90029
-
#57103 nem akar összejönni ez a szar.ati most már igazán csinálhatna valamit driver ügyben mert egy nagy szar az egész nincs profiljuk meg úgy igazából semmi csak halom bugos szarjuk... ennek a programnak a készítőjével próbálok rájönni mi a baj de nem nagyon megy :S -
#57102 De legalábbis, "ződ"... reméljük, csak "még", mert a topiknak erősen köszönhetően kritikusan áll a Ferihez, és ezt szeretjük.
-
#57101 Én is kellemes minőségű DivX-szel szavaztam. Az kizárt dolog, hogy valaha is, legyen ez maga az Atya Úristen is, megnézzem...! :)
-
#57100 én "megvettem" fúhádéban. kár volt időt és sávszélt pazarolni. -
#57099 Aldom magam hogy DivX, es nem dobtam ki penzt az ablakon egy ilyen hulladek miatt :) -
#57098 nem fogja megtenni, mert "setét" az agya. -
#57097 Mindenki tudja, hogy nagy tálba jó verni a habot! -
#57096 ha olyan lesz mint az ominózus filmben, akkor röhögve fogok meghalni :D -
#57095 Én is erre gondoltam.
MerlinW:
Persze, hogy mindig a legújabb a legjobb, de van egy bizonyos időintervallum is. Mi a jelenlegi (gépünkből) VGA-nkból indulunk ki és a 4-es sorozatról az 5-ösre való váltás közel sem éri meg annyira (árak, minőségjavulás miatt), mint valószínűleg a 6-osra történő frissítés fogja. A 7-es széria az annyira távoli, hogy arról még teljesen felesleges beszélni és láthatatlan így előre, hogy azokon milyen fejlesztéseket lehetne majd még eszközölni egyáltalán, hisz ezt majd a 6-osból tudjuk leszűrni. Szerintem Te nagyon jól tudod, hogy mi a mondanivalónk, csak szívatsz minket. -
#57094 Nagyobb eselyet latom a 2012-es vilagvegenek... -
#57093 Ne legyenek koverek, de csontvazak se bakker :D Epphogy nem esnek ossze a kifuton. Bar valamelyiknek az is osszejon. -
#57092 Az a baj a fejlesztők sem igyekeznek durván kihasználni a dx szabvány nyújtotta lehetőségeket. Lehet hiper szuper dx fícsörök ha nem használják őket... -
#57091 Azt a napot nagyon várom, amikor képpel bizonyított módon megveszi az első Radeon-ját! :) -
#57090 Azé' manapság már igyekeznek nem éppen csontkollekciókkal is prezentálni.
Igaz, most meg a nők azért lázadoznak, mert "ezek" a modellek sem az "átlag" nőt jelenítik meg.
Basszus, akkor menjenek molett modell bemutatóra, nem? :)
-
#57089 ezért nem vesz grebber semmit mindig csak vár, vár...vár... -
#57088 A "szupermodellek" nagy resze "nem no", hanem inkabb egy anorexias skeleton. -
#57087 A dolog valóban így van - az IT világa már csak ilyen.
Rövid távon, a DX11 "újításait", elterjedését tekintve viszont tényleg a 6xxx-esek lesznek jobbak, de ezzel nem mondtam újat.
Bár, ha így töketlenkedik az nVidia, akkor abban a családban még annyi újítás sem lesz, mint a 4-esről 5-sre váltáskor: mert nem lesz égetően szükséges.
-
#57086 Naaa :D 120-at nem adok érte... Ez van :/ -
#57085 HD7-el meg mint a HD6 tulajok. Ez általában így van:) -
#57084 Szerintem, a tesszeláció sokat fog finomodni a következő revízióra - a DX11 és a Windows 7 őszi frissüléséről nem is beszélve.
A HD6xxx-es sorozattal mi jobban járunk, mint a jelenlegi HD5xxx-ös tulajok. Szerintem.
-
#57083 Arra gondoltam itt, hogy a tesszeláció még sok esetben szépen leterheli őket (persze egy 5970-et, gondolom nem annyira) és jövőbeli játékoknál előfordulhat, hogy ezt a funkciót jobb, ha nem használja az ember a folyamatos játék érdekében. De tény, hogy nem értek hozzá annyira, mint Ti! Remélem, azért nem bántottalak meg nagyon! -
#57082 lekvár! :D -
#57081 Csak terv. De maximalista, és jól teszi. -
#57080 Még nincs :) Vagy az egycsigás verzió lesz, vagy 5870 Vapor-X, úgy néz ki... (Fizetés és kedvfüggő :D) -
#57079 -
#57078 Látom neked is máh két csigás karid van, mert felkészült-e vagy?! :D -
#57077 "mert még nem vagyok benne biztos, hogy ez a DX11 igazán kiforrott lenne náluk."
Lényeg, hogy tisztában vagy azzal amiről beszélsz:) -
#57076 :D -
#57075 Mondjuk én crysissel játszottam, de nem is volt vele gondom először, azóta viszont igen, mikor 2x kezdtem el (valószínű, hogy driver miatt). Valóban jól muzsikálnak ezek a kártyák és én is csak azért nézegetem az újakat, mert a jövőre gondolok, de az 5xxx-ös szériát szerintem ki fogom hagyni, mert még nem vagyok benne biztos, hogy ez a DX11 igazán kiforrott lenne náluk. Általában nem a legújabb játékokkal játszom nagyon sokat és nem az atomerőművet igénylőekkel, de azokkal sem volt semmi gond, mikor kipróbáltam őket (persze akadt már olyan, ahol vissza kellett venni kicsit a full quality-ből). -
#57074 vlaki nem tudja miért nem megy ez a program ? megcsináltam ezt a "default" profilt a ccc-ben de továbbra is kéri, hogy csináljam meg -
#57073 És igencsak rossz marketing lépés így kiadni egy játékot szerintem :) -
#57072 Nekem otthon nincs netem.
Volt, hogy emiatt nem tudtam játszani. Tényleg.
A megvásárolt Bioshock-kal például csak crack mellett játszhattam. Aztán jött hozzá egy patch...
-
#57071 Így van. Manapság az a ritka - és sajnos, csak bizonyos réteg játékok esetében, pl. point 'n' click kalandjátékoknál - hogy nem kell holmi javításra (messiásra) várni egy-egy játék esetében.
-
tmisi #57070 Ráadásul amíg a netelérés sok helyen kuriózumnak számított, ott esélye sem volt az embernek patchet szerezni, a kezdő felhasználóknak meg pláne nem, mert azok azt sem tudták mi az (volt rá példa a környezetemben is). Viszont nagyon jó 5let az auto update a játékoknál, mert így a kevésbé hozzáértők is megkaphatják a szükséges javításokat. -
#57069 hát a crackes dolgot aláírom :)
De a patches probléma az ugyanúgy megvan a friss dobozos verzában is :)Gagyi átiratok is igencsak jellemzőek :S:) AMúgy én ezért komoly balhékat rendeznék a vezetőségben a kiadók helyében , hogy játékok kb 50%-a szinte játszhatatlan hogy megveszed a boltban első napon , kell rá várni még egy jó két hónapot..:SAmi ugye gazdaságilag sem túl jó a cégnek :D -
#57068 A "zero day" alatt azt értem, hogy manapság megjelenő játékkal rögvest, mindennemű Patch nélkül - sokszor a crack-ek is okoznak gondokat - nekivetemedni...
S akkor még nem említettem azt sem, hogy mostanság nem divat az optimalizálás sem.
-
#57067 "Természetesen, ha "zero day"-es WRZ-huszár lennék, akkor tuti találnék olyan játékot, ami kifektetné" ha jól tudom a warezosok nem írják át a játékot... vagy igen ? -
#57066 Talán annak köszönhetően, hogy nem játszok GTA4-Crysis-Metro 2033 típusú optimalizálatlan kódtengerrel, a HD4850-esemet nem sikerült megfektetnem.
Igaz, az egy ideig kölcsönben nálam lévő 20"-es monitoron megküldtem, mint az állat, 1680*1050-ben, de meg se kottyant neki.
ATI Tray Tools-os alap értékekkel.
Természetesen, ha "zero day"-es WRZ-huszár lennék, akkor tuti találnék olyan játékot, ami kifektetné - legalább a játékkód miatt, de a driver is bejátszhatna -, vagy ha a fentebb említett rettenetekkel erőlködnék, maximalista beállítások mellett...
HD5850-est nem azért vennék, mert "fú hádé"-ban akarok játszani, hanem gondolok a jövőre és egy nagyobb monitorra is.
-
#57065 Igen, valóban nincs értelme alább adnod. Én az 5870-es vaporx árát követtem (nem mintha esélyem lenne, hogy olyat vegyek ), de gondolom az 50-esnek is hasonlóan változik az ára és az nem hogy olcsóbb lett volna, hanem drágult is egy kicsit. Most valóban nem éri meg beruházni ilyesmire, főleg, ha jó kártyád van. Gondlom, azért a 4850-esednek sem okoz túl sok minden gondot.
Én abszolút elégedett vagyok a gépemmel még mindig, leszámítva a driverproblémákat, ami csak az utóbbi időben jött elő (vélhetően egy frissítés miatt, amit a winfos leszedett le magának). Ja, ha már itt tartunk, akkor megjegyezném, hogy addig (még ha lenne is rá keretem) nem is vennék 5xxx szériás kártyát - sőt, semmilyen ATI kártyát -, még nincs hozzájuk értelmes driver. -
#57064 GTA4-hö ez kell sajna, váltani kéne-e?!
GIGABYTE GV-R5876P-2GD-B HD5870 2GB PCIE