90029
-
#57943 uhh akkor jó :):) -
#57942 márkás: biztosan
gagyi: feltehetően -
#57941 4890-nek elég egy 420as táp ?:) -
#57940 3 év gari van arra a lapra, gondolom még nem járt le... -
#57939 Splinter Cell Conviction -
#57938 melyik gémről van szó? -
#57937 Hát nekem nem fog menni - nincs otthon netem.
-
#57936 A coop-ot kipróbáltu, annyak is külön "sztorija" van, de nagyélmény ts-en keresztül, szerintem qkvajó a kóp benne!
Teszteljétek le, annyiféleképpen lehet menni, akár terminátorban, akár lopózva (de ölni kell mindíg!)! Midnenképp próbáljátok ki! -
#57935 Én csak ott, amikor a telepet kellett felrobbantani (vadászgép).
-
#57934 :D Felénél lehetek, a Grimm's office résznél. -
#57933 Kár, hogy a végén meghal szemfiser!:(
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Amúgy nemigaz, csak beugrattalak! szori -
#57932 ??????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!44444négynégynégy
:D -
#57931 Ahh, isten ez a Conviction :D -
#57930 "nem akarok új lapot venni!!!!?????"
Ezeket annyira bírom:)) már csak a 44 hiányzik a végéről:) -
#57929 Némileg, 2-3% körül lehet talán... -
jani1191 #57928 Hello
Olyan problémám van hogy giga ep45-ds3 alaplapom van és most vettem egy ati 5770 et. A lényeg hogy nem jó a 16x-os pci-e foglalatom csak a második a 8x pci-e és abba van a kari. Lassítja e hogy csak 8x-os mert nem akarok új lapot venni!!!!????? -
#57927 usite.hu-n keress rá -
#57926 Á, te is ArchiCad-ezel? :) Nekem 8500 GT-m volt, azzal is jól elvolt. Épp most cseréltem le HD4830-ra, igazából nagy változás AC-ben nincs (de nem lett rosszabb). Artlantisban venni észre az új kártya erejét, abban nagy javulás van. Na azt akarom kinyögni, h ArchiCAD-től következetességet ne várj, sztem képes bármilyen jó kártya alatt megadni magát... Valszeg tényleg majd a 10.5-ös Catalyst segít. -
#57925 naigen, a 8600-nál azért gyorsabbnak kellene lennie
milyen programot használsz? (opengl-es? directx-es?)
google nem dob valami találatot ATI-s gondra azzal a programmal?
melyik driver van fent a kártyához? 10.4 ati oldaláról?
vsync-el sikerült eljátszogatni? nem segített? -
#57924 Olcsó és izmos VGA-k debütálnak!
Mondjuk ebből minket csak 1 érdekel
-
#57923 nah restart után is megmaradt a beállítás... ccc bug úgy tűnik.
nem szabad a "minden beállítás" fülnél állítgatni mert akkor visszaugrik :D -
#57922 linket tudsz dobni?
egyébként lehet hogy csak bugos a ccc, mert ha nem ott állítottam be, ahol minden beállítást mutat, akkor nem ugrott vissza. de most tolok egy restartot, mert volt már ilyen hogy nem ugrott vissza, de restart után ujra a régi értékek lettek -
#57921 Legújabb betat tedd, a legújabb stabil nem tudja ezt a funkciót. -
#57920 sry a dupla postért...
kitakarítottam az összes reg bejegyzést, leszedtem mindent amit csak lehetett, kipucoltam az egész rendszert, de a ku.va ccc honnan a pics.bol szedi vissza a régi beállításokat? nem tudok semmi állítani mert ahogy apply-t nyomok visszaugrik.. már lassan ott tartok, hogy török zuzok amit csak érek :@ -
#57919 uac lehuzva, legujabb stabil att -
#57918 Az UAC akkor mégsincs OFFon, különben nem nyígna. :) Nézd csak meg mégegyszer és húzd le a csúszkáját teljesen. Ha mégis lent van a csúszka, akkor tedd fel a legújabb beta att-t, mert akkor régi verziód van. -
#57917 egyáltalán nem kín. -
#57916 egyébként melyik az ujabb catalyst? 10.4 vagy a 10.4a? -
#57915 ennyire kín ez a catalyst ?:S azért remélem sima "mezei" felhasználásnál nem lesznek gondok :) -
#57914 uac off-on van. bootnál tom csak beállítani hogy ne kérjen aláírást, de tököm tele van.. már rakom vissza ccc-t, csak ez a mocsok nem mindig jegyzi meg a beállításokat, ugyhogy mélyebbre kell nyúlnom és kitépni a gyökereit a registryből -
#57913 Utóbbihoz UAC off és nem lesz nyígása.
Előbbi passz, állítsd azt CCC-ből és kész. :) -
DecenS #57912 klassz.
de nekem nem játékra kell. a 8600gt-vel vígan el volt az archicad, az újabb architektúrájú, és több memóriával szerelt radeonnal meg nem. ez az én bajom. a játékokat pont lesz...om. -
#57911 najó tököm tele van ezzel az ATT-vel :D
pont az nem megy benne könnyedén ami nekem kellene (avivo dinamikus kontraszt kikapcsolás, avivo fényerő-kontraszt állítás)
catalyst-ban 2 kattintás és kész.. nemértem itt miért szürkék ezen opciók
ráadásul a digitális aláírás miatt is kiabál a windows az ATT-vel -
#57910 manapsag mind2 edeskeves... -
DecenS #57909 asus 8600gt silent 512 ddr3 (vs. gigabyte 5570hd 1gb dd3) -
#57908 hd55xx nagyon gyenge
milyen nvidiád volt? simán lehet, hogy erősebb kártya volt, mint ez a mostani ATI -
#57907 sziasztok
lenne egy kérdésem ATT-szal kapcsolatban. feltettem a 10.4a drivert, feltettem mellé az ATT-t és a "video overlay" menü alatt minden szürke. nemtudom állítani a videók képét. driverböl feltettem az avivo-t -
#57906 Akkor 10.5 CCC lesz a megoldás, már csak az a kérdés, hogy mikor jön...
Szerintem június. -
DecenS #57905 megvaút azis meg a zúrraindíjtás is, oszt íccse változott semmise :( -
#57904 Állítsd always on-ra és csinálj egy újraindítást...