AMD Radeon Series

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

én még annyit se...csak nyomtam a "+"-t ezerrel,F10,aztán kész...

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

MR ME
te én ilyen paraszttungolást csinálltam, mindent auton hagytam, csak a ramokat osztottam vissza 800asra, minden okés vele

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

IMYke2.0.0.0
Hát, az is lehetne, sajnos... 😞)

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Vígasztaljon,hogy nem az "utolsó"...<#idiota>

KranaZoli
Ehhez már feszt is emeltél?! Ha igen mennyire?! <#worship>

Mert próbaképp felnyomtam Én is 9-es szorzó 400Mhz-es FSB, RAM-okat is 400-as FSB-hez igazítottam, elindul, okés ... csak nem tudom, hogy a procin nem kellene-e feszt emelni. Vagy jó az alapértelmezett értékeken hagyni?!

PS: Mennyi OFF. <#wow2>
<#kuss>

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

IMYke2.0.0.0
<#rinya> ---> HD4850

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Solten
En ezt talaltam:

Az 5770 CF-el, terhelve a rendszer kb. pont annyival fogyaszt tobbet az 5850-nel, amennyivel gyorsabb nala (20%-al).

Saor Alba

IMYke2.0.0.0
Hát, ja... maj' meglássuk... 😊

Solten
Igen, ez papiron jol mutat (#47730), csak a realitas mar megint mas... 😊 Szoval az Intel csak igy lazan ketevente szeretne miniaturizalni... Kac-kac 😊

Saor Alba

IMYke2.0.0.0
Ehh, szóval, nem jövõ év - bár már ugye lassan 2010-et írunk, s akkor lehetne az -, hanem 2011...

gurubefree

Par jatek .... mit is hoz a CF .

&#12478;&#12523;&#12479;&#12540;&#12531;

IMYke2.0.0.0
PH is tévedhet...

A Westmere 6 maggal meg valóban jövõ év 3. negyedévére van ígérve, de nem egy verzióban.

gurubefree
Te mirol beszelsz ???? Uram isten ...... Ez mar beteges.

Ez az ertek egy Intel Core i7 975 van ... te meg jossz a 400W-al az i5 eseten .

Anyway ..... az mar minositi a hozzaallasod hogy Crysis-al peldalozol.

Igen vannak esetek amikor nem jelentkezik a CF elonye ( a jatek szar es nem tamogatja .... nV-s gamek. )

&#12478;&#12523;&#12479;&#12540;&#12531;

Solten
PH is ugy latja:

"Az Intel – késõbb az AMD is – azt tervezi, hogy a felsõkategóriát kivéve minden processzorába grafikus magot integrál. Emiatt pedig új chipkészletre és alaplapra lesz szükség. Aki idõtálló hardvert szeretne, az jobban teszi, ha az alaplapfronton drágább LGA1366-ot választja az Intelnél. Egy ideig járható útnak látszik még a jelenleg ár/teljesítményben nyerõ AMD-s Socket AM3 foglalat, melybe várható még legalább egy hatmagos processzor 2010 folyamán."

Az Intel Roadmapja szerint 2011-ben a Sandy Bridge jon, 32 nm. A korajot palyafutasa meg befejezodik 2010-ben... <#zavart1> (kicsit bovebben: link) De addig meg sok viz lefolyik a Dunan... 😊

Saor Alba

Sharks
Egyébként a batmannnél is úgy nyomják/ták a physx-et, hogy már herútom lett tõle és annyira gyönyörûa grafikája nálam, hogy teljesen el voltam ájulva tõle. A physx-es videókat nézve, hát, nem igazán véltem hatalmas különbségeket felfedezni... persze más, mikor az ember játszik, meg mikor egy videót néz, de nem éreztem magam kevesebbnek attól, hogy nincs physx-em 😄. A game egyébként feltelepít bizonyos physx összetevõket a vezérlõpultba és ahogy megláttam a zöld logót, csak egy érzés kerített hatalmába nagyon "uninstall". Ezt nem ajánlom senkinek, mert ezek nélkül nem indul el a játék (vissza is kellett telepítenem és még örülhetek, hogy megúsztam egy egész újratelepítést). <#idiota>

A képzelőerő sokkal fontosabb, mint a tudás. A tudás behatárolt, még a képzelőerő felöleli az egész világot. És csak két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség.

IMYke2.0.0.0
2 évre...
Mert 2011-ben jön a 22 nm, 6 maggal.
2013-ban meg már 16 nm-ert tervez...

Solten
Mar akinek. En ugy tudom az 1156 kukazva lesz, 1366 marad, az integraltnak meg megint lesz egy uj foglalat... Szoval aki hosszabb tavra tervez Intellel, vasarolhat 1366-ot nem eppen felhasznalobarat aru alaplap+cpu komboval.

Saor Alba

HALÓÓÓ!!.....

#47690-re számbádi plíz!...

MR ME
éni így vagyok vele

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

kifli
775 már megérett a cserére, elég régi foglalat volt, most bejött másik 2 foglalat, ami szerintem nem olyan hudenagy probléma, az 1366-os foglalatba fognak jönni az integrált videóvezérlés procik az az 1156-ba pedig a sima processzorok érkeznek majd, amd is váltani fog nemsoká...
Solten
"viszont ATI-val is gyönyörû és nagyon jó game"

Oke, ez igaz <#eljen> <#smile> Vegul is, 3850-el siman vegigjatszottam anno... <#vigyor>

Saor Alba

Sharks
Az lehet, de én tuti kihagyom a következõ lépcsõt/ket és a legközelebbi beruházás egy i7 vagy ami akkor majd aktuális és elérhetõ lesz. Igazából amit elvárok egy géptõl, azt most megkapom (gyönyörû grafika, jó hangzás, gyorsaság). Nem hiszem, hogy annyira látványos javulást okozna egy csere.

Solten:
teljesen igaz, prociknál a legkörülményesebb a dolog, mert mindíg új a foglalat és ha már új, akkor új alaplap is kell hozzá, hamár új alaplap, akkor DDR3, hacsak nem olyan volt a régi is ugye... stb. De nekem mégis sikerül elõre tervezni és nem 2 évre. Ezért is hangsúlyoztam ki valamelyik hsz-ban a ésszerû elvárásokat (és nem összekeverni az igénytelenséggel)<#vigyor4>
Ui. Crysis valóban Nv-re optimalizált, viszont ATI-val is gyönyörû és nagyon jó game.

A képzelőerő sokkal fontosabb, mint a tudás. A tudás behatárolt, még a képzelőerő felöleli az egész világot. És csak két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség.

Solten
Kedvencem, hogy a nagy kevereshez ratesz meg egya lapattal a "kedves" Intel. Ugye kiotlotte hogy a core i5-hoz legyen LGA 1156 foglalat, de piacra dobott LGA 1156 foglalatos core i7-et is... <#wilting> (persze annak mar "csak" 2 csatornas a memoriavezerloje es a korajothoz hasonlo egyeb "butitasok" is hasonloak).

Saor Alba

IMYke2.0.0.0
Jellemzõ rá.
Az 1366-ost például már elavultnak is tekinthetjük. 😞

Solten
Ahogy elnezem az eszement tempot, mar lassan 2 evre elore se lehet tervezni, foleg Intelnel, minden egyes CPU-hoz kulon foglalatot eszel ki... <#alien>

Saor Alba

MR ME
hát egy avp tesszellációval meg minden faxommal már lehet sírni fog egy jobb komfigért 😞

Solten
A Krajzisz, nvidiara optimalizalt kaksi 😊

Saor Alba

Nekem is E8400 van és kurva jó kis proci. Gyári hûtõvel használom alapon,de amikor felhúztam 3.8-ra a gyári hûtõ akkoris bírta. Igaz,hogy hangos,de gamelés közben mindig füles van rajtam,ezért nem zavar...visszavettem alapra,mert nincs szükség rá,hogy tuningoljam. (3850 mellett pláne nem...)

Sharks
Pl.? Egyébként szerintem is elég vga-t cserélni, a 4 mag-ra meg akkor lesz értelme váltani, mikor az i7 elérhetõvé válik halandók számára is. Ez persze csak szuverén vélemény!

kifli
maszkának való 😊
MR ME
hát 3.6ra húzva nekem eddig semmivel nem volt gondom, sõt...
persze jövõre jön pár komoly cucc, akkor lehet izzadni fog majd már 😞

IMYke2.0.0.0
E8400 <2 mag> kevés lenne : olyan lusták a mai "fejlesztõk", hogy gyakorlatilag csak 4 maggal futnak elviselhetõek majd a játékok jövõre és azután... 😞)

IMYke2.0.0.0
Ja, és szentségtörõ módon, jövõre tervezek egy PS3-at is venni... úgy nyár-õszre idõzítve.

MR ME
én még ehhez is csak a vidkarit cserélném most 😊

IMYke2.0.0.0
Igen, dolgozom vele: hivatalos és nem hivatalos honosítások.
Emellett, hobby-ként zenéket tucsizok .

Azért gondolkodom erõsebb gépben, mert 32"-es LCDTV mellé (1920*1080) nem biztos, hogy elég lenne a HD4850... DX11 nélkül pedig a játékoknál éreznék "hiányosságokat".

Szerintem a 40is elfogadható ár vagyis jó ár :d de a 30mégjobb.

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

MR ME
de te melózol is a géppel am nem? mert ha nem akkor sztem még nemn sok értelme van azt a komfigot lecserélni, nekem is ilyen van, vettem bele egy 5850et azt annyi, nemhiszem h 1 évig hozzá kell nyúlni...

Sharks
Jó, az igaz, hogy én tv és monitor terén csak samsungban gondolkodom, igaz az LG is nagyon színpatikus lett mostanra. A lényeg, hogy elfogultságom miatt ne tekintsd mérvadónak a véleményemet, csak nekem az tetszett meg (meg volt egy lg is, de az 176-ért).<#vigyor2>

IMYke2.0.0.0
Nehéz a döntés. Még az összefoglaló Excel táblám sem segít 😊

Urak!

#47690-re próbáljatok meg válaszolni pls,mert engem is érdekelne! 😄

Sharks
Szerinted már a 40 is az volt <#vigyor4>

30k az már tényleg szerintem egy egész jó ár érte.

Sharks

Sharks
És ?

gameplusz
Épp a mai nap linkeltem a milyen gépet topicba:

XFX 4870

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

Sharks
Hát, szerintem ez esetben felesleges teljesen új gépet venned most, mert a 4 magos proci-t sem fogja sokminden kihasználni, az 5850-et meg kihajtaná a jelenlegi is (gondolom én). Persze nem akarok beleszólni! Egy monitorcsere az mondjuk már sokkal érthetõbb számomra <#vigyor4>

IMYke2.0.0.0
Így van - sajnos. És én õ rá gondoltam: Sony KDL-32S5600.
Nemcsak PC-re venném.

Hát lehet, ki hogy van vele, én pl soha nem fogok PH ról használt cuccot venni, lehet megbízható de akkor sem... nálam alap elv ha valami hosszú távon is mûködõt akarok venni akkor felejtsem el a használt piacot, mert vagy bejön vagy nem, és nem olyan sokkal olcsóbb hogy megéri kockáztatnom.

MR ME
ja, de mondjuk ha a másik mellé akarsz venni, akkor sztem érdemes ph-n körbenézni használt karik után, mert ott meg minden csapból a 48xx széria folyik

Igen lejjeb mehetne, de lehet azért nem megy lejjeb mert az 5770 csak dx11 el jobb... és lehet hogy még mindig angyon jól viszik a 4k s szériát, am meg karáncsony közeledik nemsoká minden meglesz tolva, azt majd februárba várhatjuk a leárazásokat.... addig asszem nem veszek semmit.