90029
-
#57903 dxből van ... 9, 10, 10.1 meg 11 :D -
Blum #57902 10.5 Catalyst.. -
DecenS #57901 ez viszont valami Qjó :DD már megérte ide bejönni :D -
DecenS #57900 köszi, sajnos nem segített semmit se nem :( -
DecenS #57899 mármint a 10.5 directx-ben? -
#57898 Egy kis poén...
Ezt videót láttátok már? Hát én kész voltam rajta!
-
#57897 tudom, megyek
fuck yeah -
#57896 Egyébként pont ez az egyik ATI betegség, hogy 3D tárgy vagy valami forgása közben lehet a legjobban látni ezt a qrva laggolást. A 10.5-ös bétán már ez már jó volt, reméljük, a hamarosan megjelenő véglegessel végleg elhárítják ezt az alapvető, idegesítő és egyben gyermeteg hibát.
Ez a jelenség még a sima windows7 képernyővédőnél is tapasztalható, amikor 3D-ben forog a króm w7 logó, egyszerűen szánalom! -
#57895 puskás sport aréna (vagy mi az új neve) mellett (14 ker.) lesz metallica koncert ma -
#57894 hol?:) -
#57893 nah elkezdtek hangolni, vagy állítják a technikát befele -.- remegnek az ablakok. tiszta világháborús bombázós feelingje van a mélynek :/ öröm így dolgozni -
#57892 itt tudod állítani: wat for...
-
#57891 kb énis, de szarni rá :D -
DecenS #57890 pár hete vettem egy hd55akárhányas kártyát (a régebbi nvidia beadta kulcsot), és azt figyeltem meg, hogy a cad programban, amiben dolgozom, a 3d-s modell kezelése (különösen a forgatása) sokkal darabosabb lett. ez azért meglepő, mert az nvidia gond nélkül, simán kezelte a 3d-s tömegmodelleket, pedig régebbi kártya volt, kevesebb memóriával, mint ez az új.
mi lehet a bánat? lehet ennek valami köze a vsync-hez, aminek a beállítási lehetőségeit egyébként sehogy sem találom a ccc-ben?? -
Dobronski #57889 Az vicces játék! :D -
#57888 Viszont a köcsög ubisoft valamit nagyon tud, mert itt is nagyon jól működik az AI, ellentétben a metro2033-mal például, igazi kis virtuális emberkék laknak ott, akik örülnek, félnek, észreveszik egy idő után, ha elcsórtam a pénzüket és vannak olyan bátrak, hogy ezért még szájon is vágjanak, persze, amikor kap két öklöst a pofájára, akkor már megbánta, hogy szóvá merte tenni, hát ezeken nagyon jól szórakoztam és a hangulatát is nagyon megdobja.
Az esti kényeztetésről meg annyit, hogy tegnap nekem nem is volt kedvem hozzá, főleg úgy, hogy még mindig fújom az orrom a hülye náthától :/ -
#57887 Így van :D gondolom nem volt este semmi kényeztetés :D:D
Nehogy rászokjon a 3d sexvillára az asszony xD:D:D -
#57886 Az biztos! :D -
#57885 Pedig nagyon jó animációk vannak benne, mint pl premier plánban a torok átszúrás! :D -
#57884 Kellett nekem rákattintani... :()
Bazz, a kagylóban turkálás megint rekeszizom rángást okozott... :) -
#57883 "hogy miért verem a nőket, erre azt feleltem neki, ha már őt nem vághatom szájba, legalább itt had élvezzem ki magam"
Asd:asdsasd
Tokeletes a levezetesre egy kis virtualis eroszak. -
#57882 Gondolom, miután ezt így elmondtad neki, Kedvesed elnézően vállon veregetett és megígérte, hogy ne számíts semmi jóra a későbbiekben... :))))
[AC2-t feltettem én is, klasszissal szarabb monitor/gép mellett ugye, és a templom-verseny részig bírtam idegekkel :)]
-
#57881 link ;) -
#57880 Trainspotting egyes jeleneteitől - konkrétan, mikor Ewan ott fetrengett, meg a kagylóba zuhant, meg a macska-pisikaki-halál - majdnem kifordult akkoriban a gyomrom. -
#57879 Ez az assassin's creed 2 nekem nagyon tetszik, igaz nem egy grafikai remekmű , bár néhol nagyon szép tud lenni, a metro2033 óta mondom ezt a játékokra, de én nagyon élvezem, hogy bárkit szétverhetek a régi 15-ik században lévő olasz városkában. A párom tegnap épp kérdezte, hogy miért verem a nőket, erre azt feleltem neki, ha már őt nem vághatom szájba, legalább itt had élvezzem ki magam! :DDDD Erre azt mondta, hogy hülye vagyok és inkább elment aludni, én meg nyugodton játszhattam! :) -
#57878 :DDDD -
#57877 Ehh, pedig nagyobb potenciál volt a dologban... -
#57876 Ha mar megint ennyi az off: tegnapelott bementem asszony pajtassal egy igazi antik skot kocsmaba (antikvitasba bezavart hogy mindenhol LCD meg plazmateve - Fulham meccs - Geraek). Szoval lemegyek a WC-be (pince) az odavezeto ut 100% Trainspotting feeling volt... (a Toalett mar nem ugy nezett ki szerencsere). -
#57875 -
#57874 én simán elsétálok majd Hide and Seek módszerrel -
#57873 Az egészséges élet titka ott van a bal alsó sarokban. Nem szabad családot alapítani őőőőőőőőőőőőő... lol? -
#57872 én b14 b43 b82 b83 b83 b84 b85 el komboznám le őket :D:D -
#57871 Én egy 20-as Frozen Orb*-ot küldenék a tömegbe :)
* = Diablo 2 -
Gibor #57870 Vagy..... Ordítsd el h "pokolkutyák" Utána hidd el hazáig lesz védettséged a hátad mögött :D -
Dobronski #57869 De aoe-t :D
(area on effect) -
Gibor #57868 Nyomj el egy spell-t -
Dobronski #57867 khmm... -
#57866 na vazzeg. ma lesz metallica koncert :S már most itt állnak a népek. mi lesz itt este...megint verekedhetem át magam a csürhén :/ hurrá -
#57865 -
Dobronski #57864 #57862
Lehetne több is, csak az kibaszás a csajjal :D
Köszi, meglesz!