90029
-
Katarn576 #57463 Üdv mindenkinek.
Egy kis segítséget szeretnék kérni.
Radeon HD 3870-es kártyám van, illetve eredeti Win 7 32 bites oprendszer.
Fel akarom rakni a legújabb Catalyst drivert és ez a hiba üzenet fogad:
http://kephost.hu/image-CD65_4BE428DD.jpg
Nagyon megköszönném ha valaki meg tudná mondani hogy mi ez.
3-szor is le töltöttem a drivert, és mindhárom alkalommal ezt dobta ki. -
#57462 Áhh, volt olyan hónap, mikor 4-5 különböző VGA volt a gépemben. Ha rendesen lepucolod az előző dolgait, nincs azzal semmi gond. -
#57461 ja -
#57460 Azért VGA még művelhet érdekes dolgokat, más miatt biztosan nem pakolnám újra az os-t. Különben ma már simán megy tovább a rendszer másik alaplappal is. -
#57459 Alaplap az egyetlen hardver, ami megkívánja a rendszertelepítést. Egyéb hardver esetén beszerelés előtt eltávolítod az előzőt az eszközkezelőből (delete driver opcióval), majd mehet a buli:) -
#57458 Pontosítsunk: Rendszer HDD cseréje esetén kell. :-) -
#57457 Procicsere után értelmetlen. -
#57456 jajj ne is mond. majdnem sógornőmnek mire megmagyaráztam, hogy az új gépébe (amit én adtam neki köccsön) ha átrakjuk az előző gépéből a hdd-t, akkor miért kell újra rakni a vindózt. -
#57455 Nem szukseges, de HDD csere eseten ujra kell... -
#57454 -
#57453 az egy derék dolog volt :D -
#57452 az merész gondolat :D -
#57451 én volt h procit lehibernált win7 "alatt" cseréltem és ugy se lett semmi gond :D -
rumkola #57450 dehogy kell -
#57449 akkor úgy kérdem, hogy feltétlen szükséges? Mert most lett nemrég újrarakva, és már újratettem minden játékomat, meg minden bizbasz progit, és még egy fél évig min használnám. Szóval úgy értem hogy menni fog-e a gép :D -
Gibor #57448 Érdemes minden hardware csere után. -
#57447 solten, te mint a win újrarakás mestere, proci csere után újra kell tenni wint? XD
(najó nemcsak hozzád szól a kérdés, hanem bárki aki tudja, csak eszembejutottál az os reinstallról) -
#57446 hajjajj :D és még a kp-s részét meg sem kaptam :P -
#57445 Köszönöm!
életemben már vagy kétszer telepítettem gépet, de ilyet nem csesztem, amúgy tényleg csak ennyi volt... -
#57444 legjobb, az egyetlen cég, ahol eddig csak pozitiv tapasztalatom volt (pedig sokszor a juzer volt hülye... agp pcie elnézés, tvkimenet csekk elfelejtés, stb - mégis mindig készségesen segitettek, cseréltek. szerviz is elég gyors és korrekt volt (winyom, ramom volt náluk eddig gariztatva)) -
#57443 Valakinek van Powercolor 5770 1GB kártya? Mennyire hangos? Ezt néztem ki. -
#57442 Mi jóval előbb kapjuk a lét öcsisajt! (meg később is de az más) -
#57441 Gondolom ma reggel sokaknak csörrent a telefon, munkabér átutalás címszóval... Hát mit ne mondjak, érdemes volt megint dolgozni... -
Gibor #57440 Üdv, nem jó a driver tegyél fel másikat, illetve monitortse biztos h felismerte. -
#57439 Üdv az uraknak! Segítenétek. Adom el gépem jóbarátomnak, gyorsan összepakoltam, újratelepítettem. Teszem fel a catalystot, hibát nem jelez, de csak látom, hogy nem jelenik meg a control senter, sem más:
Merre induljak? Hol tudom az ütközést kiiktatni? -
#57438 Ahogy nézegetem már az ati is beáll az átcimkézésbe? ennyire jól ment az nv nek?:D -
#57437 Uhum nagyon is. -
#57436 oksa. akkor jövőhét csütörtökön beviszem a kártyát.
Na vaporxes 4890 lesz megvéve valószínű szombaton :) -
BIZ0906 #57435 Nekem eddig semmi baj nem volt velük. -
#57434 aqua korrekt ?:) -
Solt #57433 Így van... no meg később hivatkozási alapnak sem rossz! :D -
#57432 Ugródeszkának és nyugdíjasállásnak (diplomával legalábbis) jó az. -
Solt #57431 Én "tini" koromban két évet dolgoztam ott gkv-ként... ;) -
#57430 Nekem a fél családom valóban APEH-os...:) -
Solt #57429 Ha minden kötél szakad, akkor felveszed a nagyon higgadt formát... tartasz jó pár másodperc hatásszünetet... majd mélyen sóhajtasz, a tag szemébe nézel szúrósan, és monoton, rideg hangon hangsúlyozás nélkül egykedvűen a következő kérdést intézed felé: "A fél családom az apeh-nál dolgozik... tényleg fel akarsz idegesíteni?"
Egyszer alkalmaztam, akkor bevált... :D -
#57428 okok, örülök, ha a gyakorlat más! :) -
#57427 ha olvasod a fogyasztóvédedlmi fórumot, akkor láthatod nemcsak ipon jár el így, van ahol kicsit más hangnembe kell szólni érte, de álltalában nem szokott baj lenni -
#57426 nem kulináris élvezetként kell elfogyasztani ;) ha nem szeded, mutálodhat a baktérium, ellenálló lesz arra az ellenanyagra és pápá... neked legközelebb vagy nekem, a kölykömnek, stb ...
szal, léccilécci szedjétek be rendesen az antibiot! (én spec sose váltom ki, ha a doki fel is írja)
(x) társadalmi célú hirdetésünket hallották -
#57425 az ipon korrekt volt, ennyi történt :) ha bíróságra viszed, 5 évig járhatsz oda, amit - sajnos - sok kis számtech cég már meg se él ... meg ha nyersz is, az aprópénz lesz ahoz képest amit "amúgy" az ügybe öltél :)
(nem mondom, hogy ezt megjátszák a cégek, de pl anno a Mistral vállat ránditott a "beperellek, a kurva anyádtok!!!44"-ra... :D ) -
#57424 Klímától simán lehet valami, én soha életben nem voltam dokinál viszont mikor nagyon komoly Suzukink volt és klímáztattunk Bulgáriába menet, azt nagyon nem bírtam. Viszont a sok antibiotikum elpusztíthatja a bélbolyhokat szóval csak óvatosan azzal. Amerikában és mindig mikor hasonlóm volt én küldtem egy neo citrant ha lehetett felöltöztem nagyon és akármilyen ocsmányul hangzik szó szerint kiizadtam a mérgeket. 1 nap alatt kikúráltam magam. Jó mondjuk nekem kurva erős az immunom, de ezt tapasztaltam.