90029
  • gameplusz
    Jaja, én ilyen szart sose vennék...

Tessék, a lelki békédért.
  • Gibor
    Talán erősebb? :O Szerintem egyértelmű hogy a nagyobb számú a jobb ha egy szériáról van szó, azaz 5xxx vagy 4xxx...
  • anyelka007
    Nemotm mértnem lehet rendesen elmagyarázni a dolgokat!!!
  • anyelka007
    Akkor tesem tudod h melyik a jobb csak rávágtad ha drágább és annyi.
  • gameplusz
    Nem chat, ne izguljál. 5750-et vegyél minimum. De inkább 5770 Vapor-X.
  • Gibor
    Lol, nálam tökéletesen megy win7 64bit alatt.
  • anyelka007
    Na vmi választ pls:D
  • SeanJRRussel
    Jaj ne fájdítsd a szívem mennék én is de nekem a 64 es win7 alatt mindig meghal a game,hol elindul hol nem kidob hibaüzenettel...
  • anyelka007
    Helló.A 2 kártya között mi a külömbség ?Mért jobb az asus??:D
  • Gibor
    Akkor a klánmovieval ha végeztem else küldöm :D mert csak durvábbakat tettem bele XD
  • belapeter
    És valami előnyöket mondanál az ASUS javára? :)
  • arty
    5750 > 5670

sokkal!
  • belapeter
    1.

bocsi
  • belapeter
    Hali.
    Szerintetek melyiket éri meg jobban megvenni?
    Ár és teljesítmény szempontból...
    vagy 2.

????????? : /
  • Blum
    Baszod,jól tolod!
  • Gibor
    LINK
    LINK
    Ez mind saját készítésű videó, 720p, első 30fps 2. 60fps el készült, 2. ma készült XD, és annyit hogy ez egyik sem akad nálam.
  • Gibor
    Hát mikor napi 2napot nézem akkor 1.5nap környékén 1.5 órára olyan 10fps környékén mocorog. De már megszoktam.
  • bertino
    és szaggat ?
  • Gibor
    NTSC-t nézek 4870-el
  • Solten
    Blu-ray-t nezek notival (Mobility 3650)...
  • gameplusz
    Crysis 2 előtt érdemes lesz megézni a logót ;)
  • bertino
    én is gépen lesem az eredeti bluray filmjeim és egyikkel sem volt sosem problémám.
  • bertino
    hát... szerintem vicces is meg nem is.
  • SeanJRRussel
    Nálam semmi baj nincs a hd filmekkel se 720p se 1080p pedig a 3870 nem mai gyerek...
  • arty
    nem viccből írtam :) nincs más megoldás, ha a lepénzelt játékokat jobb sebességgel akarod futtatni! persze, a nem lepénzeltek meg nvidián mennek majd lassabban, nemtom ez 2500x1600ban vagy amiben te játszol számit-e

természetesen engem is ugyan ugy értintett és érint azóta is minden gond, amit te az 5970el tapasztalsz, nem veszem félvállról, folyamatosan nyomom a hibajelentéseket az ATInak (szart sem ér, ugy néz ki... nekik fontosabb a direktiksz, az ejefiniti és a háromdé sajnos :()

annál is inkább, mert egy 780G-ről mozizok és sima MPCHC alatt az is akad! szerencsére az XBMC (opengl) alatt ez nem jelentkezik, ajánlom neked is, zseniális médiacenter!
  • Solten
    Btw, meg vagyunk mentve! :D

Nyáron érkezhetnek az olcsóbb Fermik

"Fontos megjegyezni, hogy a kereskedelmi forgalomba kerülő GeForce GTX 470-es és 480-as kártyák új BIOS-t kapnak, amivel a tesztekben tapasztalt komoly melegedés ellen próbálnak fellépni. Az információk szerint a termékeken használt hűtés 90 °C elérésekor kapcsol egyel magasabb fázisba, ám az új BIOS esetében ez az érték 80 °C lesz. Ez némileg visszaszorítja a kártyák hőmérsékletét, de a zajszint sajnos emelkedni fog."

Csak hova emelkedik? Helikopter lesz a szobaban? :DD Csak emlekezzunk a hardwarecanucks videoira, mar igy is egy 2000W-os porszivot megszegyenito hangja van terhelve... :D
  • mflex #55750
    Mindegy, most egyelőre kivárok, remélem hamarosan fordul a kocka! :)
  • Solten
    esetleg ez...
  • Solten
    "Sztarjatekokat".. hehhe... :DDD Amugy ha megnezed meg mindig joval tobb Havok-os game vant mint Pisixes. Bar elobbi a CPU-n szamol, ja utobbi is.

Folyamatosan nem fogja, arra nincs eleg keret. Lefizetett par studiot es azok nyomatjak a kulonbozo game-ket.
  • mflex #55747
    És akkor mi a jövő? :D
    Az nvidia folyamatosan pénzelni fogja a "sztárjátékokat", amivel az ATI userek szaggatottan majd játszhatnak!

Gratulálok! :D
  • mflex #55746
    Szerintem ez nem vicces!
    Ez az ATI topik, hova írjam le a tapasztalataimat, ha nem ide? Lehet, hogy nálad minden ok, de ha esetleg új vga-t veszel és szét szopatja a fejed a lentebb írtak, akkor nem hinném, hogy félváról vennéd. Az AMD-nek két levelet írtam, az egyikre válaszoltak, hogy tisztában vannak a problémával és mielőbb javítják, a másodikra már nem válaszoltak, mikor kijött a 10.3 és megírtam nekik, hogy a problémák maradtak ugyanazok.
  • mflex #55745
    1920X1200-ban ment mind a két kártyával, most komolyan gondoltad, hogy más felbontásban teszteltem? omg :)
    Pont ez bosszant, de reménykedek, hogy hamarosan megoldódik!
    Annyira nem vagyok gamer fan, hogy reggeltől estig játszom, egyrészt nem engedi a munkám, másrészt sokkal fontosabb a család, viszont néha jó vele kikapcsolódni, mert a felnőtteknek szánt játékokat, hihetetlen, de a párom is szereti, főleg a faxa horror kalandost, de ilyenkor elvárom(nám), hogy ez a baxott erős kártya, vágja hanyatt a monitort az erejével. :D
    A másik, hogy sokat szoktunk mozizni is, legfőképpen blu-ray minőségű filmekkel. Ilyenkor a nemrég vásárolt, samsung ue46c8000 (ha jól írtam) tv-re szoktam kötni, hogy nagy képernyőn meg DTS-ben is élvezhető legyen, de akkor a falra tudok mászni, hogy szemmel láthatóan a film akadozik, de csak 1080-ban, a szaros 9800 meg olyan simán játssza, mint a vaj.
    Ezek qrva idegesítő dolgok!
  • arty
    nagyon egyszerű a megoldás: vegyél egy gtx480at, lesz fizixed és jol fog menni a kirosztázis is :)

komolyan, erre mit lehet mondani? ha szerinted a "vga világ" így jó ahogy van, hajrá, van eladó portéka a zöldeknél is
  • mrzoltan
    Dob valaki egy megbízható tesztet a mai játékokkal, ami be benne van a 4870?
    Előre is thx.
  • IMYke2.0.0.0
    Egy szó jut eszembe erről a nagy jövőbe látásról: 3Dfx
  • Solten
    Miben latna? Az AMD processzorgyarto az Ati meg grafikusprocesszor-gyarto. Azert mellekeskent szepen adogatnak el konzolokba, Mac-be grafikus-vezerloket, szoval nem csak kifejezetten PC-re gyurnak. A jovot az Intel meg az AMD egy CPU-GPU hibridben kepzelte el, az Nvidianak meg nincs CPU liszensze, gyartasi tapasztalata, muszaj volt valtaniuk.
  • reax
    Annyira nem értek a dolgokhoz. De ilyenek mint mondjuk az optimus meg ion 2 stb van az AMD-ATI táján? Én nem tudok róla. Ha szabad egy "kolléga" szavaival élnem akkor az ATI csak a PC-re gyúr az nvidia meg már másban látja a jövőt. Véleményem szerint
  • Solten
    Hogy egy (le)fizetett jatek eseten normalisan tudjal jatszani azzal a vacakkal (GTX480), az eleg alapdolognak szamit. Az lenne a gaz ha nem igy volna... :DD
  • bertino
    nem kevés.

hát ha ez nem kevés, akkor ebben a trehány üzletpolitikában ki is merül mindaz, amit az nvidia fel tud mutatni össz-vissz.
  • gameplusz
    Lehet bosszankodni, de ettől úgysem lesz jobb a helyzet. Feltételezem a 9800GT-n nem 2560-ban kimaxolva futott 35fps-sel. Mezei userek csak egyféleképp alakíthatják ki véleményüket: vagy nem kérsz az Nvidia politikájából és nem veszel tőlük semmit, vagy megveszed, és beállsz a támogatók táborába - és élvezed a pisikszet.