90029
-
bfbc2 #54493
-
#54492 Windows Vista/Seven, és Linux után ajánlott "teljes formázás" performance.
-
bfbc2 #54491 xp pro sp3-at telepitettem, és arra is szedtem le a drivereket,nem a gyorsformázás miatt van ez az egész? -
#54490 Ha azt állítottad be a CCC-ben, hogy ne jelenítse meg a logot az Asztalon, akkor értelemszerűen nem jelenik meg ott, és ezért nem baj, ha nem látod.
Ha nem nyúltál semmiféle beállításhoz, és emellett nem jelenik meg az ikon, akkor
- vagy kifagyott a CCC
- vagy fel sem telepítetted (nem olyan Catalyst csomagot szedtél le, aminek része - igen, van ilyen csomag!)
-
bfbc2 #54489 röviden leirom miért kérdem. windows 7 install, 1-2 napig oké minden,aztán wifi beszart,win ujrarak xp-re format (gyors) illesztőprogramok stb,vid kárty dr tel, nem támogatott op rendsz...hibaüzenet,
ez mitől van?:@ a gyorsformázástól? -
Gibor #54488 Nem fut a Catalyst Control Center. -
bfbc2 #54487 na hello az baj ha nincs a tálcán az ati logo? -
bfbc2 #54486 teszt -
#54485 Hi. Banner -> Catalyst driver es koveted az instrukciokat. A Catalyst csomag ezeket tartalmazza:
- Display Driver
- ATI WDM Integrated Driver
- Catalyst Control Center
Ha XP-t hasznalsz, elotte telepitened kell a .NET Framework 2.0-t.
Meg nem art ha felpakolod a legfrissebb DirectX 9.0c-t.
-
#54484 Üdv mindenkinek!
Olyan problémám lenne egy HD4870-el, hogy a Battlefield Bad Company 2-ben a fénylő tárgyak szivárvány színüek.
Valószínüleg a driver elavult már de nem tudhatom biztosan.
Az ATi hivatalos honlapjáról tőltenék le drivert DE...Nos nekem csak Nvidiám volt ott egyszerűen 1 dolgot lehetett leszedni azt felrakni és kész.
Itt van ez Catalist, nos azt is le kell szednem meg magát a drivert is igaz?
Az a baj, hogy alap catalist controll center Monitoring hibát észlel a telepítés után...
Ezek után be sem tudok lépni a catalistba...Hibát észlel...
Új Catalistot kéne szednem?
Nem értem ezt az egész Catalist dolgot (Most ez az ATi kártyák drivere vagy mi ez?
BF BC 2-be állítgatás után a textúrák is életlenek, pixelesek és szivárvány színüek lesznek...
Valaki tud ezzel kezdeni valamit? :(
A segítséget és tancsokat előre is köszönöm.
-
Gibor #54483 Hát így hirtelen, nem lehet hogy az alaplapon a cmos reset jumper rossz helyre van téve és mindig reseteli a bios-t? -
Immigrants #54482 Helló! Még egy kérdés bár nem ide tartozik!
A gépemen állandóan elmegy az idő ha kikapcsolom! Hiába állítom vissza újraindítás után elfelejti az időt. Azt mondják lemerült benne az elem de barátom gépe már 5 éves de vele még nem volt ilyen. Szerintetek? -
#54481 nade a vga-n álltalánosságban csak kimenet van :) -
#54480 régen úgy csináltam, hogy a videó lejátszóba (VHS) ment ugye az antenna, onnan a tv-be, és a scart kimentből csináltam valahogy átalakítóval a vga-ba bemenetet. asszem s-video vagy mi volt. -
Solt #54479 Egy kis érdekesség... -
Blum #54478 Igen azt tudom,pont ezért kérdeztem,hogy megoldható-e annak a visszája. :D -
#54477 A VGAhoz kapott cuccokkal a fordítottja oldható meg (PC képe a TVre), mivel a tvken nincs kimenet csak bemenet (btw szerintem nem is lenne értelme). -
Blum #54476 Akkor mind1,marad a TV. Nem igazán értek az ilyen össze kötözgetős dolgokhoz (azért a cipőmön még megy...),csak kíváncsi voltam,hogy ezt a VGA-hoz kapott cuccokkal meg lehet-e oldani. Ezekszerint nem. Köszi mindenkinek a választ! -
#54475 Ja... Most olvastam újra :D Sry, 3 órákat aludtam egész héten, ma még le se feküdtem :D
Legegyszerűbben talán egy tunerkártyával járnál :D És ez már válasz is :D -
#54474 Mivel a TV-n nem valószínű, hogy van kimenet ezért nem. -
rumkola #54473 hee? :D -
#54472 Kép-a-képben funkció. Ha tudja a TV-d, akkor meg. -
#54471 9.11-be volt egyátalán a HD5870-ehz támogatás? nem valami külön drivere volt? -
-
#54469 Hali.
Feltelepítettem,de ezen sem engedi.
Mindig visszaugrik.
Mit lehet még megpróbálni? -
Blum #54468 Nem hiszem,hogy van olyanom. Azt hittem azokkal a kábelekkel megolható,amit kaptam a VGA-hoz. De akkor mind1,majd nézem a Forma-1-et TV-n. -
#54467 tv kártyának hívják :D
esetleg úgy lehetne még, hogy egy dvd lejátszón keresztül scart-hdmi, vagy dvi átalakítóval (van ilyen?) -
Blum #54466 Srácok,megoldható az,hogy ami megy a TV-ben,azt én a monitoromon tudom nézni?
Ha igen,akkor melyik az a kábel,ami kell hozzá? -
#54465 Sötét Zala ;) -
#54464 Hardver lesz ez. -
#54463 Először is kösz a gyors reakcióért.
A GPU Caps-szel nem volt gond (teljesen hülye vagyok a témához, de a Open CL-t nem engedte, gondolom mert arra nem képes a kártyám), a FurMark viszont nem volt hibátlan.
Bár sem kékhalál, fagyás(?), és apró négyzetek sem jelentek meg a teszt alatt, azonban a programból nem sikerült a visszatérés, ugyanis csak egy fekete képernyő fogadott, amin egyedül a kurzor nyíl látszott, semmi más, így maradt a reset.
Ez inkább software-s hiba (ez esetben mi a teendő?), vagy kezdhetek aggódni? -
#54462 Hello, futass "terheles-tesztet" GPU Caps Viewer-el vagy FurMark-al, ha teszt alatt valami gebasz lesz (bluescreen, fagyas, apro negyzetek jelennek meg a kepernyon) akkor az kartyahibara utal. Prime95 terheles tesztel kizarhatod hogy nem-e a CPU vagy (rendszer)memoria okozza-e a galibat. -
#54461 Hi, telepitsd az aktualis (10.2) drivert es probald azzal. -
#54460 Helló mindenkinek!
Tudna valaki olyan programot Radeon HD3870-hez, ami leteszteli, hogy nincs-e valami hiba a kártyában? - mert sokszor elég furcsán viselkedik.
Sokszor megszűnik a gép és a monitor között a kapcsolat; van, hogy van egy villanás és utána nagyon fura képpel tér vissza, ami csak újraindítással javítható.
Ha kék halál áll be és látható ideig megmarad, akkor mindig ati***.dll baj van, de hiába a driver csere, a hiba változatlanul fent áll.
A hűtés jó, még kéz-meleg sincs a hűtőborda, tehát ilyen baj nem lehet.
Próbáltam op. rendszer cserével is (korábban XP SP3 volt, most Win 7 van), de itt is volt már számtalan példa, hogy boot-oláskor sem jön létre a kapcsolat a gép és a monitor között, hanem nagyon hamar resetelte magát a gép. -
#54459 Sziasztok.
Tudnátok nekem segíteni?
Az lenne a bajom,hogy nem tudom feljebb húzni azt amit kijelöltem.
Felhúzom aztán visszaugrik ahogy betöltöm megint a progit...
A kártyám ATI Radeon HD 2600 PRO.
Majdnem a legújabb driver van fent.
Az elmúlt hónapban frissítettem aszt hiszem.
De nem tudom miért nem engedi.
Aki tudna az segíteni?
-
#54458 "a postaköltség bent van az árban"
de ki tud jönni vajon, vagy bezárta? :(
(tehát a vevő állja)
na most csak én vagyok fáradt és hülye vagy ezt tényleg nem értem, nem azt akarta írni h benne van az árban? mert akkor vhogy nem jön ki az h a vevő állja :| -
#54457 TIR-exi:
"A 6 magos CPU-t teljesen feleslegesnek tartom még. Néztem teszteket, van hogy a 2 magos CPU megveri.." -
#54456 Egyből be is lettek oltva az SG-sek a hozzászólásban... -
#54455 Ez best buy. Aki megveszi, kb 20k-t kereshet vele, ha továbbadja:)
(valaki ajánljon már 10k-t a lakcíméért..:)) -
Blum #54454