90029
-
#56983 kimaradst a hsz-edből, hogy FAIL.... VIP vagy, szerkeszd gyorsan :)) -
#56982 -
#56981 tedd be aláirásba, hogy FAIL és akkor elég egy pontot raknod amikor csak megszólalsz :))) -
#56980 itt is és a ph!-n is elterjedt vélekedés volt h az inteleseket sújtja a gond ...
ilyesmi miatt előbb gyújtanám amugy fel a vga-t, semmint procit cseréljek :) -
#56979 én még 9.8-al tolom talán -
#56978 10.4es driverrel, végre a win7 welcome képernyő után folyamatosan tűnik el a háttér és folyamatosan jön be a desktop.
mostmár nyugodtan fogok aludni.
-
#56977 Nincs kedvem megint leírni, hogy hány kártyával (ati és nvidia) lett kipróbálva, újfent. Ha gondolod olvass vissza. A kérdésedre válaszolva pedig: igen, nálam és a szomszédomnál is ugyanez a probléma, pedig két különböző rendszerünk van és vagy 7-8 kártyával ki lett próbálva. ati alatt laggolt, nvidia alatt nem. A 10.5 ös beta viszont mindenben jó volt már, csak az említett melegedés volt a probléma.
MR.ME: nyomattam 100%-on a ventit, hát ez valami kibírhatatlanul zajos fos okádé, viszont lehűtötte a kártyát 30 fokosra :DDD
-
#56976 Tehát ha kapnénk kölcsönbe egy olyan böszme vidikarit meg a procim is minden faja lenne hozzá de nem menne a game úgy ahogy kell akkor én a kártyára gyanakodnék. De ha jól emlékszem írtad, hogy vmi nvidia karit kipróbáltál azzal jó volt. -
#56975 Figy, én nem vagyok nagy májer viszont logikám talán van egy kevés. Van egy mondjuk középerős gépem. Szinte mindennel (itt nem gondolok a szarul optimalizált játékokra gta4 metro2033) vagy 1920*1080 highon játszom esetleg szűrőkkel vagy 1680*1050 high esetleg very high ami nekem tökéletes. Viszont a te rendszered ami nem tudom milyen nem bírkozik meg vele? (Nekem most 10.4 van fent, semmivel semmi gond se melegedés semmi) Akkor itt nem biztos, hogy driver hiba van nem? Vagy nem jól gondolkozom? -
#56974 énis csak azért mert kivan rakva gadgetbe, és 2-3 fokkal alapból melegebb volt mivel nem vette vissza rendesen az órajelet ügye, így a cooler is hangosabb volt (erre lettem figyelmes alapból) szal van még mit dolgozni vele :) -
#56973 Hát lehet, nem is figyeltem az alap órajelet :) -
#56972 Nem mondanád ezt, ha a gépedben pöffeszkedne egy nagy disznó 5970-es és akadoznának a hd filmek meg a játékok többsége. -
#56971 itt egy szarkazmussmile felirat volt csak a köcsög fórum engine képet akar csinállni belőle -
#56970 azt énis feltettem, és valóban nem akadt a fánk, csak azért cseréltem vissza mert az órajeleket nem vette vissza rendesen (lehet ebből jött neked is a melegedés?), de nem lesz rossz a köv drive valszeg -
#56969 Egyébként ez a 10.5 beta, miért majdnem 400 mega? -
#56968 Nekem vadi új rendszerem van. Soha nem volt ennyire se komoly gépem még és szerintem nincs gond a driverekkel minden klappol, nem melegszik a játékok jól futnak stb. Átlag felhasználóként aki hajlandó játékokban kompromisszumot kötni tökéletes. -
#56967 jaja sztem se éri meg, az ati egy szar, nekem is állandóan gondok vannak a játékokkal, most is alig tudok játszani, minden akad és ronda és pisix sincs
-
#56966 Mert ha kicsit meghúzom a ventit, az még nem ér semmit, ha jobban megpörgetem, akkor meg hangos, sőt egyenesen elviselhetetlen hangja van már 40%-on.
Próbáltam... Játék közben meg úgy sem hallom, tehát akkor nem érdekel, de a gép inkább 2D-ben megy többet. -
#56965 "mert az ATI nem tud normális drivert írni alá."
Ez azért nagyon erős túlzás. Itt a topikban kicsit fel van fújva a dolog. Ha nem vagy az a típus aki kisujjal számolgaja a pixeleket a képernyőn, nem elégszik meg a játék nyújtotta grafikai beállításokkal, akkor semmi baj a driverekkel.
Ha lételemed, hogy driver szintű szűrőket erőszakolj a játékokra, akkor vegyél envidiát, vagy getölájf:)
Komolyra fordtíva, teljesen jó vétel az 5770 és a driver-ekkel sincs különösebb probléma, amennyiben nem vagy nagyon kocka. Nvidia meghajtók is ugyanúgy tele vannak hibákkal, hülyeségekkel. -
#56964 na, már megint user fail... -
Blum #56963 De miértnem csinálod azt,hogy feltolod a 10.5-öt,amivel faszán mennének a dolgok,mellé pedig egy MSI Afterburnert,amivel kicsit húznál a ventin és akkor nem melegedne? -
#56962 Nem jelent semmit, lehet, hogy kifogtad csak!
Ugyanis több AMD proci tulajdonosnak is hasonló gondja van.
Szerintem ez függ maga az egész rendszertől, ez miatt sosem cserélnék AMD procira. A másik meg, hogy a 10.x (10.5) beta nálam alapból a minimum fps vagy 15-tel megtoldotta, a maximum fps-t meg 6-7-tel volt több és persze a fánk olyan simán futott, mint még soha semmi, beleértve a Hd filmeket is. Ha nem melegedett volna a kártya, már azóta is az lenne fent.
Madmano: Én így látatlanban azt mondom, hogy a 10.5-ös driverrel már minden faxa lesz. Akár intel, akár amd prockó legyen a gépben.
Ha viszont marad minden a régiben, egyből lecserélem az ati kártyát, de szerintem az már jó lesz, vagyis gondoljátok, hogy az amúgy tök fasza béta drivert, át tudják úgy írni, hogy szar legyen? -
#56961 amd procid van? cserélhetsz
intel? inkább ne :) -
Madmano #56960 Hát,tudjátok,olvasva ezt a topicot,gondolkodóba estem.Ugye,gondolkodtam rajta,le kéne cserélnem a GeForce 8800GT-met HD5770-re.De nem tudom,mit érnék vele.Ok,hogy maga a kártya nyers ereje nagyobb az 5770javára.De mit érek vele,ha nem tudja kimutatni az erejét,mert az ATI nem tud normális drivert írni alá.Ebben a verzióban ez a gond,abban az.És ezek olyan hibák,amikkel szembesülnek a felhasználók.Szóval ezért érzem kicsit visszásnak a dolgot..... -
#56959 MSI Afterburner pl. letöltöd, használod. -
SzKrisztian #56958 Sziasztok, Asus EAH 3870 X2-es videókártyám van, nemrég néztem az Everest programmal a hőmérsékleteket, és ha semmit nem csinálok 56-62 fok közt mozog de ha játszok van hogy felmegy 88-96 fokig is. Nekem ezek a hőmérsékletek nagyon magasnak tünnek és még csak most jön a nyár félek nehogy baja legyen, kb mennyi kéne legyen a normál hőfok ha nem csinálok semmit, és mennyi ha játszok? Valami védelem van túlmelegedés ellen, vagy ha túlmelekszik simán leéghet? Mikor inditom a gépet a videókártya ventilátora nagyon felpörög de ez csak 1-2 másodpercig tart utána nagyon lassú lessz, és ha játszok akkor is alig megy gyorsabban a hangja alapján, meglehet nézni valahol hogy milyen fordulatszámon megy a ventilátor, esetleg százalékos nézetben? Ahogy pörög induláskor gondolom tudna jobban is menni, megoldható ez valahogy, ha igen nem teszi a nagy fordulatszám hamar tönkre a ventilátort?
Ha lehet a ventilátor fordulatszámát növelni leirná valaki hogy kell, ha lehet kissé részletesen mert nem szoktam buherálni az alkatrészeket és nem szeretnék semmit elrontani.
Előre is köszönöm. -
n3whous3 #56957 És igen, most nézem a logot, hogy 2 napja volt vga frissítés. Tegnap előtt játszottam utoljára. -
n3whous3 #56956 Erre én is gondfoltam, de update nem volt egy ideje úgy emlékszem. Azért megnézem mizu és letiltom. -
n3whous3 #56955 elmondtam, hogy a GTA minden driver alatt bugos volt. 2008 december óta minden hónapban kipróbáltam a drivereket és egy nem volt a 9.1-en kívül, ami jó lett volna. -
#56954 wddm 1.0 vs wddm 1.1
a mostani driverek lehet h fel vannak készítve mindkettőre, de h a vista idejében irt 9.1 nincs a win7-re az tuti :) -
#56953 vista win 7 driver egy és ugyanaz sztem, legalábbis amikor letöltöd akkor a setup neve az h vista/win7 :)
am meg megértem ha gta-zik h nem teszi fel az újakat... -
#56952 én bepróbálnék egy 10.4-et, hátha... vista vga driver win7en biztosan nem egészséges -
#56951 sztem a win update lekapja az új drivert magának másra nem nagyon tudok gondolni -
n3whous3 #56950 hi, nemtom mennyire lehet kibogozni esetleg a problémám... az van, hogy 9.1-es catát használok már nagyon nagyon régóta win7 alatt (ez még vista driver, de pöpecül ment eddig). Ennek egyik oka, hogy a gta iv alatt ez az egyetlen driver azóta is, ami bugmentes grafikát adott. Nemrég váltottam a win7 rc ultimateről win7 profra, ami végleges. Azóta az van, hogy felrakom a 9.1-et, megnézem a gta iv-et és persze minden ok. Újraindítás után minden ok. 5x elindítom a játékot akkor is ok. Újraindítom én megint a gépet talán akkor is ok. Erre eltelik 1 nap és mintha kicserélték volna a vga drivert és megint szar a grafika, egy bizonyos, nem túl gyakori glitch jön elő nálam, ami másoknál is gta alatt. Fogom felrakom megint a drivert és megint ok... Aztán egy idő után megint mintha resetelte volna a win vagy én nem tudom... A driver infó szerint pedig mintha ok lenne. Megnézem majd, hogy ugyanaz-e a driver verzió mikor felrakom és most, hogy lássam és esetleg azt is ide írom. Mitől lehet ez a szar? -
#56949 Sziasztok!
Csak egy röpke kérdés: win reinstall megoldhatja az APPCRASH hibát a drivernél? -
#56948 Nem is tudtam, hogy voltaképpen ügyvéd vagy. :)
[Még ha nem is az a mostani szakterületed. Bár azt sem tudom :)))))]
Akkor halmozottan értem, miért is ez az egész stresszes/gyomor probléma. :=(
Joe-tól csak olvastam a topikban, személyesen nem volt hozzá szerencsém, sajnos. -
#56947 5870 Vapor-X-ről van valakinek tapasztalata? -
#56946 Pont a stressz, ami nem kellene, abból meg van bőven minden nap. Gyógyszer nincs rá, amikor előjön, akkor gyógytea hegyek, vitaminok, normaflore, főzelékek, diéta, görcsoldók.
Különben a karosszék helyett ülhetnék egész nap a klotyón! :D Pedig ez nem vicces sajnos. anno az ügyvédi meló kicsinált, illetve kicsináltam magam vele, mert túlzásba vittem. Szegény JOE-t, meg Te is ismerted gondolom a 80-as évekből még anno. :) -
#56945 Átélni nem éltem át ilyesmit, de vannak elképzeléseim...
Kitartás! Gyógyítani nem, csak kezelni lehet a bél/gyomorgörcsöket?
A stresszes meló nem tesz jót. De ezt nálad jobban senki sem tudja.
-
#56944 Akkor Titeket látlak - ha Pécsett vagyok - 200-al repeszteni a Szigeti úton :))))
Viccet félretéve: a vörös bőrrel az ég világon semmi baj nincs [gondolom, kedves oldalbordád felhúzta elsőre a szemöldökét, de amúgy meg hát na], a fekete színhez klappol.
Ha "odafenn" mindent úgy gondoltak volna, ahogy én ezelőtt 5 évvel terveztem, akkor én se panaszkodhatnék mostanság...
Mondtam már, hogy BMW-rajongó vagyok? :) Persze, hogy mondtam :)
Amúgy meg: "irigy vagyok"! :)