90029
-
#55735 Ez így példával elég komoly állítás és még valóság tartalma is van. Nem is kevés -
#55734 Tudom, hogy ez hülyén hangzik, de amíg az nvidia perkál, márpedig tuti, hogy sok játék alá szór nem kevés pénzt, és főleg ez miatt szépen muzsikálnak a kártyáikon a játékok, addig én nézegessem, hogy mekkora szép nagy dög az 5970? Pl: 2 napja feltettem a cryostasis-t, ez még nem is olyan grafikájú játék, hogy hanyatt kellene vágódnom tőle, de volt pár olyan hely, ahol kemény 29 fps-re leesett. Feltettem az asszony gépére (nvidia 9800gt oc), nem ment 35 alá, na ilyenkor tudom szívni a fogam, két kártya közt ég és föl különbségnek kellene mutatkoznia, és ez miért van? Mert a zöldek a pisix, meg a fejlesztőknek adott lóvé után, kihasználja a kártyájukat a játékok, ergo simán fut még egy gyengébb szaron is, nem beszélve róla, hogy lagg sehol nincs :) -
#55733 4ghz-en járatott i975 nem elég neki? Na ne, bár pl a metro2033-nál, szinte alig van processzor munka, elég nevetséges... -
#55732 szvsz ne mossuk egybe a kettőt! az ATI driver az utobbi fél évben egy sz*r, aláírom
de hogy fizetni játékkészítőknek?? ne a befőtt rakja már el a nagymamát... -
#55731 Sziasztok.Szeretnék venni egy 5770-et csak nem tudom hogy a procim(q8300) nem túl gyenge-e hozzá és kihajtja-e? -
#55730 Eddig ott csináltam, de most ott csak javítás, meg módosítás van, eltávolítás nincs. -
#55729 Meg várhatod majd a procit ami teljesen kitudja/bírja hajtani majd... -
#55728 Hozzáteszem most is, amit már többször leírtam, az 5970 egy baromi erős "műszer", jó, hogy bent virul a gépben, de az igazi foga fehérjét (még) nem tudta kimutatni, mert nem "egészséges vér folyik" az ereiben (driver). -
#55727 Tudom van, hogy több embernél elsőre minden klappol, de a másik felénél meg nem, főleg 5xxx szériánál... -
Borg #55726 2600xt-4670-4870... lazán váltottam egyikről a másikra, még csak driver cleanert sem használtam, csak mindig rápakoltam az új catalystot... és sosem volt semmi gond. (vista32) -
#55725 Márpedig az ATI-nál kell, ha azt szeretnéd, hogy ne hülyüljön meg a rendszer teljesen, ez is a kiváló driver miatt van csak, én sem húztam újra, szoptam is vele rendesen, mert nvidia alatt nem kell, de itt muszáj.
Mint írtam, az AMD jó lenne, ha végre köhögne lóvét az illetékeseknek, bár lehet akkor nem volnának jó ár/érték arányban a kártyájuk, viszont így meg a user szopik.
Tegnap beraktam a gépbe egy 480-ast, nvidia driver fel, furmark alatt 90 fokra melegedett fel félóra használat után, semmi lagg, utána metro szinte folyamatos 60 fps, full maxon minden, a szokásos részemnél a játékban, ahol az 5970 kifeküdt, itt még 45! volt.
Na ezért kellene fizetni, fizetni, fizetni, és végre normális drivert írni, természetesen az ati kártyát visszaraktam, jöttek a laggok, és a köcsög driver-t negyedikre tudtam feltenni.
Lehet, hogy az nvidia többet eszik és a közelében nincs az 5970-nek, de akkor mi értelme van ennek a kártyának, ha pont arra nem tudom használni normálisan, amire kellene...
Valami legyen már, mert hamarosan "zöld(ülök) leszek a méregtöl"! -
#55724 Nem beszéltünk össze... -
#55723 Jobb félni mint csak... :)
-
#55722 Azért mert egyszerűbb mint a bonyolult :D -
#55721 egy VGA cserénél miért kéne oprendszert újrahúzni?? én sosem húztam újra olyankor. Még akkor sem, amikor Nvidiáról váltotam :D Driver cleanerrel tisztogatni kő és kész... -
#55720 control panel/programs and features-nél kell. -
#55719 Sziasztok,
Frissíteném Catalyst driveremet, ezúttal már Win7 (64) alatt, de nem találok uninstall lehetőséget a régi verzióra.
Van valami új trükk ehhez?
Köszi! -
Borg #55718 Hangos lesz. -
#55717 Attól függ, mennyiért... ;) -
#55716 2gb-s vapor x-es 4890 ről vélemény? -
Blum #55715 Igen,meg! :) -
#55714 Köszi a gyors választ... még annyit.. hogy megéri cserélni? :) -
Blum #55713 Nem kell cserélned semmit. Megjön az új kártya,beszereled,op.rendszer újrahúz,driverek fel és mindenki boldog! :) -
#55712 Üdv.!
Az aláirásomban lévő gépembe szeretnék venni egy HD5770 -et...
Megoldhható.. Bonyolult... kell valami mást is cserélni hogy müködjön a kártya..?? Nemnagyon értek hozzá.. előre is köszi mindenkinek.. (: -
Gibor #55711 Akkor ne 4870 legyen a célod hanem egy 5770. -
gyepesjoint #55710 boltban 13k,szal sokat én se vártam tőle,de mivel az előzőm csúnyán kiégett játék alatt(szó szerint,játszottam,és bumm),nekem megteszi! nyáron úgyis veszek egy gépet használtan,a fő célom pedig a 4870 :) -
Dobronski #55709 Az elég karcsú egy kártya. -
#55708 nekem az eset 5001 -
gyepesjoint #55707 hali,most kaptam egy 3450-et,a régi N7600GS-em helyére kaptam,7 ezerért(erős kedvezménnyel),próbálgattam a shiftet,a dirt2-t,a crysis,és meglepően jól teljesített,pedig 2008-as kari(??),vélemények? -
#55706 nekem is -
Blum #55705 TÉK-em volt NOD-on vazz! :DDD
-
#55704 Ja, kul. -
#55703 Ipon barátunk új külsőt kapott :P Nice. -
#55702 Nekem is csinálja, de csak win7 alatt. Mikor xp fut akkor semmi baja, meg játékoknál sem csak akkor ha az asztalon vagyok. -
#55701 Vagyis nem tudod feltelepiteni a Catalyst drivert? -
#55700 Furmark-al talan kideritheted hibas-e a vas... -
#55699 Srácok mostanság sokszor fossa össze magát a display driver(hibát észlel blabla, elmegy a kép majd visszajön). Lehetséges, hogy haldoklik a kártyám vagy driver/windows? Win7 és 4850. -
#55698 Én erre vadászok: Sapphire Toxic HD5850 2GB. Egyenlőre reménytelen... -
#55697 ASUS P1? :D én arra vadászom mióta de fiziksz miatt nem fogok kiadni 25-30 ezret -
pacclacc #55696 Lehet h elromlott a HD5870-em!? Nem ismeri fel a gépem! Egyik naprol a másikra. Ujrahuztam a gépet (Win7). Nem tudom feltelepiteni a softvert, ha nem ismeri fel! GPU_Caps_Viewer felismeri, de azzal meg semmit nem tudok kezdeni! Most visszaraktam HD 3870 ez müködik rendesen!
Valakinek valami ötlete?