AMD Radeon Series
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A képzelőerő sokkal fontosabb, mint a tudás. A tudás behatárolt, még a képzelőerő felöleli az egész világot. És csak két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség.

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
A képzelőerő sokkal fontosabb, mint a tudás. A tudás behatárolt, még a képzelőerő felöleli az egész világot. És csak két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség.
It's loooong, very-very long. <#vigyor>#vigyor>
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Idióta...
"P17714 pontot kapott a 3DMark Vantage-ben Performace preset használatával, ám ez az eredmény a szénné tuningolt konfiguráción már P24486" --- <#wilting>#wilting><#wilting>#wilting><#wilting>#wilting>
Gondolom, gatyába is élvezett, a társaival együtt.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
fotográfik kolomp edisön :D
Lenne egy kis problémám az új catalyst driverrel.Telepítés közbe kattan egyet a winyó és újraindul a gép:S
Esetleg vmi ötlet?
(hd4850 kártyám van)
DiRT2 miatt próbáltam meg fel rakni,mert hogy állítólag akkor nem fog szaggatni a menü,de sajnos nem sikerül😞
<#help>#help>
Az egyik mag lekapcsolása meg valószínûleg az idle állapot miatt van.
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
Saor Alba
http://goo.gl/gd6Zi5
Saor Alba
Gigabyte EP45T-DS3R; E8500 @4.0 ;Kingmax 2x 2GB DDR3 1600Mhz @1800;Sapphire HD4850 1GB HannSpree HT09 28\" with TV-Tuner;Samsung 2 x 1 Tb,Razer Diamondback; Aerocool Aeroengine II
3DMark Score 8168 3DMarks
SM 2.0 Score 2641
SM 3.0 Score 4299
CPU Score 2454
Valami biztros nincs rendben mert próbáltam a GTA IV-et és nem engedte a grafikát csak addig húzni amig az a videó memória szükség 512-õt elérte, jobban nem tudtam húzni, vagyis az sem ismeri fel csak 512 megáig.
Masik verzio, hogy ez egy bug. Probald ki hogy teljesit (3tremark 06 pl, ha annyi pontot kapsz mint egy 3870X2 altalaban, nincs gond)
Saor Alba
Saor Alba
If you have two ATI graphics cards, with at least one being a Crossfire Edition graphics card, and they are installed in an appropriate Crossfire-supported motherboard (with both PCI-E Slots enabled in the BIOS), and you're using the correct connecting cable between the two cards, you should be able to see the Crossfire tab in the Catalyst Control Center. You can then tick the 'Enable Crossfire' box to enable Crossfire usage - it should be disabled for any games in which you notice performance problems or glitches. It is recommended that you then make sure Catalyst AI is enabled (See further above) so that the Catalyst drivers can automatically set the correct Crossfire mode for each game. Note that with Crossfire enabled, you will be able to access additional Crossfire Antialiasing modes under the Antialiasing section of the 3D options in the CCC - up to 14x Antialiasing.
Once you're done changing all the Catalyst Control Center settings to suit your preferences, make sure you click the Apply button at the bottom of the Control Center box to apply them. In fact get used to pressing the Apply button after almost every change so you can see the impacts of it more quickly. Now is also a good time to click the Profiles button and create a new profile called Default (or similar), to keep all your preferred original settings from being lost."
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
A Catalyst Control Centerben ezt irja:
alap:
- 5770: 130W
- 5850: 132W
- 5770 CF: 152W
terhelve:
- 5770: 262 W
- 5850: 288W
- 5770 CF: 367W
(megj.: a CF-et egy Asus X48-al mertek azok fogyasztasa meg szinten legendas - nem pozitiv ertelemben)
Korajhet es X58:

Saor Alba
"Gyakorlatilag i5 esetében:
- 5850-nel: 280W (100%)
- 5770-nel: 400W (143%)"
gameplusz
Hogy a tokomben fogyaszthat 120W tobbet a HD5770 CF mint a HD5850 amikor a HD5770 alapbol kevesebbet fogyaszta HD5850-nel .
ゾルターン