90029
-
#57823 és többször kevesebbet , felállsz a gép elől és mozogsz :):) -
#57822 Lehet. Nem tudom mit istenititek az zod' drivert, a 8800 GTS-em alapjan nem vettem volna eszre hogy jobb lenne. Sot, sok jatekban b@szott elsimitast tenni, Atival ment, de ilyenert nem rinyaltam... -
#57821 gyújá vazze :D lemész pécsre, odamész mflex-hez...gyúrunk vazze? és gyúrtok :) -
#57820 Már bocs, de most miért? Én nVidia centerben sokkal jobban kiigazodtam, logikusabban felépített, és nem csinált ilyen hajmeresztő dolgokat mint a Catalyst. De lehet tényleg csak én szerencsétlenkedem, ezért kérdeztem h másnak mi a véleménye. -
#57819 Ne is mond, van egy rendes edző termem itthon is, ha nincs kedvem társaságba menni. Szóval itthon rugdostam kegyetlenül a zsákot (40 kilós), akkor pont összevesztem a párommal is, szóval addig rúgtam, míg kiszakadt a falból, utána megfogtam a zsákot és feltettem egy párkányra, ami rendesen téglából volt csinálva, ott tartottam a vitaminokat, fehérjéket, meg a hifit, szóval oda feltettem a szákot és ütöttem, mint az állat, mikor kezdtem a végére érni, na mondom, most utoljára belenyomok egy akkorát, ami a csövön kifér, és eltévesztettem, mert a párkány sarkát találtam el, üvöltöttem, majd sötétedni kezdett minden, mert a fájdalmamtól az agyam, azt szerette volna, ha elájulok, de többször megráztam a fejem, ezért nem jött össze neki, de középső és a gyűrűs ujjam valahol a hüvelyk ujjamon feküt! :((( Bementem az ügyeletre, az adrenalin növekedésével a fájdalom teljesen megszűnt, ott aztán mondták, hogy szilánkosan széjjel tört a kezem. A műtét 3 óráig tartott, persze ébren, a kezembe kaptam öt érzéstelenítőt is, ez miatt a már nagyra dagadt kézfejem, akkora volt mint a fejem, szóval az orvos azt mondta, hogy nem biztos, hogy össze tudja rakni, ekkor adtam neki 100 ezret zsebbe (94-ben), és mondtam nem érdekel, hogyan, de rakja össze, na ott volt fúrás faragás, 4 platina drót a kezembe fúrva. 4 hónap után teljesen rendbe jött a kezem, csak ha ökölbe szorítom a kezem, akkor látszik, hogy gyűrűs ujjamnál a csont kisebb, de a fanatikusságomra volt jellemző, hogy begipszelt kézzel is gyúrtam közben, méghozzá úgy, hogy egy láncra erősítettem fel a súlyzót, majd azt raktam a gipszre és úgy emelgettem a súlyt, persze, mire a gipszet levették, már szarrá volt törve.
Szóval jól megcsinálta a kezemet a doki! Elismerésem neki! -
#57818 hát kb csak este eszek :D -
#57817 nyáron magamra szeretnék szedni egy kis izmot azért :) -
#57816 Maximum nem eszel esténként nehezebb ételt :)
-
#57815 hát sztem ez a hét leghülyébb kérdése :D mind2 drájver jó is és rossz is -
#57814 nekem 29.22 :/ "Önnek szüksége van némi fogyókúrára!" -
#57813 Hali! Csak én érzem úgy, h az ATI driver jóval butább mint az nVidia? -
#57812 Thai-box mellé nem nagyon kell kondizás :) Persze, ártani nem árt.
Amúgy meg ne rinyálj! :)
Ez a Te testtömegindexed és értékelésed:
-
#57811 szted tájbokszhoz nem kell kondizni? :D nem egy gyenge sport -
#57810 A szó minden értelmében kemény üzletember lehetsz :)
-
#57809 uhh az nagyon durva :| én csak 80-90 között ingázok , 189centi magas vagyok , de néha így is daginak érzem magam :)
Csak thaiboxoltál , vagy nyomtad a kondit is mellette ? -
#57808 és a lakásban hány betonoszlop van már szétrúgva? :D -
#57807 Én, 17 évesen 140 kiló voltam, szóval kurva dagadt, nincs rá más szó és a sok sikertelen fogyókúra után drasztikusan elkezdtem megint, az első hónapban lefogytam 16 kilót, majd félév után egészen 67-ig, tehát több, mint 70 kilót, akkor már, mint a drog hiányzott a fogyás, pedig már sovány voltam, aztán egy orvos felvilágosított, ha tovább folytatom meghalhatok. Gyenge voltam és fáradt, aztán az egyik ismerősöm elhívott egy tahibox edzésre, hogy kicsit erősödjek. Egyszerűen beleszerettem abba a sportba és a mai napig lejárok edzeni, illetve néha már tanítani is néha. Sok versenyt nyertem vele és tudom, hogy mit sajátítottam el. Most is olyan laza vagyok, mint 10 éve és ez nagyon jó érzés, és persze nagyon erős is, ennek ellenére a múlt héten úgy megfáztam a hülye klímától, hogy hétvégén ügyeletre mentem, hiába hülye voltam, hogy a pofámba nyomattam azt a kurva hideg levegőt! :( -
#57806 Várd meg a 10.5-öt!Addig semmit! -
#57805 Tényleg , melyik catalystot tegyem majd fel , amit cd-n kapok ?:) -
#57804 Ha nem lesz jó a 10.5 akkor mindenki vegyen egyszerre Nvidia-t és akk Solten majd cseréli a topicot ződre azt nincsbaj
Azt az olyan mintha nem történt volna semmi :D -
#57803 én mondjuk konyhán fogytam :) Anyám is folyamatosan fogy , félek hogy egyszer elfogy :D -
#57802 De én pörögtem, még kövéren is, bárkit ledogoztam, nem hiába az akkori konyhafőnők, isten nyugosztalja, mindig maga mellé osztott be, mert akkor tudta, hogy minden rendben lesz. -
#57801 Bízom benne, hogy jó lesz az a 10.5-ös.
Ha nem, akkor valamelyikünk mindenképpen jól jár :)
-
#57800 Én, nem ettem, hanem zabáltam mindent. jah, akkoriban nekem is ezt mondták, hogy a szakács eltelik a szagokkal, ami igaz is, csak közben kóstolgat, meg csipeget ebből-abból. Baromság az egész, ahol én dolgoztam, ott még a véznák is hamar meghíztak :D -
#57799 Hát ő nem pörgött :D -
#57798 kössz az nem :D:D. Azért egy szakács nem túl sokat eszik egy konyhán , főleg ha az pörög is :) -
#57797 :DDDDD A farkam mérete nem kell?
Egyébként 180 centi és 92 kiló, de az mind izom, majd 23 évnyi thaibox után. Pedig 18 éves koromig kövér voltam, aztán lefogytam, elég durva volt, mert szakácsként konyhában nem volt egyszerű. -
#57796 Azkrvbdssdasd XDD -
#57795 Nagydarab vagy ?:) -
#57794 XDDDDDDDDDDDDDDDDD -
#57793 Megbeszéltük:) -
Gibor #57792 Élőben nem fogtok találkozni, ezt garantálom (: -
#57791 Akkor TE reménykedsz, hogy a 10.5 is szar lesz, mi?
-
#57790 Eléggé buta kérdés volt! Ki nem állhatom az ilyet, ettől függetlenül nincs harag,
Mindenesetre élőben sose tegyél fel ilyen kérdést, főleg nekem! :DD -
#57789 Megbeszéltük. :) -
#57788 Le ne harapd már a fejem. Nem akartalak megbántani, csak egy kérdés volt. -
#57787 -
#57786 Ha aktuális lesz, akkor 80-ért vihető! :) -
#57785 Egyrészt nem publikus, másrészt mi közöd van hozzá? Nem fogok éhen halni, megdolgoztam érte, legyen ennyi elég! Bocs, de ki nem állhatom az ilyen kérdéseket!!! -
#57784 Tegnap délelőtt feltettem az ASC2-öt (5970@2560X1600. full maxon minden), az FPS 100-120 között volt és játék szaggatott néha úgy, hogy nem hittem el, akkor durrant el az agyam, ekkor raktam be a nem rég hozott gainward gtx 480-at, az fps átlag 80 körül, de mint vaj úgy fut a játék, erre elindítom az SC-t, már a menü sem volt átlátszó és természetesen a játék is tökéletes volt, semmi akadás etc...
A HD filmek és a furmark is szépen fut, vagyis hiába ha kicsit gyengébb ez kártya és a fogyasztás is megnőtt 100W-tal, de egy gépnek így kell(ene) működnie, mint írtam elismerem, hogy az ATI kártyák jók, de amíg annyira idióta faszok, hogy nem tudnak írni hozzá rendes driver-t, addig ezek semmit nem érnek, mert csak a bosszúság van vele, ha a 10.5 alatt ezek megjavulnak, akkor visszarakom, de csak akkor, ha legkisebb anomáliát sem vélem felfedezni.
Biztosan vannak elvakult nvidia fanok, akiket nem érdekel az ATI, de pontosan az ilyenek miatt kényszerűségből is sokan visszatérnek a zöldekhez. Én jelen esetben egyik céget sem favorizálom, nem is volt ATI kártyám soha, csak most féléve, de azóta csak szopok vele. Előtte nvidia volt mindig a gépemben, de soha, ismételem soha nem találkoztam a már sokszor leírt problémákkal.