90029
  • [HUN]FaTaL
    AA van már?:D
  • Solten
  • strebacom
    Hát nemtom de nálam a az új driverrel minden faxán fut söt az MW tök élethü...., hogy ehhez mit szól az nv nemtom de faxa.....

• rumkola
    akkor király, lassan kell menni a kocsival és kész, máris faszán játszható atival is
  • Newfronter
    10.4b
    Egy véleményt ki is ragadok:

"i have great news...GRAND THEFT AUTO IV, also plays smoother, almost no lagging(not perfect yet but smoother than ever, also crysis and crysis warhead little fps gain)...yeah...i started fall in love with this driver set...come on ati throw out the official april's thing..!! "

És tényleg... a GTA 4-ben már alig van micro-stuttering, előbb néztem. Akkor van csak ha nagyon gyorsan mész a kocsiddal, és akkor is kevés.
  • Solten

• Gibor
    Naoooszt vóóótááá fennn szzooommmbatooon?
  • Solten
    No problem, inkabb kerdezz ha nem tiszta valami... ;)
  • spaxZ
    óóó de vak vagyok, bocs mindenkitől
  • Solten
    Hi. Banner -> catalyst driver -> mobility radeon -> 10.3.
  • spaxZ
    Sziasztok

HP Pavilion DV5-1020eh laptopra melyik drivert kéne felraknom?

ATI Mobility Radeon HD3450 256MB DDR2 dedikált karesz van benne.
  • Puhos
    Kösz. Hétfőn viszem vissza boltba, onnan pedig a nagykerbe.
  • strebacom
    Mi a faxnak..mikor van jó 10.5 beta..
  • Apocalipto
    Nincs valami infó arról, mikor jön a 10.4-es cata?
  • Gibor
    Üdv!

Nálam ilyesmi probléma még nem jelentkezett, én szeptemberbe vásároltam, bekapcsoláskor felpörög és egyből elhalkul, amúgy nekem azóta semmi problémám nincsen vele szóval annyit tudok mondani hogy egyedi (: Próbálj meg másik drivert esetleg, vagy küld vissza megnézetni, de szerintem nem egy vészes probléma hogy tovább pörög bootolásnál...
  • strebacom
    Ja és a ventit is ezzel vezérlem....max 60 fokos a gpu, 40-45%-os venti mellett.....faxa ez a 5870.....istenem köszönöm....ezt a faxa karit.....
  • strebacom
    Mindig EZT használom....most ebböl is a betat....
    DX11 OSD, és már képlopás is van 3D alatt....nem kell már a fraps...
  • torok6
    Helló! Neked milyen programmal jelzi ki játék közben cpu hőmérsékletet meg a gpu mhz-t?
  • Solten
    Ja, nem a kazan fermire gondoltam, hanem arra az nvidia-csodadriverre ami belepiszkalt a ventillator-vezerlesbe (es emiatt tulmelegedett a kartya).
  • Solten
    Egyes partnerek csökkenthetik Radeonjaik árát
  • gameplusz
    Miről beszélsz? 95 fok az baráti :D
  • Solten
    Megérkezett a Gigabyte tuningolt HD 5870-ese

• pxxl
  • Solten
    Nem tokeletes, de legalabb nem egeti el a hardvert mint a zold oldalon.
  • strebacom
    Nemtom....próbáld ki...
  • Dobronski
    Aztageci!

4xxx-nek nem érdemes, ugye?
  • strebacom
    nagyon faxa a 10.5 beta....
    Just Cause2....
    10.3b

10.5beta
    stabil 60fps, a robbanások alatt is....ja és magától felteszi az apps.profilokat....

• Puhos
    " A nagykernél az mondták, hogy a zúgásnak nincs köze a driver betöltődéséhez."
  • pxxl
    az azért zúg mert pörgeti a ventit mint állat, míg be nem tölti a drájvert a vindóz. normális. nálam is ez van :)
  • Puhos
    Ha jól veszem ki akkor a kártya ventilátora zúg borzalmasan hangosan. Már egyszer visszaküldtem a nagykernek, hogy valamit csináljanak vele valami, majd 15 nap után visszakaptam és egy nap elteltével a gép bekapcsolása után újra kb 1-2 percig hangosan zúg. Hétfőn visszaviszem megint a boltba ahol vettem és felküldik újra a nagykernek. A nagykernél az mondták, hogy a zúgásnak nincs köze a driver betöltődéséhez. Ha nem tudják normálisan megcsinálni akkor vagy kicseréltetem egy másik típusra, vagy esetleg ráfizetek és kérek egy 5770-est. Olyan hangja, mintha csapágyas volna.

Solt: Bocsi, igazad van, csináltam egy profilt és így ennyi az órajel. Tehát ezekkel az órajelekkel működik a kártya. Igazából a zúgásnak nincs köze az órajelekhez.
  • Solt
    Alapon 600-s GPU 4870-ben? Az hogy? Az alap 750-s GPU, és 900-s memória...
  • Klemice
    nekem pl még talán tavalyi driver van, ha gondok vannak egyszerűen nem kell frissíteni a jól működőt
  • Madmano
    Még az itt olvasott driver gondok ellenére is?
  • MR ME
    igen, gyorsabb, újabb, jobb
  • Madmano
    Soltent már kérdeztem,de kíváncsi vagyok a Ti véleményetekre is:GeForce 8800GT 512-ről érdemes lenne váltani HD5770-es Radeonra?
  • mflex #55822
    Miféle zúgás ez?
    Ha a venti pörög, mint az állat az normális, bár 10-20 sec-nál tovább nem tart, csak addig, míg a driver nem töltődik be, de ez is csak néha van...

Szóval, mihez hasonlítható ez a zúgás?
  • Puhos
    Szia Gibor!

Látom neked is XFX HD4870-es kártyád van. Nekem olyan bajom van a kártyával, hogy a gép bekapcsolása után kb 1-2 percig hangosan zúg. Majd fokozatosan elhalkul a zúgás. Netezés és játék közben nincs zúgás. a kártya tavaly októberben lett vásárolva, húzva nincs minden alapon van: GPU órajele: 600MHz Memória órajele:450MHz. A kártyát már egyszer visszaküldtem a nagykerbe a bolton keresztül ahol vettem. Három hét után visszakaptam és egy nap után újra zúg. Nálad volt-e hasonló probléma, vagy egyedi a hiba?
    Most azon gondolkozom, hogy újra visszaküldöm és kérem, hogy cseréljék
    ki, persze erre nem tudom, hogy van-e lehetőség?
  • Puhos
    Hát ha nem a magyar nyelvűt töltöd le, persze hogy nem magyar.
  • pointer4
    Jó neked, én most felraktam ezt a 10.05b, General Protection Fault error, majd a 10.03-at, ugyanaz, majd visszatettem a 10.02-azzal meg fut...
  • MerlinW
    Border minden további nélkül fut 10.3-al nálam.