90029
-
rumkola #55897 hátha valakinek jól jön:
van egy eladó, bontatlan, 3év garos, asus voltage tweak 5770-esem, CuCore hűtés
35K
privi ha érdekel valakit -
#55896 Kommunista játékipar kéne, lenne egy game-engine(amit folyamatosan fejlesztenek minden platformra), aztán azt használná minden game, kisebb nagyobb módosításokkal. Esetleg lenne külön sandbox, versenyóttós, lövölde, stb... XD -
#55895 Sziasztok!
Haver ezt nézte ki magának. Tudtok esetleg ilyen körüli pénzösszegből esetleg jobbat?
Előre is köszi! -
#55894 xD -
Solt #55893 Megsértődött... a csajom is van, hogy nem válaszol... pedig az is a legújabb... :D -
pacclacc #55892 Mi az hogy a képernyő illesztő program nem válaszol?
Legujabb van fenn :S -
#55891 Még beszerzés alatt áll :) Ha minden jól megy 85-ért hozzájutok. Kérdés, hogy mikor. -
#55890 mennyiért vetted a kétgigás toxicot? -
#55889 Nálam kifejezetten kellemesen megy a metró ;) -
#55888 ejha...van itt minden xD
én értem, hogy vannak szarul megírt játékok de annyira nem is kötnek le...
az viszont nem értem ha mondjuk adott egy játék de az illetőnek nem fut fullhd-ban jól és lerakja mondjuk 1680x1050-re akkor ő mennyivel lesz szarabb ember? mert sok olyan ember is van aki túl sokat vár a kártyájától...én most vettem ezt a gépet, jelen pillanatban nem is tudok dönteni mivel szeretnék igazán játszani, de biztos, hogy nem az optimalizálatlan szart fogom elsőre feltenni. -
#55887 az újabb konzolos hordalék hozza magával már megint a vitát.
ugy látszik egyeseknek 2 réteg bőr van a pofáján már megint.
hihetetlen, hogy egyik oldal sem tudja letenni az ütőt és mindig az megy hogy ez jobb, az rosszabb.
az jobb és ez rosszabb.
pont, akár az óvodában.
én most az ő barátja vagyok, ezért te nem lehetsz.
ő most az én barátom, ezért te is lehetsz.
az óvoda kapui végig kísérnek egyeseket egy egész életen át, csak azért, hogy meggyőzzék a másikat a f@szságaikról.
-
#55886 undercover - fos engine, mindenen szaggatott (még konzolon is)
shift - NV pénz, NV-n jól futott (ATI-n is, ha NV-nek álcáztad az ATI vga-d)
2033 - pc-n mindenen szarul fut, mivel csomo vga izzasztó effekt kikapcsolhatatlan, de csak "low-medium-high" állitásra van lehetőség, finomhangolásra nincs :( (és szvsz itt a 360 verziot eredeztették a tisztán pécés engineből)
nem látom a konzolos összefüggést :) -
#55885 pl nfs undercover, nfs shift, metro 2033 ami nagyon optimalizálatlan volt.
shift pl jobban fut(ott) fullhd-ban mint 1280x1024-ben xD -
#55884 az AA az idők folyamán egyre lassabb lett, csak a kártyák nőttek fel a feladathoz (memsávszélben főleg)
tesszelácioval is ez lesz, új eljárás (dx12? :D ) szvsz jóideig nem várható -
#55883 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDddddddddd -
#55882 "az "optimalizálatlan fostenger" és a "30 FPS Cap hányadék port" között lebegnek."
erre kérhetnék pár példát? optimalizálatlan fostenger a gta4 volt, 30fps cap pedig az nfs prostreet 1.1-ben volt az elmult években emlékeim szerint
erre jut 50 jó port (jó: "pc lekörözte konzolt, 88gtn is jolmegy minden")
más valami? ;) -
#55881 kb 2év múlva cserélném le addig talán kihúzza. Vagy ahogy mondták mások okosan kell cserélgetnem. -
#55880 2-3 év ?
ha a második év után minimális grafra gondolsz a gamekban, akkor biztos elég lesz 2-3 év mulva is. -
#55879 tenksz! -
#55878 Én azt mondom érdemes egy 5770-et venni inkább (Crysis is jobban játszható vele - legyen ez mondjuk a mérvadó).
Persze ez még régi driver (azóta sokat gyorsult), de akkor is. Szerintem azt a párezret megéri, ami köztük van.
Minimum fps táblázat -
#55877 az a részletesség amit a tesztelláció ad, még mindig gyorsabb, mintha ténylegesen annyi poligonból állna az adott 3d-s cucc.
De ezt addig nem tudják majd rendesen használni, amég, mindenki videókártyája nem tudja (vagy a nagytöbbségé) mert sokkal low poly modellekből, amit amúgy csúnyának tartanánk, csinál majd rendes részletes modelleket. Én a tesztellávió értelmét nem abban látom amire most használják, hogy részletes modelekből még részletesebbet csináljanak. De valahol el kell kezdeni, de majd csak később nyer értelmet a tesztelláció, egyelőre csak kísérleteznek vele a játékfejlesztők, megtanulják használni... -
#55876 Köszi szépen az infot. Hát majd a kari cserélgetést meglátom. Amúgy ha nekem a gamek elmennek 1280*1024 felbontásba high meg szűrésekkel az nekem a tökély. -
#55875 C:\Documents and Settings\neved\Local Settings\Application Data\Thunderbird\
Elmented [betömöríted] az útvonal végén található "Mozilla Thunderbird" és "Profiles" könyvtárakat, majd a célgépen ugyanoda bemásolod.
Ennyi.
A Thunderbird beállításokban valami ilyesmit kell látnod útvonalként:
C:\Documents and Settings\neved\Application Data\Thunderbird\Profiles\h196hdnu.default\Mail\Local Folders
Árnyalja a dolgot, ha EGYEDI könyvtárakat adtál meg a programban [ahogy én], pl. a Levélmellékleteknek, vagy a Személyes mappáknak.
-
#55874 off
tudja valaki hogy lehet thunderbirdben exportálni a postafiókokat? nincs kedvem újra beállítani mindent miután újra raktam a vindózt :S
on -
#55873 A DX10.1 inkább gyorsulást hozott, a DX11-ben pedig szebb fény/árnyékok, illetve a tesszeláció nevezhető újításnak (akkor sem írom tesszalációnak.)
De alapvetően egy játék DX9 és 11-es módja között fel lehet fedezni sok különbséget (pl. Metro 2033). 5750-nel sajnos nem leszel el 2-3 évig, ebben teljesen biztos vagyok, de ha okosan cserélgeted - jó időben - a kártyáidat, akkor viszonylag kevés ráfizetéssel lehet mindig aktuális kártyád. Amúgymeg 5750 nem túl drága, ergó nem fog sokat csökkenni az ára a 6xxx-es sorozat előtt, meg nincs is nagyon miből :) Szóval beruházás szempontjából jó választás lehet - amennyiben - alacsonyabb felbontással rendelkező megjelenítőd van. -
#55872 értem
hát az ingerküszöbön nem túl magas nem számít ha nem full grafon játszom.
de van megoldás, csinálunk egy céget, és ellátjuk a világot minden földi jóval. -
Blum #55871 HELP!
Catalyst 10.3-at telepítettem,kiírta,hogy a telepítés sikeresen befejeződött. ok,restart,minden fasza,de Catalys Control Centert sehol nem találom. Tálcán nincs ott az ikonja,asztalon jobb gombbal kattintva ugyan ott van,de ha rákattintok,akkor kicsit gondolkozik,aztán semmi.
Vezérlőpultban sincs sehol. Telepítéskor pedig direkt egyénire mentem,hogy meg tudjam nézni miket telepít,és ott van a listában a Catalyst Control Center.
Most mit csináljak,hogy jó legyen? Már 2X telepítettem fel,helyzet változatlan. -
#55870 A "2-3 évig"-et túlzásnak érzem.
Elmondom miért:
A mai "PC" játékok nagyon komoly hányada SZINTE 1:1-ben konzol port - az "optimalizálatlan fostenger" és a "30 FPS Cap hányadék port" között lebegnek.
A kifejezetten PC-re készülő "exkluzív", vagy jól megírt portolások olyan ritkák, mint a fehér holló.
A PC-játék piacot tovább löki a szar-mocsár-tenger felé az nVidia és a zsebében lévő rövidlátó idióta fejlesztő brigádok hozzáállása.
S akkor nem beszéltem még a totális lustasággal ["HD" tartalmak szinte teljes kódolás és tömörítés nélkül a lemezekre, eleve optimalizálatlan kódtenger stb.] készülő végtermékekről, vagy a rossz support-ról [egyesek szerint az AMD-ATI driverei is idesorolhatók].
Egyszóval, a PC-játék lutri - veszel ma egy jónak számító gépet/hardvert, és kijön egy játék 1-2-3 hónapon, vagy fél-1 éven belül, és sírva vered a fejed a falba...
...mert nem úgy megy, ahogy hitted, akadozik, szaggat, szar és szinonimái.
Ha alacsony az ingerküszöböd, akkor persze 2-3 évig simán kibírhatod a VGA-val - de akkor ne akarj MINDEN játékkal "Full"-on játszani majd...
-
#55869 Azt hiszem értem a dolgokat. Köszönöm a sok infót. Szerintetek ez a HD5750 azért egy 2-3 évig elég lesz? Mert a másik topikban csak egy kicsit akartam frissíteni egy koros gépet de nem ajánlották ami teljesen igaz is. Viszont nem is igen szoktam frissíteni. -
Gibor #55868 Tesszelációra is kifognak találni egy olyan számolást amitől nem lassul szinte semmit a játék, anno emlékszem az AA is ilyen volt hogy kevés videokártya bírta, ma már alap dolog ha van hogy bekapcsoljuk. -
#55867 Sosem fogsz akkora különbséget észrevenni, mint mondjuk volt annak idején a DirectX 8.1-ről DirectX 9.0-ra váltáskor (9.0-ról 9.0c pedig szinte semmi volt).
A DX9.0-ről DX10-re, majd DX10-ről DX10.1 váltás sem hozott "kigúvad a szemem" változásokat: minden a játékfejlesztőkön múlik - ha ők nem implantálnak bele bizonyos "feature"-öket illetve nem fektetnek energiát az egészbe, akkor naivitás sokat várni.
A DirectX 11 pedig részben még nem elterjedt, másrészt csak a fejlesztői környezetnek, és a sebességnek adott egy kis lökést [néhány újabb összetevővel, amiknek a hiányát sokan észre sem vennénk].
Sőt, a DX11 "óriási" újítása - a tesszeláció - egyenesen lassítja [MÉG!] a játékokat...
-
#55866 Csak azért kérdem, mert láttam a COD:MW2-t és ha jól tudom az DX9 de iszonyat szép. Viszont a DX10-es játékok is szépek csak nem tudom mi a különbség. -
#55865 A DX11 elsősorban a fejlesztőknek adott nagyobb teret - játékokban nem fogsz szembeötlő különbségeket észrevenni DX10 után... Értelemszerűen, és a tulajok által eddig írtak szerint, DX9-hez képest ég és föld...
-
#55864 Sziasztok
Ma leszek egy HD5750 tulaj. Az lenne a kérdésem, hogy játékokban min veszem észre a különbséget az egyre nagyobb DirectX szolgáltatásban? DX10 DX10.1 DX11? Szebb a kép? Vagy mi? -
#55863 gari -
#55862 Á, nem jó... nincs rajta 16AF...
-
#55861 Szedj le valami új drivert, először DriverSweeper-rel töröld (csökkentett mód), aztán mehet a móka. Furmarkot ajánlom még mindig, figyeld a hőmérsékltetet, elvileg 80 fok alatt nem lehet semmi gebasz.
10.3b-t, vagy 10.4b-t ajánlom (utóbbi innen: http://rapidshare.com/files/373591173/ATI_Catalyst_pack_10.4b.exe)
Aztán ha ez megvolt és még mindig csinálja, akkor próbáld meg a kártyát más gépben tesztelni. Ha ott is szar, akkor mehet gariba. -
pacclacc #55860 Nyomtam rá 1 stabilitás tesztet 8 msaa val 10 fps el döcögöt 2 percig aztán befagyott! :S
Caps Viewer ben mi az Open CL? Nekem azt irja : "No OpenCL support :("
Mig googleba rákerestem 1 hasonló konfigal rendelkező tesztre, amit ugyan ugy Caps Viewer el végeztek és ott ezt irja: itt nézd -
#55859 Nyomj rá még egy Furmarkot, de szerintem igen. -
pacclacc #55858 Sziasztok!
HELP
Már gyanakodtam hibára a HD 5870 emnél! De most lehet h vége!
Játékoknál kilépet (fagyott)! Ma megvolt ezután az első kékhalál! Ezután feltettem (GPU Caps Viewer) a programban elinditottam a "GL 2.1 - Furry Cube Demot max felbontásba (1680*1050) pár másodpercig megy, és elmegy a kép, és a monitoron osd menü villog analog-dialog-analog-dialog és standby modba kapcsol! Innetől kezdve csak reset segit! Szerintetek ez TUTI videokártya probléma?