90029
-
#57223 engem absz nem is érdekel max megnézem h milyen lett. max payne 1 a tuti. többi lófiggy.
főleg a film -
#57222 Max payne 3 miatt én nem félek, mer egyértelmű, hogy az nem max payne lesz... Ha el tudok majd vonatkoztatni tőle, hogy az már valami más, és úgy megközelíteni akkor lehet, hogy jó lesz, de noir hangulatot baszhatjuk... :D -
#57221 Star Wars TFU2 nélkül tudok még élni
Max Payne 3 = félek, elkúrják
Lost Planet 2: várós
Mafia 2: várós
-
#57220 Mafia 2 - fizics nélkül is jó volt minden eddigi játék.
Lost Planet 2 - PC is
Max Payne - Te bajod:)
SW - Meg -
#57219 Mafia 2 - Fizics
Lost Planet 2 - konzol
Max Payne 3 - nem várós
Star Wars - Majd meglátjuk -
#57218 nekem is :) a HL2-t asszem nem is játszottam végig. az már nem jött be annyira. -
#57217 Nekem opposing force volt a kedvencem, mert nem volt hasonló AI-s csapat alapú izé akkoriban. -
Gibor #57216 A többi is jó, pl az első résznek a két kiege ugyanaz csak más szemszögből, pl a Blue shiftben a Barney val kell mennünk és ugyanazt látjuk, kapjuk mint a simában csak más csávóval megyünk, az opposing force ban meg Freeman t kell üldöznünk mint katona, és ott kezdődik hogy megvolt a sikertelen kísérlet. -
#57215 "azt hiszem 2x játszottam még régebben végig úgy hogy megállás nélkül ebben a sorrendben:'
Az igen, mint írtam, én az elsőt egy pc-nek nevezett valamivel, a másodikat pedig xbox-on, a többivel nem játszottam. -
Gibor #57214 Én még a mai napig nem játszottam jobb FPS el mint a Half-Life akármelyik része, még mindig megvan az összes része, számtalanszor végig játszottam már, számomra felejthetetlenül jó sztorija van és a játékélmény egyszerüen csodálatos, sok olyan játék van amibe mész ölsz azt kész, itt se csinálsz nagyon mást de a zene a tér az esemény nagyon jól össze van kombinálva és nagyon lehet élvezni, azt hiszem 2x játszottam még régebben végig úgy hogy megállás nélkül ebben a sorrendben:
Half-Life
Half-Life : Opposing Force
Half-Life : Blue Shift
Half-Life 2
Half-Life 2 ep1
Half-Life 2 ep2
-
#57213 Mafia 2, Lost Planet 2, Max Payne 2, Star Wars: The Force Unleashed 2, sötöbö:) -
#57212 Itt meg sok infót nem lehet megtudni, január óta nem is írtak bele...
http://twitter.com/BlackMesaDevs -
#57211 Én meg hirtelen azt hittem, hogy 1 éve van már a game, mivel a trailer végén nagy betűkkel ott állt a 2009. :s -
#57210 Pölö? :D -
#57209 Azért én nem kiabálnék el ilyen "év" jelzőket. :)
Van még hátra néhány nagyágyú...
-
#57208 A sose-nem elkészülő projektek egyike, sajnos. :(
-
#57207 -
#57206 Év TPS-e PC-re ;) Bár azért a Postal 3 se lesz rossz.. -
#57205 Half-Life Source -
#57204 Sikerült "megvennem" a "demo" változatot. Otthon megnézem, hogy érdemes-e a játék arra, hogy dobozos változatban (még net nélkül is) a Splinter Cell-gyűjteményembe kerüljön...
-
#57203 Ja, és körülbelül 2015-ben fog megjelenni, mint az Episode 3 :)))
-
#57202 B+! Én nem is tudtam, hogy van ilyen! -
#57201 Erre gondolsz? -
#57200 egy idijóta topigba szótam bele fele -
#57199 Há' hol jártá kisfijjam, hogy büntibe' kerűté? -
#57198 jó is volt az a játék :) nagyon sokszor végig vittem. -
#57197 Egyébként tegnap este felraktam egy "sima" laptopra (t5500 core duo 2ghz, nvidia 9300m, 3gb ram) a half Life első részét, ha néha éppen nagyon unatkoznék. :D
Emlékszem anno, amikor megjelent a game, olyan gyenge volt a gépem, hogy 240X320-as felbontásban toltam végig egy 14-es monitoron, de már akkor is lenyűgözött, mert akkoriban az grafika mindent vert, egyébként szerintem még jól néz ki most is, ahhoz képest hány éves game.
Szóval az játék volt, nem voltak benne ezerszer eljátszott klisék, a hangulata döbbenet volt és persze a játék hosszúságát sem lehet semmilyen manapság megjelent játékkal összehasonlítani.
Most maxon játszok vele, szerintem az fps van vagy 200-300 körül :D és hangulat még mindig megvan. Ha ezt játékot felújítanák a mai technikához igazítva, mondjuk egy metro 2033 szintű grafikával (persze optimalizálva), hát atyaég az k jó lenne!
Jah, közben felébredtem... -
#57196 Ha hazaérek este, kipróbálom :)
Meg lehet ezt is 10.6 -
#57195 De 2D-ben lehet különprofilod, sőt alacsony hőfokoknál alapsoan lejjebb tudod venni a hűtést stb.-stb. rád van bízva, hogy jól állítsd be végre, amit ELBASZTAK az Atinál... -
#57194 Ja elképzelhető, nem figyeltem, hogy ötös sorozatról van szó, azt hittem a korábbiak is játszanak az eszmecserében. Ráadásul ez mondom nem is most volt hanem ~1,5 éve vagy mikor, amikor kijött a GTA4. Azóta valami hihetetlen módon sikerült szétbarmolniuk a drivereket. -
#57193 hádewazze :D 2D-ben, ha csöndben van a gép nagyon idegesítő a venti zaja :s, gondoltam már rá, hogy kellene vizes blokk alá, egyelőre csak a cpu-n van, hűti is, mint a barom mondjuk.
Azért én reménykedem, hogy ezt a jó bétát nem baxxák el... -
#57192 Jó az a driver, ha csak a hűtés a probléma. MSI Afterburnert felrakod és addig állítgatod, míg pipec hűtésed nem lesz MINDEN körülmények között 2D-3D. Legmostmégjobb! -
#57191 De ez mán 3D-s! -
#57190 A 10.5-ös béta, mint már írtam, ha nem sült volna ki a slotból a kártya, akkor fent hagyom, mert annál nem volt semmi lagg, jobban, sőt nagyon jól kihajtotta a kártyát, vagy + 15 min fps, ezt még megvárom, és nagyon remélem, hogy jó lesz, de ha itt sem változik semmi, akkor amikor megjelenik a, kb féléves ATI pályafutásom vége lesz, mert lecserélem a kártyát.
Mégis milyen picsa rendszert rakjak az 5970-es monstrum alá, hogy jó legyen, szerintem nem lehet, csak is a driver a megoldás. -
#57189 Node, ha nálam úgy 85% fölé megy a vram felhasználás, akkor szénné fagy a játék. Éted má?! Valszeg. az 5-ös széria és az elbaszott ati driver miatt van. -
#57188 Igen saját bevallása szerint annyi kellett neki, mégis ment, mivel ki volt lőve a korlát.
Ez a korlát egyébként az nv kártyák leakje miatt volt benne. -
#57187 Akkor még 1280x1024, többi maxon volt, egyedül a látótáv volt levéve, bár ez még az első patchel volt, azóta nem játszottam vele, de a procim csak egy E8500 volt 3.6ghzen járatva. -
#57186 Ha minden maxon van, 32-es view distance és saját bevallása szerint kell vagy 1.2GB vram neki. Namost nehezen hihető, hogy nálad 512MB SEM kellett neki. Szerintem nem ugyanarról, avagy nem ugyanazokról a beállításokról beszélünk. Majd este lövök neked shotot a beállításokról. -
#57185 suerintem nem
(nekem E5200 (széntén 2M cache csak) volt, 3.6ghz-en, azaz a tiédnél 10%-al volt csak lassabb és a tiédhez(1280x1024) hasonlo 1360x768-ban játszottam és totálisan CPU limites voltam - igaz nekem 4850 majd később 4870-em volt, viszont én nem hajtottam őket túl)
aztán jött a 3 magos phenom2 és volt ami a duplájára gyorsult (4870en) - szerintem nálad sem megy maxon az a 4830 -
#57184 Milyen felbontásban beállításokon nyomod/nyomtad?