90029
-
#56943 Izmos kártyák mellett tűntek fel a hangtalan Radeonok -
#56942 az a lényeg :) én inkább X5 ha már bmw, és ez a kategória. az jobban bejön. -
#56941 Kösz. és viszont kívánom! :) Nem tudom, hogy megérte-e, vagy megéri-e, mert 4 éve IBS-em lett a kurva sok melótól, pedig több mint 20 éve sportolok is, de úgy látszik ez nem válogat. A legjobb barátomat több mint 1 éve az infarktus vitte el, jelenleg a felesége kérésére feldobtam mindent a hátam mögött és az ő üzleteit viszem tovább. Viszont nem szeretnék úgy járni sem, ahogyan ő.
Amikor lemegyek edzeni, akkor szinte nem is érzem, sőt tök jó erőben vagyok, de próbáljon meg valaki úgy melózni, hogy közben görcsöl a hasa és majd szét durran. Ma is pont voltam vele control vizsgálaton, erre mit mond az orvos, hogy ezzel 120 évig is leht élni, csak éppen kurva kellemetlen.
Jah, nekem mondja, tudom, mert néha a falat kaparom, de félre kell tennem ezt a szarságot és legfőképpen nem a beosztottakon kitölteni, ha nem vagyok jól, mert ez nem mindig van, csak időnként fellángol és akkor legszívesebben kimenekülnék a világból. :(((( -
#56940 Ejjha... :) -
Solt #56939 Egy tehetséges, ügyes ember számára egyáltalán nem lehetetlenség 40 felett egy normális anyagi lét fenntartása... sem bűnözni, sem lopni csalni nem kell hozzá, csupán a 20-s évek elejétől normálisan dolgozni...
Én még csak félúton járok, de minden tiszteletem az tiéd! Gratulálok... ;) -
#56938 Nahát, pont ezért nem szeretek előjönni vele, de azt azért hozzáteszem, hogy azon kívül, hogy ami érdekelt azt kitanultam, ez mellett szinte éjjel-nappal dolgoztam, igaz, hogy manapság egy irodában vagyok és onnan "osztom az észt", de napi 12-14 órában még most is. Vannak baromságaim, amikhez kell lóvé, és addig míg a család segge ki van nyalva mindenhogyan, én úgy gondolom, hogy nem azért gürizek, hogy bankban legyen a pénz, hanem szeretném élvezni is, de mindezt úgy vesszük meg, hogy nálam első a család, ha nem telne rá, akkor nem veszem meg. Nekem a büdös életben, senki nem rakott a picsám alá pénzt, mindent nekem kellett megteremteni és erre büszke vagyok.
Erről ennyit, többet nem is írok ezzel kapcsolatosan. :) -
#56937 Gondolom drágább volt, mint az olcsóbb
Fasza kis bömös. -
Gibor #56936 Egyesek nem tudják mire költeni már látom :D -
#56935 nekem bejön nagyon :) -
#56934 Már 1 éve megvan a "kicsike", amikor meghoztam rá két napra a párom tolatás közben legyalulta a bal hátsó sárvédőt, azt hittem , hogy ott helyben kinyírom b+!
Pécsett a tűzér utcánál készült 1 éve
a bordó bőr az én hülyeségem, bár a kép nem adja vissza, hogy milyen szép valójában -
#56933 az egyik legrondáb bömbi :( -
Blum #56932 BMW X6-ra tippelnék így kicsiben :D -
#56931 Áááá, új logo! És 6-os BMW.(?) :) -
#56930 Nekem se tetszik mondjuk :) -
#56929 Holnap jelenik csak meg a nem steam-es verzió, kell belőle eredeti példány a "munkához", egy lengyel "kollega" küld majd nekem egyet kölcsön, azonban várunk picit, hátha Razor itt is villant. Csak hogy ne dolgozzunk feleslegesen:) Tehát kb 2hét múlva kezdődnek a komolyabb munkálatok, addig csak kóstolgatjuk:) -
#56928 jah ez a transformers ház :D hát ha ingyen adnád is meggondolnám :D -
#56927 Off:
Ha valakit érdekel thermaltake level 10-es ház, akkor tudok szerezni a jövőhéten, amikor megyek ki...
750 dollárá :) van két db.
On.
Látom már van 10.6 béta is, remélem hamarosan qrva jó vezetők lesznek ezek... -
strebacom #56926 Ja irtad már...te nagyon tudsz teshow....
A SplinterC project mikor indul???
-
#56925 Dehogynem, bár szerintem már írtam:
CCC-ben létrehozol egy profilt, majd a \Local Settings\Application Data\ATI\ACE\Profiles -ben az xml-ben átírod a következő bejegyzéseket erre pl: (ref 4850 kisebb értékekkel nem megy)
<Feature name="CoreClockTarget_0">
<Property name="Want_0" value="25000" />
<Property name="Want_1" value="25000" />
<Property name="Want_2" value="62500" />
</Feature>
<Feature name="MemoryClockTarget_0">
<Property name="Want_0" value="50000" />
<Property name="Want_1" value="50000" />
<Property name="Want_2" value="99300" />
</Feature>
<Feature name="CoreVoltageTarget_0">
<Property name="Want_0" value="900" />
<Property name="Want_1" value="900" />
<Property name="Want_2" value="1082" />
</Feature>
Egyébként RBE+Winflash-el is két kattintás az egész bios letöltés/turkálás/visszatöltés. -
#56924 igen, erre van dugva egy 32" samu lcd (párom néha megnéz 1-1 smallville-t rajta) és egy projektor
(internetkapcsolat szükségtelen, meloban leszeded a telepítőt és otthon install - a filminfokból így mondjuk kimaradsz, kevésbé lesz szinesszagos)
---
a cat10.4 kapcsán ezen elgondolkoztam:
"Újítás még a H.264 formátumnál az 5.1-es szint is támogatott már, ami lehetővé teszi az elérhető legnagyobb felbontású videók lejátszását."
mióta várok rá .... és amikor lecserélem az amd-ati htpc-t, a köv catalyst tudja :((((((((((
elkezdtem nézegelődni olcso 780g lap után..... :D -
#56923 A 10.4, ugyanolyan, mint a 3.2.1... (szar) :/
Remélem, minél hamarabb jön a 10.x vagy mi a neve, az már jó volt, csak melegedett nagyon a vga. -
#56922 És erre a gépre van rákötve a 32-esed, vagy más megjelenítővel használod?
XBMC-hez kell internet kapcsolat (filminformációk, katalógus)?
-
#56921 hw
saját kép nincs, de ebben a házban van az egész
és mondanom se kell, az AMD 780G + Athlon II X2-240 után ERŐS visszalépés a cucc ... amolyan kényszerváltás volt. többet zabál az inteles gép, pedig az amd-sben volt egy audigy2 és egy pinnacle pctc tuner is. nameg, macera az inteles driver, bugos is, nem automatizálható, stb :(
az egészre a felület pedig az XBMC, ezzel van katalogizálva, lejátszva a sok mindenféle fájl - honlapja -
barmi #56920 F@sza a 10.4 ? Próbálta már vki? (leginkább BC2 tapasztalatok érdekelnek) -
Solt #56919 Köszönöm...
Nincs időm folyamatosan követni a topikot, így efelett elsiklottam... -
#56918 Milyen HTPC-d van? Képed esetleg? Mennyibe kerül egy alap kütyü?
Filmnézést jobban el tudom képzelni PC-s közegben, mint távirányítós/oldalra srcollozós/Enteres megoldással...
-
#56917 itt leírtam
de amugy nem az akadozás miatt cseréltem, hanem a htpc-be ment az intel, az amd lap pedig a htpcből így felszabadult. intelen nem tudtam továbblépni, AMD-n viszont igen ... -
#56916 Engem az érdekelne, hogy BIOS buheráció nélkül nem lehet lejjebb nyomni az idle értékeket?
Otthoni géphasználat 90%-a 2D-s, és maximum filmnézés, vagy TV tuner használat.
-
#56915 ha frissíted akkor nem kell leszedni az előzőt, ha visszafele lépsz akkor kell. -
#56914 Játszottam az egyik munkahelyi ref Sapphire 4850/512 Lite biosával:
700/1100-on küldi (Catalyst nem engedi a GPU-ét feljebb, ATT-zni meg lusta voltam), emeltem a feszt 1,158V-ra, újrakonfigoltam a ventiszabályzást így 60-70 fokos, üresjáratban 250/500. Jó hangos terhelve, de stabil:)
Alapértékek voltak: 625/993 (idle: 500/700)
Heaven2 50+ pont. Jeeej. Játszik a hülyegyerek:) -
#56913 Könyvtárban nV 8500 GT is bőven sok. "Vér" ATI-s vagyok, s az is maradok - "evvan". :)
-
simonl #56912 Sziasztok,
Gyakorlati segítséget kérek, hogyan és melyik Driver Sweeper verzióval távolítsam el a jelenlegi catalyst -ot és utána elég e a CCleaner registry pucolója?
Ezek után mehet-e a 10.4 :)
Köszönöm a türelmes válaszokat...
Windows 7 64bit op. rendszert használok -
#56911 még viccnek is rossz lenne ha ezt kapnám "parancsba" -
#56910 Mondjuk a filmtekercset HD felbontásban beszkennelik. -
#56909 -
#56908 pl divx converterrel lehet újra számoltatni, de abból ilyen rettenet lesz mint a képen is látszik -
#56907 Tesztelték Ferit -
#56906 köszönöm -
#56905 Történt valami érdekes, hogy ennyire fossátok a szót?:)))) -
#56904 rátelepítheted nyugodtan a régire