AMD Radeon Series

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Solten
Jah, azt jo lenne, itt egy vidi is:

Saor Alba

Sharks
Hát ez brutális... nagyon szép. Jó lenne tudni, milyen gépen tesztelték!

A képzelőerő sokkal fontosabb, mint a tudás. A tudás behatárolt, még a képzelőerő felöleli az egész világot. És csak két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség.

Solten
Kis off: Aliens vs. Predator - A PC verzió szétrúgja a konzolos változatok seggét

Termeszetes, a DX 11-hez kepest hurka egy gagyi konzol... <#vigyor>

Saor Alba

Solten
OMG... Igen, en is egy 5650-et szeretnek 1200 SP-vel 15 ezer Ft-ert... <#rolleyes> <#vigyor>

Az arrol meg annyit hogy 50 ezer Ft-ert vehettel 3850-et 2008 Januarjaban...

Saor Alba

pxxl
megvan, ha valakit érdeke...

C:\Users\\AppData\Local\ATI\ACE\

All hail the double x!

[HUN]FaTaL
Persze a sebességre gondolok meg az árcímkére, mert a fogyasztás brilliáns.

http://goo.gl/gd6Zi5

[HUN]FaTaL
Erõsebb ja, mennyivel is. Vagy 10%-kal is? Húha😄

Pont annyira reális a 800SP az 5670 szintjén, mint amennyire rális volt a 320SP a 4es széria idejében. Tudom, hogy divat ajnározni az 5-s szériát, de az 58xxeken kívül szerintem nem nagy durranás egyik sem, bár az 5770 nem rossz.

Érdemes. 5770-et vegyél. Ha van több cash akkor persze jobbat.

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Solten
"Ez a 4670 utódjának elég gyengusz."

Miert is? Annal erosebb... <#zavart1> 800 SP az also kozepkategoriaban... <#vigyor> Szep alom.

Saor Alba

dienesoft
Sziasztok!

Szerintetek érdemes valamilyen 5xxx-es szériát venni, vagy maradhatunk még a 4xxx-nél? Gondolok én itt olyan dologra hogy 4850,4870 VS 5750,5770? Valami okosabb személy tudna ebben segíteni?:]

pxxl
valaki súgja meg hogy a CCC hol tárolja a profilokat pistán? <#fejvakaras>

All hail the double x!

[HUN]FaTaL
A 4670ben 320 számolóegység van (a'la 3870). Szerintem ez nem egy nagy ugrás... 800 számolóegységesnek kellett volna lennie, az 57xx-eknek pedig 1000 körül. Értem én, hogy pénz beszél, de nem erre számítottam...

Ez a 4670 utódjának elég gyengusz.

Klemice
így van kezd bejünni mindenféle alap 5xxx is, a 4es széria pedig szépen elpárolog

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

Solten
A 4670 utodjanak szanjak.

Saor Alba

[HUN]FaTaL
400 shader? lol

Legalább 5-600ra számítottam.

Klemice
azért ez is elég karaj kis kártya lett

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

Solten
Üdv
Megrendeltem a gépet 😄 78k + szállítás.

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

há' nem rossz <#eljen>

IMYke2.0.0.0
<#eljen><#szeret>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

pxxl
nah megfelel az új logó? 😊

All hail the double x!

duracellmumus
ilyesmi😊

igen a levegõ az megy át rajta.

Apunak mindig igaza van! Most is.

<#duma>

pxxl
jóvammá' dolgozok a zügyön. stfu <#idiota><#hehe><#nevetes1>

All hail the double x!

ez a zõõd logó irritál...valamit csinálj vele..😄 Ez itt megengedhetetlen.

<#gunyos1>

pxxl
az szép. levegõt is enged át? 😄 am nekem is van porszûrõ a hát elején végig. 😊 kis idõ után jól látni hol van a 2 venti 😄

All hail the double x!

duracellmumus
off:ha ismernéd, még ha gõzborotvával esett volna neki akkor se csodálkoznál😊
off:off:off:

duracellmumus
off:
a házam elejébe van pórszûrõ, olyan ipari jellegû 8mm vastag, én csak azt szoktam néha kimosni😊

pxxl
hát mert láma 😄 nem 10 bar-t kell ráengedni 😄

All hail the double x!

duracellmumus
igen az szép 10bar az odabasz😊 volt fõnököm lilára(kinyírta az lcd-t) takarított vele egy projektort <#hehe>

pxxl
csak ennek az a hátránya hogy az egész faking gépet le kell vinni a pincébe :/ házzal együtt van vagy 20 kiló

All hail the double x!

pxxl
én kompresszorral szoktam zúzni 😊 vagy ha lusta vagyok akkor porszívóval 😄

All hail the double x!

Forolto
Általában,mikor kifujom a proci hütõjét,ami 1-2 havonta megteszek azt is kifújom.Most nemtom kaphatott valami nagyobb mennyiséget porból,mert a cpu hütõje tisztább volt,mint a GPU-jé.

A tisztitáshoz egyébként a boltban kapható flakonos sürített levegõt használom.egy-két ezer forintot megér,hogy ne pepecselj vele sokat. 😊

duracellmumus
néha kell neki egy kis ápolás😊

Sharks
Sztem ezzel sokan vitatkoznának, de örülök, hogy ilyen szerény vagy <#vigyor2>

A képzelőerő sokkal fontosabb, mint a tudás. A tudás behatárolt, még a képzelőerő felöleli az egész világot. És csak két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség.

Sharks
Ja, akkor ezt túltárgyaltuk, mert alapjáraton most kb. 33 fok, mondjuk még + 1,2 tlán, mert ezt a ház mérõje mutatja, de úgy érzem, még az is belefér. Inkább nem kockáztatom meg a dolgot.

Solten
"õ a legnagyobb guru itt, ha jól tudom"

<#idiota> rosszul tudod... <#zavart1>

Saor Alba

Sharks
Jól lett megcsinálva és azzal az anyaggal, amit a hûtõ-höz adtak (asus silent knight 2), tehát sztem jó minõségû. Igazából baromira nem szeretnék hozzányúlni, de Solten azt mondta, hogy érdemes és õ a legnagyobb guru itt, ha jól tudom <#idiota>

Solten
Paszta nelkul is mukodik a gep... <#smile> Annyi, hogy lehet vele nyerni par fokot.

#47294: Ha jok a hofokok, tenyleg ertelmetlen megbontani, hagyd a francba.

Saor Alba

IMYke2.0.0.0
7 évig mûködött az elsõ gépem nálam - tesómnak adtam, ott is megy - úgy, hogy hozzá sem nyúltam a CPU pasztázásához.
Totál felesleges.
Ha jól lett rárakva annak idején. és nem silány anyaggal történt az egész, nincs okod aggódni.
Persze, szíved joga, és ha értesz is hozzá, hiszed, tudod és reméled, hogy ez csak jót tehet neki: rajta.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Sharks
Reméltem, hogy nemet mondtok, mert gõzöm nincs, hogy hogyan és nem akarom elba-ni <#vigyor4>

Solten
Érdemes.

Saor Alba

Sharks
pasztázni...<#vigyor4>, csak nem jutott eszembe a szó

Sharks
Okés... még annyit kérdeznék, hogy a proci-hûtõ-nél érdemes e újra gél-ezni 1 év után?

Sûrített levegõ jól jöhet. Esetleg pici,vékony ecset.

Sharks
Ha már itt tartunk, én is tervezek egy géptakarítást, viszont még nem csináltam ilyet. Vki tudja esetleg, hogy mit érdemes hozzá beszerezni. Perpillanat a proci-hûtõ elég porosnak tûnik pl. Nem igazán akarok mondjuk mindenféle csodaszereket venni hozzá, de aminek van értelme, hogy karbantartsam a gépet, arra szívesen várok ötleteket. Thx elõre is!

pointer4
Alapból legalább is.
Forolto
Köszönöm a segitségeteket a 2600xd-vel kapcsolatban.

Kiderült,hogy a kártya üzemi hõmérséklete a gépemben 103 fok volt.Csoda hogy nem olvadt szét. 😊 Kipucoltam a hûtõt,sûrített levegõvel kifújattam és most alapból csak 56 fokos full teljesítményen 88.Veszek még bele egy ventillátort és levettem az oldalfalat,hogy kapjon levegõt.😊

Kikísérleteztem a dolgot...
a konklúzió, hogy a win7 nem anged D-sub kábelen 1600x1200-nál nagyobb felbontást, valamint 100Hz, ill. a feletti képfrissítési értéket alkalmazni...

MSI G31M2FD V2 | C2D E4500 2,2GHz | 2x1GB Kingston DDR2 800MHz KIT | Galaxy GeForce 9600GT 512MB OC Xtreme Tuner | 320GB SATA2 HDD | FSP SAGA+ 450W Passive PFC | Hauppauge WinTV-HVR 1300 MCE

Sharks
Ráadásul a vezetés sem megy neki vmi jól <#vigyor4>