90029
  • Ra1n
    Örülök hogy kibújt az értelmi képességed...
  • BooMiller
    :)) ezért nem nézem már mobilról az SG-t ne hogy belefussak egy ilyen lightbe...
  • alyr2
    Hát igen nem rendszergazda vagyok, csak mezei mérnök:D
  • BooMiller
    Az gáz:)))
  • alyr2
    Épp Torrentét néztem, a frappáns zárórész onnan jött :D iroda gépre nem tudok telepíteni semmit
    Utoljára szerkesztette: alyr2, 2015.05.14. 12:06:03
  • BooMiller
    easy, install SG bővítmény/ignore az élmény megfizethetetlen:)
  • alyr2
    Te valami fasszopo kiuteset 10 eves vagy , vagy valami mentalis problemad lehet..Összehordassz mindenhol baromsagokat , aztan mindenki mas frocsög...te mast sem csinalsz, ha valaki tapasztalata vagy velemenye nem a tieddel egyezik mar gecizel..takarodj innen a kurva anyadba hulyegyerek!
  • BooMiller
    Figyi vöröshályogos:)) oszt hogy muzsikál a 290x?:)
  • Solt
    Ne beszélj butaságot... pár hónapja érhető el driverből a teljes RGB támogatás, pont ezt szívtam meg én is a kalibrálásnál. Alapértelmezetten a korlátozott támogatás volt a driverben, és állítani sem lehetett. (GTX780)

Neked kéne észrevenned magad... írtam már, hogy itt rossz helyen kopogtatsz a zöldhályoggal! ;)
  • Ra1n
    Újabb mese,mert csakazamd...:)

"Kb 2 honapja oldottak fel a szoftverben a teljes szinskala elerhetoseget a zoldeknel"

Ja....:D
    Ezért van még egy lassan másfél éves monitor leírásában is hogy hol lehet az amd illetve nvidia panelen beállítani a teljes színskálát...:D

De az nvidia fanok fröcsögnek.:)
    Vedd már észre magad,mást se csinálsz csak szapulod az nvidiát...szánalmas....Mondjuk ha fizetnek neked ezért AMD-ék még megértem,de ha csak azért mert tövig van a nyelved a valagukban még nem kéne.:)
    Utoljára szerkesztette: Ra1n, 2015.05.14. 11:13:50
  • alyr2
    Amiota, kaphato nvidia, es ati kesobb Radeon azota a radeonokban elethubbek a szinek, vidianal mindig fakobb volt. Kb 2 honapja oldottak fel a szoftverben a teljes szinskala elerhetoseget a zoldeknel..addig ez csak ügyeskedessel volt megoldhato..Bar most sem az igazi a vidias szin..De mint tudjuk mindenkeppen jobb valasztas az nvidia mert csak!
  • Palinko
    akkor miért nem alapból olyan jó az NV is, ha lehetne?
  • Borg
    Attól hogy a radeon driverben alapból túlszaturáltak a színek, még nem jobb, vagy rosszabb egyik se. Nvidián is túl lehet húzni a digital vibrancet. Ha kalibrálsz egy monitort, vagy TV-t hozzá, akkor pontosan ugyanazt a képminőséget hozza mindkettő.
  • BooMiller
    Pl néztem én is most NV-t de inkább 780TI-t mint 970-et, de megvárom úgyis az új AMD gent. Csak olcsón mentek most relativ a kártyák az német Ebayen:)
  • alyr2
    Jövőre jön egy fps jatek aminek a hose egy nvidia logo lesz ami nvidia logokat lö az ellenfélre ami szintén nvidia logo , az nviga logo labirintusban!Ami kizarolag a szponzor kartyain fut
  • alyr2
    hat igen..a penz mindent eldönt..meg a pofatlansag
  • BooMiller
    Nem ez a lényeg hanem az eljárás...
  • alyr2
    szarom le azt a jatekot, az auotos jatekokat sose kedveltem. vagy 10 eve nem is jatszottam egggggyel sem
  • BooMiller
    Pcarsban a 960 veri a 290X-et esőben:DDDDDDDDD ja bent a játékban is nvidias reklámtáblák vannak:DDD szép új világ...
  • Palinko
    sokkal teltebbek a színek, ezt nem gondoltam volna
  • alyr2
    még mindeig szebbek a szinek AMD kartyával:)
  • grebber
    AMD Radeon R9 390X To Skip Computex - Launches at E3
  • alyr2
    Nekem egy S3TrioV64+Voodoo 1 kombo volt a 100MHz Amd masinamban, aztan lecsereltem egy 333 Mhz celeronra(aminek kartya foglalatos volt a processzora) szep idok voltak azok :D
  • mulli1986
    Nekem S3 Savage 8mb + egy voodoo 2 ha jól emlékszem 12mb duruzsolt a p166 os gépbe. Turok azzal már ment :-)
  • BooMiller
    Elvetemült:) Én 2 éve egy Tualatin PIII 1.0gHz raktam össze 512 SDrammal:))) Ennyit kukáztam össze a padláson van ott minden:)) Pár Abit lap is. Netezni faszán tudott:P
  • Blum
    Nálam egy G200 még mindig a polcon pihen, egy csodálatos Abit AB-BX6 lapban :)
    Tavaly bekapcsoltam az öreglányt egy pár percre, még működik! :)
  • BooMiller
    Ebből volt Diamond ViperII, Elsa, Voodoo is:))

• BooMiller
    Volt:) G200, szar az a S3 Savage3D volt:)))
    Utoljára szerkesztette: BooMiller, 2015.05.12. 12:23:29
  • arty
    matroxod is volt? :) nekem g100-200-400-450-550, de mind szar volt :(
  • BooMiller
    Igy mulik el a vilag dicsosege, amikor riva128-al tatott szajjal nezrem az Incomingot:)))))) mennyire szerettem a TNT1/2, jokis magyar gyartasu Elsa Erazort, biztos a 3dfx dolfozok fertoztek meg az nvidiat:)))) (vicc) mert is volt nem is egy.. Es en vagyok a fanboy, nincs olyak gyarto akinek nem volt nalam kartyaja, nem is tudom utaltam e valamelyiket:)))
  • BooMiller
    Oszinte reszvetem:))))
  • Palinko
    én az opflasht ilyennek toltam :D

Azóta ugya az AMD HD5770 van érdekes a számozás nem sokban tér el :)
  • Solt
    Nekem sima 780-m volt... annál elvben erősebb, de nem a plusz erő miatt cseréltem... :)
  • arty
    nekem az opflash maradt ujkorból meg, voodo3al pokol volt :(( nemtom lett-e a alá valaha gép, amin jól ment, városba/épületekben is

290x érzéseidre meg elmondhatatlanul kívűncsi vagyok, elvben van ahol gyengébb, mint a 780ti!
  • Solt
    Uhhh... én inkább lejjebb veszem a minőséget, de kell a stabil 60FPS, különben kiakadok! :D

arty #86669: Én az ArmA 1 korszakra emlékszem, ott azt vadásztuk állandóan, hogy stabil 30 FPS meglegyen, és egyáltalán nem emlékszem rá, hogy zavaró lett volna! :)

Ja és nem bírtam tovább... volt iPonon 105K-ért Asus 290X DCII Oc, beneveztem egyre! :)))
    Utoljára szerkesztette: Solt, 2015.05.11. 18:49:07
  • arty
    crt idejen soxor 10fpsel jatszottunk, mert a pc alkalmatlan volt jobbra... amig nem jott a 3dfx :)
  • Palinko
    olcsóbb nekem a blur :D
  • Solt
    Nekem úgy rémlik, hogy ez a tétel a CRT monitorok idejében nem így volt, de lehet, hogy csak az idő szépíti meg az emlékeket. :) Alábbi link jól példázza a jelenséget,

http://frames-per-second.appspot.com/
  • bardocz
    Volt amikor ezt nem hittem el, de aztán rájöttem, hogy tényleg így van. 60 fix fps az kell.
  • Solt
    30 fps egy 60hz-s monitor esetén élvezhetetlen... Főleg az oldal irányú mozgásoknál.