90029
  • [HUN]FaTaL
    Ezt honnan veszed? 70-es látótávval játszottam 512 VRAMmal, sosem fagyott meg.
  • redmonk
    mit tudom én? odavan írva, hogy valamit csinál a splinter cell convictionnal, csak úgy gondoltam
  • mflex #57181
    Mi a P..csa van abban a tv-ben? jah, és nem kell, nincs benne tv tuner se!
  • mflex #57180
    A 10.4-es van fent, akkor szerinted jó lenne az előtte kiadott 10.4a?
  • IMYke2.0.0.0
    S én hozzáképzelem, amint ezt a böszme elektronikai cikket felviszik a kulipintyómba...

• MerlinW
    - tömeg: 145 kg
  • Klemice
    még az u2711 is elég jó, csak az számodra méretben visszalépés lenne :\
  • redmonk
    ez nem oldja meg?
    amúgy tudom, hogy azzal van a bajod, hogy egy teljeskörü normális drivert sem tudnak kiadni
  • redmonk
    az elég durva
  • mflex #57174
    Na, amiről beszéltem... Szóval ez a hiba a játékban:

• IMYke2.0.0.0
    Rohadtul erre szavaznék: Dell 3007WFP
  • Sir Quno Jedi
    Ezt nem tudom honnan veszed?! 1GB memórián csak kis view distance-szal tudsz maxra tenni mindent, különben úgy fagy, mint a szar.
  • mflex #57171
    Az enyém 3.5 XD, amit tuningoltam rajta az a képen is látható ac schnitzer, fekete gyöngyház metál 19'-es felnik, elől 275/30, hátul 305/25, amik szinte elvesznek alatta :D. Tuningot én feleslegesnek tartom, mert ez a háromezerötös motor úgy megy, mint barom, hang belül szinte semmi úgy kb 220-ig, utána is inkább csak menetzaj és a gumik hangját hallani.
  • kifli
    gta4-nek sem kell 2gb, kilövöd a korlátozást, beállítasz mindent max-rra azt fut szépen :)
  • pxxl
    az is igaz :D

ma láttam pesten egy fehér X6-ot M-es tunyingal :) aranyos ezt már vinném :D jobban néz ki mint a "fapados" :D
  • mflex #57168
    Aki ezt megveszi, annak kurvára mindegy, hogy 680 vagy 1680 wattot zabál :D
  • pxxl
    hardveraprón tuti lesz :) vagy iylesmi helyen.
  • pxxl
    lol ez kicsit drága nem? :D

fogyasztás: 680 W
  • fery02
    Olyanokat már látom nem is kapni iponon. :)
    Mind1, keres majd magában valamit.
  • mflex #57164
    ;)

Azt a 400ft-ot elengedik vajon a végéből?
  • mflex #57163
    Nem is akarok, illetve szeretnék EIZO-t venni, megnézem még az LG-t is, aztán majd eldöntöm, viszont azt nem értem, hogy a samsung milyen kibebaxott panelt rak az Apple cimema monitorba , mert abban is samu van, viszont a kettő között itt is ég és föld a különbség az apple javára, viszont sokat késik az is. (16ms)
  • pxxl
    jah de játékra meg nem jó. nagy a késés, meg ilyenek. :( dolgozni viszont nagyon jó. én is nyomtam pár évig egy régebbi eizo-val, az még nem lcd volt. be volt lőve színhelyesre eyeone-al, és állat színei voltak :O
  • Sir Quno Jedi
    Ez egy 1920*1080-as fullhd tévé, mi meg 2560*1600-as extremhd moncsikról beszélünk-e!
  • mflex #57160
    A DELL közel hasonló képminőséget produkál, és "csak' 400k körül van, az EIZO 7-800k körüli árával szemben, mondjuk a samut is majd 3 éve 350k körül vettem.
  • Sir Quno Jedi
    Mer RAID0-ba kötve két HDD közel kétszer olyan gyors azé! Igaz kétszer olyan sérükénye is, hsizen béármék HDD kihal, az adatok használhatatlanná válnak, ergó szenzitív adatokat nem szabad rajta tartani, avagy gyakran kell menteni (ez amúgy is ajánlott). Ehhez tundia kell az alaplapnak a RAID-et, vagy venni kell soft/hard RAID kártyákat (nekem is van kettő).

Ha ennél is több HDD-t raksz szoft stripe-ba, azaz szoftveres párhuzamos csíkozásba (pl. XP is tud ilyet), az még durvább eredményeket hozhat, de még kevésbé szabad rábíznod magadat, tehát többet kell menteni. Én volt, hogy 5-6HDD-t is stripe-ba tettem (XP-n dinamikus kötetté kell konvertálni előtte őket). Nem muszáj természetesen stripe-nál az egész HDD-t erre használni, elég mondjuk csak 64GB-nyit az elejükről, többire mehet sima partíció. 6HDD-nél ez így is 384GB-os partíciót fog eredményezni, ha összepakolod. A HDD-k amúgy is az elejükön gyorsabbak, ergó ez még rátesz egy lapáttal a sebességre. Persze procafelhasználás nő, de mai porciknál ez nem igazán érzékelhető.
  • gameplusz
    ;)
  • pxxl
    ne hasonlítgassuk már a kettőt :D a samu sima juzereknek megy, az eizo meg profi grafikusoknak :) nem véletlenül fél milla egy olyan cucc.
  • redmonk
    izé game akart lenni a végén

más téma

valaki esetleg privátban leírná, hogy ez a RAID dolog mért jó és gyorsabb lesz-e a gép stb. Kaptam egy 250-es vinyót még és ha megéri akkor RAID-be kötném vagy mi a franc...de majd évvége felé SSD is kerülne a szerkezetbe
  • redmonk
    Hát én még az MW2-ben nem próbáltam a gépem. Fullon nem tudom hogy menne-e, de azt tudom h ahhoz képest dx9-es game még így is szebb mint más dx10es gép.
  • mflex #57154
    Mint írtam az MW2 is nagyon szép, sőt néhol helyen "tátott szájú" a grafikája, persze minden fullon, és ez mellett olyan FPS hegyeket produkál, hogy néha már szédítő.
  • mflex #57153
    Nem néztem mást, csak egyelőre ezt a kettőt. Tulajdonképpen a samu sem rossz, csak a színek és az élethűsége messze van, főleg egy eizo-tól.
  • pxxl
    minek? úgysem hajtja ki rendesen. x1650 bőven jó egy 2.8-as procinak. max x1950 lehetne jobb.
  • fery02
    Köszi, de elfelejtettem írni: olyan 20-25k-t szánna rá.
  • redmonk
    link
  • fery02
    Sziasztok!
    Haverom szeretne venni valami ATI VGA-t.

Gépe: 2,8-as proci (nem duo), 1 GB Ram, 450W táp

Olyan kártyát szeretne AGP-be, ami felér az ATI X1650-el.
  • redmonk
    Teljesen egyetértek. Megvettem a magyar "WALMART"-ban a krájziszworhedet mert 4k volt mondom megnézem mit tud a dolog a gépemen. Az még hagyján, hogy csak most a + 2GB memóval megy tök normálisan 1280*1024 játékos beállításokon (mást nem próbáltam) de mondjuk szerintem mint laikus a Splinter Cell Conviction beveri a grafját ami meg simán fut.
  • Knabb
    Hali
    Nekem lenne egy olyan problémám, hogy szeretném frissíteni a catalystot, de cseszik megváltozni a verziószám 9.10ről 10.4re, mert asszem az a legfrissebb. Szóval ha tudtok, segítsetek légszi, még nem igen csináltam ilyesmit :D
  • Sir Quno Jedi
    Csak az a baj, hogy a mostani 37"-esem is kicsi már. Inkább 47"-esre váltanék most, egy 30"-essel nem biztos, hog ki lennék segítve, hiába az extrém felbontás (még annyira sem látnám).
  • Sir Quno Jedi
    LG-nek van még ilyen 30" 2560*1600-as felbontású új moncsija. Az ócsó aránylag, azt nem nézted élőben, hogy mit tud, megfelel-e neked?!

Én is ezeket nézegettem, hogy kéne-e:

Samsung 305T (evvanneked)
    LG W3000H
    Dell 3007WFP
  • mflex #57144
    Hát ez az, néhány játékot leszámítva az összes egy kalap szar, ehhez pedig az kell, hogy normális driver-t írjanak hozzá.