AMD Radeon Series

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

pointer4
Nekem olyat cisnált a gépem, amikor gyenge volt a táp, hogy meágllt a kép, a hang még ment tovább, a játék is "történt" tovább a gáttérben. A gép hálózatról elérhetõ volt. És ez a helyzet nem is változott meg resetig.
Csak úgy jöttem rá, hogy táp, hogy a rátettem még 2 winyót, amik le-le álltak amikor a vga dolgozott.
berczely
Köszönöm a segítséget akkor beigazolódott a gyanúnk!

pointer4
Gyenge lehet a táp.

Blum: beelõztél 😄
Másik tápegységgel próbálja meg.

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

berczely
Ja és az mitõl lehet hogy haver játszik egy játékkal és egyszer csak lefagy az egész beakad a hang is és a monitor kiírja hogy no signal és a gép az megy meg minden mert a beakadt hangot is lehet hallani de kép az nincs és nyom egy restartot és akkor sem jön be a kép szintén no signál felirat fogadja és csak akkor lesz jó minden ha áramtalanítja a rendszert!
Gépet azt már írtam az elõzõ hozzászólásomban!

berczely
Chieftec GPS-400AA-101A
Ez a táp elég egy HD3870 512MB GDDR4 mellé? + 2GB RAM és egy Intel Core2Duo E4400 @2,00GHz

berczely
Lehet vótmá':

Sharks
Igazából én is ide akartam kilyukadni <#vigyor4> Kösz, h összefoglaltad!

A képzelőerő sokkal fontosabb, mint a tudás. A tudás behatárolt, még a képzelőerő felöleli az egész világot. És csak két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség.

zolee145
Adott egy cég. Annak van egy vezetése, azok meghatározzák az irányvonalat. Vannak mérnökök akik fejlesztenek, marketingesek akik megpróbálják eladni azt amit sikerült/nem sikerült fejleszteni. Van a gyár ami legyártja a terméket...stb, stb. A végén nV pólóban ácsorgó leányzóknak az égvilágon semmi köze az adott cég üzletpolitikájához, de legtöbbször magához a céghez sem. Simán kiközvetítik õket.
Jövõre, vagy akár jövõ héten esetleg már Ati-s pólóban fogja ugyanolyan kedvesen, mosolygósan és meggyõzõen ecsetelni az orra alá dugott marketing szöveget.
Ebbõl csak annyit akartam kihozni, hogy bizony meg....nám ha jól néz ki, mindegy milyen póló van rajta.<#hehe>

Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.

pxxl
az nem hír már...<#idiota>

All hail the double x!

kifli
ez így mind szép és jó, én 1 pontal egészíteném még ki, átnevezik a régi vga-kat 😊
pointer4
Köszi, de te siess, mert megrágják a zombik 😄
Hali. Egy 5770 es ami PCIe 2.1 es, használható egy régebbi 1.0 ás alaplapban korlátozások nélkül?

pxxl
szintén solti bácsi

All hail the double x!

pointer4
Árulja el nekem valaki légyszi, hogy ezt az "ATI xxxx kártya tulaj" szöveget meg logót, hogy kell létrehozni. <#worship>
pxxl
asszem kicsit eltértünk... 😄 na mind1 majd jön a solti bácsi rendet rakni 😄 én meg megyek haza balnégyhalottkettõt jáccani 😄 csalán!

All hail the double x!

Azért hozzátenném,vannak kizáró tényezõk...

pointer4
Hát hogy közészorítsa néha, meg a látvány se mind1 😄
Sharks
Megnézném élõben, hogy elküldesz a p-ba egy bombanõt, mert nv-s póló van rajta <#vigyor4>

A képzelőerő sokkal fontosabb, mint a tudás. A tudás behatárolt, még a képzelőerő felöleli az egész világot. És csak két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség.

Akkor is szégyellje magát elfele...nekem ne flangáljon ott nv-s pólóba. 😄

pxxl
fusztrál a zöld logóm...sztem gyártok egy újat <#gunyos1>

All hail the double x!

pxxl
ejj nem az õ hibája. kb foglama sem lehet róla. ez is csak egy meló...

All hail the double x!

pxxl
cirádához minek kell levenni a pólót? <#idiota>

All hail the double x!

Én az nv-set lelocsolnám kanna benzinnel,aztán meggyújtanám

...ég a néni,ég....<#vigyor1><#ijedt>

Sharks
Én bevallom, ha jó nõ lenne, rohadtul nem érdekelne, hogy ATI v. nv póló van rajta... Az ATI-t levenném róla, az nv-set meg letépném... <#vigyor4>

berczely
Jaj szívembõl szóltál... <#whatever>

De ha ATi lenne....<#ravasz1><#idiota>

pxxl
akkro sem venném meg ha tényleg ott állna egy nv picsa készen a mókára <#idiota> van nekem otthon saját 😄

All hail the double x!

Sharks
Nem azért, de batman köpenye nálam is szépen lengedezett, pedig ATI kártyám van 😄. Mikor véletlen megláttam a physx logót a vezérlõpultban, kapásból uninstall, aztán meg nem indult a játék 😄 Az odáig ok, h támogatja, de ki kérte, h telepítsen nekem összetevõket, mikor nincs szaros physx-es kártyám - az olvasott cikk után kijelenteném, h hála istennek. Azt az egyet sajnálom még mindig, h ATI-ra nem csinálnak ennyi játékot, persze mind1, mire csinálják, iszonyat jól néz ki velük, de azért jó érzés, mikor a megszokott zöld logo helyett a pirosat látod a bevezetõben.

mégha egy 5L-es palackra lenne írva...

<#hehe>

pxxl
minek 😄 fekrakod a pisix drájvert (nekem is van fennt mirror's edge miatt) aztán rábízod az egyik magra hogy számoljon 😄 csááá spóroltál 100+ ft-ot

All hail the double x!

Sharks
"leszoplak-ha-megveszel" kinézetû hûtõ képekkel
<#vigyor4> loooooooooooool
azért valljuk be, ez vonzó ajánlat lehet, bár nem a vga-piacon kéne ezzel érvényesülni <#vigyor2>

pxxl
most játszottam a Star Wars: The Force Unleased-ed, és marhára elégedett voltam azzal ahogy szétrobbantad a szobrok meg stb. igaz nem lengedezett a csávó kabárta, de nem is volt sok idõ nézegetni...

All hail the double x!

Solten
Tarskartya befoghato a szamolasba, persze akkor ha jol ertem az SLI meg nem mukodik... <#vigyor> Csak ilyen bizb@szhoz tartani egy nem olcso kartyat szerintem baromsag.

Saor Alba

pxxl
aki hülye haljon meg...

All hail the double x!

Solten
Havok games: link

Persze hogy az AMD-ATi kartyak tamogatjak... 😊

Saor Alba

Azon gondolkozom ezen percekben erõsen,hogy tirexi vajon mit csinálhat most?

Megtudta,hogy feleslegesen dobott ki egy csomó pénzt az ablakon (de télleg baze,teljesen feleslegesen..),amit a zenvidia is alátámaszt. A szitu vagy az,hogy:

-belátta,és vagy vesz 4 5970-et
-iszik valami nem 500 (!!!) hanem 200ft-os LIDL-ös bort és felveszi,ahogy "gémel" a CS 1.6,majd fikázza azt is...("bazze,hol ebben a fiziksz?")
-vagy arra gondol,hogy az a két nagy valami milyen szépen fog égni (a legjobb döntés)

Hell yeah,baby....

pxxl
de ez akkora köcsögség vagy nem is tudom minek nevezzem ezt a trágya viselkedést, mert eddig azt táplálták a hülye agyunkba, hogy azért van pisix, mert CSAK az nv tudja számítani, és ennyi, zárt rendszer stb, vedd meg ha kell a pisix. erre kiderül, hogy a 99%-át a processzor számolja. na huzzák meg a f:szomat mostmár bazzeg. ekkora igénytelen szemét bandát <#bdead><#wilting>

All hail the double x!

Solten
"A PhysX legnagyobb konkurense az Intel birtokában lévõ Havok, mely szintén multiplatform motor, és a képességeit tekintve bõven egy súlycsoportban van az NVIDIA megoldásával. A rendszer egyik legnagyobb elõnye, hogy elképesztõen jól használja ki a többmagos processzorok erejét, emellett a Havok FX modulon keresztül a grafikus vezérlõkön is kivitelezhetõ a fizika számítása."

"Bár a Havok FX modult még nem használták játékban, ám idén a Red Faction: Guerrilla címû játék olyan fizikai modellezést tett le az asztalra, ami korszakalkotónak tûnik. A processzor erejébõl számolt fizika nemcsak extra effektek szintjén van jelen, hanem teljesen része a játékmenetnek."

Saor Alba

pxxl
amit az amd.com felajánl mint utolsó drájver <#circling><#vigyor5>

All hail the double x!

Sziasztok! HD3450-hez melyik drivert érdemes feltenni?

pxxl
és a slussz poén, hogy ennek ellenére, ha sli-be rakod a zenvidiát, belassul a pisix miatt a játék <#idiota> EZMIIIII <#falbav><#wilting>

All hail the double x!

Solten
Ez a legjobb:

"Éppen ezért a PhysX technológiát használó játékok zöme a fizikai hatásokat csak a processzoron használja"
"A PhysX API-t több mint 150 darab, PC-re is elérhetõ játékprogram támogatja, ám ennek a számnak csak töredéke alkalmaz hardveres gyorsítást."

Tehat a CPU-t gyilkolja tobbnyire ez a sz@r, zoldhalyogos pistike azert orul hogy betmen kopenye szepen lengedezik... <#szomoru2> Komolyan hanyinger ez a vallalat.

Saor Alba

pxxl
nagyon kreatívak voltak sztem azzal a zõd X-el <#hehe>

All hail the double x!

Solten

Elbukott, megvette kilora a vallalatot az:

Saor Alba

pxxl
sztem van egy életképesebb magyarázatom. gyártás során 10bõl 3nál volt meg az 1 giga, ennek megfelelõen az összes többinél letiltottak egy 128 megás modult, és eladják ilyen barom szöveggel...

All hail the double x!

IMYke2.0.0.0
<#nyes><#hehe>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Nem sörözöm, de levezetem - szerintem:
- a közép-felsõ kategóriás VGA-k eladják magukat
- a közép és alsó kategóriás VGA-kat csak úgy tudják elsózni, hogy :
* sok memóriát pakolnak rájuk
* több "feature"-rel árusítják
* hiper-szuper jelzõk a honlapon, hosszú, ismeretlen összetevõkkel megspékelt információk az adatlapokon
* színes, hatalmas doboz.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Solten
<#taps>

#47128: <#hehe>

Saor Alba

pxxl
szval hogy is van ez? akkor azért raktak kevesebb memóriát rá, mert mert sokan helytelenül a több memóriával rendelkezõ vga-t veszik, tehát nemhogy a gtx260ast vennék inkább megveszik a gyengébbet több memóriával. namost ha valaki nekem ezt a tatktikát levezeti értelmesen, meghívom sörözni...vagy nemtom de nem leszek hálátlan

All hail the double x!