90029
-
#57063 Gondolom, Te is, a többiek is emlékeznek, hogy még tavaly, a HD5xxx debütáláskor írtam, tavasszal veszek egyet.
Bazz, a számomra elfogadható HD5850-esnek az ára még mindig a fellegekben!
HD5830/5770-est inkább nem veszek, az alá pedig nincs értelme nézni.
Lehet, hogy csak a HD6xxx megjelenéskor lesz értelme HD5850-est venni?
-
#57062 Nem csak az árak stagnálnak, a forint is szar. 267Ft az Euro, 202Ft a dollár...:( -
#57061 Hehe... ATI is csinálhatna valami hasonlót a drivereivel Egyébként a VGA-knál nagyon stagnálnak az árak ahhoz képest, hogy már május van. -
#57060 Kedves ismerősöm készíttetett magáról egy portfóliószerűséget, még régen.
Esküszöm, nem akartam hinni a szememnek.
A technika, megvilágítás, és egy szakértő fényképész tényleg csodákra képes. A csajszi egyszerűen bombázó lett, és készült néhány kihívó (nem erotikus) kép is, hát nyálcsorgás beindult a társaságban, amikor megmutatta őket :)
-
#57059 Lol. Ez tényleg vicces, "de" mondjuk a Claudia Schiffer-es fotóról el tudom képzelni, hogy épp egy olyan pillanatban kapták le, mikor csapzott volt (ilyen mindenkinek van) vagy ugyanúgy használták a fotós eszközöket, amiket említettél, hogy kihangsúlyozzák a hibákat, ugyanis azzal lehet eladni a bulvárlapokat. De ez a sminkes dolog sok átlag nőre is igaz, nem csak a modellekre. Ez van. -
#57058 Hát ez az: gyakorlatilag az összes "modell" totál átlag csaj, valami kirívó testi adottsággal, amit smink + kellékekkel kiegyensúlyoznak, és a fotózásokkal és megvilágításokkal, illetve - amióta létezik fényképezés - a retusálással "felturbóznak".
S akkor hánynak sugárban a férfiak, amikor egy Claudia Schiffer-t meglátnak minden nélkül:
Supermodells without makeup -
#57057 Jó csúnya mind :D És még ezek modellek... Akkor én meg Bredpitt. -
#57056 Természetesen, nem hajtanám el őket ostorral.
A kötelező "de": ezek a lánykák csakis így, erős sminkkel, és gumicicikkel működnek jól. Látványnak elmennek, de azért így más a le(h)ányzó fekvése...
-
#57055 Néha rájuk is. De a bal oldali abszolút rendben volt, akármilyen hülye fejeket vágott és erőltetetten mosolygott, azért nem küldenéd el te sem. A másik az szilikonos volt, meg nem volt olyan szép, de... én mondjuk őt sem küldeném el... .
Mondjuk lehet, hogy te vasból vagy, de ha egyszerre jelentkezne nálad a 2 csaj, akkor már egész biztos nem mondanál nemet. Vagy igen...??? -
#57054 ATI Profiler v1.0
-
#57053 Elmaszkírozott beszélő guminőkre izgulsz? -
#57052 multkor linkelt valaki ilyen progit nem? -
#57051 Ati Tray Tools -
#57050 üdv! van olyan program,plugin vagy bármi amiveltudok létrehozni játék profilokat ? értem ezt hogy olyan mint az nvidia-nál, hogy a játékhoz hozzárendeltem 2x aa, meg af-et és csak akkor működik ha azt a játékot indítom el amihez rendeltem.mert a ccc-ben tök szar az egész... -
#57049 ddr faultnál szitálni szokott a kép meg különböző szinű geo alakzatokat dobál egy origó körül. -
Laci82 #57048 Az új gta fagyott ki és akkor lett ilyen a monitor képe.
Azért gondoltam vga memo hibára. -
#57047 Nem sok minden látszik a képen ,de ahogy látom ez inkább panel vagy szalagkábel hiba lesz. -
#57046 Vapor-X ;) -
#57045 Üdv!
Ez a 5770-es jó választás lehet vagy van esetleg más is amit érdemes? (hawk-on kivül) -
Laci82 #57044 Sziasztok.
Ez lehet vga memóriahiba jele?
-
#57043 Ja, azt nem tudom... nem arra figyeltem De egyébként a Saitek X65-F típusú joyra kerestem rá... az benne is volt. -
#57042 Mifele gadgetekrol hadovalt ez a ket muff?... -
#57041 Janna -
#57040 Ha akar valaki durva marketinget látni: itt -
#57039 Azt a válogatós mindenedet :))))
A CM 331 Elite házammal elégedett vagyok. Csak ilyen, semmi csicsa "böszmét" tudnék a helyére tenni - a review megerősített ebben. -
#57038 Ahogy mondod :) Elszánt vagyok... Sajnos mindenhol csak a hitegetés megy, hogy majd ettől meg ettől lesz. Pcgear-en április végére ígérték (25k-ért), mostmár május közepe. Többi nagykernél meg "amikor jön a kamion" és hasonlók vannak. Az ilyen HAF meg a többi nem játszik, drága és csúnya mind. 3. házam, ami a konfig alatt lesz :D -
#57037 A VGA-t még megértem, de a CoolerMaster ház helyett (ami nekem is nagyon tetszik, mert semmi csili-vili) más nem is esélyes?
Angol review a házról, azoknak, akiket érdekel: KLIKK
-
#57036 Ott van, hogy soon... A házra meg a VGA-ra várok, de úgy néz ki hiába... 120-ból már kijön 5850 CF... Jóárban elviszik a mostanit, aztán ennyi :) Legközelebbi csere a 6xxx-es szériánál lesz.
Btw. proci sincs a gépben, majd együtt mindent, meglátjuk mennyit ért az upgrade ^^ -
#57035 Akkor az aláírásodban lévő HD5850 2GB még nincs is a tulajdonodban? -
#57034 Ja, nevetséges. Veszek inkább 5870 Vapor-X-et... -
#57033 PCI-E -
#57032 És a Toxic technologia:) -
#57031 50e ft ba kerül a +1gb????Csúnyán el vannak tájolva.Azért THX! -
Blum #57030 LINK -
#57029 Vki egy aktuális árat tud mondani a Sapphire 5850 2gb-re? -
rumkola #57028 igen -
rumkola #57027 nem -
BIZ0906 #57026 Ha problémád van egy topik épp elég leírni de, hogy vagy 4be kicsit túlzás. -
Laci82 #57025 Miért is? -
BIZ0906 #57024 Hihetetlen vagy