90029
  • MerlinW
    Írta szerencsétlen, hogy álmodta a dolgot:) Különben is Clinton sokat utazott Lincoln-al:)
  • IMYke2.0.0.0
    1. írd be Google.com-ba: diszlexia
    2. olyan zagyvaságot írtál, amit még szép, hogy értesz - hisz Te írtad.
    3. az egy dolog, hogy álmodban "clinton" volt a neve az autónak, de hogy ezt egy olyan témakörben veted fel, és úgy, ahogy tetted, az már inkább téged minősít - mégpedig nem pozitív értelemben.
  • triplet
    De te is érthetetlen vagy. Én nem neveztem clinton-nak a lincolnt. Le írtam. Az álmomban a kocsi clinton volt, de amikor utánnanéztem a neten kiderült hogy az a kocsi lincoln. Én nem neveztem clintonnak, csak az álmomba volt clinton.
    Az szép hogy áttereled a témát a diszlexiásokra. Sajnálom az egykori kerdvesedet, de most kibaszottul nem a diszlexiásokról volt szó. Én sem vagyok diszlexiás, azért lett ilyen a megfogalmazás mert siettem és nem néztem át.

De tudod mit? megnéztem a kedvedért a hozzászólást, és én tudom értelmezni azt, amit írni akartam. SEMMMI hiba nincs benne, nem értem hogy jött neked a diszlexia.
  • mflex #58020
    Ok, kicsit vegyél vissza! Én, elhiszem, hogy komoly beteg vagy és sajnálom is, de ez nem jelenti azt, hogy hülyeségeket beszélj. Ha már ennyire ráérsz és ott vagy a gép előtt, akkor sokkal fontosabb dolgokat is csinálhatnál, mint sem ilyen idióta kérdéseket szegezel hozzám, amire képtelenség lenne komolyan válaszolni.
    Tanulj, tanulj, tanulj! Meglátod mennyivel másképpen fogod látni a világot, mármint pozitív értelemben, még a betegséged mellett is, amit remélem majd orvosolni is fognak, és bármilyen hozzászólást, vagy éppen kellemetlenül érintő megnyilatkozást irányodba, okosan fogsz lereagálni mások nagy megdöbbenésére.

Clinton nevezetű autó, nem volt, nincsen és szerintem soha nem is lesz, csak egy elnök volt, akinek ha fázott a farka, a titkárnője szájában melegítette fel.

üdv
  • Solten
    Azert eleg vicces hogy kikered magadnak, tekintve hogy mekkora okorseget hordtal ossze... Azt viszont nem ertem - az eletedet a gep elott toltod - hogy nem sikerult meg megtalalnod a google.com nevezetu oldalt...
  • Solten
    Kul.
  • IMYke2.0.0.0
    Azért "clinton"-nak nevezni egy Lincolnt elég érdekes - nem beszélve a diszlexiásokra jellemző fogalmazásról, amivel előadtad. Sajnos, még a diszlexiásokra is szégyent hoztál ezzel.
    Egykori kedvesem diszlexiás volt, de mindent elkövetett, hogy ne legyenek gondjai belőle.
  • MR ME
    bizony, csak ezért vagy az amiket leírtál...
  • Ic3 m4n
    vettem egy hd5770es karit
  • triplet
    Már nem azért, de mflex is itt áradozott 100 hsz.-en keresztül arról, hogy milyen autókat vezetett. Az ő fejét se ordítottátok le hogy offolt vagy hogy milyen szánalmas. Ezért gondoltam azt, hogy felteszek egy autókkal kapcsolatos kérdést. De látom mivel én nem vagyok ebben a topikban "őstag" és nincs rohadt sok pénzem hogy olyan autókat vegyek/vezethessek mint mflex, akkor én már láma, csicska vagyok.
  • Solten
    Hi. ATi PowerPlay. Uresjaratban visszaveszi az orajeleket.
  • MerlinW
    Butuska, GTA-ban nincs licenszelt autó, tehát egyiket sem úgy hívják mint a valóságban, és külsőre is csak hasonlítanak rájuk. Tehát a játékban fiktív autók vannak fiktív nevekkel:)
  • norbi2fraktal
    hali, ez mitől lehet?
  • MR ME
    sokmindent nem értesz még látom :D
  • Solten
    :DDD
  • karajjj
    olyan, aki tud például helyesen írni
  • MR ME
    én teljesen komolyan gondoltam amit írok, veled van a baj h szegény szerencsétlen srácot kiröhögöd amikor csak kérdezni szeretett volna vmi egy videokártyákkal foglalkozó topikban kereste csak álmai autóját te meg itt bántod szegényt hát mijen ember vagy te pfff
  • Gibor

Ezt még tese gondoltad komolyan.
  • MR ME
    ez nagyon érdekes történet, remélem megtalálod majd "álmaid" autóját, sok sikert a kereséshez, én drukkolok neked
    az itteni lenéző hsz-ekkel meg ne foglalkozz, a cél legyen csak elötted!
  • karajjj
    azt se tudod baszki, hogy miről beszélsz

• arty
    kép helyesen beszurva:

• arty
    mind a két szélső állapotot nézted?

egyébként az ATI ogl driverei mindig hulladékok voltak, próbálh 1-2 régebbit, hátha (10.2, 10.3)
  • tugyiti
    [center][center]
  • gameplusz
    Nem verheti ki, mert akkor... :(
  • arty
    khm ... bonus maps?
  • Solten
    Jol van mama, jol gondoltam, csak ido kerdese hogy hozd a formad...
  • Gibor
    AS_:DAS_:DAS_:DAS_:DAS_:DAS_:D_AS:D_AS:DAS_:DAS_:D_AS:D_AS:D_AS:DAS_:DAS_:D
  • mflex #57996

Te, nem vagy normális! Ha ez valami poén akart lenni, akkor nem röhögtem, ha viszont komoly, akkor játssz azzal, amivel egy idős vagy, ne az én idegeimmel!
  • ajem kisa
  • IMYke2.0.0.0
    Úristen...
  • triplet
    mflex lenne egy kérdésem. Láttam hogy te nagyon otthon vagy az autókban. És ezzel kapcsolatban kérdeznék valamit, ami lehet bugyutának hangzik: azt álmodtam hogy felhívtunk egy fickót aki kérésre bárhol bármilyen autót le tudott "hívni" mint kb a Grand Theft Autokban. És én azt mondtam neki hogy "hívjon" le egy clinton nevű járgányt(emlékszem még a házba is visszarohantam a gép elé hogy megnézzem, hogy az sg-n ebben a topikba, te mflex, mit írtál milyen autókat vezettél. És ott olvastam ezt a clinton nevezetűt.
    Mondta a fickó hogy oké megoldható, csak mondjak színt is. Én fehéret mondtam(tudtam hogy fog kinézni az autó). Erre lehívott egy limuzint, ami full fehér volt kivűl-belül.
    És a lényeg annyi hogy tudom hogy van ilyen autó igaziban is, csak szerintem nem clinton néven. Nem tudnád-e megmondani hogy van-e a leírásnak megfelelő kocsi?:)

Találtam a neten egy limót ezt:

Ez ahhoz hasonló volt csak ennek a neve nem clinton hanem lincoln.

Meg annyiban különbözik hogy ez a kocsi amit belinkeltem belül nem fehér.
  • gameplusz
    4850.
  • erieskrisz
    Sziasztok mainap behalt a gtx em és szeretném a véleményeteket kérni hogy melyik vga-t vegyem a 2 közül Gainvard GTS 250 vagy Shapire 4850 512 Mb Vapor x melyik a jobb kari
  • fook
    Egész jó ez a 4890 :):) mondjuk kár hogy cpu limit van sok helyen :S:S pl gta iv eflcben is nagyon :(
  • Solten
    Nincs mit
  • Puhos
    Ok köszi szépen! Az lehet, hogy csak holnap fog lemenni. Ha végeztem vele majd kereslek, ha nem baj. Köszönöm még egyszer a segítséget!
  • Solten
    Tehat nem fagyott le kozben a rendszer, semmi nem tortent a teszt kozben, hofok is tokeletesnek tunik, szoval a VGA hibatlan. Kezdheted nyuzni a CPU-memot.
  • Puhos
  • fook
    nem tudtok valami jó hőmérséklet kiíró progit? Everest 5.50be sehol sem találom :| :S
  • Puhos
    Köszi. Itt a végeredmény furmark:
    [IMG]http://www.kephost.com/images3/mcdz5sktoym77mqb22j8.jpg][/url][/IMG]