90029
  • steweee
    megnéztem, akkor nekem sztem nincs erre szükségem. egyrészt shappire a vidkarim típusa, másrészt overclockolom több mint 25 %ban...
  • MR ME
    mennyit dobott a játékokba? ébnis egy hasonló cserét tervezek majdan :)
  • pointer4
    Ott felsorolják az összes tulajdonságát, pontról pontra.
  • steweee
    ez mire jó ? még sosem használtam ilyet.... lécci értelmes kommentet
  • IMYke2.0.0.0
    Milyen alaplapod van?
  • kifli
    na betettem a q9550-et :)
    Semmit nem csináltam win-be, gép kikapcs, E8400 ki, Q9550 be, indít :)
  • [HUN]FaTaL
    A defrag nem akaszt meg semmit, ez nem XP.
  • Jimanszky
    egy LG HT 904TA-ra van kötve, Media Player Classic Home Cineman néztem, de TMT3ban is.kodek nincs a gépen semmi mert minek.MPCHC-nek elég egy AC3filter, TMT3ban meg van beépített.AC/DC Blu ray, PCM 5.1 hangsáv, érdekes, hogy a sima DD 5.1 az szól.De akkor a lejátszóeszközökben miért azt írja ati hdmi audionál h max csatornák száma 2.Most meg elb@szódott az LG hdmi-je úgy néz ki:@@PS3mal simán tv-re kötve van kép, de ha LG-n is átmegy, akkor képzajos, zöld zizis hdmi-n a kép.
    Bocs Bazsi a kicsi offért
  • IMYke2.0.0.0
    Víruskergetőd, vagy háttérben a Windows 7 hülye defragja árthatott neked - amúgy RT-vel értek egyet.
  • arty
    milyen erősítőre van kötve?
    milyen lejátszo? milyen kodek? milyen film/hangsávja?
  • arty
    szvsz nálad más játszott be. akinél "rendesen" laggol, ott mindig laggol
  • Jimanszky
    Szia Bazsi!
    Kérlek segíts nekem!Ma leszedtem minden drivert, hogy a HD4850en kijöjjön a hang hdmi-n keresztül, de csak szetereóban szólnak a tömörítetlen 5.1ek.Tudsz rá valami megoldást?Vagy esetleg valaki
  • ajem kisa
    Bakker, most egy filmnél az uccsó 10 perc laggolt nálam is f...m!
    AMD+ATI konfig!
  • kifli
    amire a legtöbb gari
  • DIESEL DOG #57489
    +1
  • Blum
    Sapphire-t venném.
  • berczely
    VGA Gigabyte Radeon HD 5770 1 GB DDR5 3 év gar: 36.990,-
    VGA ASUS Radeon HD 5770 CuCore 1 GB DDR5 3 év gar: 36.990,-
    VGA Sapphire Radeon HD 5770 1 GB DDR5 2 év gar: 38.500,-

Melyiket érdemes?
  • Blum
    Zsír! Köszi!
    Eddig sima 1.5.0 volt fent,fene se gondolta volna,hogy ez a baja...
  • Solten
    Toltsd le a legfirssebbet es telepitsd ujra: link
  • Blum
    Sárcok! Ez az istenverte MSi Afterburner mi a gányért nem akar nálam elindulni? Win7 és Pista alatt frankón futott, zikszpé alatt meghal...

• Solten
    Nos hat, elo a flex... (lehetseges hogy pl egy Accelero s1 rev2 minden ganyolas nelkul passzolna ra...)
  • Gibor
    Egy ilyet énis megcsinálnék... Mivel hangos és melegedik... És véletlen pooont ugyanilyen kártyám van
  • Solten
    Ujabb gyonyoru "ganyolas": link :)

•  Evil
    OMFG!!!

Azért megy 240/xx en mert energia takarékos, ha terheled automatikusan mindig felmegy a normális értékre.. Maximum gyors alt tab-nál látnád.

Amit te csináltál szerintem az hogy úgy túlhúztad szegény VGA-t hogy persze hogy szürkülni kezd...

A játékra meg a megoldás?
    Windowst újraraktad? VGA váltásnál nemárt, driver frissítés esetleg játék-nak egyéb nyüge van amit a topicjában találnál?
  • symbol
    ma szereztem be egy ati 4890-es VGA-t.
    iracing-eznék vele, driver gond nélkül felmászott, csak az FPS 35-50 között vergődik, ez szimulátorban (legalábbis iracingben) játszhatatlan, meg a 8800gt-m többet tudott...

szóval GPU-Z fel, megnéztem mi van. hát a GPU órajele meg se moccant inditáskor.

A gond az, hogy catalyt-ben nem is tudom rávenni, hogy felvigye az órajelet. de ez nem nagy probléma - gondoltam... -, leszedtem az ATI Tray Tool 1.6.9.1481-ot.

felraktam. csináltam profilt a játéknak.
    az új gond a következő.
    rámegyek a menüben, hogy hardver -> túlhajtás beállításai
    ott látom ugye a jelenlegi órajeleket, meg a "BIOS GPU" meg "BIOS MEM"-et.
    a túlhajtás résznél a mag órajelét felviszem 240-ről 870-re. (feszültséget hagyom 1.053-on)
    a memóriát belövöm 1030-ra.
    a két csúszka felett van egy kis négyzet, hogy órajelek felvétele a profilba. kipipálom.
    lenn a profiloknál mentés gomb. igenám, úgy csinál mint ha elmentené, de nem, mert ugye a profil neve mögé egy csillag után kiirja hogy 240.00:1050.00C
    magyarul mintha mi sem történt volna, nem menti el.

aztán van még valami. ha belövöm a normális órajeleket (870 és 1030) és a rendben vagy az alkalmaz gombra kattintok, akkor felpörög a venti, szürke lesz a képernyő majd bejön a monitor analog/digital között váltogató felirata. magyarul a windows eltűnt, a venti csak pörög tovább mint az állat, de semmi nem történik, és meg ilyenkor fogom magam és restart.

kérdés igy egyértelmű, hogy lövöm be hogy elmentse a profil órajeleit, vagy hogy okézom le az adott órajeleket egy profilhoz tartozóan? ha elindul a gamma akkor legyen x órajele és kész.

mondjuk kezdek parázni hogy a táp kevés, de azért bebaszna, ha egy Corsair VX450 nem lenne elég egy GPUnak. úgy hogy még csak nem is húztam a kártyát.

előre is köszöntem mindenkinek a válaszokat. :)
  • [HUN]FaTaL
    Egy óra kevés ám ahhoz hogy el lehessen mondani, hogy stabil a proci. :-)
  • [HUN]FaTaL
    Én rendesen leírtottam az NV drivert, amikor 2600XTre váltottam (AGP), de bizony az csak ugyanolyan gyors volt. Újrapakoltam a wint és megérkezett az ereje. :D Már amennyi a 3.6ra húzott ócskavas P4től telt, de gyorsabb lett, annyival, amennyire számítottam.
  • MerlinW
    Ő fiú, neki hülyematyi:)
  • kifli
    hüvelygomba? :D
  • Solten
  • gameplusz
    Csak átmeneti a színem, gombafertőzés...
  • MerlinW
    Hopp, majdnem ráhibáztam :DD Hát hogy van képed idejönni zöld problémáddal?
  • gameplusz
    8600GT De csak amíg értelmes árban nem lesz megint az 5870...
  • MerlinW
    Ha eladta az 5850-et akkor csak Fermije lehet, nézd csak meg a felbontását
  • Solten
    Ohm, milyen VGA-t hasznalsz??
  • kifli
    faja, kösz mindenkinek a választ, holnap hozza haza pestrő fater az új procit (Q9550 E0 4,2 ghz-n stabil prime 95 alatt egy órát tesztelve :D)
    Márcsak azért is kíváncsi leszek mit alakít gta4 alatt :)
  • gameplusz
    5850 eladva, új gép összerakva... Probléma észlelve.

Felbontás :( És nem jövök rá, mitől...
  • fook
    Hmm. Ha beteszem majd az Ati-t a gépbe , és még fennt van az nvidia driver , akkor az okozhat kellemetlenséget ? újratenni semmi képpen nem szeretném mert sok adat fontos lenne
  • arty
    Pont nem. XP alatt nekem mindig működött, de két Win7 alatt cseréltem pár hete alaplapokat, mindkettő kékhalállal halt be boot közben ... pedig a sata ide/kompatibilis módban ment alattuk :(
  • Solten
    Hello. Leszeded (unistallalod) a Catalystot (driver + control center) a Win programeltavolitojaval. .Net framework install: link, majd friss Catalyst install.