le is szedtem. Win7 már az RC is egész jó volt de a végleges még jobb. Ez már annyira analfabétáknak is jó, hogy az hihetetlen. Drivereket meg értelem szerűen a gyártó oldaláról kell beszerványólni. Nekem bejött a Win7! -
bfbc2 #54502 Sajnos elcsábultam a windows 7-re (megint)de mindig csalódás,kösz a segítséget! -
#54501 A helyzet minél egyszerűbb tisztába rakásának érdekében:
- ÉN nem hiányolnám a Catalyst Control Center-t, mert ATI Tray Tools-szal könnyebben, gyorsabban buherálok.
- Ha mégis nagyon kellene a csicsás CCC, akkor bizony ezeket tettem volna, helyből:
* Windows Vista/Seven suxx
* Windows XP SP3 CD meghajótban, teljes formázás, NTFS fájlrendszer [újra], majd telepítés
* Beállított internet kapcsolat mellett legfrissebb, és a HD4xxx/5xxx-as VGA-nak megfelelő driver csomagot letölteném a www.amd.com-ról.
Tekintve, hogy XP SP3-ról van szó, értelemszerűen NEM telepíteném a Windows 7 csomagot...
S ha minden kötél szakad, és a CCC továbbra sem jelenik meg, telepíteném az ATI Tray Tools-t és játszanék boldogan, mert az ATT-vel is lehet a ventilátort, és a tuning opciókat is vezérelni, valamint az újabb VGA-k helyből Power Play-esek, így nem kell aggódnom a 2D/3D váltásokból adódó energiafogyasztás miatt.
-
bfbc2 #54500 amit a kártyához kaptam dr cd-t simán felrakta, csak az új drivert nem akarja feltenni:@ javitás is fent van -
bfbc2 #54499 gyorsformázásnál meghagyja a régi fájlrendszert nem? mintha ilyesmit olvastam volna anno ,nem ez a hiba forrása? -
bfbc2 #54498 amikor feltelepitettem az xp-s verziót (xp-re),akkor valami hibát irt ki, leszedtem a win7 -es verziót azt is felraktam xp-re!! -
#54497 Akkor távolítsd el a drivercsomagot és telepítsd újra. Nem tudsz mást tenni.
-
bfbc2 #54496 mert nem hoz be a képernyőre semmit -
#54495 Jobb klikk és "Kép megjelenítése" opcióval igen.
Nos, a futó process-szek között ott van, de a jobb oldalon nincs. Ez bizonyosan nem a gyors formázás hibája.
Az Asztalon jobb klikkes és CCC indításos módszer miért nem tetszik?
[Erőforrás kímélőbb, nem mellesleg]
-
bfbc2 #54494 lehet látni a képet?