90029
  • tugyiti
    A következő 50 ezresen az ő képe lesz,akkor szerinted?
  • triplet
    Amúgy egy kérdés: Te gazdag-e vagy?!
  • IMYke2.0.0.0
    Egye fene, egy HD5850-es áráért elviszem tőled azt a "szar" HD5970-est. :))))
  • gabesz752
    Sziasztok. Nemrég vettem egy FullHD-s monitort. Valami miatt, majdnem minden bekapcsolásnál visszaveszi a felbontást 1280x1024-re. A felbontások között meg max 1600x1200van. Csak az segít, ha a catalyston belűl rámegyek a kijelzők észlelésére. Ilyenkor beáll 1920x1080-ra. A kérdés, hogy miért!? Asus VH222D-ről van szó. 10.4-es driver.
  • gettobuxa
    az a vicc h a régi driverrel nem volt keretem, pont a splinter cell miatt mondták, h tegyem fel az újat, azóta van keretem... a régit meg hiába teszem vissza, keret marad... remélem hamar jön a 10.5 és megjavul, mert így csak 720p-ben nézem a filmeket...
    ja, a splinter cell meg ugyanúgy szaggat, havernál egy 8800gts-sel jobban fut
  • tugyiti
    lófaszt,nálam 7 hónapos win7-re ment 88gt után a 4890 és simán csak nvidia eltávolitó meg csökkentettbe driver cleaner aztán ment rá a cata és no problem.
  • triplet
    Olvasom itt a hozzászólásokat és felmerült bennem valami: szóval geforceról ati-ra való átállás gebaszokat okozhat a rendszerben? A legegyszerűbb akkor az lenne hogy format,c,: aztán rárakni egy friss windózt meg az új drivert azt akkor minden szép és jó?
  • mflex #57776
    Ez engem is idegesítene a sok hiba mellett, szerintem rögtön kukáznám a kártyámat. A 10.5-re várok, az utolsó esélye "piros hályogos" bandának!
    Tegnap átmenetileg egy 480-as került a gépbe, ha az új driver nem oldja meg a sok hibát, akkor marad is benne, az 5970-et meg örökre elfelejtem, hiába erősebb, meg kevesebbet eszik, de egyelőre a 480-as tökéletes és teszi a dolgát :|
    Szaros HD filmeknél és a játékok többségénél nincs akadozás, splinter cell nem átlátszó, nincs olyan, hogy az fps az egekben, majd hirtelen leesik. Tehát 10.5, ha ezek teljesülnek, örömmel rakom vissza azt a dögöt, ami fél év alatt csak bosszúságot okozott nekem.
  • gettobuxa
    engem viszont nagyon zavar, nézem a full hd filmet, és kerete van...
    meg amúgy is, eddig nem volt, csak pár napja baszódott el...
    kezdek kurvaideges lenni.. régebbi driverrel se jó, pedig sztem akkor baszódott el, mikor feltettem az újat
  • Solten
    Heteken belül itt az újabb GeFail
  • Solten
    komplex shader
  • [HUN]FaTaL
    tranzisztor
  • MR ME
    :DDD
  • pxxl
  • pxxl
    nekem is van, sztem nem is lehet kitölteni. engem nem zavar :) így még elviselhető a tv 1080 elég ronda lenne sztem
  • tugyiti
    füst
  • fook
    uhh nagyon kiváncsi vagyok mi van a 4890-ben :):)
  • rumkola
    nem
  • gettobuxa
    sziasztok!
    egy 4890-em van, és nem tudom, hol kell beállítani, h a kép kitöltse a tévét teljesen (körbe van egy kis fekete csíkom) 1280x720-nál kitölti teljesen, csak 1920x1080-nál van keretem...
    legújabb catalist van, de ott nem is látok ilyesmit, csak a win7-ben szarakodok...

help plz
  • fook
    kösszi :):)
  • fook
    na akkor nagyon jóóó :):) Zsíír :):)
  • fook
    nincs integrált kártya.
  • [HUN]FaTaL
    Persze. Nem halnak meg a winek egy hardvercserétől azért. Az újabbak az alaplapcserét is kibírják.
  • pxxl
    simán. de ha van integrált vga azzal is mennie kell
  • fook
    de arra bőven elég hogy leszedjem az nvidia drivert / elmentsem az adatokat ugye ?:O
  • fook
    és particionálva van :)
  • [HUN]FaTaL
    Be fog tölteni a gép ATIval is, csak lassabb lesz, mint, amit tud a kártya.
  • fook
    nem tudom használni a gépet , nincs benne videókártya , ez a gondom :|
  • pxxl
    partícionáld most :) partition magic-el faszán lehet osztani a méreteket
  • Dobronski
    Köszönöm!
  • MR ME
    muszáj nekik
    elvileg 3 napig minden további nélkűl az árát is visszakérheted tudtommal
  • Dobronski
    NAGGYON OFF:
    Vettem a médija márktban egy 3,5-2,5 ös jack átalakítót, de a kábel meg van törve. 1400ft volt Kicserélik?
  • berczely
    Hát ez már nem igaz!!!

Mért nincs AF?????
  • zozox333
    Üdv!

Én tegnap cseréltem 8800 GTS-t HD5770-re. Rohadtul megérte, mnaximálisan meg vagyok elégedve vele! Például az AvP 3 , Assassin's Creed 2 Full HD-ben maxon simán fut!
  • IMYke2.0.0.0
    Hát, ha 1 partíciód van (nincs felosztva a fő winchestered legalább 2 darabra), akkor így jártál... :(
    PC-s körökben szinte kötelező szabály, hogy az operációs rendszert tartalmazó HDD-t telepítéskor minimum 2 partícióra kell osztani.
    1. partíción az OS (Windows) és a programok
    2. (és sokadik) partíción amit csak akarsz...

Ha újra kell telepíteni a rendszert, akkor csak az OS és a felhazsnálói programok (beállítások) vesznek oda [amúgy mindent le lehet menteni un. backup programokkal, pl. Acronis True Image, Norton Ghost és trásaik].
  • fook
    akkor kölcsönkérek egy zöldet és leszedem a drivert :) ketté van , de franc se számított rá hogy meghal a kari :S
  • [HUN]FaTaL
    Mentsd le valahova és legközelebb partícionáld ketté a HDD-t.
  • fook
    De sajnos sok cucc van a gépen ami kell :|
  • [HUN]FaTaL
    Winreinstall érdemes, pláne, ha nem távolítottad el a VGA drivert mielőtt kivetted a zöld kártyát.
  • fook
    Gépembe Nvidia volt , meghalt most lesz bele véve egy ati. Nincs kép nvidia használhatatlan , de a gépen még nvidia driver van fennt. OS újratelepítés kizárt a fájlok miatt.