90029
  • IMYke2.0.0.0
    The KMPlayer-t én is merem ajánlani.
  • IMYke2.0.0.0
    Sállal/hosszú ujjúval letakarnám a karját, vagy nem néznék oda :)
  • Blum
    KMPlayer
  • pxxl
    nálam GOM player hibátlan :) codec sem kell neki
  • redmonk
    Melyik a legjobb lejátszó program, ha HD filmet is akarok nézni?
  • Solten
    A durva hogy 320SP a kis aprosag (HD 3850 koruli teljesitmeny)... :)

• MerlinW
    Ugyan.. most a tengeralattjáróbontókban akciós a reaktormag...
  • arty
    azon az áron kétszer annyi radeont vehetsz és akkor megintcsak az ati jobb abban a kategoriában is :)))
  • MerlinW
    Ez nem igaz. 4db tuningolt fermivel és egy nagy teljesítményű ipari aggregátorral amire egy kibelezett orosz atomtengeralattjáró reaktormagja van kötve, esélye sincs az Ati-nak:)
  • Solten
    Hehhe, igaz :)
  • arty
    crysis1 jlenleg ATI-n fut jobban :)))
  • arty
    a metroban nem csinál semmit a fizix - állítólag :) az másért lassu ... mindenen :)
  • arty
    88gt-vel jobban járt volna, mi? vagy van ujabban az nv-nek versenyképes kártyája 'arminchatér'?
  • MR ME
    fapfapfapfap
  • Solten
    Hi. Melyik verzioju drivert hasznalod?
  • MerlinW
    Nem szereted a tetkós csajokat, úgyhogy megtartom:)
  • pacclacc
    Sziasztok hogy lehetséges az hogy a win 7em nem ismeri fel a HD 5870em!
    Csak 1 szabványos VGAnak ismeri fel :S

Én ugy gondolom, hogy fel kellene!
  • Sharks
    Hát, ezzel azért lényeges előnyhöz jutnak és az Eu-ban, ha jól tudom, akkor ez nem egészen törvényes. A pisix meg amúgy fel sem tűnik, hogy nincs... De az alább említett problémám sem a miatt merült fel, h nv-optimalizált a játék, úgy néz ki. Majd még meglátjuk, mert leteszteltetem valakivel, akinek nv-je van. Egyelőre bugnak tűnik.
  • bajtokarpi
    Köszönöm!
  • Solten
    Semmit nem lehet tenni ellene es miert is kene, a zart szabvanyositas nem torvenytelen... :) Max. kivarni, mint irtam ezzel csak maguk ellen dolgoznak. Illetve annyit tehetsz hogy: pisix OFF es PLAY :))

#56479: pisixeseken kivul nem nagyon van mar manapsag nvidiara optimalizalt jatek, krajzisz 1 meg mar nem sok embert erdekel, beleertve az egyeb antikabb FPS/RTS-eket is.
  • Sharks
    Engem hidegen hagy a physix. Olvass vissza kicsit... nem azzal volt a problémám. Egyébként meg attól, h nem használja valami, még lehet nv-re optimalizálva.
  • Sharks
    Ok, de nem úgy írtam.... nekem viszont az is elég, ha a játék-piac 5%-át fedi le, ha van 1 db játék abban az 5%-ban, amivel játszani akarok. Hogy miért fakkolt be? Azért, mert elfogyott a tudás meg a pénz. Olcsóbb megvenni a játékfejlesztőket, mint a saját fejlesztőkkel türelmesnek lenni és megfizetni őket. Egyszerűbb a másik cég ellen dolgozni, mint a sajátjukkal foglalkozni és azt jobbá tenni (hát igen, sza-r dolog a konkurencia, főleg, h nincsen hozzászokva, de szép lassan megszokják, meg a 2. helyet is). Ez nagyon egyszerű logika és engem már nem is ez érdekel. Ami fontos, hogy a játékfejlesztők, az érintett államok miért hagyják ezt annyiban? És mit lehet tenni ez ellen, mi a megoldás? Mert amíg hagyják nekik ezt, addig nem fogják abbahagyni, csak a vak nem látja, hogy kapálóznak... Egyszerűen szakmailag nincsenek azon a szinten, mint a konkurencia és ezt más téren próbálják kompenzálni... ok, becsületből 1-es, de ez már rég lejárt lemez. A megoldás a lényeg.
  • grebber
    Nagyon egyszerű vegyél erős atit mellé physX-nek egy 9800Gt-t és már gyorsabb is lesz a Physx-es game mintha csak egy nvidiád lenne physx-re!
    Tesztek is bizonyítják.
    Én is így fogok tenni.Majd ha lesz valami értelmes ati jóáron akkor veszek és mellé ott lesz a 8800GT-m physx-nek!
  • IMYke2.0.0.0
    Hoppááááá!
  • IMYke2.0.0.0
    Hú, ki az ott a jobb szélen? Valami nagyon jó néni lehet...
  • Solten
    Most ugy irod mintha az nvidia lefedte volna az egesz jatek-piacot... COD Modern Warfare 2? Alien vs Predator? Assasins Creed 2? Starcraft 2? Diablo 3? Dirt2? Battlefield: Bad Company 2? Ezeket miert nem tamogatja a pisix? Azt hiszem tulelem ha nem bohockodhatok egy tragyan megirt Metro 2033-al...

"de attól még szeretnék úgy játszani MINDEN játékkal, hogy ne szenvedjek hátrányt, mert ilyen vagy olyan márkájú kártyám van!"

Panaszodat benyujthatod az nvidianak, engem is kivancsiva tesz hogy miert is fakkolt be a jatekostarsadalom nagy reszenek... :)
  • PeeTeR
    sajnos nevet nem tok mondani
    de megkerdezem masik topic -ban, hatha van valaki
  • Dobronski
    DEKURVAJOLNÉZKI!

Nevét tudod?
  • PeeTeR
    parancsolj
    megnez
  • gameplusz
  • Sharks
    Mostmár kérünk róla egy egész alakos fotót is
  • Solten
    Kiszurtad a lenyeget.
  • PeeTeR
    totalisan :DDDDDD
  • MerlinW
    A háttérben a néni nagyon odaragadt?
  • PeeTeR
    nem basztak at :D (illetve ezen lehetne vitatkozni, mivel helytelen informaciok vannak feltuntetve a reszletes nezetnel)

figyelmetlensege illetve az arkulonbseg vegett rendelte azt a tipust amit meg is kapott. lehet ugy volt vele, hogy az a huto nem er annyi plussz penzt neki (reszletekre nem figyelt), mert elso ranezesre csak ez a kulonbseg. de ha kicsit jobban megnezzuk akkor latszik :)

szerintem beszelj veluk, hatha kicserelik, egy probat meger...

• rumkola
    Mit szólunk hozzá? :)
    Én azt hogy átbasztak. :D
  • kifli
    matrox

amúgy ez csak elírás lehet iponon?

AMD RadeOn HD5450 chipsettel

tehát hogy nem ATI raderon, hanem amd?
  • Sharks
    Nem tudom mi köze van egymáshoz a két dolognak, hogy fizetnek az optimalizációért és hogy sz-r kártyát gyártanak... másrészt meg nem igazán érdekel, hogy anyagilag melyik cég jár jól... (bár tény, hogy az nv még mindig ezzel fog meg elég sok vásárlót, na meg a nagyon sügéreket a phisyx-el, de azok tényleg sügérek).
  • Abu85
    És az NV ezzel a politikával elérte, hogy összehoztak egy tömeggyártásra alkalmatlan chipet, amit most papírsárkányként lebegtethetnek. Az AMD sem tartja veszélyesnek a GF100-at, árat sem csökkentenek, mert limitált az NV készlete. Szerinted melyik cég járt jobban anyagilag?
  • Sharks
    Ok, ez így valóban szépen hangzik, csak az nv továbbra is csinálja ezt a sza-t és máshogy nem fog változni a helyzet. Olyan nem lesz, aki azért fizet a játékkészítőknek, hogy normális magatartást tanúsítsanak. A rajongótábor nagyon jó dolog, nekem is tetszik, hogy normálisan állnak hozzá, de attól még szeretnék úgy játszani MINDEN játékkal, hogy ne szenvedjek hátrányt, mert ilyen vagy olyan márkájú kártyám van!