90029
  • IMYke2.0.0.0
    Gondolom, Te is, a többiek is emlékeznek, hogy még tavaly, a HD5xxx debütáláskor írtam, tavasszal veszek egyet.
    Bazz, a számomra elfogadható HD5850-esnek az ára még mindig a fellegekben!
    HD5830/5770-est inkább nem veszek, az alá pedig nincs értelme nézni.
    Lehet, hogy csak a HD6xxx megjelenéskor lesz értelme HD5850-est venni?
  • MerlinW
    Nem csak az árak stagnálnak, a forint is szar. 267Ft az Euro, 202Ft a dollár...:(
  • Sharks
    Hehe... ATI is csinálhatna valami hasonlót a drivereivel Egyébként a VGA-knál nagyon stagnálnak az árak ahhoz képest, hogy már május van.
  • IMYke2.0.0.0
    Kedves ismerősöm készíttetett magáról egy portfóliószerűséget, még régen.
    Esküszöm, nem akartam hinni a szememnek.
    A technika, megvilágítás, és egy szakértő fényképész tényleg csodákra képes. A csajszi egyszerűen bombázó lett, és készült néhány kihívó (nem erotikus) kép is, hát nyálcsorgás beindult a társaságban, amikor megmutatta őket :)
  • Sharks
    Lol. Ez tényleg vicces, "de" mondjuk a Claudia Schiffer-es fotóról el tudom képzelni, hogy épp egy olyan pillanatban kapták le, mikor csapzott volt (ilyen mindenkinek van) vagy ugyanúgy használták a fotós eszközöket, amiket említettél, hogy kihangsúlyozzák a hibákat, ugyanis azzal lehet eladni a bulvárlapokat. De ez a sminkes dolog sok átlag nőre is igaz, nem csak a modellekre. Ez van.
  • IMYke2.0.0.0
    Hát ez az: gyakorlatilag az összes "modell" totál átlag csaj, valami kirívó testi adottsággal, amit smink + kellékekkel kiegyensúlyoznak, és a fotózásokkal és megvilágításokkal, illetve - amióta létezik fényképezés - a retusálással "felturbóznak".
    S akkor hánynak sugárban a férfiak, amikor egy Claudia Schiffer-t meglátnak minden nélkül:

Supermodells without makeup
  • gameplusz
    Jó csúnya mind :D És még ezek modellek... Akkor én meg Bredpitt.
  • IMYke2.0.0.0
    Természetesen, nem hajtanám el őket ostorral.
    A kötelező "de": ezek a lánykák csakis így, erős sminkkel, és gumicicikkel működnek jól. Látványnak elmennek, de azért így más a le(h)ányzó fekvése...
  • Sharks
    Néha rájuk is. De a bal oldali abszolút rendben volt, akármilyen hülye fejeket vágott és erőltetetten mosolygott, azért nem küldenéd el te sem. A másik az szilikonos volt, meg nem volt olyan szép, de... én mondjuk őt sem küldeném el... .
    Mondjuk lehet, hogy te vasból vagy, de ha egyszerre jelentkezne nálad a 2 csaj, akkor már egész biztos nem mondanál nemet. Vagy igen...???
  • IMYke2.0.0.0
    ATI Profiler v1.0
  • IMYke2.0.0.0
    Elmaszkírozott beszélő guminőkre izgulsz?
  • kifli
    multkor linkelt valaki ilyen progit nem?
  • [HUN]FaTaL
    Ati Tray Tools
  • Bence94
    üdv! van olyan program,plugin vagy bármi amiveltudok létrehozni játék profilokat ? értem ezt hogy olyan mint az nvidia-nál, hogy a játékhoz hozzárendeltem 2x aa, meg af-et és csak akkor működik ha azt a játékot indítom el amihez rendeltem.mert a ccc-ben tök szar az egész...
  • tugyiti
    ddr faultnál szitálni szokott a kép meg különböző szinű geo alakzatokat dobál egy origó körül.
  • Laci82
    Az új gta fagyott ki és akkor lett ilyen a monitor képe.
    Azért gondoltam vga memo hibára.
  • tugyiti
    Nem sok minden látszik a képen ,de ahogy látom ez inkább panel vagy szalagkábel hiba lesz.
  • gameplusz
    Vapor-X ;)
  • snake200
    Üdv!

Ez a 5770-es jó választás lehet vagy van esetleg más is amit érdemes? (hawk-on kivül)
  • Laci82
    Sziasztok.
    Ez lehet vga memóriahiba jele?
  • Sharks
    Ja, azt nem tudom... nem arra figyeltem De egyébként a Saitek X65-F típusú joyra kerestem rá... az benne is volt.
  • Solten
    Mifele gadgetekrol hadovalt ez a ket muff?...
  • PeeTeR
    Janna
  • Sharks
    Ha akar valaki durva marketinget látni: itt
  • IMYke2.0.0.0
    Azt a válogatós mindenedet :))))
    A CM 331 Elite házammal elégedett vagyok. Csak ilyen, semmi csicsa "böszmét" tudnék a helyére tenni - a review megerősített ebben.
  • gameplusz
    Ahogy mondod :) Elszánt vagyok... Sajnos mindenhol csak a hitegetés megy, hogy majd ettől meg ettől lesz. Pcgear-en április végére ígérték (25k-ért), mostmár május közepe. Többi nagykernél meg "amikor jön a kamion" és hasonlók vannak. Az ilyen HAF meg a többi nem játszik, drága és csúnya mind. 3. házam, ami a konfig alatt lesz :D
  • IMYke2.0.0.0
    A VGA-t még megértem, de a CoolerMaster ház helyett (ami nekem is nagyon tetszik, mert semmi csili-vili) más nem is esélyes?

Angol review a házról, azoknak, akiket érdekel: KLIKK
  • gameplusz
    Ott van, hogy soon... A házra meg a VGA-ra várok, de úgy néz ki hiába... 120-ból már kijön 5850 CF... Jóárban elviszik a mostanit, aztán ennyi :) Legközelebbi csere a 6xxx-es szériánál lesz.

Btw. proci sincs a gépben, majd együtt mindent, meglátjuk mennyit ért az upgrade ^^
  • IMYke2.0.0.0
    Akkor az aláírásodban lévő HD5850 2GB még nincs is a tulajdonodban?
  • gameplusz
    Ja, nevetséges. Veszek inkább 5870 Vapor-X-et...
  • arty
    PCI-E
  • MerlinW
    És a Toxic technologia:)
  • SeanJRRussel
    50e ft ba kerül a +1gb????Csúnyán el vannak tájolva.Azért THX!
  • Blum
    LINK
  • SeanJRRussel
    Vki egy aktuális árat tud mondani a Sapphire 5850 2gb-re?
  • rumkola
    igen
  • rumkola
    nem
  • BIZ0906
    Ha problémád van egy topik épp elég leírni de, hogy vagy 4be kicsit túlzás.
  • Laci82
    Miért is?
  • BIZ0906
    Hihetetlen vagy