AMD Radeon Series
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A képzelőerő sokkal fontosabb, mint a tudás. A tudás behatárolt, még a képzelőerő felöleli az egész világot. És csak két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség.
Termeszetes, a DX 11-hez kepest hurka egy gagyi konzol... <#vigyor>#vigyor>
Saor Alba
Az arrol meg annyit hogy 50 ezer Ft-ert vehettel 3850-et 2008 Januarjaban...
Saor Alba
http://goo.gl/gd6Zi5
Pont annyira reális a 800SP az 5670 szintjén, mint amennyire rális volt a 320SP a 4es széria idejében. Tudom, hogy divat ajnározni az 5-s szériát, de az 58xxeken kívül szerintem nem nagy durranás egyik sem, bár az 5770 nem rossz.
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Miert is? Annal erosebb... <#zavart1>#zavart1> 800 SP az also kozepkategoriaban... <#vigyor>#vigyor> Szep alom.
Saor Alba
Szerintetek érdemes valamilyen 5xxx-es szériát venni, vagy maradhatunk még a 4xxx-nél? Gondolok én itt olyan dologra hogy 4850,4870 VS 5750,5770? Valami okosabb személy tudna ebben segíteni?:]
All hail the double x!
Ez a 4670 utódjának elég gyengusz.
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Megrendeltem a gépet 😄 78k + szállítás.
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
All hail the double x!
<#gunyos1>#gunyos1>

All hail the double x!
off:off:off:
Apunak mindig igaza van! Most is.
a házam elejébe van pórszûrõ, olyan ipari jellegû 8mm vastag, én csak azt szoktam néha kimosni😊
All hail the double x!
All hail the double x!
A tisztitáshoz egyébként a boltban kapható flakonos sürített levegõt használom.egy-két ezer forintot megér,hogy ne pepecselj vele sokat. 😊
A képzelőerő sokkal fontosabb, mint a tudás. A tudás behatárolt, még a képzelőerő felöleli az egész világot. És csak két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség.
<#idiota>#idiota> rosszul tudod... <#zavart1>#zavart1>
Saor Alba
#47294: Ha jok a hofokok, tenyleg ertelmetlen megbontani, hagyd a francba.
Saor Alba
Totál felesleges.
Ha jól lett rárakva annak idején. és nem silány anyaggal történt az egész, nincs okod aggódni.
Persze, szíved joga, és ha értesz is hozzá, hiszed, tudod és reméled, hogy ez csak jót tehet neki: rajta.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Kiderült,hogy a kártya üzemi hõmérséklete a gépemben 103 fok volt.Csoda hogy nem olvadt szét. 😊 Kipucoltam a hûtõt,sûrített levegõvel kifújattam és most alapból csak 56 fokos full teljesítményen 88.Veszek még bele egy ventillátort és levettem az oldalfalat,hogy kapjon levegõt.😊
a konklúzió, hogy a win7 nem anged D-sub kábelen 1600x1200-nál nagyobb felbontást, valamint 100Hz, ill. a feletti képfrissítési értéket alkalmazni...
MSI G31M2FD V2 | C2D E4500 2,2GHz | 2x1GB Kingston DDR2 800MHz KIT | Galaxy GeForce 9600GT 512MB OC Xtreme Tuner | 320GB SATA2 HDD | FSP SAGA+ 450W Passive PFC | Hauppauge WinTV-HVR 1300 MCE