90029
-
#57303 Én is jogásznak tanulok, csak remélni merem, hogy egyszer eljuthatok arra a szintre mint mflex kolléga. -
#57302 a fedősztorinak ez a lényege, téged is megtévesztett XD -
#57301 Szeretem Pacino-t, de azért Gandolfini-vel nem mérhető össze - súlyban -
#57300 Miért lenne fedősztori?
Én simán elhiszem.
-
#57299 na nebaszogassuk má, mindenkinek kell egy fedősztori, mibő van a pénz, ő most ezt találta ki (bár nem valami jó terelés dehát ez van)XD
IMYke: inkább Montana :D -
#57298 Tony Soprano is ütős:
-
#57297 Tony Montana :D -
#57296 Kivágtam egy kb 40 másodperces részletet, egy 1080-as HD filmből, most töltöm fel a youtube-ra, lett vagy 800 mega, remélem abból látszani fog, hogy miről is vakerolok. -
#57295 Mindennek van napsugaras meg árnyékos oldala. Jelenleg szabiztam magam erre a hétre, kúrálom magam. :s -
#57294 Mi a bajod ezzel? :DD Az ingatlan vétel/eladás az egyik legnagyobb üzlet. -
#57293 Nos, ezzel a munkával valóban akadhatnak gondok.
Igaz, a potenciális klientúra - nagyon általánosítva - szinte automatikusan agygörcsöt okozhat :)
-
#57292 najó én inkább gameplusznak hiszek XD -
#57291 [spoiler]főleg ingatlanok vásárlása és eladása , itthon és külföldön is... -
#57290 Hivatásos drogbáró :D -
#57289 bazzeg mi faszt dolgozol te?
mostmár komolyan kezd érdekelni :D -
#57288 Egy az egyben? Nem járnál jól vele! :DDD
Az aláírásodban lévő "hirdetésre" jelentkezett már valaki? :DDD
Egyébként az AUDI-k nagyot fejlődtek, utoljára ez volt nálam jó egy évig, "szegény" megboldogult barátomnak, akkor több autó állt a garázsban, mint másnak a szekrényében zokni.
Szóval ezzel a géppel akkor a német autópályán mentem (250km-es elektronika kiiktatva) 288-al, szívem a torkomban dobogott, aztán egy kijáratnál lefékeztem 140-re, persze úgy hirtelen olyan érzésem volt, hogy mindjárt megállok, csak amikor ezzel a sebességgel berepültem, akkor győztem fékezni, persze ABS, EBD minden villogott.
A 12 hengeres motornak tiszteletet parancsoló hangja volt, erőteljes mély duruzsolás volt alapjáraton, de ha lepadlóztad, akkor élvezet volt hallgatni. -
#57287 Gondolom ATi kártája van! :DDD -
#57286 ugy látom nem csak neked van ilyen problémád: itt is felmerült bár nem tudom neki mien kártyája van. -
#57285 Szó se róla, megnézném a human resource managementet én is :)
-
#57284 Nem az 5970 "shit", mert pár játékban már kimutatta a foga fehérjét,pl az MW2,BC2, AVP olyan fps hegyeket produkált, hogy beleszédültem, mint írtam nincs ennél jobb kártya most, brutálisan erős, de azért álljon meg a menet, hogy egy ekkora döggel nem tudok folyamatos képfrissítés mellett HD filmet nézni és olyan hülyeségekkel kell szembesülnöm, mint a Splinter Cell átlátszósága, de lehet én valami "invisible edition"-t szedtem le! :D
Én, ha lenne rá mód, szívesen fognám a konfigom - aminél szerintem most nem lehet jobbat kapni, csak az i7 980 proci, ami durvább valamivel- vinném az AMD-hez és mondanám, hogy szerintük amit driverként prezentálnak az normális-e egy ilyen rendszernél, ha erre igen lenne a válasz, akkor feldugnám a seggébe az illetőnek a kártyájukat wazze. (buzik előnyben :D)
Ezért írtam már többször, hogy kíváncsi lennék, hogy ezeket a vezetőket, milyen konfig alatt próbálgatják ki, amire aztán azt mondják, hogy ez így faxa és büszkék vagyunk magunkra. -
#57283 neki drágább a monitorja mint az én egész konfigom együtt véve monitorostul meg még egy vinyó került bele -
#57282 Ésszerű érvelés - DX10 és 11-hez nem volt eddig szerencsém. Élőben, semmiképp.
-
#57281 Szép is lenne, ha átpasszolna egy ~800.000-es gépet [hasamra ütöttem, de hirtelen], ingyen és bérmentve, mondjuk az én alig 130-ba került [igaz, csak a ház és a benne lévő kütyük] gépemért... :)))
-
#57280 Ez nem VGA probléma, szerintem csak sima D3D azaz DirectX. Nálam pl a sima 10.4-el sem volt probléma. 10.4a a leírás szerint csak teljesítményt/stabilitást optimalizál. Tehát első körben egy februári DX frissítés meg kellene oldja a problémát.
Mellesleg XP-hez is ugyanolyan hibákkal kapod a driver-t, mint Win7-hez:) XP alatt max azért nincs ez a probléma, mert a DX9-hez már nem nyúlnak:) -
#57279 ezt én is mondtam neki hogy csere egy az egyben, engem nem zavar ha van 1-2 grafikai bug, akad stb, de nem reagálta le :/ -
#57278 No problem (-> topik BAN).
Voted: link -
#57277 Esküszöm, mindennemű irónia, élc és más egyéb szarkasztikus hangvétel nélkül: szívesen cserélnék konfigot Veled, azzal a "szar" HD5970-el együtt :)
Hidd el, én kibírnám, hogy vannak grafikai glitchek :)
-
#57276 megtennétek hogy ITT szavaztok a gábor Dánes 12/b tablóra? :D
Bocsi solten, hogy itt kérem, csak multkor is volt hasonló, így gondoltam megpróbálom :)
Szóval csak kiválasztod hogy Gábor Dénes 12/b és szavazol köszi
(amúgy egy tablóverseny amit az egyik rádió szervez, a főnyeremény pedig valami osztálykirándulás :)) -
#57275 Semmi kedvem az ATI miatt felrakni XP-t, oldják meg végre! :) Nem is szeretnék erről többet írni, mert szerintem már unalmas, ha a 10.5 ccc-vel nem változik, rögtön lecserélem és nem érdekel a továbbiakban semmiféle fogyasztás, meg ár/érték faszság, nem azért vettem drága konfigot, hogy hozzá nem értők miatt szopjak. Elismerem, hogy kártyájuk nagyon jó (lenne), de így semmi értelme. -
#57274 Nem lesz helyette semmi, nekem gigabyte van, csak azért próbáltam ki, hogy azalatt is van-e az SC probléma. -
#57273 Mi lesz helyette?
-
#57272 Én azért megnézném XP SP3 alatt mindenféle béta Catalyst nélkül is...
-
#57271 Egyébként a Saphhire 5970-es kártya hangosabb már alapon, mint a gigabyte, pedig ez is referencia szarság, éppen ezért nem is értem, mindegy holnap úgy is jönnek érte. -
#57270 Kösz, gondoltam, hogy nem kártya probléma ez, hanem együttes dolgok kivetülése, pl a windows 7 is meg a sok hülye driver, de elsősorban az ATI felelős az egészért. Kezdek már qrvára indiferens lenni ezzel kapcsolatosan. :) -
#57269 Nem. CF nem átlag júzernek való és nem is minden támogatja. Tulajdonképpen szinte csak hátrányai vannak. Annak való, aki már nem tud elég erős kártyát találni magának, így kínjában többel próbálkozik.
CF -> dupla fogyasztás, dupla hőtermelés, dupla szívás, effektív vram nem lesz több tőle, spéci alaplap kell hozzá, driverek viccesen kezelik, csak szopás van vele, játékokban előre nem becsülhető telejsítménytöbblet (de általában mindig jóval kevesebb mint az elvárható +100%). -
#57268 Nem érdemes 5770 CF-t venni* - legfeljebb, ha benchmarkokra izgulsz, illetve, ha 7/24 játszol, és azt is Metro 2033-szerű játékokkal.
A HD5850 nem véletlenül jó kártya.
A Crossfire-t nem minden program/játék használja, szereti vagy díjazza. Benchmarkok persze igen.
* = kivételt képeznek az elvetemült Crossfire rajongók, akiknek nincs elég pénzük egy 5970 CF-re... :)
-
#57267 Splinter Cell: Conviction
E8400 + 4 GB RAM + HD4850 + 17" CRT + Catalyst 9.8
Semmi korábban linkelt anomália. Sam Fisher barátunk teste minden szögből ép és egységes - beleértve a talpától a háta mögüli zoomolt nézésig mindent.
Persze, a CRT-nek köszönhetően - amit nem vagyok hajlandó 1280x1024-ben 60 Hz mellett nézni - 1024-ben, de MINDEN maxon [még a felesleges élsimításokat is maxra toltam] a játék szakít - értelemszerűen.
De, rettentően bánom, hogy nem 22"+ -on látom a dolgot.
Nem az Év Játéka a cucc, de az irányítása fenomenális, az Unreal E3 brutálisan teljesít, és sok ötlet van benne.
[A kivégzésekre megjelölés vissza fog köszönni még néhány játékban, erre a fejemet teszem.]
-
torma1 #57266 Sziasztok.
Érdemes 5770 CF-t venni például? Mint 5850-t? Jobb a tesztekben és még olcsóbb is.
Mindegyik játék kihajtja a dupla kártyát?
Köszi -
#57265 Ez egy óriási baromság. -
#57264 Jaja a stílusát felismertem, csak az alapot nem hallottam még:)
(Pont ma cuccolta fel a legfrisebb alkotását, fincsi lett mint mindig:))